Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболни трансфери

Featured Replies

Юнайтед подгони Анри

Манчестър Юнайтед подготвя изненадваща оферта на стойност 19 милиона лири за нападателя на Барселона и френския национален отбор Тиери Анри, съобщава "Дейли Стар".

Мениджърът на английския шампион Сър Алекс Фъргюсън отчаяно търси класен нападател за подсилване на атаката.

Цел номер 1 в списъка на шотландския спец е Димитър Бербатов, но на този етап трансферът на българина е блокиран заради високите финансови претенции на неговия клуб Тотнъм.

Фъргюсън също така следи Роке Санта Крус от Блякбърн и Клаас Ян Хунтелар от Аякс.

Новият наставник на Барса Хосеп Гуардиола заяви, че иска 30-годишния Анри да остане, но фактът, че Самуел Ето'о все още е на "Камп Ноу" означава, че каталунците може да се съгласят да се разделят с френския нападател, който не успя да впечатли в първия си сезон с "червено-синия" екип.

Анри, който изгради репутацията си в лондонския Арсенал, има голям опит в английския футбол и във Шампионската лига и Фъргюсън вярва, че той може да бъде неоценим за новите амбиции на Юнайтед.

www.sportni.bg

Долу ръцете :angel19:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 138,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Юнайтед подгони Анри

Е, те изпуснаха питомното сега ще гонят дивото. А дали тези отчаяни опити да купят класен нападател (защото аз не виждам кой от Анри и Бербатов би се съгласил да стане резерва) не означават, че Роналдо напуска ?...

фабрегас играе в центъра, неговата позиция е такава че пред него трябва да има офънзивни халфове каквито и имате...

Опаа, още един "специалист". Самият Фабрегас е офанзивен халф, така че пред него има само нападатели. Единствените случаи, когато Хлеб е играл пред него са били продиктувани от схема с един нападател. Пример, за който се досещам е гостуването на скъмс - схема 4-5-1 с Адебайор в атака и Хлеб малко зад него.

Колкото до опита на халфовете - Фабрегас и Фламини (особено французина, за когото миналия сезон беше единственият му силен за клуба) дойдоха от нищото, за да направят големи неща. Денилсон също е много опитен, така че няма да има проблеми да го замени. Да не говорим, че в контролите лицето Франсис Коклен играе по-добре и от най-добрите мачове на Фламини. Отделен въпрос е, че има още един месец до затваряне на пазара.

Така че има играчи, не се притеснявайте !

Публикувано изображение

Фабрегас намекна за трансфер в Реал Мадрид

Испанският полузащитник на Арсенал Сеск Фабрегас намекна, че е заинтересован за евентуален трансфер в Реал Мадрид, но заяви че това едва ли ще стане това лято. "Не съм отказал на Рамон Калдерон, но сега не е времето за трансфер. Това е доста важно решение за мен, радвам се за интереса на "белия балет", все пак той е един от най-добрите отбори в историята на футбола", заяви Фабрегас пред Дейли Експрес. Фабрегас признава, че ако Арсенал остане без трофей и през предстоящия сезон, може доста по-сериозно да обмисли един евентуален трансфер в мадридския гранд. "Да изкарам четири сезона без нито една титла би било твърде дълго за мен", казва още той.

Източник: НетИнфо

Започна се пак...Анри в Юнайтед...да бе, да... :beer: Сега пък Фабрегас при балета...оливат се вече...

Фабрегас: Моето бъдеще е в Арсенал

"Не съм говорил пред никакви медиии и е жалко да видя изказвания, които уж съм направил за моето бъдеще. Прекарах лятото разпускайки с моето семейство, приятели и приятелка и се връщам за тренировки с Арсенал утре. Мисля, че някои хора се опитват да правят сензации, но моите намерения са ясни.

Щастлив съм в Арсенал, моето бъдеще е в Арсенал и целите ми са да постигна успехи, и да спечеля трофеи с Арсенал.", заяви Фабрегас

sportinglife.com

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Роби Кийн премина успешно медицинските прегледи, подписва до часове

Публикувано изображение

Нападателят на ирландския национален отбор по футбол и играч на Тотнъм (Лондон) Роби Кийн тази сутрин мина успешно медицинския преглед в Ливърпул и се очаква в следващите няколко часа да подпише четиригодишен договор с ФК Ливърпул, предаде агенция Франс прес.

