Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

на 25.08.2017 г. в 21:48, kalansuv написа:

Днес, Посолството на САЩ в Москва. 1f603.png:D Невероятно! Тези руснаци не знаят ли, че Запада "загнива" вече 100-ина години наред, капитализЪма рухва утре, долара изчезва, банди гейове върлуват по улиците, фашистите ще им изядат децата и православните им ценности ще са в опасност?

Снимка на Потресаваща Русофобия.

Искате да посетите САЩ, товарищ? Отвечайте на первый вопрос: "На кого е Крим?"

Снимка на Slava Rabinovich.

От кога руснаците станаха "славяни"?

Снимка на Потресаваща Русофобия.

A на мен ми е по-интересно, какво се случи пред американското посолство! Успяха ли да ги обработят тия всичките чакащи!!! Не че нещо, притеснен съм за чакащите!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 3 часа, miro20 написа:

славянството е измислено след Екатерина Велика

това е следващата лъжа след македонизма!ти евреин ли си?

преди 59 минути, glen написа:

това е следващата лъжа след македонизма!ти евреин ли си?

Ако питаш мен, по-скоро неук!!! Ама просто инженерче, какво да го правиш!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 23 минути, Джугашвили написа:

Ама просто инженерче, какво да го правиш!!!

искаш да кажеш че е завършил вечерно в некой ПУЦ по времето на цоциализма???:lol6:

преди 30 минути, glen написа:

искаш да кажеш че е завършил вечерно в некой ПУЦ по времето на цоциализма???:lol6:

Той ако беше завършил по това време и в такъв ВУЗ, едва ли щеше да ги говори тези празни приказки!!!

;)

Кого ще лъжат бандеровците сега?    Те наш Миро незнайно как са го излъгали предварително....    Нашенецът нали си е будала.... 

Чакай малко сега... Нали са независими републики и държави. Защо Украйна трябва да ги осигурява във всичко ???

Значи ..  на терористите сепаратисти,  които горяха украинските паспорти , които горяха украински знамена , да им дава пари, храна , вода, ток, газ, социални и др плащания, а в отговор -  военни офанзиви , терор , обстрел с тежко оръжие и танкове :)

Представи си Кърджали го окупират маскиран  тежковъоръжен аскер от Турция /която отрича разбира се/  избиват и обстрелват български цивилни и  войски , които искат да възстановят границата на Родината си , и ти да ми говориш как трябва България да плаща пенсии, заплати, социални , на терористите там !

Нещо не ми се връзват тука нещата...  И преди съм казвал - като искаш независимост и си я взел с оръжие в ръце, с военна помощ и от чужда държава , имай доблестта да поемеш всичката отговорност за хората там

Осигури им работа, плащания, пенсии и т.н.

Не разбирам и защо Киев все още пуска ток и вода в Крим, без необходимите за това междудържавни съглашения. Нали затова имаше случаи националисти да правят блокади на границата.

За това колко и какви са жертвите, насочих по назад кои източни са що годе обективни . Да, ООН, както и ОССЕ констатират увеличение на жертвите в тези окупирани територии.

В останала Украйна , в 98 %  свободна от рашистки окупанти територия, нито руснаци, нито украинци имат проблеми.

Що така ? Правилно - Защото там няма рашистки окупанти.

:)

пп

На познатия ви любим сайт нови свежи подборки пропагандни фейкове

http://www.stopfake.org/

Рашистката машина не спи ... бълва на поразия :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

А простата истина е , че на никой не му дреме. Само помиярите джафкат, за да вдигат шум, но са малцинство.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

А какво правят бандеровските  украинци?  Обещаваха амнистия и автономно управление в източна Украйна - вместо това още обстрелват райони с жени, деца и старци.  Докога ли ще изпробват руското търпение?

преди 8 часа, miro20 написа:

Рашистката машина не спи ...

Само вманиачен трол може да употребява подобни термини.  Оня другия чалнатия калмуков не го коментирам....

