Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Потресаващо! А представете си що за хора подкрепят тези украински Фашисти! Оня Миро само, че до оргазъм не стигаше, когато пишеше за АТО . Да му даде Бог АТО и на него. Аз съм на мнение, че промяната  на геополитическите реалности ще му докарат много страдание на този терорист, фашист, сепаратист и трол.

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 2 часа, Тøни написа:

Потресаващо! А представете си що за хора подкрепят тези украински Фашисти! Оня Миро само, че до оргазъм не стигаше, когато пишеше за АТО . Да му даде Бог АТО и на него. Аз съм на мнение, че промяната  на геополитическите реалности ще му докарат много страдание на този терорист, фашист, сепаратист и трол.

Е какви хора, да подкрепят тия боклуци? Освен боклуци. :ph34r:

Прав си, Мирослав Великов /miro20/, подкрепя и получава полюции, при мисълта за АТО. И знаем неговите нагли и тъпи лъжи, че това което стана в Одеса, е дело на Русия. Знаем всички негови манипулации /не само в тази тема/, дето и форумното Псаки ги припява. Познай какъв е, щом подкрепя и защитава властта в Украйна? ;)

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 11 часа, attj написа:

Факти и доказателства за такива като Миро   http://otvorenopismo.url.bg/evropa-6

Ти сам виждаш ли какво цитираш бре :) Точно доказателствата в моя подкрепа , и които аз многократно съм цитирал -  русначетата с георгиевските лентички,  същите които провокираха предварително украинските футболни запалянковци, сега са на покрива на сградата със коктейли молотов !

Украинците са долу и са подпалили само входната врата.

А доклада показва че основния пожар е започнал от вътре, от 5 различни места и от горните етажи !

Знам , трудно е да осмислите фактите, особенно най важния - че не украинците са подпалили сградата, а руснаците.

И че са евакуирани благодарение на , а не въпреки украинците, 302 човека !

т.е. както и предполагах, изводите  на въпросната международна група,  са същите като моите.

преди 3 часа, Тøни написа:

Какъв оргазъм ? цитирай ме какво толкова съм казал за АТО , освен че е нормална реакция , която би  провела всяка държава, от която "режат на месо " чужди държави и диверсионни групи.

Не те разбирам наистина.. какво АТО трябва да ми даде "Бог" ?? какъв терорист, спеаратист, фашист и трол съм , след като съм опозиция на точно тези ваши пропаганди ?

Не те разбирам, наистина.

Как може хем да съм опонент на вашата сепаратистка пропаганда, защитаваща терористите сепаратисти, и едновременно да съм сепаратист терорист и аз ?

Хайде разберете се сами там.. и не ми приписвайте вашите неофашистки и новоосманлийски теории .. пардон.. новоросийски :)

преди 14 часа, miro20 написа:

но е странно в български форум да се разпространяват такива откровенно фашистки "великоруски" призиви и пропаганди.

Ообенно когато се вадят "аргументи" от субективно само от 16-17 век.

И преди съм ви казвал - по вашата античовешка фашистка логика, ако я взема насериозно, ще излезе че България не трябва да я има.

фашизма се възражда благодарение на неоконционистите-фашисти от сащ и такива,на които сорос плаща,защото ако няма пари няма кой да тръгне след него!за съжаление в твое лице виждам точно един от тия последователи-унизен,платен слугинаж на сорос защото няма начин да го мислиш това,което пишеш-лъжата!

а България ще я има,вярно,че в момента са ни набутали в задънена улица,но всяко нещо си има начало и край!търпение!

Но всъщност има логика в твоите простотии. Ако "Бог" ми даде АТО , аз ще защитавам българските граници, за ралзика от вас, които ще се радвате да се цепят кърджалийски, разградски , исперихски, и др райони от България.

В този смисъл - да, аз ще съм винаги против, винаги ЗА АТО, и каквото зависи от мен, като офицер от запаса, е да неутрализирам такива спеаратисти терористи като вас, които с радост ще защитават "правата и свободите" на тези региони с измислената си фейк-пропаганда.

