Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Току що, Тøни написа:

Е щом ти си казал. :clown: Все пак си без нито една лъжа.

Снимка на екрана_2016-02-27_14-50-52.png

Точно така. Без нито една лъжа. Защото изрично съм уточнил какво е червеното :)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 4 минути, miro20 написа:

Това  е вашата сепаратистка терористична пропаганда за цепене на държави, възстановяване на умрели империи, някакви още по умрели губернии "новорусии" и т.н.. , и се радвам и за теб - че правилно си ме разбрал :)

Ето виж сега, как казва, че нещо негово е наше. Накрая със задоволство констатира, че съм разбрал нещо, което нито съм разбирал, нито нищо. Та свиквай с него, скоро ще започне да те цитира без да променя цитатите си и ще казва, че ти си написал нещо, което не си, но ще си настоява, че е твоя мисъл. :clown:

преди 1 минута, Тøни написа:

Накрая със задоволство констатира, че съм разбрал нещо, което нито съм разбирал, нито нищо

Всъщност, тук май ще се съглася с теб.. че никога нищо не разбираш освен стеснения ти пропутински кръгозор  :)

А което не разбираш, отричаш :)

Това обаче познай , не е мой проблем. :)

Последно? Нeщо раздвоение долавям аз. Избирателно цитиране + раздвоение на личността. Само да ти кажа, че не се превръщаш в Възрожденец полубожество, по този начин. :D

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Знаеш ли Мирко и аз мога да променя каквото си искам, цитирайки те, но след кратък размисъл реших, да не слизам на твоето ниво...

преди 54 минути, язе написа:

Знаеш ли Мирко и аз мога да променя каквото си искам, цитирайки те, но след кратък размисъл реших, да не слизам на твоето ниво...

Ако го  направиш по коректния начин както аз те цитирах, нямам нищо против.  :)

Та.. Крим руски ли е и Кърджали турско ли е според теб ?

Щото Крим е също изкуствено населен с руснаци, като има няколко съществени разлики с българския случай.

- Крим е владение на руснаците общо под 2 века. България - 5 века.

- от Крим са депортирани от съветската власт 220- 250 хил. кримски татари , гърци, италиянци, българи /15 000/  . Което е признато за геноцид над местното население

От България османците не са правили подобни депортации, но сме били мачкани и низвергнати .

- В Крим са заселени изкуствено руснаци. В България изкуствено са заселени турци., които преди османското робство  не е имало нито един.

- В Крим болшинството са  руснаци, и много малко останали кримско население и народи от гореописаните. В България има вече обособени райони където българите са малцинство.

След гореописаното ми кажи -  Ако приема твоя абсурд че  Крим има право да е руски, какво да говорим за тези български региони , или цяла България ?

Според вашата шовинистична теория, не само Кърджали трябва да дадем на измислените умрели империи като "новоосмании" , ами и цяла България ще трябва да дадете ?

Тази ваша логика, повтарям, аз не приемам.

преди 1 час, Тøни написа:

Последно? Нощо раздвоение долавям аз. Избирателно цитиране + раздвоение на личността. Само да ти кажа, че не се превръщаш в Възрожденец полубожество, по този начин. :D

КАкво "последно" ? каквото съм искал да кажа за Левски, и за възрожденците, съм го казвал и циирал многократно.

Понеже си пропаганден папагал, не смееш да коментираш цитатите, а нападаш мен с подигравки.

Нещо срам те е да коментираш нашите национални идоли ли ?

И с право . Защото си пълна противоположност на техните идеали и принципи.

Цитат

1.      Всичко руско е комунистическо. Молчать!

2.      Руската инвестиция е робство. Турската е сладка. Американската е свобода.

3.      Руснаците предадоха Левски, граф Игнатиев го обеси.

4.      Руснаците са прости, Чехов е гей. Чух, че се обличал добре.

5.      Руснаците водят хибридна война. Заткнись!

6.      У нас е пълно с проруски медии. Shut up.

7.      Всеки, който слуша руска музика, е съмнителен.

8.      Всеки, който слуша Волгин, е руснак, направо казак. Чорт! 

9.      Всеки, който слуша Коритаров, е вече американец, но с турски произход. Иншала.

10. Руснаците няма да бъдат приети в НАТО по естетически причини. 

Копирано от съседна тема. Смятам, че това изчерпва всичкия репертоар на Миро. Каквото и да напише- всичко се върти около тези точки.

:) както казах и там - пълни глупости  :) Които дори противоречат на много , да не кажа на висчко от казваните от мен неща.

Spoiler

Например - винаги съм казвал че соца отдавна фалира и дори осмивах евтината БСП пропаганда за бат Серго и трамвая, който ще върне комунизма и младостта. . Останаха налседниците, обвързани със бившите служби, които в момента развиват каприалистически /не комунистически/ модел  от Америка '30-те...  РФ е пример на този феодално - олигархичен модел.

