Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

http://rusvesna.su/news/1455957257?fb_ref=Default

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 7 часа, attj написа:

Причина за руския бунт в Украйна е Майдана - гражданската война е в последствие!   Майданът е метеж довел до война с 9000 убити и с 50 000 ранени и осакатени...Миро е с наизустена опорна точка - обаче това никак не му помага.   Мислещите хора виждат и разбират цялата истина - на тях не са им нужни приказки от някакъв пореден изперкал бандеровец.

Единствено за хората което казваш си прав - на тях не им са нужни празни приказки :)

Майдана бе именно израз на народната воля за промени от които буквално избяга руската марионетка Янукович, като преди това разстреля 100-на души на Майдана.

Останалото са познатите ти измишльотини :)

Има по сериозни източници от  дезинформационния сайт "руская весна " :

http://www.svoboda.org/content/article/27564033.html

"нас ни избиваха руски снайперисти "

276 са със започнати дела и обвинения за събитията на Майдана , една шеста част от които са висши чиновници , избягали обаче  ... къде ? - точно така - в РФ .

А по случай годишнината от незаконната окупация на КРим, от Чехия и Словакия изпратиха открито писмо към украинците :

http://www.svoboda.org/content/article/27562304.html

Цитат

А по случай годишнината от незаконната окупация на КРим, от Чехия и Словакия изпратиха открито писмо към украинците

Eдин типичен пример за лъжа, дезинформация и манипулиране на обикновенния читател, от страна на добре обучен трол.

"Группа представителей общественности Чехии и Словакии выступили с открытым письмом гражданам Украины по поводу второй годовщины оккупации Крыма. "

Значи няколко човека са Чехия и Словакия.

Миро, за каква свобода на украинци иде реч?     СССР са им дали необосновано много рускоезични територии - тях  от руснаците  ли следва да ги освобождават?     Ну никак не доходит до некоторых недоумков, что не Россия захватила Крым, а Крым пришёл в РОССИЮ!

Редактирано от attj (преглед на промените)

Активист от Майдана призна, че пръв е застрелял в тила бойци от "Беркут" на кървавия 20.02.2014

Първите убити на 20 февруари 2014 года, в деня на разстрела на протестиращи на ул. "Институтска" в Киев, са били не активисти на Майдана, а бойци от "Беркут". Убивал ги е, както сам си признава, жителят на Лвов Иван Бубенчик, съобщават украински и руски медии във връзка с годишнината от кървавите събития в украинската столица.

http://www.blitz.bg/news/article/394195

преди 10 часа, attj написа:

Миро, за каква свобода на украинци иде реч?     СССР са им дали необосновано много рускоезични територии - тях  от руснаците  ли следва да ги освобождават?     Ну никак не доходит до некоторых недоумков, что не Россия захватила Крым, а Крым пришёл в РОССИЮ!

ехооо :) СССР го няма отдавна. Не мисля че е много резонно да проповядваш новорашизъм и подобни античовешки идеологии.

Не бе ли ти който някъде назад  бе изказвал едни фашистки реплики от рода - "където има дори един руснак , там е Русия" ? 

а Крим отдавна ти казах - няма грам основание да е руски .И не е "отишъл в РФ "  а си го превзеха с изцяло военна акция, описана във филма "пътя за Крим" .

Руснаците да си вземат Одеса и де що има украински земи от времето на Екатерина Велика.

Мале-е-е, то тогава от Украйна няма да остане и локва:)

преди 13 минути, karadzha написа:

Руснаците да си вземат Одеса и де що има украински земи от времето на Екатерина Велика.

Мале-е-е, то тогава от Украйна няма да остане и локва:)

Естествено че няма да остане и локва.

Значи ако трябва да връщате земи с исторически времева граница от времето на Екатерина Велика, значи спокойно ще кажете " от България да не остане и локва"  ?

преди 50 минути, miro20 написа:

Естествено че няма да остане и локва.

Значи ако трябва да връщате земи с исторически времева граница от времето на Екатерина Велика, значи спокойно ще кажете " от България да не остане и локва"  ?

Ами най-добре е да върнем България до границите, които е имала при Симеон Велики или при Иван Асен Втори:)

Ти кво ш' кажеш?:)

преди 18 минути, karadzha написа:

Ами най-добре е да върнем България до границите, които е имала при Симеон Велики или при Иван Асен Втори:)

Ти кво ш' кажеш?:)

Аз ли ?

Ехооо аз съм този който е опонент на тези сепаратистки простотии за възстановяване на бивши губернии - новорусии, новоосмании и ревизия на стари граници към незнайно коя година по незнайно какви критерии /обикновенно новорашистки се пропагандират тук/  .

