Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 22 минути, miro20 написа:

тоя ваш новофюрер 

чичко Путин е велик и Крим е руски!на никой не му пука колко пари са вложили неоконфашистите в Украйна!

с 50 самолета влезна в Сирия и обърна всичко на опаки,ако наистина влезе в Украйна,на обяд неговите войници ще обядват в Киев и ще вечерят в Берлин!

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Интервю на американския представител за Украйна  Кърт Волкър :

http://www.dw.com/ru/спецпредставитель-сша-между-оккупацией-крыма-и-донбасса-нет-никаких-различий/a-40289578?maca=rus-facebook-dw

НАкратко да преведа акцентите му , скоито съм напълно съгласен :

- целта на минските съглашения и планове са за възстановяване на териториалната цялостнос тна Уркайна, и извеждане на чуждите военни формирования.

- санкциите ще действат до тогава, докато РФ не започне да изпълнява своите задължения по тези съглашения.

- санкцитие към момента не са ефективни, в този  смисъл че РФ не е извела войските си , т.е. натиска със санкциите за сега не ги принуждава ефективно да изпълнят това изискване.

- единствената територия, където страдат руските жители е тази  , подконтролни на руските сили.Ако може да се осигури безопасност на тези хора, без присъствието на руски войски, това б било най добър вариант.

- Напълно е изключено САЩ да действат самостоятелно или зад гърба на останалите си партньори Германия и Франция

- Не е чудно че РФ  е обепокоенна от предоставяне на оръжие на Украйна. Все пак те  реално погледнато безпрепятствено влязоха, превзеха цял Крим , влязоха и окупираха части от Донбас, и не е чудно че Уркайна иска да си подсили отбранителните възможности, което пък притеснява РФ.

- Между действията в Крим и Донбас няма принципна разлика. Разликата е че в Крим освен окупация, РФ  заяви публично присвояване- анексия .Това няма как да се признае за законно.

Минските споразумения обаче са само за Донбас, въпреки че прогреса  в преговорите трябва да са за всички проблеми.

преди 9 минути, glen написа:

ако наистина влезе в Украйна,на обяд неговите войници ще обядват в Киев и ще вечерят в Берлин!

200.gif%23164-grid1&key=d83ff7f8b7cbed83

Подписа ми е точно за такива като теб :)

преди 11 минути, miro20 написа:

Между действията в Крим и Донбас няма принципна разлика. Разликата е че в Крим освен окупация, РФ  заяви публично присвояване- анексия .Това няма как да се признае за законно.

Имаше референдум, а ако не се признава, може пак да се направи референдум. Съмнява ли се хамериканеца в изхода от референдума или лае, щото знае, че нищо дето казва не е истина и никога няма да бъде потвърдено от самия него?

Със сигурност цитираните от теб неща могата да заблудят някои хора, щото изглеждат почтени - някой влиза, вади оръжие, другия страда. И тук въпросът - и в Сирия страдат. Тия де страдат, се махат. От Крим що не се махат? Нали украинците им залагаха куркапани с тока и какво ли не? Ти тряа си идиот да не се мръднеш няколко километра на запад или север! Ама защо не се мърдат? И нека твоя американски приятел отговори на това, че теб вече те знаем. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

преди 13 минути, miro20 написа:

- Напълно е изключено САЩ да действат самостоятелно или зад гърба на останалите си партньори Германия и Франция

И що? От корейците ли ги е страх или друго?  Е те тия корейци направо се гаврят с теб бе, Миро.  Глей тая нощ да не пуснат някоя балистична и над къщата ти. 

Ха познай защо никоя държава по света , освен няколко "преАтели" на РФ  е признаха тази пародия на "референдум" ? :)

преди 6 минути, bildera_ написа:

И що? От корейците ли ги е страх или друго?

ти въобще осъзнаваш ли какви глупости пишеш ? :) човека казва че всяко нещо свързано с Украйна, САЩ съгласуват с партньорите си германия и Франция, и не биха предприели "нещо през глава" .

Наричай го всичко друго, например "коректност" , "единна позиция" ,но не и  "страх" :)

преди 11 минути, glen написа:

дреме ми за твойте подписи!ето,ползвай и тоя!

200w.gif#147-grid1

Чудесно гифче :) ей така гледа Путлер на таквиа като вас ... :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Ха познай защо никоя държава по света , освен няколко "преАтели" на РФ  е признаха тази пародия на "референдум" ? :)

ти въобще осъзнаваш ли какви глупости пишеш ? :) човека казва че всяко нещо свързано с Украйна, САЩ съгласуват с партньорите си германия и Франция, и не биха предприели "нещо през глава" .