Руската инвестиция - заповядайте , но на коректни условия , а не да ти продават най скъпи ресурси. Ах колко съм лош а ?

За Левски няма да сепо втарям, наскоро го цитирах, както и много български Възрожденци.,

Непознаването на историята не е аргумент във ваша  полза :)

Руските хора - много добри приятели и много интелигентни хора познавам. Кой казал че са прости ?

Стотици пъти съм повтарял как познаването на руската култура , автори , литература, няманищо общо със путинизма.

И че съм русофил :) на което ай-кюто на някои евтини пропагандатори не им достига да разберат какво искам да кажа и как може да съм русофил :)

За Волгин - той е доказано субективен червен пропагандатор, недопускащ чужди мнения в предаванията си . Нищо повече.

и т.н. и т.н..

Шествието в памет на Борис Немцов наистина е впечатляващо.

https://tvrain.ru/teleshow/here_and_now/nemtsov-404482/

Впечатляваща бройка от 24 000 са на  шествието .

Което ме радва... а Буратино има от какво да се притеснява

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Страхотна бройка. То сигурно на мач на Зенит се събират повече хора, но карай. В милионна Москва е притеснително, че са се събрали толкова хора. Приемаме, че са 24 000 понеже ти си казал, а както ние знаем ти си човекът-Бог, който няма нито една лъжа. :D Забравих и Възрожденец.

преди 1 час, Тøни написа:

Страхотна бройка. То сигурно на мач на Зенит се събират повече хора, но карай. В милионна Москва е притеснително, че са се събрали толкова хора. Приемаме, че са 24 000 понеже ти си казал, а както ние знаем ти си човекът-Бог, който няма нито една лъжа. :D Забравих и Възрожденец.

За  държава с тотална цензура и осъдени за пост във фейсбук и т.н.. е много , да.

За възрожденците не ти разбирам сарказма и подигравките . Аз няма как да съм "възрожденец" но те са ми идоли , както и Левски.

Ако това е толкова голям проблем за теб , чуждопоклонника антибългарин, непознаващ историята си и видните люде,    съжалявам...проблема си е твой.

Всъщност, аз не се сещам нито едно нещо за което да "не се бъркаш"  :):)

Отделно че аз нямам толкова елементарни туземски стереотипи като твоите -  добър бог за аватар /Пу/ , лош бог /всички останали/

Последно ти ли си полубожеството, което казва само истината, уили не си? :clown:

Как да ти го кажа  ясно и възможно най простичко , не знам ... - за човек който има двустепенна ценностна система - добрия бог /Пу/ и лош бог /всички останали/ , богатството на музиката , нотите, или палитрата на цветовете е... несмилаемо за теб.

Това включва и българщината, Левски, национално достойнство, морал, ценности.

Несмилаемо за теб.

преди 5 минути, miro20 написа:

Как да ти го кажа  ясно и възможно най простичко , не знам ... - за човек който има двустепенна ценностна система - добрия бог /Пу/ и лош бог /всички останали/ , богатството на музиката , нотите, или палитрата на цветовете е... несмилаемо за теб.

Това включва и българщината, Левски, национално достойнство, морал, ценности.

Несмилаемо за теб.

И къде го Левски? Къде е националното достойнство? Къде е морала, ценностите...

Къде е твоя морал, да признаеш, че без Русия, България просто нямаше да я има. Не съединена, не разединена- никаква! А ценностите са евроатлантически предполагам...

преди 13 минути, miro20 написа:

Още един дето нито е чувал за Левски, нито за Възрожденците...

За Левски съм чувал, че е обесен и след залавянето му е пазен от само три заптиета. От Ловеч до София! Изглежда, че голяма част от твоите възрожденци, не са били особено притеснени, че най- великия българин заминава на смърт. Къде е възрожденеца Стамболов, във цялата истерия около Освобождението и дали случайно заради него, България не се опълчва на създателя си? Мада Раша е причината България да я има, свиквай с факта.

Току що, язе написа:

За Левски съм чувал, че е обесен и след залавянето му е пазен от само три заптиета. От Ловеч до София! Изглежда, че голяма част от твоите възрожденци, не са били особено притеснени, че най- великия българин заминава на смърт. Къде е възрожденеца Стамболов, във цялата истерия около Освобождението и дали случайно заради него, България не се опълчва на създателя си? Мада Раша е причината България да я има, свиквай с факта.

Пак демонстрираш абсолютно невежество .Не от 3 а от 20 . ... но не е това най важното ...

Отново потвърди моята любима поговорка... - "Най лошото за знанието не е незнанието , а илюзията за знание"

А още по грозното е че плюеш  и омаловажаваш Възрожденците и тогавашния български интелектуален и борбен елит само защото ... всички те са виждали какво е твоята... "мада раша"

Току що, miro20 написа:

Пак демонстрираш абсолютно невежество .Не от 3 а от 20 . ... но не е това най важното ...

