Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ZoneAlarm Free/IS/ES/FF - проблеми и дискусии

Featured Replies

Zone Alarm ISS е чудесен интегриран пакет - а аз имам цели 15 дни да създавам тормоз на авторите му - ако намеря за какво...Дано първоначалните ми впечатления не се окажат погрешни. Поздрави

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 172
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...

Реших да използвам firewall и се спрях на безплатната версия на ZoneAlarm и случайно се спрях на лога на програмата и забелязах, че блокира различни IP адреси през броени секунди. Прилагам и скрийншот. На какво може да се дължат тези толкова чести изпращания на пакети към компютъра ми и според вас има ли нужда това да ме притеснява. Да спомена, Уиндоусът, който ползвам в момента е инсталиран само преди няколко часа, а си сканирах бекъпа с Avast, нищо не намери.

Редактирано от justfil (преглед на промените)

Имаш ли пуснат торент клиент в момента ?

... На какво може да се дължат тези толкова чести изпращания на пакети към компютъра ми и според вас има ли нужда това да ме притеснява...

Обикновено това са безобидни сканирания от играещи онлайн игри в търсене на партньори, те не го правят целенасочено към даден компютър, но ZA отчита това като заплаха и блокира адресите. Подобно поведение имаще и при Kaspersky Anti-Hacker, която ми е отчитала до над 6000 подобни атаки за няколко часа, но не намирам това за проблем, не му обръщай внимание - нека си ги отчита.

Реших да използвам firewall и се спрях на безплатната версия на ZoneAlarm намери.

Преди време ZoneAlarm Free ми правеше проблем с Avast!,но сега виждам, че са окомплектовани при теб,как се държи?
  • 1 месец по-късно...

Internet Security Suites Software Review http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/index.html ZoneAlarm Internet Security 2010 е на най-достъпна цена, а е в групата на най-добрите, според мен.Според лични впечатления отпреди около половин година.Някой ще сподели ли актуални впечатления? Тази версия дали отново ползва енджина на Касперски?

На този смешен сайт аз изобщо не вярвам!!Те са продажници.При тях,който плаша той е на първо място.Така правеше и БитДефендър.Преди няколко дни посетих този сайт и ми предложиха да попълня анкета,според която да ми предложат антивирусен софтер.След като ппопълних анкетата ми предложиха въпросната програма БитДефендър.И много други хора са попълвали тази анкета и все тая програма препоръчват.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Поне е видна съпоставката им като комплектност - ZoneAlarm Internet Security 2010 си е балансирано подсигурен пакет. Иначе където искат да го класират.Свикнал съм да не вярвам на никакви тестове - включително и на най-авторитетните. Поздрави

Internet Security Suites Software Review http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/index.html ZoneAlarm Internet Security 2010 е на най-достъпна цена, а е в групата на най-добрите, според мен.Според лични впечатления отпреди около половин година.Някой ще сподели ли актуални впечатления? Тази версия дали отново ползва енджина на Касперски?

Заграденото в червено се отсаня за ЕСЕТ!!!!??? :ph34r:

Всичко е ясно....какво има да коментираме повече.... Сайта е пълен боклук!

Публикувано изображение

Темата е "ZoneAlarm Free/IS/ES/FF - проблеми и дискусии" Този сайт е коментиран в темата за тестовете. Петата позиция на ESET не е реална - те просто са си ги подредили някакси. Поздрави

• 2 месеца по-късно...

Инсталирах програмата ZonAlarm, но не можах да я настроя, ако може да ми обясните точно как.

Инсталирах програмата ZonAlarm, но не можах да я настроя, ако може да ми обясните точно как.

Кажи какво искаш да настроиш, какво не ти е ясно, тогава питай. Задай конкретен въпрос. Не сме ясновидци

• 1 месец по-късно...

Здравейте! Исках да пробвам спайуер скенера на Зоун Аларм. Инсталирах си и почнах да сканвам. По едно време ме пита дали искам да ъпгрейдна. Дадох му ъпгрейд и то ми инсталира Зоун Аларм Про 9. Мисля да го оставя до края на траяла, но въпроса ми е такъв: защитата ми е ЕСЕТ. В Таск Мениджъра всичко е ок. Почти няма промяна, но дали си пречат с Есет Смарт Секюрити по някакъв начин. Между другото ми харесва как изглежда. Харесвам по-спартанския вид и има възможност за подробно конфигуриране. Притеснява ме, че с две стени съм все едно. А не съм пробвал досега продуктите на Зоун Аларм. Поздрави!

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Здравейте! Исках да пробвам спайуер скенера на Зоун Аларм. Инсталирах си и почнах да сканвам. По едно време ме пита дали искам да ъпгрейдна. Дадох му ъпгрейд и то ми инсталира Зоун Аларм Про 9. Мисля да го оставя до края на траяла, но въпроса ми е такъв: защитата ми е ЕСЕТ. В Таск Мениджъра всичко е ок. Почти няма промяна, но дали си пречат с Есет Смарт Секюрити по някакъв начин. Между другото ми харесва как изглежда. Харесвам по-спартанския вид и има възможност за подробно конфигуриране. Притеснява ме, че с две стени съм все едно. А не съм пробвал досега продуктите на Зоун Аларм. Поздрави!

Това ако е стената на Зоун Аларм както си мисля ще си пречат и то много :)

И ESS има стена :eek:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Това ако е стената на Зоун Аларм както си мисля ще си пречат и то много :)

И ESS има стена :eek:

Благодаря за бързия отговор. ЕСЕТ-а не си го сменям. Но може като ми изтече траялчето на есет да пробвам зоун аларм значи. Между другото изглежда надеждна стена Аларм-а, но не ми се играе да си играя :) .

Благодаря за бързия отговор. ЕСЕТ-а не си го сменям. Но може като ми изтече траялчето на есет да пробвам зоун аларм значи. Между другото изглежда надеждна стена Аларм-а, но не ми се играе да си играя :) .

Махай я че може да ти сбъгне системата :cool:

Така и направих :) . Благодаря пак.

Моля, две стени правят конфликт става малко сложно като си свикнал с ESS си я ползвай стената не е лоша :cool:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Продукти на CheckPoint, които са в бета тест в момента:

Публикувано изображение

Мисля да пробвам новата версия на безплатната им стена.:cool:

• 4 седмици по-късно...

Мисля да съдя колегите от Check Point      :themis:    :hush:  

Публикувано изображение

Видяли са ми подписа и ето резултата     :rolleyes:

Мисля да съдя колегите от Check Point      ;)    ;)  

Публикувано изображение

Видяли са ми подписа и ето резултата     :P

Наистина ли са видяли това от теб? Ако е така, май наистина имаш право на това,което казваш!

Хахаха ... до колкото си спомням тази тяхна картинка я имаше още, когато ZoneAlarm си беше на ZoneLabs. А и едва ли можеш да докажеш каквото и да било. :)

Здравейте може ли някой да помогне да си конфигорирам защитината стена да мога да си достъпва PC то от всеки IP адрес през RDP че нещо не ми се получава.Отворил съм си портовете 3389 но не става.Благодаря предварително.Иначе до сега не съм имал подобни проблеми но нещо с RDP то не се http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif разбират.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.