Виждам, не коментирате самопризнанието и призива - защо министъра на теорористичната сепаратистка организация ДНР  не може да намери от 4 млн население, 1 000 опълченци доброволци ?

преди 15 минути, glen написа:

фашизма се възражда благодарение на неоконционистите-фашисти от сащ и такива,на които сорос плаща,защото ако няма пари няма кой да тръгне след него!за съжаление в твое лице виждам точно един от тия последователи-унизен,платен слугинаж на сорос защото няма начин да го мислиш това,което пишеш-лъжата!

а България ще я има,вярно,че в момента са ни набутали в задънена улица,но всяко нещо си има начало и край!търпение!

Да, България ще я има, ВЪПРЕКИ такива като вас, защитаващи военната агресия, сепаратизма и тероризма.

На които неща не вие, а аз съм ви опонент, май го забравяте това. :)

А ако  търсиш фашисти неонацисти - в РФ са много повече, както знаеш , точно РФ провежда международното нацистко сборище, а не САЩ или ЕС.

Погледни и проведения наскоро "руски марш" , погледни и "православния руски фашизъм" което е нещо наистина уникално , без аналог по света .

Защо защитавате и пропагандирате такива фашистки античовешки идеологии наистина не разбирам. Това между другото е против правилата на форума.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Какво ви казах? Трола ще се спука, да лъже и маже. :ph34r: В всеки нормален човек, с поне малко достойство, щеше да си замълчи. Но не и 'умния' Мирослав Великов, той няма такова. :ph34r: Пак неговите тъпи и нагли лъжи, нищо ново от него.

Да бе.. знам ти дежурната песничка   и абсолютно празни обвинения. Само дето нямам нито една лъжа казана :)

И което е още по смешно - цитирам ви най вече ваши любим руски източници :) 

Ще лъже и маже, понеже вече на всички е ясно, че украинските фашисти извършиха това брутално зверство, а той казваше, че били руснаците. Същата история като с боинга. Току виж се изцепил, че сами са се палили горките хора.

Човек за пари какво ли не прави. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 14 минути, Тøни написа:

Ще лъже и маже, понеже вече на всички е ясно, че украинските фашисти извършиха това брутално зверство, а той казваше, че били руснаците. Същата история като с боинга. Току виж се изцепил, че сами са се палили горките хора.

Чвек за пари какво ли не прави. 

Човек за пари, става Мирослав Великов. :D Платен без морал, чест и достойнство. Не се сдържа, да си пусне лъжите, за избитите от укро бандеровците хора в Одеса. Какво повече, да кажеш за такъв индивид, като тоя? :ph34r:

Дори в DW, дето са същите платени мекерета, пунаха тънка статия, в която обвиняват Украйна. А тоя лъжец тук, пак си знае тъпите измислици.

На 2 май 2014 в Одеса се разигра разтърсваща трагедия. При сблъсъци между проруски и проукраински активисти тогава загинаха 48 души, повечето от които станаха жертва на пожар в Дома на профсъюзите. Стотици други бяха ранени.

Сега, година и половина по-късно, властите в Одеса получиха оглушителна плесница. Плесница, която удря и Главната прокуратура на Украйна, както и украинското Министерство на вътрешните работи, които ръководеха разследването на трагедията. Група експерти на Съвета на Европа изготви доклад, в който се казва, че украинските власти са претърпели пълен провал в изясняването на случая.

Независимите експерти използват сдържан юридически език, а това придава още по-голяма тежест на констатацията им, че и днес Украйна не е правова държава и се намира твърде далеч от европейските ценности. Те припомнят, че следствието и процесът срещу предполагаемите извършители потънаха в небитието, а близките на жертвите все още чакат справедливост.

http://www.dw.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8/a-18829386

Още откакто ми разправяше, че хората на концерта в руски Крим са терористи за бомбардиране, ми стана ясен .

преди 12 минути, Тøни написа:

Човек за пари какво ли не прави. 

Кое е лъжа ? че цитирам доклад, и снимки , показани още миналата година, и които никой не смееше да коментира ?? и които сега отново доказват моята теза "руски Райхстаг" ??