Отново потвърди моята любима поговорка... - "Най лошото за знанието не е незнанието , а илюзията за знание"

А още по грозното е че плюеш  и омаловажаваш Възрожденците и тогавашния български интелектуален и борбен елит само защото ... всички те са виждали какво е твоята... "мада раша"

"МОята мада Раша" е родителя на съвременна България. Нещо против? А ако смяташ Стамболов за възрожденец- пошел на хуй! :)

Историята на един равин от Крим :

http://www.svoboda.org/content/article/27575625.html

Интересно е как РТ са правили репортаж с него

- Когато е заминавал от Крим , заради руската окупация, и си е събирал вещите , репортерите представят с добре подбрани кадри как той , видиш ли, бягал от бандеровците :)

Като всъщност е точно обратното.

Типично за РТ... за съжаление.. огромна международна пропагандна руска медия.

преди 41 минути, язе написа:

пошел на хуй! :)

Благодаря.

Разбрах че освен да плюеш идеите на Левски, но и  идея си нямаш какво е това "възрожденци" и с какво се ядат :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Относно Стамболов - на 01:53:40: https://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA-21-02-2016%D0%B3-c15950.html

Абстрахирайте се къде е излъчено - Валентин Вацев през цялото време не дава на Волен да говори глупости. Ха е казал някоя простотия, ха го е прекъснал. Изобщо, много се забавлявах...

Тролче мамино недоносено, след днешната интрижка имаш наглостта да докладваш постове ли, бе? Първо себе си докладвай, чакам да видя доклада!

За това говоря:

Не за псуване, за трепане си, ей...

на 25.02.2016 г. at 18:14, miro20 написа:

на 25.02.2016 г. at 16:29, attj написа:

Няма как българите да имат нова национално обединителна тема  за Кърджали и Исперих .   Как го измисли това - та те са малцинство там!?

Нарочно измених твоя пост с червеното .

Усещаш ли се каква глупост е това ? :)

Да те питам и теб - усещаш ли каква глупост е това ?

Но когато ви го навра пред очите ревете, а когато други разпространяват подобна простотия, не квакаш ?

на 25.02.2016 г. at 20:55, miro20 написа:

на 25.02.2016 г. at 19:33, язе написа:

Кърджали е турски  и Исперих  също- свиквай с факта.

Нарочно както в предния пост перефреазирах с червено вашите фанатични простотии.

Не, няма да свикна с такива факти .

Съжалявам.

А това е моя пост. , също с коректното  обяснение защо и какво перефразирам

преди 18 часа, язе написа:

"Кърджали е турски и Исперих също- свиквай с мисълта." Това боклука го представи, цитирайки мен! Аз никога не съм изричал тези думи!!! Това освен подло, долно и комплексарско, е и подсъдно.

преди 18 часа, Тøни написа:

Е щом ти си казал. :clown: Все пак си без нито една лъжа.

Снимка на екрана_2016-02-27_14-50-52.png

И пак няма да има реакция, за наглостта на тази отрепка. :ph34r: Променя цитати на колеги, за да направи манипулация. Жалкото е, че има подкрепа тук и се допускат такива като тия и Блажко. В другите форуми, този боклук е изгонен. Именно заради лъжите си и подобни манипулации. В bmw форума, ги е правил същите. Ама явно там, не се крият зад точки в правилника.

После мен наказват, че не търпа такива мижитурки, като тоя.

преди 1 минута, ghostBG86 написа:

И пак няма да има реакция, за наглостта на тази отрепка. :ph34r: Променя цитати на колеги, за да направи манипулация. Жалкото е, че има подкрепа тук и се допускат такива като тия и Блажко. В другите форуми, този боклук е изгонен. Именно заради лъжите си и подобни манипулации. В bmw форума, ги е правил същите. Ама явно там, не се крият зад точки в правилника.

После мен наказват, че не търпа такива мижитурки, като тоя.

Няма нито един форум където да съм изгонен :) и нямам нито една лъжа казана :)Поздрав от вмв форума .Доста отдавна не го бях поглеждал, мерси :)

А е наистина странно да се толерират такива любезности като " боклук" , "мижитурка" , особенно от индивиди със явна антибългарска пропаганда и профил.

И между другото , да  поменем и тук годишнината от убийството на Немцов :

Това му е целта. Пише глупости и провокира умишлено, за да има някакъв отговор. Няма отговори - няма пари. Няма провокации - няма отговори, значи няма провокации - няма пари. Същевременно "зад кадър" пълни админ-панела с доклади срещу всички и всичко. На колегите вероятно им е писнало да се занимават с него - основното количество доклади са негови, тук-там има някой друг...

Игнорирайте го, бе. Блокирайте го и той сам ще изчезне. Иначе хем му отговаряте, хем ви дразни това, което пък той ви отговаря.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.