Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Въпрос към Господин администратора: към code higlighter-а ще се добавят ли и по известните и използвани езици като C/C++, защото има само някакви уеб езици коио са налични и когато си пейстнеш кода показва някакви грешки отстрани. :D

извинявам се за правописа, но пиша този пост от телефона.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор

Реват 2-3, защото останалите са видели още в самото начало на темата, че няма никакъв смисъл да се занимават. ;) 

Пълна липса на логика е тази подредба. 

Как ще е пълна липса на логика ... Microsoft са обявили, че сайта е №1 в Булгаристан, а сега и с тези лайк ....., трябва да ви говори много - ще изместваме/конкурираме фейсбук. :ph34r:

---

- Дете пита майка си с ентусиазиран глас:

- Мамо, мамо, това фейсбук ли е?!

- Не маминото, това е Фейсдейта, фейсбукът на България.

--- All rights reserved :D

Тук няма тролове, не се подлъгвайте толкова лесно! Просто има доста придворни, които са останали с впечатлението, че ако се изявяват като секретарки(макар и грознички), може да им се отвори парашута, евентуално, някой ден. Не им се сърдете. :(

Кой ще се пребие да прочете 43 страници, при положението, че едно 70-80% от мненията са на секретарките?! - Никой! Къде са Модераторите, за да спрат секретарките? - Спят!

Преди седмица/две, имах проблем с Вход/Изход, както и някои от другите потребители във форума. Като по чудо успях да видя решението на проблема от самия г-н. Администратор, преди въпросните секретарки да опрашат темата, отново.

И тях ли трябва да търпим постоянно, защото Екипа е прекалено зает? Нали за това имате Модераторски екип? Или е по-добре да си седим на българската поговорка 'на който не му харесва, да изчезва!', щото така е по-лесно?!

Проблемът с датата трябва да е от първостепенно значение, все пак сами казахте, че сайта има Много потребители.

Темата е за визията на сайта, но за норматив се превърна в мазало, заради определени хора и най-вече от бездействието на контролните органи.

Ако Вие не си цените и уважавате клиентите(потребителите) и те няма да ви ценят и уважават, и с времето ще ги изгубите. Това е истината. :)

Редактирано от Stereo (преглед на промените)

Да аз изпадам в истерии... Когато се почувствам изморен ще си почина, не се притеснявай за мен, погрижи се първо за себе си. 

Като ти прегледат жалбата, ще ти отговорят кмета или съветниците.

Като ти прегледат жалбата, ще ти отговорят кмета или съветниците.

Ама как преебах един пич не е истина с тоя рейтинг :wink12:

Пиша аз със проблем и някъв пич и той с проблема си, ама нали моя проблем ми е по важен му ударих един лайк на поста и от 33-та страница отиде на първата  страници в темата поста му . Знаиш кога някой ще му види поста....

ПП сори бате, не е лично.

Редактирано от Ивайло Костов (преглед на промените)

Добавете едно гиф-че. Бараните идея си нямат от технология AJAX и тъпчат ли, тъпчат Добави Отговора.
Редактора за отговор не се разпъва по вертикала (textarea), много куц номер за прехваленото чудо. В настройките трещи следната изгъзица "Пействай като чист текст по подразбиране".  Овчарски превод.
Намалете размера на чаршафите от YouTube. Страницата ще зарежда по-бързо.
Ако репутатор ти нацъка Харесва ми в kaldata.com/forums/ това не се отразява в kaldata.com, а преди червената лампичка бацаше коректно, следователно сте пипнали пореден хемороид.

Предлагам да бъде премахната системата за рейтинг на мненията.Тя не работи и по-скоро объркваща, вместо насочваща.Въпросната система е добре забравената опция на "Хресвам-Не харесвам",от която нямаше голяма полза.Не виждам никакъв смисъл да се връща нещо , не работещо ,под друга форма.Старият вариант ,с оценка на мнението с харесване или не,без да влияе на поста ,а чисто информативно ,е по-добрият вариант.Нека посещаващите форума определят кое е добро за тях, като мнение и да не им бъде отнемано това право...

...Предлагам да бъде премахната системата за рейтинг на мненията.Тя не работи и по-скоро объркваща, вместо насочваща...