:)

И че благодарение на украинците, спасените са над 300 човека, а жертвите можеше да са повече ?

За Боинга също се оказах прав - от всичките "официални" руски версии , изказани от най високо ниво  , на брифинги на военните генерали и т.н.. се оказа версията за руски бУК и руска ракета, вкарана от тях . :)

И сега забравиха онези висчки фейкови версии  и радарни фотощопи на уж украински самолети  , които така яростно защитаваха. :)

За трери път иптам - от 4 млн на донбас, защо сепаратистите не могат да намерят 1 000 опълченци ?

И защо всичко им се осигурява от руските военни , наричани "доброволци" , които именно са им вкарали и осигурили всичките муниции и танкове ? По думи на военния министър на ДНР ?

Защо с измисления фейков "фашизъм " в Украйна се борят само на 2.7 % от територията, и при това без да намерят дори 1 000 опълченци ?

Защо фашизъм и подобни крайни формирования си действат красноречиво и необезпокоявани в РФ , а не в Украйна ?  Цитирах по горе такива изроди .

Къд ее фашизма на държавно ниво се питам ? Защо не е в Украйна а в РФ ?

Мирослав Великов уж не лъжел. :ph34r: А пак излъга, нагло за митичната руска ракета, свалила Бойнга. :ph34r: Никъде в доклада, не пише кой носи вината. И никъде не пише, че са руснаците и няма да бъде написано никога. Защото, вината не е тяхна. Но уж, никога не лъгалия Мирчо трола, излъга отново.

Тц. Пак не позна. Виж брифинга на военните генерали  , и виж сега как се гърчат.

Сега гърчовете им се концентрираха върху  патосна защита че .. да, то било ракета БУК, но не тяхна :) Този модел не бил на въоръжение, били отдавна унищожени,  въпреки че има една камара доказателства че и в момента се използват и са на "бойно дежурство " в руската армия. :)

Тъкмо когато публикуваха официалния доклад, последва и сорострелната тестова показна версия на "алмаз - антей" която "уж" опровергава доклада.

И една съществена подробност в тестовете на "алмаз - антей"  - основната им теза сега е че изстрела не е от територия , подконтролна на сепаратистите терористи, а от украинска територия.

Което холандците с учудване констатират, че всъщност, при съвместните им консултации с Алмаз-Антей, преди и те са твърдели че района на изтрелване е от Снежное , т.е. от територията на сепаратистите.

А сега хоп - друга версия :)

т.е. принципа на путинската пропаганда е - лъжи и пак лъжи до последно :)  па която издържи.. ако не издържи - фабрикуваме нова :)

преди 46 минути, miro20 написа:

Кое е лъжа ? че цитирам доклад, и снимки , показани още миналата година, и които никой не смееше да коментира ??

проблемът с вас,соросоидите е, че  не знаете какво цитирате!вие смятате, че цитирането е глупаво повторение на същите глупости,които са вече изяснени и никой повече не се сеща за тях,но ти всеки път започваш отначало!

преди 1 час, miro20 написа:

и какво разбираш от православие?или имаш нещо еврейско или въобще нямаш представа -що е православие!

Toзи клип с петимата пияници, които явно са показател за цялото руско общество, според терористът, фашист и подтикващ към сепаратизъм - Миро , не ме впечатлява изобщо. Виж, снимките от Одеса ме жегнаха право в сърцето. На него обаче какво му дреме, дайте му само да лъже и да пропагандира античовешки неща.

Между другото сега разбрахте ли защо в последно време пише по 1000 поста на ден? От Пентагона са обявили, че отделят още милиони за пропаганда на балканите. Ето го резултата.

Нещо за демократичните украинци.

http://ok.ru/video/9189065989

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 11 минути, Тøни написа:

според терористът, фашист и подтикващ към сепаратизъм - Миро

Добре де, аз пак не разбрах , как от опонент на сепаратистите терористи, цепещи и делящи една държава, как от показващ и изобличаващ античовешките ви , путинофашистки теории , станах изведнъж .. сепаратист терорист ?

:)

преди 13 минути, Тøни написа:

Виж, снимките от Одеса ме жегнаха право в сърцето

Да, няма човек който да не го жегне тази руска провокация.

