Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ZoneAlarm Free/IS/ES/FF - проблеми и дискусии

Featured Replies

Докладвам:Успешно инсталирах 64 битовата бета на ZA free върху Windows 7 x 64.Засега всичко е ОК.Доволен съм от програмката.;))

• Отговори 172
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Докладвам:Успешно инсталирах 64 битовата бета на ZA free върху Windows 7 x 64.Засега всичко е ОК.Доволен съм от програмката.:))

Може ли връзка за сваляне към тази beta?

Може ли връзка за сваляне към тази beta?

Трябва да си направиш акаунт при тях.:))

https://www.zonealarm.com/security/en-us/beta-center.htm

Между другото, метни един поглед и на тази програмка, мисля, че ще ти хареса-> http://www.jacobsm.com/mjsoft.htm#rgwtchr

:wors:)

Имам предвид MJ Registry Watcher :wors:

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Трябва да си направиш акаунт при тях.:))

Я стига ме занася бре човек,хвърли ми инсталатора,не го ли пазиш?

Между другото, метни един поглед и на тази програмка, мисля, че ще ти хареса-> http://www.jacobsm.com/mjsoft.htm#rgwtchr

:wors:)

Имам предвид MJ Registry Watcher :wors:

Ей сега ще я скивам,мерси! :wors:

Я стига ме занася бре човек,хвърли ми инсталатора,не го ли пазиш?

Ей сега ще я скивам.

Много по-бързо ще стане регистрацията, отколкото да хвърля файла, но, ако държиш ще го направя.:))

Много по-бързо ще стане регистрацията, отколкото да хвърля файла, но, ако държиш ще го направя.:))

Не не ,аз я направих вече.Мерси все пак за предложението! :wors:

P.s. Докато се наканим и пуснаха финала: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=28065

Не не ,аз я направих вече.Мерси все пак за предложението! :speak:

P.s. Докато се наканим и пуснаха финала: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=28065

Ами да, но се оказа, че проблемът с Daemon Tools не е решен и в тази версия.Аман.Няма да си махна програмата, заради тая стена, каквото ще да става.

Ами да, но се оказа, че проблемът с Daemon Tools не е решен и в тази версия.Аман.Няма да си махна програмата, заради тая стена, каквото ще да става.

И какъв е точно проблема?

И какъв е точно проблема?

Несъвместими драйвери.Същият проблем, който е описан тук, но в тази тема става дума за ZA extreme security-> http://forum.daemon-tools.cc/f14/incompatibility-between-daemon-tools-zone-alarm-extreme-23997/

Аз я ползвах за последно 2008 година но все още си натежаваше тогава и при стартиране също.Вчера щях да я сложа да я видя,но излезе работа и не ми остана време.Днес може това да стане малко по -късно вечерта.

Пробвах и GhostWall.Отново не бачка на Win 7 x 64, заради неподписан драйвер.Засега единствено CIS и Windows 7 firewall control работят безотказно.Искаше ми се да разнообразя, ама не става работата.

• 1 месец по-късно...

Тази стена е станала доста добра благодарение на виртуализацията ForceField

• 8 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 1 година по-късно...

Време беше...Доскоро Advanced Firewall (надявам се да включва Triple defence firewall), както и Advanced Download Protection бяха само в платените версии. Най-после ХИПС ще се наблюдава и в безплатната версия. Трябва да се тества. Мерси !

Касперски без пари!

бе какво се занимавате с тоя боклук - още от 4-та версия си беше такъв, после го направиха по голям боклук, като добавиха и антивирус...

Така си е, но нали трябва да се тества професоре. :) А иначе да, версия 3 Classic беше доста добър като чист Firewall. А тази версия според видеото има доста процеси, доста CPU мощ използва при сканиране и е бавна !

• 4 месеца по-късно...

Нищо бавно не установявам. Нямам още инфо коя версия на Касперски са решили да ползват. Ще стане ясно скоро. Безплатните версии на Avira и AVG са неравностойни на безплатната ZAS. Доразучавам настройки и още е рано да правя сравнения примерно с CIS. Хората са се потрудили - предлагат да се ползват техни търсеща система и браузър. ZAS си е интересна безплатна програма, а някои хора прибързват с оценки и изводи.

Как ще сравняваш чист антивирус със защитна стена с вграден антивирус? Колкото до оценките и изводите, всеки си има право на мнение!

Често мненията са прибързани и повърхностни, а програмата си е сложна и с екстри. И съвсем не е боклук, боклук са прибързаните преценки. Ще ми трябват още дни за допълнителни оценки и изводи. След два дни, пред себе си виждам ZAS като за в групата на най-добрите в безплатния спектър. Поне това е мое първо впечатление. Все ги харесвам в началото... После ме дразни ту едно, ту друго... Защото няма и няма да има идеална.

Аз я ползвам от известно време точно тази, безплатната и съм доволен, с изключение на това, че до сега на няколко пъти ми изскачаха някакви реклами.

Абе не е много лека - почти 300 МБ...ама да речем, че при наличие на достатъчно РАМ взима не повече от Mozilla, Skype на една съвременна машина. Дразни и бавната проверка по време на теглене на файлове. Не ми харесва и автоматичния рестарт при дезинфекция на системата. и бавното почистване. Почти всеки път изисква рестарт на системата. Иначе като превенция е сравнително добре. Според мен могат още да я пипнат.

ZAS 2013 заедно с тоолбарчето си, при мен сега е само 57 MB при XP SP3. За 4 месеца доста неща може да са променили. Няма обаче сандбокс - с това изостава от безплатните версии на Комодо и Аваст.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.