Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Датата се отлага, очаквайте уточнения от средствата за масова дезинформация.

1949665891_.png.68f0c53d7730b52ea4ccffd33bee8c94.png

Но:

Новый план вторжения от The Mirror. На сей раз раскрыты и секретные планы украинской обороны.

1302729413_.png.7e132ca59fc7059d3bb7d35194f90513.png

Ако идиотът знаеше, че е идиот, нямаше да е такъв. Те не знаят!

Абе на мене ми е чудно в Украйна какво точно очакват да се случи? Толкова прости хора рядко можеш да видиш... нека да ми посочат една държава в която се живее по-добре след краварска цветна революция... само една такава държава искам да ми посочат... :D

Продължавам да се чудя, защо Путин ги бави още.. аз отдавна да съм натиснал копчета... в крайна сметка предателите не бива да живеят и мястото им е 2 метра надолу. 

5806898_.png.2b465e0597dbae9847141a7f3947ff4c.png

"преведено от руски от гугъл" .

Всичко което трябва да се знае за тукашните путинисти , жертви на елементарна пропаганда.

:giggle1:

преди 2 часа, criminall написа:

Абе на мене ми е чудно в Украйна какво точно очакват да се случи? Толкова прости хора рядко можеш да видиш... нека да ми посочат една държава в която се живее по-добре след краварска цветна революция... само една такава държава искам да ми посочат... :D

Продължавам да се чудя, защо Путин ги бави още.. аз отдавна да съм натиснал копчета... в крайна сметка предателите не бива да живеят и мястото им е 2 метра надолу. 

И какво трябваше да /не/стане ?

Да сиостане затънала в януковишка корупция държава ? Без възможност да пътуват, работят и развиват в ЕС /което украинците правеха преди полу легално/  ??

Майдана бе именно заради тази тотална корупция, заради отказа на реформи от Янукович, заради отказ от евроинтеграция.

Защо на украинците им е по изгодно да работят и пътуват в ЕС, а не към Москва, можеш и сам да се сетиш.

И не, това не е "предателство" да искаш да живееш без корупци, без  рашистко неизгодно "сътрудничество" и васалство.

Затова беше протеста на Майдана, продължили почти година, след което свалиха путинския олигарх, който пък избяга в РФ чрез операция, подготвена ИЗЦЯЛО от руските служби !?!?!? , и започна рашистката инвазия в Крим и Донбас.

На джуджето просто му трябваше повод, и те си го измислиха. Бандеровци, разпънати момченца на площади, бла бла бла...

А на въпроса ти кои дъжави живеят по добре - ами всички постсъветски държави които отхвърлиха старите съветски зависимости, които  избраха евроинтеграция и защита от НАТО, сега са в пъти по добре.

Защо Украйна да не иска да върви по този по демократичен и по справедлив път,  а трябва да се съобразява с болните фантазии за "принадлежност" към някой си диктаторски режим, какъвто е путинския ??

на 30.01.2022 г. в 11:01, miro20 написа:

И кога е имало избиване на руснаци от Украйна ? 

Ако взема твоя пример с кърджалийско 

Някой път няма ли да се сетиш например за Делиормана или за някой Силистренски или Русенски район?  Осем години все за Кърджали не ти ли омръзна?

преди 10 часа, Филипов написа:

Все повече се убеждавам, че западналия свят се обитава от някакъв непознат на науката вид, който няма нищо общо с човешкия. Както казват руснаците:

Есть- люди, Есть-нЕлюди.                                                                                    Има хора, има и нехора.
А еще есть — недочеловеки. И вот самые опасные- последние.                  И тогава има подчовеци. И тук са най-опасните - последните.

Този непознат вид живее в измислен свят с измислена история сред измислени хора с измислени чувства и със също такъв пол. Не само не трябва да се говори с тях, не трябва да се говори и за тях. На всички е ясно, че каквото и да се случи, те ще се изкарат победители и спасители, това е защото не притежават възможността да разсъждават, зададена им е една рамка и не излизат от нея, но за роботи са прекалено тъпи, затова казвам, че са непознат на науката вид.

Затова Русия трябва да признае двете руски републики на територията на фашистка окрайна и да ги защити в случай на необходимост.

А тази "психи" е типичен американски представител на вида - хем грозно, хем нагло!

преди 5 минути, A.com написа:

https://imgur.com/GNfoXxt

Тоя защо записва видео на 16-ти, а го излъчва на 18-ти?

