Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕМАГ - тук

Featured Replies

Ей заради това има тук там лоша репутация румънското магазинче, понякога (не при всеки) пуска по някоя менте стока ии... 

• Отговори 209
  • Прегледи 33k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Българина като цяло винаги търси евтинкото, пък дали е сигурно не му пука.След като с дадена стока срещне трудност със сервизиране, признаване на гаранция, доказване на покупка откъм правната страна и

• Само да вметна нещо.Този сайт продава всякакви стоки.Това е добре.Доста от нещата пък са на много ниски цени,което пък за нас,като крайни потребители е чудесно.И много търговци у нас почват да се вкис

• Не съм толкова богат че да купувам евтини неща. Аз лично се опитвам да избегна покупки в такива еуфорични времена и да обмисля внимателно какво точно искам, да огледам нещата и тогава да купя. Освен т

Публикувани изображения

Ментето стока е най-малкия проблем, ако има кой да ти я замени при констатиране на проблема. Повечето от нашенските магазинчета са дребни тарикати и "гаранция" за тях е чужда дума.

Монозина "ревнаха" на втора или трета покупка! Аз лично от 3 имам една заменена и една върната. От третата не съм доволен. Стоката пристигна при мен почти мигновенно макар, че при брат ми последната от Черния петък се забави 20 дни. Всичко е ОК ако не мрънкаш иначе опреш ли до замяна връщане на пари или гаранционно обслужване, то нещата опират до писане на куп писма, разтъкаване, овещания и така до 40 дни. Аз вече не купувам от там. Всичко дребно на промоция + доставката и можеш да си го закупиш от който и да е магазин.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Доста пъти съм купувал от тях и до сега не съм имал проблеми. Може би просто съм извадил късмет, но не съм останал с лоши впечатления.

Обобщение на темата: Всичко е до късмета :D

• 3 години по-късно...

Ето още един пример:

Коментара ми към продукт който продават.

Количкате е много добра от здрава стомана и гумите са супер. Проблема е, че самата рамка на количката беше цялата ожулена като да е доста използвана, което не е добре когато ти продават нещо като ново.

https://www.emag.bg/kolichka-stanley-stomana-300-kg-55-x-47-x-114-sm-kauchukovi-gumi-sxwtc-ht526/pd/DD53B4BBM/

• 7 месеца по-късно...

Не се лъжете да купувате от emag. Ако се наложи да върнете продукта няма да ви върнат парите.

• 5 месеца по-късно...

Здравейте. Първо да опиша ситуацията. Един познат имаше проблеми с батерията си на телефона и искаше да го смени с нещо евтино, основно за разговори. Избра си някакъв разопакован, защото не му се даваха много пари. Поръчах телефона, дойде бързо, но не може да разпознае сим картата иначе всичко друго си работи. Подадох заявка за връщане, но вече шести ден ни вест, ни кост. Въпросът е как да процедирам. Да подам ли нова заявка за връщане, да им пиша на мейла, да изчакам още малко? Иначе съм доволен от магазина. За 7 години имам над 20 поръчки. Добри цени, бърза доставка, но и за първи път ми се налага да връщам продукт. Човекът не е останал до тези пари, но все пак е добре нещата да стават по-експедитивно. 

• 1 месец по-късно...

Да напиша развръзката. Изчаках един месец от приемането на поръчката и ги запитах какво става с връщането на парите. Отговориха, че се иска банкова сметка(аз нямам), за да преведат парите. Дадох банковата сметка на моя познат и на другия ден преведоха парите. Всичко е точно, така че продължавам с поръчките.

• 1 месец по-късно...

А смятате ли че часовниците им са автентични вижте тея например - CALVIN KLEIN, Иноксов часовник Minimal, Черен - eMAG.bg същия в друг магазин Часовник Calvin Klein K3M5T451 - Timer.bg
Как е възможно да са толкова евтини ? Менте ли са ?

• 1 месец по-късно...

Някой да се похвали с нещо? Тази година ми се струва по-слабо. Поръчах си само една тенджера, един тиган и едни колонки за общо 65 лв. с доставката, колкото да не съм капо...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.