Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

• Администратор

Аз да попитам г-н Карабойчев : Раздела със обявите ще работи ли пак?:top secret2:

Ще работи, но ще отнеме време за него. 

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще работи, но ще отнеме време за него. 

Просто искам да отбележа,че заради високия пейджранк и високата популярност на форума ,въпреки че няма линкове във обявите ,гугъл мушка във резултатите от търсене ,на сравнително добра позиция, някои обяви от Калдата .

И след като оправихме най-важните неща по визията, да кажа и за нещо само важно (и точно за визия). Става дума за "рошавия" аватар на г-н А(дминистратора). Г-син Карабойчев, ама може ли така - тия мохикани гребен не знаят ли как се ползва? Тъй де. Приятен ден от екипа на ИДИЛ, упс.... Идиотите.

Виждам, че по-назад е коментирано за подредбата на мненията, но ще споделя че и мен сегашното положение ме дразни. Възможно ли е да се превключи "за постоянно" мненията при мен да се показват ПО ДАТА, а НЕ ПО РЕЙТИНГ ИЛИ ДРУГО? А ако може и тема от много страници да се отваря по подразбиране на последната, ще бъде просто чудесно.

Пониже от няколко дни го имам този проблем с визията на сайта ще постна скрийншот:

nhna11h.jpg?1

Защо се развали визията на Сафари и ще му бъде ли обърнато внимание някога?

Редактирано от frozener (преглед на промените)

• Администратор

Пониже от няколко дни го имам този проблем с визията на сайта ще постна скрийншот:

nhna11h.jpg?1

Защо се развали визията на Сафари и ще му бъде ли обърнато внимание някога?

Опитайте да изтриете кеша на браузъра. Не сме правили промени, които да засегнат тази част от дизайна.

Опитайте да изтриете кеша на браузъра. Не сме правили промени, които да засегнат тази част от дизайна му.

Уф да и преди заради бисквитките беше, но е досадно всеки път да ги трия.

• Администратор

Уф да и преди заради бисквитките беше, но е досадно всеки път да ги трия.

За бисквитките можеше и да не ги триете, но трябваше да чакате за изтекат техните срокове на валидност, което щеше да отнеме време. А за кеша подобни неща се случват ежедневно с всички сайтове. Понякога браузърите запазват в кеша недозаредени от край файлове.

Гледам тема със заглавие на латиница. Решавам да докладвам, нали уж във форума се пише на кирилица. Пиша: "заглавие на латиница". Цъквам отдолу на "Submit report", и съм награден със "Thanks for your report".

Малко е тъпичко ... smilie5.gif 

при цитиране защо не могат да се трият клипчетата

:rolleyes:

Гледам тема със заглавие на латиница. Решавам да докладвам, нали уж във форума се пише на кирилица. Пиша: "заглавие на латиница". Цъквам отдолу на "Submit report", и съм награден със "Thanks for your report".

Малко е тъпичко ... smilie5.gif 

Пак е по-добре от "BLAGODARQ", нали? :Р

Малко е тъпичко ... 

Оправено е.

Ако има други пропуски в превода, пишете да ги оправим.  

Този шалтер силно ми липсва.

toggle.jpg

По-рано можех да свия дебилните блокове в сайд-бара (статусите на болните мозъци и класацията с редовните дежурни).
Силно ми липсва бутон обратно горе. Сега трябва да скролирам или цъкам по клавиш Home. Засрамете се от липпсата на такова удоволствие.
Що се касае темплейта си мисля, че е правен на черно-бял екран или от далтонист, но и тук ще преживеем с кервана и лая на кучето. Най-гнусната новост е редактора. Без ВВ-код, всеки ентър праска в параграфи с разстояние за кьорави, насран с толкова JS-код, че се превръща в изпитание на нервите дори за спец.

"Имате регистрация? Влезте от тук" - буквалния превод стиска в ментгеме мисълта. Дори Гестапо щеше да прояви повече такт. Нима не стига лаконичното "Вход за регистрирани".  Профилите и там някаква каша. Може би идва от рангове и титли, ама нейсе. По-рано приятели, сега ме следват и предложения за следване на персони от ерата на динозаврите. Пунтация на Туитърофейсбуковщина.