Странното е сляпото отричане на очевидните неща , които дори са признати и във въпросния последен доклад на МКГ, доказващ  моята правота.

Едниствения "рубеж" който ви остана по този случай е -  обвиняване "до дупка"  както се казва , на украинските власти че не са си свършили в пълен обем и качество, разследването .

Да , така е. И аз това никога не съм го отричал и винаги съм наблягал. И съм показвал снимките на милиционерите зад щитовете на които се крият руските изроди. и стрелят по украиските запалянковци.

Но в прогизнала от корупция и руски служби държава, какво може да се очаква ? Качествено разследване ли ? не мисля.

Добре че поне има снимков материал на руснаците с коктейли молотов на покрива , който и да се скъсате от празни обвинения и откровенни лъжи, няма как да оборите.

Както и факта че пожара не е започнал отдолу , а от вътре, и от горните етажи, в 5 различни точки едновременно.

преди 19 минути, Тøни написа:

Toзи клип с петимата пияници, които явно са показател за цялото руско общество

Не знам дали са само 5 пияници, но националистическите социалистически настроения са факт и в момента в РФ.

А национал социализъм нали знаеш какво е ? - нацизъм. Това че защитавате такива идеологии, аз не мога да приема.

И не са 5 пияници, и  в момента се провеждат "маршове" , и днес се пропагандира "православен фашизъм" ,  както и факта на проведения международен нацистки сбор в С.Петербург.

Цитат

Добре де, аз пак не разбрах , как от опонент на сепаратистите терористи, цепещи и делящи една държава, как от показващ и изобличаващ античовешките ви , путинофашистки теории , станах изведнъж .. сепаратист терорист ?

Как така не можеш да разбереш това тъй просто умозаключение? 

Ти си човек, който подкрепя фашисткия режим в Киев, който подлага на геноцид собственото си население. Същевременно си поддръжник на американско-натовската политика в Сирия, която на практика създава, обучава и финансира терористи. Открито намекваш за откъсване на български земи в полза на друга държава и то не веднъж.

Следователно ти си фашист, терорист и сепаратист.

преди 9 минути, Тøни написа:

Как така не можеш да разбереш това тъй просто умозаключение? 

Ти си човек, който подкрепя фашисткия режим в Киев, който подлага на геноцид собственото си население. Същевременно си поддръжник на американско-натовската политика в Сирия, която на практика създава, обучава и финансира терористи. Открито намекваш за откъсване на български земи в полза на друга държава и то не веднъж.

Следователно ти си фашист, терорист и сепаратист.

Нали знаеш че това са абсолютни и пълни лъжи :)

Породени от гузната ви съвест че показвам какви СТЕ ВИЕ, защитавайки тези сепаратисти терористи , а не АЗ. :) 

"фашистки режим в Украйна"  има само в болните путински фантазии и фейкова проапганда. :)

Само да ви напомня за пореден път, да си сверите пропагандата. Дори Пу и пропагандните му фейкови медии се отказа от тези изрази - "бандеровска фашистка хунта" .

Гледайте повече пу-ТВ :)

преди 10 минути, Тøни написа:

Да ти го напиша ли пак? 

И пак да го напишеш на 4-те милиона на хората в Донбас, пак няма да събереш  1000 опълченци с тези лъжи  :) не го ли разбра :)

Мен не ме интересува кой от какво се е отказал. Един ден Порошенко и ко ще бъдат съдени за престъпления срещу човечеството, защото са фашисти, които ти подкрепяш. Наред с фабриката за терористи САЩ, които ти също подкрепяш горещо. 

преди 9 минути, Тøни написа:

Един ден Порошенко и ко ще бъдат съдени

за 1001 път ще ти повторя -  И Порошенко, и Яценюк , украинците ще си ги сменят колкото си пъти искат. И в това няма нищо лошо , напротив .

Дори Яценюк и партията му ли беше... претърпя на последните местни избори тотален провал .

Е и ?

Това не променя факта , дори потвърждава - че никаква фашистка, камо ли хунта има в Украйна.