Наричай го всичко друго, например "коректност" , "единна позиция" ,но не и  "страх" :)

Между "казал" и "действал" разликата е голяма. Точно пък Америка да казва такива неща и ние, останалия свят, да и вярваме...Мироооо, в страната на чудесата на Алиса ли си?

преди 10 минути, miro20 написа:

Чудесно гифче :) ей така гледа Путлер на таквиа като вас ... :)

Господин Путин гледа така, щото може. Ти гледаш зад перваза, щото нещо отзад те напира. 

Spoiler

преди 14 минути, bildera_ написа:

Ти гледаш зад перваза, щото нещо отзад те напира. 

преди 7 минути, bildera_ написа:

Между "казал" и "действал" разликата е голяма. Точно пък Америка да казва такива неща и ние, останалия свят, да и вярваме...Мироооо, в страната на чудесата на Алиса ли си?

що му се връзваш на акъла,на кой в америка му пука за украйна!тая  дума от месеци даже не се споменава!хората се срамуват от действията на техните политици не само в Украйна но и по целия свят!а тоя заради копейки измисля интервюта,репортажи,романи,трагикомедий!

преди 22 минути, bildera_ написа:

гледа така, щото може.

За това си прав. няма спор."електората " му позволява.

Макар че те нещата преминаха в друга плоскост... диктаторската.... там "електората"  съвсем няма думата.

"ножицата" между олигархията /приятелите на Путлер / и беднотията става все по голяма, гледам и в икономиката достигат нови тригодишни върхове.. в срива...

http://www.finanz.ru/novosti/aktsii/rosstat-zafiksiroval-rekordnoe-za-3-goda-padenie-pribyli-v-ekonomike-rf-1002288900

Ама на кой му пука... "вывсеврете" "ихтамнет" "Крымнаш" :lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Защо му е на Миро нещо да разбира?   Бандеровска будала и нищо да не прави - никой няма да разбере...Само глупости си пише.

преди 8 минути, miro20 написа:

За това си прав. няма спор."електората " му позволява.

Макар че те нещата преминаха в друга плоскост... диктаторската.... там "електората"  съвсем няма думата.

Електората му пука, колкото пука и на нашия електорат. Кво, тук като сме американозависими и мафиотозависими, електората нещо промени ли? Разбирам тук, в Бълагрия, или където по света нещо да е различно, ама не! За кво тогава говорим? 

преди 3 часа, miro20 написа:

Тук се леят  най големите лъжи и пропаганда. Затова и повече опонирам на това.

И мен ми е много забавно да гледам как си затваряте очите за крещящи фейкове, и когато /както винаги/ няма какво да отговорите, се преместваме в полето на "Миро е такъв онакъв " :)

Ахаааа, значи все пак имаш проблясъци понякога. Иначе кво мислиш за Левски?

преди 16 минути, glen написа:

що му се връзваш на акъла,на кой в америка му пука за украйна!тая  дума от месеци даже не се споменава!хората се срамуват от действията на техните политици не само в Украйна но и по целия свят!а тоя заради копейки измисля интервюта,репортажи,романи,трагикомедий!

По принцип не аз му се връзвам, а той на мен. Аз йе сега ще изчезна за седмица и повече, той и за час няма да изчезне. Тогава е ясно кой е вързания за пропагандата ;)

преди 13 минути, glen написа:

добре че тука не влизат украинци!

Не влизат, ама в понеделник един украинец с тир ми кара в лявата лента около Дунав Мост. Кара бавно и  ме бави, а трябва се дръпне в дясно, е не издържах накрая, напсувах го, свирнах му поне 10 секунди, зачервих се, газ и мама им украинци! Ебах им майката, сетих се за тия тъпи теми тук. Абсолютни идиоти! Като турските тираджии, същите! После що сме били против украинците. И как да бъдем за тях, като са рядки лайна?  За кво се мислят? Че са хванали жезъла на МОйсей с американците ли? Егати тъпите идиоти!

Spoiler

:)

Браво на теб ! Не си истински мъж ако не псуваш. Ах тези бандеровци, нарочно карат бавно да те вбесяват :)

Радвай се че не ти се е случило нещо такова , както в Рязан

а сериозно казано ... ходи си легай ... едно смислено нещо не чух .

радвам се че освободи напрежението . Очевидно по друг начин не можеш .

преди 4 часа, attj написа:

Само глупости си пише.

Ето ти още една

DIWLjRjXYAEttAA.jpg:large

преди 10 часа, M.Николов написа:

Ти пък се вкарваш в някакви филми.Първо да изяснят тези със  знамето наши ли са или чужденци.