Роби Кийн, 28-годишен, направи изключителен сезон в Тотнъм (с 15 гола за първенство на Англия) и е приоритет на испанския мениджър на "Червените" Рафаел Бенитес Очаква се стойността на трансфера да бъде между 22 и 25 милиона евро. Ако подпише днес, Роби Кийн може да замине за Испания, където футболистите на Ливърпул са на подготвителен лагер, и още в сряда да дебютира за новия си отбор в приятелския мач с Виляреал (Испания).

Източник:sportal.bg

---

Май този трансфер наистина ще се осъществи.

Роби Кийн официално в Ливърпул

Публикувано изображение

Нападателят на ирландския национален отбор и играч на Тотнъм Роби Кийн подписа четиригодишен договор с Ливърпул, след по-рано днес премина успешно медицинските прегледи. Сделката е на стойност 18 милиона лири (22,8 милиона евро). Новината беше публикувана и на официалния сайт на мърсисайдци.

28-годишният Кийн направи изключителен сезон в Тотнъм, като вкара 15 гола за първенство на Англия, и веднага стана приоритет на испанския мениджър на "червените" Рафаел Бенитес. Нападателят премина през Уулвърхемптън, Ковънтри, Интер и Лийдс преди да се установи в Тотнъм, където изкара най-много - цели шест сезона и стана 15-ят играч на шпорите с общо 100 гола.

Кийн помогна на Тотнъм да спечели купата на лигата, но в крайна сметка прие офертата на Ливърпул, на който симпатизира още от дете.

Ирландецът е петото ново попълнение на Ливърпул това лято след Филип Деген, Андреа Досена, Диего Кавалиери и Давид Н'Гог.

sportal

...Ирландецът е петото ново попълнение на Ливърпул това лято след Филип Деген, Андреа Досена, Диего Кавалиери и Давид Н'Гог.

sportal

Разочарован съм. Нищо лично против Роби Кийн, но бях, съм и вероятно ще си остана резервиран към този трансфер - ирландецът може да е чудесен за Тотнъм, но не и за Ливърпул, измеренията са други, целите - различни. А и Бенитес до този момент не изпълни обещанието си да доведе голямо име в атаката на Ливърпул. Има малко повече от месец до края на трасферния прозорец, но май и парите свършиха, а голямото име все още липсва - не мисля, че точно Кийн е този очакван стрелец, още по-малко пък новодошлият Н'Гог, вкарал 2 гола (ако не греша) през миналия сезон.

Сезонът започва след броени дни, а няма човек, който да застане до Торес в атаката, няма и кой да го замести при нужда. Едва ли се налага да възхвалявам испанеца, но издържливостта не е от най-силните му качества. На червения отбор му предстоят 60+ мача, кой от кой по-важни.

Пари очевидно няма, та май отново ще се борим за 3-4-то място с Арсенал. А пък зациклянето едва ли ще е плюс за Бенитес...

Мисля,че и сам ще се убедиш в качествата на Кийн...Щом може да е "чудесен" за отбор като Тотнъм,където е принуден да играе с ужасно калпава средна линия,представи си какво ще е да играе в Ливърпул - сигурен съм,че ще е доста по-ефективен. Особено в тандем с Торес - ще заформят невероятно нападение. За мен това е умен ход на Рафа...

Според мен грешен трансфер за Ливърпул и то за такава сума.Кийн не е кой знае какъв нападател и ако не беше нашия да му дава топката и да го надъхва,надали щеше да вкара толкова попадения...

И според мен грешен трансфер,защото покрай Фернандо Торес Кийн ще бъде човекът който само ще подава,а Торес ще обира овацийте на публиката. :help::);)

С Роби Кийн Ливърпул ще е поне два пъти по-силен в атака, като се сетя за онова високото недоразумение Крауч започва да ми става много смешно.Но както аз така и вие не сме треньори на Ливърпул и затова само един човек знае какво е най-доброто за Ливирпул, а ние можем само да гадаем. :help:

...а Торес ще обира овацийте на публиката...

