Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Как се премахва прозореца, който при всяко стартиране ми съобщава, че аваста се е обновила до седма версия, и трябва да се натисне бутончето, че да се стартира?

Публикувано изображение

Редактирано от programings (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Как се премахва прозореца, който при всяко стартиране ми съобщава, че аваста се е обновила до седма версия, и трябва да се натисне бутончето, че да се стартира?

Публикувано изображение

Натисни бутона "край"

Да де, натиснах го, но при всяко стартиране на системата се повтаря работата!

Да де, натиснах го, но при всяко стартиране на системата се повтаря работата!

И при мен е същия проблем!

Деинсталирайте текущата версия и инсталирайте на чисто отново. Не вярвайте на тия ъпгрейди...обаче ако ви се налага да го правите през ден със сигурност ще бръмнете. :D Защото на това ми намирисва.

пп. Пробвах ъпгрейд на виртуалката и мина успешно. Никакви прозорци нямаше,само дето искаше да активирам акаунт в Аваст. Досега не ми е направило впечатление да иска такова нещо. Прозореца в раздел поддръжка не е преведен напълно - само отдолу пише на БГ.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И при мен е същия проблем!

прочетете няколко поста назад (моите)

и при мен беше така

поне при мен се махна с махането на отметката за гугъл хром :eek:

Редактирано от К и к е (преглед на промените)

Спокойно, не се налага преинсталиране на антивирусната!

Ето решение на проблема от форума на аваста!

Превеждам :

1. Отворете програмата, и от менюто Настройки преминете на раздела Отстраняване на проблеми! От там махнете отметката на Включи avast! модула за замозащита, и запазвате настройките, като потвърждавате на предупредителното прозорче!

2. Отворете с някой текстов редактор файла avast5.ini, който се намира в C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\AVAST Software\Avast ( За Windows XP, за 7 да се търси някъде из папката UserData ) !

3. Намерете секцията Common, и от там намерете атрибута ShowSetupOutro ! След знака равно променете стойността му от 1 на 0 !

4. Запазете файла и рестартирайте!

5. След рестартирането отново се върнете на първата стъпка, и включете отново модула за самозащита!

Ако обаче не ви се занимава, изчакайте още няколко часа, и проблема ще бъде решен автоматично чрез ъпдейтите на антивирусната! :)

Спокойно, не се налага преинсталиране на антивирусната!

Ето решение на проблема от форума на аваста!

Превеждам :

1. Отворете програмата, и от менюто Настройки мреминете на раздела Отстраняване на проблеми! От там махнете отметката на Включи avast! модула за замозащита, и запазвате настройките, като потвърждавате на предупредителното прозорче!

2. Отворете с някой текстов редактор файла avast5.ini, който се намира в C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\AVAST Software\Avast ( За Windows XP, за 7 не знам ) !

3. Намерете секцията Common, и от там намерете атрибута ShowSetupOutro ! След знака равно променете стойността му от 1 на 0 !

4. Запазете файла и рестартирайте!

5. След рестартирането отново се върнете на първата стъпка, и включете отново модула за самозащита!

Уха хората мислят за развитието ни. Не е ли малко сложничко за Ганка от Демодедово :D

Аз да питам. В акаунта им фигурира ай пи адреса ми. Защо ли им е там? Не че е верен - това е рутера :D

Публикувано изображение

Интересно каква ли информация ще се съхранява в този акаунт. Посетени страници предполагам :P

Публикувано изображение

Уха хората мислят за развитието ни. Не е ли малко сложничко за Ганка от Демодедово :D

Само с кликане не става - трябва и акъл! ;)

Само с кликане не става - трябва и акъл! ;)

Виж стринка Гана едва ли ще може да го направи.Не е и задължена да го прави.

Познавам двама писател и художник които са назад с компютрите но пък да кажа за тях ,за тях че нямат акъл...трябва чавка да ми е изпила мозъка.

Трябва да си оправят програмата.

пп. Не бива да обръщат хората на бета тестери като направи Касперски с последните версии. Те поне си пускат ъпгрейди не карат хората да оправят сами бакиите им.

Бъгава работа и честито на милионите бета тестери на Аваст! Само с интерфейс не става-трябва и стабилна защита!

