Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Alex&Vanko^ мързеланко :) Я ми намери мнение писано от друг потребител  преди 2 месеца като си толкова отворен  !!! Не знам кой  ги е излъгал ,че е  удобно с тия рейтинги  но са в голяма заблуда. Сега ще чакаме 6 меца да ръчкат тук и там из кода на форума та да нагодят предишната функционалност.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

На ваше място ще направя една дъъъъълга почивка и ще се появя след 6 месеца, да видя какво е положението.

Грижете се за нервите си !

Точно това смятам да направя докато администрацията на  форума не си оправи бакиите дето сама си създаде .

Точно това смятам да направя докато администрацията на  форума не си оправи бакиите дето сама си създаде .

Да видим.

След цитат който е в болд (удебелен черен шрифт) и си оформил цитата (тоест премахнал част от текста) след като почна да пиша коментара моя шрифт също е болд и няма превключване на нормален. Единствения вариант е като приключа с коментара да си маркирам написаното и с много опити да цъкам на B.

Поздрави.

Сега отново не мога да изляза от тоя болд след като го активирах!!!

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Аз вчера имах подобен получер проблем, но някак сам се изчисти, та си мисля, че може нещо форумът да се магарясва.

След цитат който е в болд (удебелен черен шрифт) и си оформил цитата (тоест премахнал част от текста) след като почна да пиша коментара моя шрифт също е болд и няма превключване на нормален. Единствения вариант е като приключа с коментара да си маркирам написаното и с много опити да цъкам на B.

Поздрави.

Сега отново не мога да изляза от тоя болд след като го активирах!!!

Е чак пък много опити не са нужни - просто написваш една дума (или буква), маркираш назад - Shift+лявата стрелка и "В". Следващите символи вече не са "болд-нати".

Ако натискаш "В" много пъти - ти включваш-изключваш режима многократно и накрая какъв ще е статута си е ... въпрос на късмет (50 на 50)

Не сме на поляната край Луковит! Нали можеш да следваш темите в които си участвал и има моята активност кат си кликнеш на ника горе вдясно и ти дава къде какво си писал по дата! Ако съм разбрал правилно! Ти с търсачката ли се опитваш да откриеш къде си писал?:D

Ти кога си написал нещо полезно, че да има смисъл да те следва човек. Виж да беше някой LBGT да те следва, че да те доразвинти.

Като отворя форума от телефона си,което често се случва,много е дребен шрифта.А преди не беше така.Като опитам да увелича,тогава пък се губят крайните части на редовете.А преди просто всичко се преподреждаше и се събираше на екрана.

Като отворя форума от телефона си,което често се случва,много е дребен шрифта.А преди не беше така.Като опитам да увелича,тогава пък се губят крайните части на редовете.А преди просто всичко се преподреждаше и се събираше на екрана.

Ти през браузър ли го отваряш? Ами нормално е да са малки. Инсталирай си Тапаталк и всичко си е ОК.

Да,през браузъра.И така съм правил винаги.Не харесвам Тапаталк. И не желая да го ползвам.

Въпросът ми е,преди как е било,а сега как е.Лично за мен е крачка назад това положение.

Е чак пък много опити не са нужни - просто написваш една дума (или буква), маркираш назад - Shift+лявата стрелка и "В". Следващите символи вече не са "болд-нати".

Ако натискаш "В" много пъти - ти включваш-изключваш режима многократно и накрая какъв ще е статута си е ... въпрос на късмет (50 на 50)

Жорка аз смятам (мое мнение) че не е нормално когато почна да пиша пост под цитат писан с болд (освен ако не се чувствам много специален като някой де пишат само в болд) по подразбиране и моя шрифт да е такъв. Да си напиша целия пост в тоя шрифт и накрая да се мъча да го оправям.

Днес пак ми тръгна автоматично но вече се превключи от В ... опс   не става освен с маркиране и В а преди не беше така.  Ако ще е така от сега нататък ще се свикне разбира се. Просто попитах как е правилно да бъде.

Не съм трил бисквитки.

