Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

преди 41 минути, 1Force1 написа:

На мен се визуализира  видеото в началото, веднага след натискането на бутона "Запази", после се скри зад линка и така си остана. Повторно си почистих бисквитките и пак ще пробвам:

Така, резултата. Докато пиша поста, след натискане на Запази, докато се извършва действието, клипа се визуализира, това е и при редактиране на коментара, след приключване процеса на запазване. Ядец! А, след поредния втори опит след почистването на бисквитките, се получи. Ама ми писна да ги чистя, не ща всеки ден да го правя. Калине! Дано си приключил с по-сериозните дейности!

да, при мен е същото - виждам го клипчето, но после като публикувам и го няма

това бисквитки солети чистя по 3-4 пъти на ден поради простата причина че играя куести и без чистене ми забиват та не мисля че е от тях

преди 32 минути, niki292002 написа:

Ето така май става. Да пробваме и с vbox.

http://vbox7.com/play:7e698751?pos=src

това не е от бокса

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 47 минути, Alex&Vanko^ написа:

Какъв бутон Запази?

най-долу у ъгъля у дясно

Явно за това става въпрос,при редактиране...някои клипове от тубата не се показват коректно:

Screenshot_2.png

преди 38 минути, Alex&Vanko^ написа:

Няма такъв бутон при мен! Обясни ти казах!

Ти да не очакваше отговор, след такова отношение!?

преди 40 минути, NIKISHARK написа:

Явно за това става въпрос,при редактиране...някои клипове от тубата не се показват коректно:

Screenshot_2.png

да, за това Запази иде реч - като публикувам и видя че няма клипчето айде обратно - редактирам - ама файда йок

клипче няма пак

преди 12 минути, Ивайло Костов написа:
  Покажи скритото съдържание

явно проблема не го имат всички

От 2 дена се опитвам да постна клип във "Антивирусната" и не става...В темата ,в която пуснах Garou,нямаше проблем...Явно се доработват опциите,ще си дойдат нещата по местата...

преди 14 минути, Alex&Vanko^ написа:

Какво искаш да те побъркам и да ти се смеят!!????Да напуснеш форума!!

Не бе ,пич...Искам да станеш модератор,глобален...и всички да напуснат форума...

преди 44 минути, Ивайло Костов написа:

Мда, спойлера нищо не е скрил. :D Разбира се, може и да си го натиснал случайно и просто да не си писал нищо вътре.

преди 44 минути, Ивайло Костов написа:

Мда, спойлера нищо не е скрил. :D Разбира се, може и да си го натиснал случайно и просто да не си писал нищо вътре.

:yanim::offtopic_s:Някои хора,явно не разбират,че са "необходимия"вирус във всяка тема..и не осъзнават,че и за тях се намира ..антибиотик,който да спре разпространението..Осиран.то на всяка тема е приоритет,вместо оглеждането в огледалото...което ,всъщност, е едно и също...

преди 23 минути, 1Force1 написа:

Цъкнах без да искам на него, ама как се трие в тоя шибан редактор един господ знае :D 

Тая търсачка  не индексира ли вече ?  Дане сте  заложили да индексира  стенограмите на народното събрание  :)  Тя не намира абсолютно  нищо  горката .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Някой да не си прави курсовата работа?

преди 51 минути, Ивайло Костов написа:

Цъкнах без да искам на него, ама как се трие в тоя шибан редактор един господ знае :D 

по същия начин - цъкаш без да искаш и урааа изтрило се :)

Проблем, не ми излиза секцията с новите теми. Сега ми излиза само "Горещи теми в момента" и други неща които не ме интересуват.

преди 12 минути, niki292002 написа:

Проблем, не ми излиза секцията с новите теми. Сега ми излиза само "Горещи теми в момента" и други неща които не ме интересуват.

"Непрочетено съдържание"

Ще има ли възможност веднъж завинаги (както беше преди промяната) да си настроим филтър за разделите, които искаме да се показват в "Непрочетено съдържание"? Защото сега трябва да го правя всеки път. И честно казано, липсата на такава възможност окончателно убива интереса ми към форума.

• Администратор
преди 54 минути, RudeBoy написа:

Ще има ли възможност веднъж завинаги (както беше преди промяната) да си настроим филтър за разделите, които искаме да се показват в "Непрочетено съдържание"? Защото сега трябва да го правя всеки път. И честно казано, липсата на такава възможност окончателно убива интереса ми към форума.

За това ли питате?

563cec1016b6d_screenshot-www.kaldata.com

преди 51 минути, Калин Карабойчев написа:

За това ли питате?

Да, благодаря, точно за това :wors: .

Всъщност ползвах филтъра от позиция 2 на скрийншота, и всеки път трябваше да селектирам наново категориите. Но сега пробвах да създам собствен поток (позиция 1), и се получи. Малко ми е странно по нов начин, но важното е, че работи.

И ти ли ли си от интернет биячите бе сладур  :)  Станахте много  и ще вземете да си пречите вече :P  Не трябваше да махват казармата и ТВУ -тата да  видиш там как натегат  .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

преди 54 минути, AlkatrazBG написа:

Не трябваше да махват казармата и ТВУ -тата да  видиш там как натегат  .

Не му говори със съкращения, че такива като него асоциират ТВУ с Техникум за Вътрешна Украса.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.