преди 5 часа, иноТ написа:

А простата истина е , че на никой не му дреме. Само помиярите джафкат, за да вдигат шум, но са малцинство.

Е как да не му дреме. Покрай тая Украйна що народ стана милионер ... ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 51 минути, nikssi написа:

Само вманиачен трол може да употребява подобни термини. 

Само вманиачени тролове могат да защитават толкова яростно сепаратизма и терора в Украйна, да защитават нагла безочлива фейкова пропаганда, и да защитават  една нагла античовешка военна анексия която мислех че не може да бъде осъществена в  цивилизационния 21 век.

По това се различавате  де... темата е прекрасен "лакмус" за това кой какъв е.

преди 6 часа, attj написа:

А какво правят бандеровските  украинци?  Обещаваха амнистия и автономно управление в източна Украйна - вместо това още обстрелват райони с жени, деца и старци.  Докога ли ще изпробват руското търпение?

не знам какви бандеровци ти се привиждат, амнистия отдавна има. И съм ти зитирал вече колко пъти не знам :) - програмата я има, който иска амнистия - получава.

Жени , старци и деца се избиват само там където са окупационнитерашистки  войски.. Това също прекрасно го знаеш.

КАк беше казал Путлер ? - "ние ще стоим не отпред, а зад тях.. нека посмеят да стрелят"

И те са там - зад жените и децата на тази окупирана малка 2-3 % част .

Не знам кое търпение кой изпробва... с това непризнаване на ДНР/ЛНР Путлер ясно показа че не му стиска да претвори същия сценарий както в Крим.

Просто няма топки да го направи.

Затова сега всички там в бандитските райони наречени ЛДНР - и украинци и рускоопределящи се хора, страдат и са в патова ситуация - прелъстени и изоставени.

За скандала на Шипка... нота и от украинския посланник у нас

http://www.faktor.bg/bg/articles/mvnr-ukrainska-nota-proruski-separatisti

преди 17 минути, miro20 написа:

Само вманиачени тролове могат да защитават толкова яростно сепаратизма и терора в Украйна, да защитават нагла безочлива фейкова пропаганда, и да защитават  една нагла античовешка военна анексия която мислех че не може да бъде осъществена в  цивилизационния 21 век.

Миро ти си най активен в тая тема ние останалите сме зрители на шоуто.

преди 7 минути, nikssi написа:

Миро ти си най активен в тая тема ...

Не само в тази....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Тук се леят  най големите лъжи и пропаганда. Затова и повече опонирам на това.

И мен ми е много забавно да гледам как си затваряте очите за крещящи фейкове, и когато /както винаги/ няма какво да отговорите, се преместваме в полето на "Миро е такъв онакъв " :)

:offtopic_s:Всъщност,ако двутактовия бойлер спре да проповядва "великата" американска религия-разделяй и владей ,може и да се получи диалог.... и темите в раздел "политика" да се върнат в нормалното си състояние...

преди 1 час, miro20 написа:

Тук се леят  най големите лъжи и пропаганда. Затова и повече опонирам на това.

И мен ми е много забавно да гледам как си затваряте очите за крещящи фейкове, и когато /както винаги/ няма какво да отговорите, се преместваме в полето на "Миро е такъв онакъв " :)

Че той наш Миро е абсолютен лъжлив бандеровец и това тук е известно на всички съфорумци.   Дано не е безплатно - иначе нашенецът е по-зле и от Клеопатра и Наполеон в Карлуково.Ако не му се плаща - искам да стартираме подписка за дарения да му помогнем да оздравява.   Иначе още пъти ще пише за Кърджали и за турски аскер...Болен човек.    Имам съседи и приятели турци и съвсем не ми е ясно защо трябва да се избиваме с тях.

И на украинците не им стана ясно защо трябваше маскирани зелени уроди с георгиевски лентички, официално отричани да са руски спецназ, посе признати  от самия Путлер че са .. руски спецназ, да превземат Крим , и да тероризират с изцяло военни методи Донбас.