Така че не питай мен. Аз съм против всякакви ревизии , особенно и най вече когато са нелогични и неоправдани , особенно на наши и в близките ни държави и особенно когато се инициират с имперски, фашистки и геноцидни аргументи.

преди 15 минути, miro20 написа:

Аз ли ?

Ехооо аз съм този който е опонент на тези сепаратистки простотии за възстановяване на бивши губернии - новорусии, новоосмании и ревизия на стари граници към незнайно коя година по незнайно какви критерии /обикновенно новорашистки се пропагандират тук/  .

Така че не питай мен. Аз съм против всякакви ревизии , особенно и най вече когато са нелогични и неоправдани , особенно на наши и в близките ни държави и особенно когато се инициират с имперски, фашистки и геноцидни аргументи.

Значи си против България да е на три морета? Това се и очакваше от "родолюбец" като тебе.

Току що, karadzha написа:

Значи си против България да е на три морета? Това се и очакваше от "родолюбец" като тебе.

не аз, Русия е против. :)

А ти в случая спекулираш. Проблема е че не на три морета, а такива като теб цяла България ще разпродадете с фашистките пропаганди за "автономии" на малцинства , новорепублики и т.н.

На което аз съм ви опонент.

преди 6 минути, miro20 написа:

не аз, Русия е против. :)

А ти в случая спекулираш. Проблема е че не на три морета, а такива като теб цяла България ще разпродадете с фашистките пропаганди за "автономии" на малцинства , новорепублики и т.н.

На което аз съм ви опонент.

Русия никой не я е питал още, ама не ти бачкат спирачките, та пишеш по инерция:):):) Много си смешен и жалък с това.

Ти си ни опонент само когато сме за силна България, за другото си тролиш и извърташ истината като калайджия:)

Русия е против:):):) Не Русия, бе Мирко, ще казваш Путин. Иначе заплатката като "шат на патката...":):):)

Да, смешно е когато отявлени чуждопоклонници , мечтаещи за възстановяване на умрели империи , да говорят за "силна България" :)

Аз съм за България на 3 морета и Америка на индианците! И да не пропусна - предателите в ГУЛАГ и Белене. Тук веднага набелязвам наколко.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

То хубаво на три морета.. ама се притеснявам за вас - щото когато сме били на три морета, Русия е нямало :):)

Нали ако ще връщаме да връщаме... :)

преди 2 часа, miro20 написа:

То хубаво на три морета.. ама се притеснявам за вас - щото когато сме били на три морета, Русия е нямало :):)

Нали ако ще връщаме да връщаме... :)

Ние говорим за нашата история. Не говорим кво ще стане с Русия – тя и така си е добре, но не е зле да си върне АлАска:)

П.П. Да се трампи АлАска срещу Крим. Амерунгите всякак ще се съгласят:)

Крим е пълен с природни ресурси, а в АлАска няма такива:)

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Ми, руснаците поправиха една груба грешка и си върнаха Крим. Колко му е да си върнат и Айс Крим (Аляска). :)

преди 8 минути, язе написа:

Ми, руснаците поправиха една груба грешка и си върнаха Крим. Колко му е да си върнат и Айс Крим (Аляска). :)

Па като се засилят, да наминат и тук. Че има бая измет да се почисти и грешки да се поправят. :D

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 11 минути, ghostBG86 написа:

Па като се засилят, да наминат и тук. Че има бая измет да се почисти и грешки да се поправят. :D

Ще трябва някакси да ги поканим, че те не са кат краварите и неканени не ходят да "освобождават"...

мдаааа.. После не ме питайте какво е "робско мислене , рашизъм и чуждопоклонничество" . Направо сте христоматиен пимер.

Ще влезете в уикипедията

преди 20 минути, miro20 написа:

мдаааа.. После не ме питайте какво е "робско мислене , рашизъм и чуждопоклонничество" . Направо сте христоматиен пимер.

Ще влезете в уикипедията

Пак ли те изпуснаха от изолатора бе момче?

преди 56 минути, miro20 написа:

Ще влезете в уикипедията

Що? Сега като нямаме армия, имаме американски бази на НАТО и ни брани Турция, като какви определяш държавниците ни?

преди 15 минути, karadzha написа:

Що? Сега като нямаме армия, имаме американски бази на НАТО и ни брани Турция, като какви определяш държавниците ни?

Еее, недей така. Поне не са рашисти :D

преди 3 часа, karadzha написа:

Крим е пълен с природни ресурси, а в АлАска няма такива:)

Как да няма - нефт, дървесина, животни, злато, сребро и други метали. Тия в САЩ са големи търговци. Аляска я купуват от Русия, Луизиана(ама не днешния щат) го купуват от Франция(че Наполеон трябвало да си финансира войните). Луизиана добавя над 20% днешната територия на САЩ(над 2 млн. кв. км.).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.