Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

преди 8 часа, kolev_74 написа:

Отваряш снимката, и върху самата снимка с десен бутон - Копирай, после направо в темата тук Постави. Аз така правя.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1236018_600766353307212_1071321848_n.jpg?oh=0cb19adb81b4e8477271802319a3e69b&oe=56EF9E0D&__gda__=1458109476_415a01eecb7fbf370bfc010c1aae0257

Не копираш линка на снимката а върху самата снимка.

Аз имам проблем да качвам снимки от място, откъдето  няколко години вече качвам директно. Та ми е интересно, дали не е заради това, че се опитвам да пускам линкове от тоя сайт, който преди 2-3 седмици бе хакнат или причината е друга. Става въпрос за 000webhost.com, където съм си заделил едно местенце за качване на снимки главно. Знам, че не е много сигурно, но пък е много удобно,  защото след скрийншот снимката се качва там, а линка към снимката се копира в клипборда. Естествено, линка на който се вижда снимката, а не линка на ftp. Твоя начин може и да проработи, ще пробвам, но не ме устройва, защото както казах, линка  към снимката е директно копиран в клипборда след успешното качване на снимка. Така единственото което правя е да направя скрийншот, а след  това да paste  линка където е  необходимо. Защо трябва да си усложняваме живота с няколкократно отваряне на снимки и менюта   не знам.  Иначе проблем да копирам отнякъде снимка и да я пусна тук, нямам. 

Освен това във визията не ми харесва и факта, че не виждам иконка за добавяне на снимка, а трябва да натискам "Добави други файлове". 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, Кико написа:

Аз имам проблем да качвам снимки от място, откъдето  няколко години вече качвам директно. Та ми е интересно, дали не е заради това, че се опитвам да пускам линкове от тоя сайт, който преди 2-3 седмици бе хакнат или причината е друга. Става въпрос за 000webhost.com, където съм си заделил едно местенце за качване на снимки главно.

не може вече също така и от photobucket, до скоро можеше обаче

той не е бил хакван

Калине, гледам че си на линия. Да те използвам за една бърза работа. Направи ни да не си говорим сами, моля!:

11NUEFM.png

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Влудяващ изкачащ прозорец / лента с "политиката относно бисквитките". Поне аз не мога да го блокирам, но ако можех....... много е дрезнещ!

Скороста на зареждане пак не е добра, а сърфирам от прилична машина с приличен интернет! Най тежкият сайт / форум в интернет пространството!!!

преди 19 минути, 1Force1 написа:

Ми натисни ОК

Е, добре!

Нужно ли е обаче с всяко презареждане на страницата или рифрешване да се набива на очи! Може и по - ненатрапчиво да бъде, а и съгласяваш се с това и се приключва!!!!

Ако не си си настроил браузера да влизаш инкогнито, или да ти трие историята и бисквитките след края на всяка сесия, или пък това да прави някоя програма за чистене от типа на ccleaner, не би трябвало да има проблеми. От теб си зависи.

преди 52 минути, Black Power написа:

Влудяващ изСкачащ прозорец / лента с "политиката относно бисквитките". ... много е дрезнещ!

Така е!

преди 52 минути, 1Force1 написа:

натисни ОК

Няма нужда от това ОК!

Карабойчев гледам си мейла-изпратили сте @мейли, че има нова визия сайта  и...ала бала, ала бала.Да не би да сте приключили с промените и някои от въпросите да са заминали в небитието:rolleyes:?

Просто питам да гЪ.

преди 8 часа, 1Force1 написа:

Няма нужда за този, който вече се е съгласил и е запомнил бисквитата със съответните настройки.

Ами аз не съм я приел,просто съм го оставил така,бисквитката да не се приема! ;)

------------------------------------------------------

А,между другото защо са тия "известия" в сайта,какво ми известяват - абсолютно нищо,много грозно е,само пречат,но съм ги забранил! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Аз също не смятам да приемам бисквитки и ще намеря начин да блокирам тъпия прозорец / лента!

Начинът за запазване на настройките на сайта и форума е чрез бисквитки. Това се отнася и за изскачащия прозорец за политиката относно бисквитките. Ако сте забранили съхранението на бисквитки за сайта, винаги ще излиза този прозорец. По-ясно от това не знам дали би могло да бъде.

Иначе, това за бисквитките е европейска директива, която са длъжни да спазват всички сайтове от страни-членки. Повече на: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32002L0058:EN:HTML

преди 30 минути, Underwater написа:

Начинът за запазване на настройките на сайта и форума е чрез бисквитки. Това се отнася и за изскачащия прозорец за политиката относно бисквитките. Ако сте забранили съхранението на бисквитки за сайта, винаги ще излиза този прозорец. По-ясно от това не знам дали би могло да бъде.

Иначе, това за бисквитките е европейска директива, която са длъжни да спазват всички сайтове от страни-членки. Повече на: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32002L0058:EN:HTML

Аз съм ги забранил тия изскачащи прозорци,при мен не вървят тия! Да си гледат работата европейските директиви! Те ли ще ме правят европеец?! Та,аз съм си европеец и без техните скапани "ДиРеКтИвИ"! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Някои може ли да ми каже-покаже къде се намира бутона най добър отговор.Благодаря.

преди 2 часа, ivan1975 написа:

Някои може ли да ми каже-покаже къде се намира бутона най добър отговор.Благодаря.

При Админидтратора.

Майтаб бе, сега сериозно. Такъв бутон ще имаш, ако ти си пуснал тема с въпрос и с него (бутона) ще оцениш отговора, който ги е свършил най-много работа.

преди 53 минути, jhoro написа:

При Админидтратора.

Майтаб бе, сега сериозно. Такъв бутон ще имаш, ако ти си пуснал тема с въпрос и с него (бутона) ще оцениш отговора, който ги е свършил най-много работа.

Да точно за това питам,тема съм пускал но при мен го няма тоя бутон.

преди 11 минути, ivan1975 написа:

ОбачИИИИ - темата към "Въпросите" ли е или към "Дебатите".

преди 1 час, jhoro написа:

При Админидтратора.

преди 45 минути, jhoro написа:

ОбачИИИИ - темата към "Въпросите" ли е или към "Дебатите".

Към въпросите

преди 1 час, ivan1975 написа:

Към въпросите

Попитай в съпорта.

Излез от темата - в подфорума и виж дали пред името на темата има въпросителна или не. Ако няма - значи не е класифицирана като тема с въпрос.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Визията я оправихте. Всичко е ток и жица. Работи прекрасно. Поне едната - уеб мастърската. 

И понеже "визия" препраща и към "мисия" искам задам един крайно неприличен въпрос:

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Калин Карабойчев

• The Last of the Mohicans
  •  
  • photo-1.gif.7c1496a5ad3409b38e6a19ab1778
  • Администратор
  • team_admin.gif
  •  2257
  • 2761 мнения
  • Тъй, като форумът вече е за въпроси и отговори моля за всеки проблем създавайте отделна тема за да може всеки въпрос да има своите конкретни отговори.

Поздрави.
    capnemo харесва това  Харесва ми

Тази тема е заключена за нови отговори.

Защо затворихте "най- големия технологичен форум в България" за свободни дискусии относно това което прави M$ в момента?
  • Въпроси и отговори. Може да отговорите.

EyiakvP.png

Нямаме какво? Явно превода е сложен за автоматизиране, иска си и човек да пипне. А се иска човека да не е кой да е хванат от улицата.

Защо потребители, от чието присъствие съм се отървал с бутана "блокирай", могат да коментират статусите? Не може ли някакво ограничение за коментари, поне от блокираните?

Благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.