Някой да има логичен отговор на това ? и да е различно от доказаните фейкове за разпънати деца на площади и ядене на русначета от зли бандеровци ? :)

преди 1 час, NIKISHARK написа:

"великата" американска религия-разделяй и владей

Говориш за принципа на Путлер ли ?

преди 1 час, NIKISHARK написа:

може и да се получи диалог.

Да, диалог може да се получи, когато се спре с доказаните отдавна фейкове и малоумна едностранна пропаганда, и ако се спре с гаменския език и безсмислено тролене и личностни заяжданици.

Просто е , нали ? Но не и за вас.

Задава ли се международен скандал? Украйна ни вдигна мерника заради ДНР и Шипка

https://www.blitz.bg/politika/zadava-li-se-mezhdunaroden-skandal-ukrayna-ni-vdigna-mernika-zaradi-dnr-i-shipka_news539867.html

Мда, малко проблеми си имаме в България, че и чужди ни създават.

Да, на няколко пъти вече споменах това, и видимо скандала се разраства.

Мнение и на бившшия военен министър

https://clubz.bg/57727-zashto_tova_se_sluchva_v_bylgariq prez_avgust_2017

Едно е сигурно .. без официална руска подкрепа и на техните ъндърграунд служби  у нас, това няма как да се случи.

Дали не са същите сили ,  прихванати овреме в Черна Гора ?

Дали не са същите сценаристи, подготвили  изказването на Путлер за македонците и писмеността ?

някой опипва почвата у нас... за какво ли ?

Ти пък се вкарваш в някакви филми.Първо да изяснят тези със  знамето наши ли са или чужденци.

Ако са наши да им треснат една сериозна глоба, а ако са чужденци освен глоба да полежат и малко в ареста та да им дойде акъла.

преди 24 минути, miro20 написа:

И на украинците не им стана ясно 

Та нали точно те избраха Бандера за национален герой?   Нима тези украински будали очакваха нещо друго? Точно те са причина за бунта на руснаците в Украйна.

преди 35 минути, miro20 написа:

И на украинците не им стана ясно защо трябваше маскирани зелени уроди с георгиевски лентички, официално отричани да са руски спецназ, посе признати  от самия Путлер че са .. руски спецназ, да превземат Крим , и да тероризират с изцяло военни методи Донбас.

200.gif#164-grid1

преди 18 минути, M.Николов написа:

Ти пък се вкарваш в някакви филми.Първо да изяснят тези със  знамето наши ли са или чужденци.

Ако са наши да им треснат една сериозна глоба, а ако са чужденци освен глоба да полежат и малко в ареста та да им дойде акъла.

Ами именно че си зададох и аз тези въпроси. Понеже отговора е сложен и с много неизвестни,  стигнах  до  риторичните въпроси които казах .

преди 14 минути, attj написа:

Точно те са причина за бунта на руснаците в Украйна.

Бунт не е имало. Имаше вкарани отвън маскирани зелени человечики - руски спецназ и диверсионни групи, които подпомогнати  чрез масирана фейкова пропаганда , настроиха хората.Сценария беше същия както в Крим.

АТО е следствие, Повтарям - следствие на въоръжено превземане от  изродите с георгиевски лентички на градчета и села.И започна около две седмици след тази руска военна офанзива..

Няма как да излъжеш обаче хората извън окупираните територии. Украинците които са дали също милиони жертви във ВСВ , няма как да ги излъжеш с простотии за фашистки хунти и лъжи за избити руснаци.

Затова и 98 % и 40 млн украинци в момента се борят за териториалната си цялостност от един външен агресор.

Което всяка държава би направила същото.

преди 11 минути, glen написа:

200.gif#164-grid1

Тъй де.. нали точно тоя ваш новофюрер  призна в прав текст това което отричаше точно една година ?

Че маскираните изроди превзели Крим са руски спецназ.

Изгледайте си отново любимия пропаганден филм "пътя към родината" :)

Същия тоя призна пак след още една година, че и в Донбас " има хора изпълняващи многообразни задачи, включително и във военната сфера" :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.