Наред с фабриката за терористи САЩ, които ти също подкрепяш горещо. 

Тази простотия откъде я измисли ?

Както за пореден път констатирам - чета ви само да видя за пореден път измислиците ви и кухите обвинения към мен,  и "какво не съм казвал" :) 

пп

И една много интересна новина от Пу

МОСКВА, 5 ноября. /ТАСС/. Россия всегда будет защищать соотечественников за рубежом, в том числе в Йемене, Ливии и Сирии, заверил президент РФ Владимир Путин. "Люди, по разным причинам оказавшиеся вне России, должны быть твердо уверены: мы всегда будем защищать ваши интересы, - заявил он на Всемирном конгрессе соотечественников. - Тем более в сложных, кризисных ситуациях. Таких, например, как в Ливии, Сирии или Йемене".

http://tass.ru/politika/2409317

Ти да видиш !

Защо ли след такива изказвания се сещам за Хитлер и речи като тези

Едно ужасно "дежа вю"  бих казал ...

За много поредни пъти ще констатираш, че отвращаваш всички хора с анти-човешките си наклонности. Когато винаги си на страната на злото - прави впечатление. Или си зъл, или ти плащат да се правиш на луд. Понеже сме големи хора, на нас ни е ясно, че е второто. Ти си един от тия, дето са спуснати да ни обясняват, че власт взета с преврат е висша форма на демокрация и  че за 30г нещастие в България са виновни неща от преди да се родя. Да обясняваш, че е нормално да си мизерен, понеже комунистите са лоши. Че е нормално да лъжеш за химически оръжия, само и само да набараш нефта. Че е нормално да създаваш терористи, които да сменят легитимни президенти в името на демокрацията и че е нормално да си колония на САЩ и ЕС. Ти издънка на някое НПО. 

За много поредни пъти ще констатираш, че отвращаваш всички хора с анти-човешките си наклонности. Когато винаги си на страната на злото - прави впечатление. Или си зъл, или ти плащат да се правиш на луд. Понеже сме големи хора, на нас ни е ясно, че е второто. Ти си един от тия, дето са спуснати да ни обясняват, че власт взета с преврат е висша форма на демокрация и  че за 30г нещастие в България са виновни неща от преди да се родя. Да обясняваш, че е нормално да си мизерен, понеже комунистите са лоши. Че е нормално да лъжеш за химически оръжия, само и само да набараш нефта. Че е нормално да създаваш терористи, които да сменят легитимни президенти в името на демокрацията и че е нормално да си колония на САЩ и ЕС. Ти издънка на някое НПО. 

Аз говоя с аргументи, вие с празни приказки и доказани фейкове, които много често съм опровергавал.

ОСтана ви последната тактика - да ме обвинявате в това което сте вие, и в това на което аз съм опонент - на сепаратизма , тероризма, незаконните диверсионни и хибридни войни.

Да, грозно е да се погледнеш в поставеното от мен огледало пред вас, но .. това не е мой проблем - образа си е твой , собствен.

Личностните нападки и гаменски език дори не коментирам както виждаш... въпреки че е 90 % от вашата лексика

Това по въпроса кой е "възрастен", кой има чест, кой приема аргументите, дори и да са неприятни,  и кой е останал в беззъбото си тийн-хейтърството .

Цитат

МОСКВА, 5 ноября. /ТАСС/. Россия всегда будет защищать соотечественников за рубежом, в том числе в Йемене, Ливии и Сирии, заверил президент РФ Владимир Путин. "Люди, по разным причинам оказавшиеся вне России, должны быть твердо уверены: мы всегда будем защищать ваши интересы, - заявил он на Всемирном конгрессе соотечественников. - Тем более в сложных, кризисных ситуациях. Таких, например, как в Ливии, Сирии или Йемене".

http://tass.ru/politika/2409317

Мале, мале, Владимир Путин казва, че ще защити всеки руски гражданин, без значение къде се намира, тоя ми се сещал за Хитлер.

Путин и Орбан са единствените истински държавници в света на този момент. Оприличавай ги с каквото искаш, тях сънародниците им ще ги оценят най добре. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.