Форум, оптимизиран за таблети и смартфони, не се изобразява нормално на смартфон. :lol6:

А беше добър форум едно време. :computer2:

Жорка аз смятам (мое мнение) че не е нормално когато почна да пиша пост под цитат писан с болд (освен ако не се чувствам много специален като някой де пишат само в болд) по подразбиране и моя шрифт да е такъв. Да си напиша целия пост в тоя шрифт и накрая да се мъча да го оправям.

Днес пак ми тръгна автоматично но вече се превключи от В ... опс   не става освен с маркиране и В а преди не беше така.  Ако ще е така от сега нататък ще се свикне разбира се. Просто попитах как е правилно да бъде.

Не съм трил бисквитки.

Проба Проба Проба

Никакъв проблем с писане и превключване между нормален и получер (bold).

Превключвам с Ctrl+B

Не съм трил бисквитки.

бе аре спри са бе

:hit:

Проба Проба Проба

Никакъв проблем с писане и превключване между нормален и получер (bold).

Превключвам с Ctrl+B

Понякога работи, понякога не работи. Първия път след като пробвах стана после не мога да го изключа. Е новото изречение стана !!!Нищо не съм пипал по компютъра но в тоя режим се държи странно. Разбира се не е проблем защото почти не го ползвам.

бе аре спри са бе

:hit:

Темата мисля че е  да обсъждаме как ни се държат телевизорите или поне как да ги настроим да се държат както ни е удобно. Ако няма нищо какво да кажеш по темата недей да спамиш.

Понякога работи, понякога не работи. Първия път след като пробвах стана после не мога да го изключа. Е новото изречение стана !!!Нищо не съм пипал по компютъра но в тоя режим се държи странно. Разбира се не е проблем защото почти не го ползвам.

Темата мисля че е  да обсъждаме как ни се държат телевизорите или поне как да ги настроим да се държат както ни е удобно. Ако няма нищо какво да кажеш по темата недей да спамиш.

а ти не ме обсъждай у всека тема бе разбра ли

Съмнявам се, че има по-оспамена тема от тая - уж в нея следваше да се разискват проблемите около новата визия на сайта и отстраняването им, а всъщност стана най-банална говорилня за мерене на ония ми ти работи и избиване на комплекси, което може спокойно да се прави и на лични, те си работят ОК. Но нали имаше една приказка за магарето, дето видяло много хора на мегдана и се разревало железния мотив "Аз пред толкова хора не си покажа магарията, кога и къде после?". Липсва и модераторска намеса, ама в случая е разбираемо...

Айде малко по-сериозно и стриктно по темата, а?

Явно просто си дрънкам.Няма никакви резултати от това което докладвам.Тествайте си сами високотехнлогичния форум  на 21 век.

wgbu2jxh.jpg

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Явно просто си дрънкам.Няма никакви резултати от това което докладвам.Тествайте си сами високотехнлогичния форум  на 21 век.

Това при отваряне ли ти се получава?

И при мен има нещо такова - започна ли да пиша в адресната лента "К...", функцията за автоматично допълване на адреса ми "вкарва" някаква индексирана страница - примерно тази http://kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums ... и ядец.

След използване на бутон - нещата се оправят.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Нормално е и винаги е било така. Не знам защо сега го виждате за пръв път. Получавали сме много самодоклади от потребители на които постовете им са се появили два пъти или желаят нещо да бъде редактирано в тях. 

Поздрави.

Благодаря. Да , сега го видях, не съм обръщал внимание явно.

нещо трили ли сте - близо 2 хиляди поста ми ги няма понеже

Заради дефлацията е - тая сутрин пак обявиха 0,1% ...

• Администратор

Един от процесите по миграция включва реиндексиране на всички статистики за да се покажат актуалните цифри, които не включат изтрити мнения и теми. В момента тече последния процес, който е свързан с индексирането на съдържанието и резултатите на търсачката и предполагам ще приключи до края на деня.

След приключването би трябвало всичко да заработи нормално и да няма проблеми нито забавяния.

Аз да попитам г-н Карабойчев : Раздела със обявите ще работи ли пак?:top secret2:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.