Та такива едни и от мен глас в пустиня.

toggle.jpg

По-рано можех да свия дебилните блокове в сайд-бара (статусите на болните мозъци и класацията с редовните дежурни).
Силно ми липсва бутон обратно горе. Сега трябва да скролирам или цъкам по клавиш Home. Засрамете се от липпсата на такова удоволствие.
Що се касае темплейта си мисля, че е правен на черно-бял екран или от далтонист, но и тук ще преживеем с кервана и лая на кучето. Най-гнусната новост е редактора. Без ВВ-код, всеки ентър праска в параграфи с разстояние за кьорави, насран с толкова JS-код, че се превръща в изпитание на нервите дори за спец.

"Имате регистрация? Влезте от тук" - буквалния превод стиска в ментгеме мисълта. Дори Гестапо щеше да прояви повече такт. Нима не стига лаконичното "Вход за регистрирани".  Профилите и там някаква каша. Може би идва от рангове и титли, ама нейсе. По-рано приятели, сега ме следват и предложения за следване на персони от ерата на динозаврите. Пунтация на Туитърофейсбуковщина.

Шалтера го няма, но можеш да си настроиш все пак някои работи да не се показват тук.

toggle.jpg

Подкрепям колегата...За стрелкичката писах преди няколко дена, но глас в пустиня....

Също така, не зная за какъв чеп блокирам потребители, на които не желая да чета дебилните мнения / подчертавам дебилни мнения, защото обикновено го приемат лично и докладват за обида, а аз не ги наричам дебили, просто не съм съгласен с мненията им и затова не ги чета/ .Та значи в темите ми излизат скрити, а на начална страница ми излизат.....Да не говорим, че също така ми излизат и когато ги цитират, ама за там нещо ми обяснихте, че не можело.....

Представяте ли си, че както ние блокираме мненията на разни потребители по една или друга причина, администраторите по същия начин са блокирали вашите мнения и можете да си пишете оплаквания до зазоряване :)
Това "ментгеме" верно здраво стиска мисълта.

Когато се използва търсачката, при отварянето на някоя от темите от резултатите, намерената дума вече не се отбелязва. При старата визия се оцветяваше в жълт фон и беше по-лесно забелязването ѝ в съответната тема.

Когато се използва търсачката, при отварянето на някоя от темите от резултатите, намерената дума вече не се отбелязва. При старата визия се оцветяваше в жълт фон и беше по-лесно забелязването ѝ в съответната тема.

Тя пък търсачката, както добре работи ... Това да и е проблема.

CTRL + F => Там си пишеш думата и ти върши същата работа. :D

Тя да работи както трябва, пък другото са бели кахъри.

CTRL + F => Там си пишеш думата и ти върши същата работа. :D

Тя да работи както трябва, пък другото са бели кахъри.

Аз затова си използвам магия, разни магически смеси и едно заклинание (не ми стига клавиатурата за да го напиша) - означава горе-долу - да дойде темата, дето съдържа думата "..... "

Всичко е много хубаво, но дали може да сложите вариант да се отваря пълната версия на сайта през мобилни устройства...преди имаше такава възможност.

В "Съдържание, което следвам" има непреведен текст.

Също така "Следвани от мен Теми", не ли по-добре "Теми" да започва с малка буква? Същото важи и за останалите категории.

820510.png

Редактирано от саби (преглед на промените)

Ако се изпишат с малка буква, то и в ляво, където са изброени (заграденото от теб с червено) пак ще бъдат с малки букви различните категории и тогава съвсем няма да е удачно и прегледно. 

Редакция: Поставени е двуеточие след "Следвани от мен" и сега изглежда така "Следвани от мен: Теми". Мисля, че така е ясно, че става въпрос за отделните категории вече. 

По превода на Видео секцията се работи. Там е малко по-сложно, защото е отделно добавена към форума, но скоро и тя ще стане. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.