То 15 пъти го дъвкахме този казус, ма никой не ебава потребителите какво мислят, щото тъй било ''еди къде'' си и тъй било ''модерно''.

И че така става пълна каша явно никой не го интересува.

Нямам нищо против рейтинг система,но тя да не влияе на подредбата на мненията в темите.Всички виждаме ,че след използването на сегашната става  ..мармалад..да не казвам,че някои я използват и за лични....Някой ,който е станал с "онова ,което иска да му е отпред,"наплюва"няколко минуса и от темата(не дай си боже,да не е само една) нищо не остава,и за нищо не става..Длъжен ли е потребителя,който и да е той,да прави гимнастики из форума,заради няколко тъпанари,да си подрежда форума....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Глупостта е- не рейтинговата система и използването ѝ от троловете,а простотията да не е по дефолт подреждане по дата,а ако ти е кеф-чукни бутона за подреждане по рейтинг (като в тия цитирани от Него други форуми).Добре че върнаха няколко "стари" неща,та се пооправи тая визия.

Нямам нищо против рейтинг система,но тя да не влияе на подредбата на мненията в темите.Всички виждаме ,че след използването на сегашната става  ..мармалад..да не казвам,че някои я използват и за лични....Някой ,който е станал с "онова ,което иска да му е отпред,"наплюва"няколко минуса и от темата(не дай си боже,да не е само една) нищо не остава,и за нищо не става..Длъжен ли е потребителя,който и да е той,да прави гимнастики из форума,заради няколко тъпанари,да си подрежда форума....

И аз я ползвах за лични цели - разкарах пост който ми пречеше и с един лайк от 33-та страница отиде на 1-та.

Аз,а и се предполага голяма част от колегите,"обитаващи"форума,не сме малоумници и няма нужда  мненията да ни се посочват с рейтинг...на "първа писта"..По мое ,лично мнение,вместо да се постигне комуникация във форума,ефекта е точно обратен..конфронтация....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Синьото е радост за очите, чудесно е!

Станало е още по-син форума. Хубаво :) 

ЕЕЕ СЕГА МИ ХАРЕСВА ВИЗИЯТА НА ФОРУМА!! :) Не се шегувам! 

ЕЕЕ СЕГА МИ ХАРЕСВА ВИЗИЯТА НА ФОРУМА!! :) Не се шегувам! 

Когато си кликнеш на профила се натъкваш на грешчица, която дразни..Capture.JPG.6ef4ef5e168f85706a9a407afa5d

Аз се радвам, че махнаха опцията за негативен рейтинг. Някой индивиди спамят с това.

клипчетата от бокса още не излизат

Добър вечер уважаеми ...

Отварям фопума и имам чувството, че съм в Уикипедия. По-точно - в "пясъчника". Където всеки строи, събаря, рови, маже, че и прави едни други неща.

Пишейки поста - в лентата марко по-горе е голяма бъркотия. Бутона за линк е като-о-о-о :ohmy: маргаритка, на този с картинката "линк" се отварят ... емотиконите (има го и за подравняване вдясно). Това което очаквам да е за номериран списък е ... "премахни форматирането". Емо-символа вмъква код. За ляво и център се развяват някакви бойрячета ...

Това маскиране за Хелуин (Вси светии) ли е, или просто някой си развява оня, грешка ония ... байрячета  :angry::angry:??

• Администратор
преди 14 минути, jhoro написа:

Добър вечер уважаеми ...

Отварям фопума и имам чувството, че съм в Уикипедия. По-точно - в "пясъчника". Където всеки строи, събаря, рови, маже, че и прави едни други неща.

Пишейки поста - в лентата марко по-горе е голяма бъркотия. Бутона за линк е като-о-о-о :ohmy: маргаритка, на този с картинката "линк" се отварят ... емотиконите (има го и за подравняване вдясно). Това което очаквам да е за номериран списък е ... "премахни форматирането". Емо-символа вмъква код. За ляво и център се развяват някакви бойрячета ...

Това маскиране за Хелуин (Вси светии) ли е, или просто някой си развява оня, грешка ония ... байрячета  :angry::angry:??

Може ли скрин. И опитахте ли да рефрешнете страницата или да изтриете кеша на браузъра си. 

Като в небрано лозе  съм. Хаха. 

Очите ми на осем станаха. Отивам да почивам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.