Бъгава работа

Общо казано... всичко що е под Win и на MS e бъгава работа, ако питаш мен, но в случая е важно дали поддръжката е на ниво.

OS/Програма/софтуер без или слаба поддръжка не използвам. На MS платформите са най популярни и използвани, следователно има и много софтуер за тях вкл. и зловреден софтуер и в тях има бъгове,така че подобни леймърски изказвания "Бъгава работа" нямат особен смисъл.

така че подобни леймърски изказвания "Бъгава работа" нямат особен смисъл.

Що ти си спициълист ли си?

Не ме разсмивай че ако копирам инфото от всички форуми за бъговете на Аваст ще излезе че друг е леймър!

Не ме разсмивай че ако копирам инфото от всички форуми за бъговете на Аваст ще излезе че друг е леймър!

Не разбрах, какво искате да кажете ? Форумите са за това да се докладва за грешки или се споделя за проблеми.

Вие да не би да гледате на повечето форумите им и където сметнете, че има по-малко проблеми на нея симпатизирате ? Или играете, като безпочвен критикар да си чешем пръстите.

Avast има много модули и вече приложения един антивирус като MSE е по изчистен от бъгове именно, защото няма толкоз модули. Освен това при инсталация на avast! винаги може да изберете какво да включите/премахнете към инсталацията.

P.S. Относно тук, че някои се оплакват от появил се прозорец при ъпгрейд до 7-ма версия и после пак им се появява, аз ъпгрейднах от 6 и никакъв прозорец не ми се е появявал.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Същия екран и при мен след ъпдейт! Последва деинсталация и инсталиране на ново и няма вече проблеми! .

Момчета защо връзката при поточните обновления се включва и изключва. Смисъл преди малко проверих и пишеше че е установена, а сега като проверих пише че не е установена. Да не би Аваст да имат някакъв проблем или ? Ето и снимки post-292572-0-42706600-1330276738_thumb. и post-292572-0-20429600-1330276824_thumb. Това се случва за период от около 5-10 минути.

Редактирано от Saragonaaa (преглед на промените)

Имам питане за акаунта. В него ще се отразяват освен другите там данни за които писах и какъв е лиценза и т.н Кво правим с промоциийките :shy11:

И на малкия на нетбука има същият проблем :

http://forum.avast.com/index.php?topic=69928.0

Проблема е от януари ама все още се появява. Чудя се има ли безпристрастни в тоя форум?

Или все още се заблуждавате че всичко се фиксва понеже имало постоянни ъпдейти?

Момчета защо връзката при поточните обновления се включва и изключва. Смисъл преди малко проверих и пишеше че е установена, а сега като проверих пише че не е установена. Да не би Аваст да имат някакъв проблем или ? Ето и снимки post-292572-0-42706600-1330276738_thumb. и post-292572-0-20429600-1330276824_thumb. Това се случва за период от около 5-10 минути.

Същата работа и при мене,май само се залъгваме с тази програма,но като няма друго за сега и това е добре.

При мен няма bugg-ове за сега.направо се учудвам като знам,че винаги на моят коmп се появяват. Аvast винаги при мен нещо my намирам за сега тази версия няма нищо.Да не бързам де, то от 2 дни я оглеждам.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Аз също много харесвам Avast от както излезе версия 6 я слагам на всички мои познати , които искат да си поиграя с машините им / не , че разбирам кой знае колко , но те все пак си мислят така :tongue2: /. И като гледам , май тя е най-използваната от безплатните от доста време насам ! Интерфейса на седмицата наистина кърти . :ph34r:

От няколко дни имам проблеми с драйвер на новия Аваст - постоянни сини екрани при опит да стартирам една оригинална игра PES 2011. Прикачвам Minidump файловете, ако иска някой да ги изпрати на екипа на Аваст.

http://dox.bg/files/dw?a=a43648796b

На 7-та и трябва малко време...май не са очаквали такъв интрес....

Хм....учудващо е, че доста народ казва, че има проблеми с новата версия! При мен, на служебния лаптоп, нямам никакви проблеми!

И аз нямам сериозни проблеми с 7 версия. Никой не спомена, че от Avast за пореден път си редуцираха дефинициите, което е похвално - редуцирани около 300 000.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.