мдаа... хванаха ги ...

https://gordonua.com/news/war/glavari-ldnr-zapisali-obrashcheniya-ob-evakuacii-zhiteley-v-rossiyu-dva-dnya-nazad-eshche-do-obostreniya-situacii-1596096.html

https://www.rbc.ua/rus/news/okkupanty-zayavili-silnom-vzryve-luganske-1645219505.html

А според мен има записани много подобни видеосъобщения, кой знае какво Путя е подготвил записано за другата седмица

т.е. няма нищо случайно , а си следват сценария .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

мдаа... хванаха ги ...

https://www.rbc.ua/rus/news/okkupanty-zayavili-silnom-vzryve-luganske-1645219505.html

А според мен има записани много подобни видеосъобщения, кой знае какво Путя е подготвил записано за другата седмица

т.е. няма нищо случайно , а си следват сценария .

Те май спретнаха и някакво покушение - срещу началника на милициите. Взривили колата, УАЗ, а не личния му автомобил(западен модел), на празен паркинг, без други коли наоколо. УАЗ-ката, и тя празна. А шараните кълват.

преди 12 часа, A.com написа:

Взривили колата, УАЗ, а не личния му автомобил(западен модел), на празен паркинг, без други коли наоколо. УАЗ-ката, и тя празна

:lol6:

Така е :)

Има доста снимки под туита . :) :)

А някои пропагандисти "съвсем случайно"  са били на близо и предават за феновете си кадри с още тлеещия уазик :) 

Цитат

Кстати ждём терактов и в Луганске, туда уже выехала съёмочная группа RT. Взрывов пока нет, видимо ещё не доехали

:giggle1:

Някъде из Русия започнали да слагат маркировка на военната техинка:

https://pbs.twimg.com/media/FL-LJ5XWQAEJg70?format=jpg

https://pbs.twimg.com/media/FL-LI8nXoAQF4M6?format=jpg

https://pbs.twimg.com/media/FL-LI8qXEAIYuTX?format=jpg

На руснаците като не им харесва рашияването на НАТО и ЕС да преложат алтернатива и по-добри условия и държавите сами ще се юрнат към тях. Политиката е като пазарната икономика.

В момента запада предлага много по-добра "услуга" от руснаците и няма какво да се сърдят. 

на 18.02.2022 г. в 22:51, crazy katon написа:

Затова Русия трябва да признае двете руски републики на територията на фашистка окрайна и да ги защити в случай на необходимост.

Това е част от плана. Отначало анексиране на Крим, за да се избегне анексиране на Украйна, след това нахлуване в Украйна, за да се избегне нахлуване на Балканите, след това  подчинение на Балканите, за да се избегне "финландизацията" на Прибалтика, след това неутрализация на Полша или даже вземането под руска опека на великите и древни страни от Западна Европа.
Така вече веднъж се развиха събитията след сговора от 1938 година в Мюнхен.

Да припомним и:

Screenshot_1.png.47fa374f74b3fe1573b25b13f1a72bd9.png

Screenshot_2.png.2c92433d050a657e87d20161cf6de10e.png

https://en.wikipedia.org/wiki/Kuril_Islands

Руснаците не са виновни. Гадните западняци постоянно им слагат в ръцете територии, които после да защитават! :lol6:

преди 39 минути, BANKATA написа:

На руснаците като не им харесва рашияването на НАТО и ЕС да преложат алтернатива и по-добри условия и държавите сами ще се юрнат към тях. Политиката е като пазарната икономика.

В момента запада предлага много по-добра "услуга" от руснаците и няма какво да се сърдят. 

Русия кога е предлагала алтернатива и по-добри условия? Ей го на, поредния идиот с поредното идиотско изказване(от преди час-два), на което хиляди идиоти вярват:

Цитат

Песков: Россия на протяжении всей своей истории никогда ни на кого не нападала

«Напоминаем, что Россия на протяжении всей своей истории никогда ни на кого не нападала. И Россия, которая пережила столько войн, — это последняя страна в Европе, которая вообще хочет даже произносить слово «война»», — сказал он в интервью на телеканале «Россия 1»

Започна евакуацията на Донбас. Дали западните мисирки, които шумно и истерично предсказваха руската агресия и евакуацията на техните посолства и граждани забелязват сега хилядите жени и деца, които са принудени да се евакуират заради обстрела на укропитеците, обстрел с оръжие, дадено им от техните правителства.

Но ... войниците остават и този път милост няма да има. Като знаят, че няма да убиват децата им смело ще мачкат бандеровците.

Мислех, че съм избързал, но ето и Саня:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.