Ако са наши да им треснат една сериозна глоба, а ако са чужденци освен глоба да полежат и малко в ареста та да им дойде акъла.

Защо ще ги глобяват? 

Цитат

"Ние сме свободна държава, всеки има право на мнение. Много е неприятно точно на Шипченската епопея да се вее знаме на република, която никой не е признал и която е символ на това как се нарушават правните норми и как се застрашават мирът и сигурността в Европа", коментира Захариева пред БНР.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/zadava-li-se-mezhdunaroden-skandal-ukrayna-ni-vdigna-mernika-zaradi-dnr-i-shipka_news539867.html

Виж организаторите трябва да го отнесат.

Как реагирате на подобни мнения? Интересно ми е.

Цитат
якия русофоб 
русофоба

такива комонистически изруди

трябва да бадат убивани, а главите им да се набочат на колове както едно време. 

ЗЗД трябва да се приеме отново.

И защо подобни мнения се толерират в този "правилен" сайт?

Мнението е от връзката на Миро. 

преди 37 минути, nikssi написа:

Мнението е от връзката на Миро. 

С какво не ти харесва ютюба, че не разбрах ?

преди 1 час, nikssi написа:

Защо ще ги глобяват? 

Виж организаторите трябва да го отнесат.

Захариева се изказва предпазливо дипломатично щото още няма оформена официална позиция.

Според теб какво "са искали да кажат хората" развявайки сепаратистко терористично знаме на Шипка ??

в боевете са участвали изключително много украинци  в редовете на руската имперска армия, и това е нормално  да има украински знамена.

Нормално е да има руски имперски знамена и царски символики.

Но знаме на някакво непризнато съвременно военно формирование ... какво са искали да кажат спрямо събитията на Шипка ?? ? Бих се радвал да чуя интервю с тези хора :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 23 минути, miro20 написа:

С какво не ти харесва ютюба, че не разбрах 

Мнението, на което съм дал цитат е от клуб З - от твоята връзка. Ютуб- а не съм отварял нямам време да гледам клипчета. Въпроса ми беше за въпросното мнение, което съм цитирал но го подмина...защо не отговори?

Ами и в клуб З не намерих този коментар. Отделно  че коментарите никакво значение нямат . Във всички сайтове можеш да намериш далеч по остри тролски гаменски изказвания, така че не виждам причина да отговарям на спекулацията ти .

Това са хора които в шест реда могат да напишат осем лъжи и то с граматични грешки....Нека да не им задаваме сложни и трудни въпроси.   Аз им чета постовете за да ме веселят и разсмиват.   Плевнелиев много ми липсва на тези теми и те доколкото могат се пробват да го заместват.  Смешници.  

преди 6 часа, miro20 написа:

Ами и в клуб З не намерих този коментар. Отделно  че коментарите никакво значение нямат . Във всички сайтове можеш да намериш далеч по остри тролски гаменски изказвания, така че не виждам причина да отговарям на спекулацията ти .

https://clubz.bg/57681-eto_koj_razvq_bajraka_na_separatistite_na_shipka_snimki

2017-08-30_19h50_15.jpg

Този КлубЗ не е ли на оня подсъдимия Прокопиев?

Бойците в Донбас са като българските опълченци, заяви Иван Милчев Иванов, шеф на Движение на русофили "Петко войвода". Борци за свобода.   Терористи те са за тези, на които им хлопа дъската.Такива като Турчинов, Порошенко.... барабар с наш Миро.

преди 14 часа, nikssi написа:

Благодаря за линка, това не съм го давал, но пак ще ти намекна съвсем добронамерено, че нямам никакво намерение да коментирам дебилски коментари, каквито има във почти всички новинарски сайтове.

Разбира се, има и нормални коментатори , но в случая да ми акцентираш на някаква гаменщина.. айде не , мерси :)

преди 14 часа, attj написа:

Бойците в Донбас са като българските опълченци, заяви Иван Милчев Иванов, шеф на Движение на русофили "Петко войвода". Борци за свобода.   Терористи те са за тези, на които им хлопа дъската.Такива като Турчинов, Порошенко.... барабар с наш Миро.

Мога пак да ти повторя как българското опълчение няма абсолютно нищо общо като ситуация със донбаския сепаратизъм и вкарани чужди войски.

разликите и с КАталуния и с Косово и с др също прочети за домашно :

1 , 23,

/търсачката е мн удобно нещо , дори по една дума да сърчнете. Ползвайте я овреме на време , въпреки че целта ви е да спамите с постоянни копипейстове на отдавна опровергани неща /

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.