Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

преди 11 часа, Калин Карабойчев написа:

Сега наистина добре изглежда визията на форума! :)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

Започна да ми харесва новия интерфейс, особено с нотификациите които изскачат е доста по-удобно. В началото бях леко скептичен, но се свиква. Не съм писал до сега в темата, и не съм я следял, разписвам се с впечатления. :)

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

преди 2 часа, Калин Карабойчев написа:

Да де, ясно те и 50 могат. Ама като се наяде и седне на компютъра и започне да чете и 10 човека са гласували за един пост, че ще реши проблемът му и той му се покаже пръв и наистина му реши проблема за какво му да е чете всичкия спам надолу? Ако не си реши проблемът с първия отговор повярвай ми, ще прочете и всички останали надолу.

https://www.kaldata.com/forums/topic/245972-относно-новата-визия-на-сайта/?do=findComment&comment=3228508

Виж този мой пост, това за вас ако е нормално за нас не е.

Дайте право всеки сам да избира как да му се подреждат темите.

• Администратор
преди 17 минути, Ивайло Костов написа:

https://www.kaldata.com/forums/topic/245972-относно-новата-визия-на-сайта/?do=findComment&comment=3228508

Виж този мой пост, това за вас ако е нормално за нас не е.

Дайте право всеки сам да избира как да му се подреждат темите.

Браво, герой си прецака системата. Заради такива методи вече може да се натиска само стрелка нагоре ;)

преди 44 минути, Калин Карабойчев написа:

Браво, герой си прецака системата. Заради такива методи вече може да се натиска само стрелка нагоре ;)

Толкова си и прочел да го ева, точно "стрелката нагоре" натиснах. 

Аз за това помолих да се отчитат "+"-вете,без да се мести поста,като му ударят да плюса...и ...поста отива в историята...Освен това си имаме "най-добър отговор"...

преди 57 минути, NIKISHARK написа:

Аз за това помолих да се отчитат "+"-вете,без да се мести поста,като му ударят да плюса...и ...поста отива в историята...Освен това си имаме "най-добър отговор"...

Да. но админа живее в друга вселена или инак казано не ползва форума и няма как да разбере какво му говорим.

преди 21 минути, Alex&Vanko^ написа:

Може автора да си следва темата и вие също и ви известява за нов пост и да му е даден плюс и да е отишъл горе и освен това има моята активност къде сте писали!

Това държание некъде другаде и едва ли ще получиш отговор!

Пиша те и теб в листа със секретарките.

• Администратор

Ами готово, върнахме дискусионната визия на почти всички форуми щом не ви харесва да са такива за въпроси, осен на няколко, които са действително само за въпроси. Според нас иначе беше доста по-удобно за потребителите търсещи решение на своите проблеми, но повечето от вас не са съгласни с това и приемаме вашите критики. 

Поздрави на всички и приятни мигове във форумите.

Аз искам само, да помоля колегите(ако четат темата),при получаване на адекватен отговор,да бъдат така добри,и да се възползват от опцията"най-добър отговор". Така става видно,че въпросът им е получил адекватен отговор и помагат на всички посещаващи форума.

Извинявам се, че досаждам, но пак ми няма бутона "Нови мнения". Няма го и в "Активност". Може би бъркам някъде. Прикачам снимка.

Novi mnenija.jpg

• Администратор
преди 10 минути, NIKISHARK написа:

Аз искам само, да помоля колегите(ако четат темата),при получаване на адекватен отговор,да бъдат така добри,и да се възползват от опцията"най-добър отговор". Така става видно,че въпросът им е получил адекватен отговор и помагат на всички посещаващи форума.

В дискусионните форуми няма най-добър отговор... 

преди 11 минути, andreygg написа:

Извинявам се, че досаждам, но пак ми няма бутона "Нови мнения". Няма го и в "Активност". Може би бъркам някъде. Прикачам снимка.

Novi mnenija.jpg

Предполагам търсите линка в дясно Непрочетено съдържание.

преди 10 минути, Калин Карабойчев написа:

В дискусионните форуми няма най-добър отговор... 

Знам,но в темите с въпроси ,много малко хора се възползват от тази опция.

преди 32 минути, Калин Карабойчев написа:

...Ами готово, върнахме дискусионната визия на почти всички форуми щом не ви харесва да са такива за въпроси...

Е разгеле...Трябваше някои тука да ''нажежаваме'' обстановката, но...важното е , че най-после има резултати.След последните промени форума лека по лека взе да прилича на себе си.

Ся...като направите нещо като хората как да не ви каже човек едно Браво!

преди 18 минути, skalata_73 написа:

Е разгеле...Трябваше някои тука да ''нажежаваме'' обстановката, но...важното е , че най-после има резултати.След последните промени форума лека по лека взе да прилича на себе си.

Ся...като направите нещо като хората как да не ви каже човек едно Браво!

Сега наистина форумът по-добре изглежда от преди. :)

преди 32 минути, Калин Карабойчев написа:

Предполагам търсите линка в дясно Непрочетено съдържание.

На мястото на ограденото в червено, на новата снимка, пишеше "Нови мнения".

Novi mnenija 1.jpg

Редактирано от andreygg (преглед на промените)

е няма що и от тубата не излизат клипчетата

какво сте пипали не знам как ли не гадах счупи ми се кристалната топка ми се счупи

Върнете показването на мненията, в профила, с посочване на мишката, че ми писна всеки път да кликам там, за да видя кой е отговорил по дадена тема.

преди 49 минути, Alex&Vanko^ написа:

watch?v=-qImuRCCcYM

те такива глупости излизат

преди 13 минути, Alex&Vanko^ написа:

Това ли? При мен няма проблем!

ми при мен защо не излизат а

преди 12 минути, Alex&Vanko^ написа:

Нали знаеш как се вмъква линк! Горе редактора шестото от ляво на дясно.И бутона добави мнението.И след това като му удариш един ентер става.

e нали така го правя - не ще и не ще

преди 29 минути, haidukpikaso написа:

e нали така го правя - не ще и не ще

На мен се визуализира  видеото в началото, веднага след натискането на бутона "Запази", после се скри зад линка и така си остана. Повторно си почистих бисквитките и пак ще пробвам:

Така, резултата. Докато пиша поста, след натискане на Запази, докато се извършва действието, клипа се визуализира, това е и при редактиране на коментара, след приключване процеса на запазване. Ядец! А, след поредния втори опит след почистването на бисквитките, се получи. Ама ми писна да ги чистя, не ща всеки ден да го правя. Калине! Дано си приключил с по-сериозните дейности!

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

преди 9 минути, 1Force1 написа:

Не ти се е получило.

Експериментирам. Потвърждавам, че с Vbox7 не става.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.