Въпросът не е кой ще обира овациите, а дали изобщо ще има такива. Къде ще играе Кийн - до Торес или в дясно от него, може би отзад или вляво? При всички случаи ще се промени схемата на игра. Не че няма нужда от това, но Кийн вероятно ще е титуляр за сметка на Каут - не особено блестящ, но футболист с голям КПД. Има и друго - Кийн е неоспорим лидер, ирландец с кипяща кръв (почти съм склонен да го нарека "див"), но ще трябва да се съобразява с Джерард, който си е институция в Ливърпул.

Ами това е, дано да е за добро и да се надяваме да има повече пари за следващия прозорец през януари. И все пак не се знае дали Бенитес не държи някое асо в ръкава си.

Публикувано изображение

Ван дер Ваарт в Реал (М) след седмица

Рафаел ван дер Ваарт ще стане футболист на Реал (М) следващата седмица, когато ще приключат преговорите между испанския шампион и Хамбургер, твърди „Марка”. От „Лос Меренгес” са предложили нова оферта от 10 милиона евро. Немците вече отхвърлиха първото предложение на стойност 6 милиона.

Най-вероятно на „Сантяго Бернабеу” ще пристигнат още 2 или 3 нови попълнения, което означава, че „кралския клуб” окончателно се е отказал от привличането на звездата на МАнчестър Юнайтед Кристиано Роналдо през тази година.

Източник: ТопСпорт

Дали така ще мислиш и след 15-тия му гол за клуба ?...

Предполагам, че си даваш сметка колко много ми се ще аз да съм кривият в този спор. И дано наистина ги вкара, че и горница.

А какво мога да искам от Ливърпул е малко странен въпрос. Всичко, разбира се. А в края на сезона - каквото дойде, чакаме новия сезон.

Дейвид Бентли минава медицински прегледи на "Уайт Харт Лейн"

Публикувано изображение

Английският футболен клуб Тотнъм е близо до привличането на Дейвид Бентли от Блекбърн, след като от сагата с неговия трансфер остана само преминаването на медицински прегледи.

Трансферната сума за 23-годишното английско крило все още не е обявена официално, но ще надхвърли тази за Лука Модрич, който се присъедини към Тотнъм за 16,5 милиона британски лири.

Вестник "Гардиън" предполага, че сумата е 17 милиона лири, докато "Таймс" прогнозира 12 милиона лири, които могат да нараснат до 15 милиона в зависимост от представянето на играча.

Дейвид Бентли отбеляза 13 гола в 102 мача за Блекбърн. Крилото има и 6 участия с националната фланелка на Англия по дясната зона на атаката, където в последното десетилетие незаменим беше Дейвид Бекъм.

:eek: Стягаме много сериозен отбор...А оня завистливец Дефо прогнозира,че ще изпаднем... :lol6:

Ван дер Ваарт в Реал (М) след седмица

Добър трансфер, но се насъбраха доста холандци...Дано да не станем както периода на Луис Ван Гаал в Барселона Публикувано изображение

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Не ми се вярва да се стигне дотам. А що се отнася до Ван Дер Ваарт, учудва ме цената му, струва ми се много ниска за футболист, който прави играта - 10 милиона евро е далеч по-малко, отколкото се дават за далеч по-набедени за звезди играчи.

---

Ливърпул и Астън Вила най-накрая се разбраха за Бари

Публикувано изображение

Според британския вестник ”Дейли Мейл” отборите на Астън Вила и Ливърпул са се разбрали за трансфера на Гарет Бари на ”Анфийлд”. Сагата около него продължи повече от 2 месеца, но според авторитетното издание 2-та клуба най-накрая са постигнали окончателно споразумение. Сделката е на стойност 19 милиона паунда – 17,5 млн. + Стив Финън. Трансферът на английския национал дойде малко неочаквано, след като само преди броени дни мърсисайдци закупиха Роби Кийн и се появи информация, че вече нямат интерес към Бари. С тази покупка Ливърпул изчерпа окончателно финансовите си средства за нови попълнения, но се очаква приходи в клуба да дойдат от продажбите на Джърмейн Пенант и Йоси Бенаюн. Пред напускане са и други трима играчи – Алваро Арбелоа, Чаби Алонсо и Андрий Воронин.

Вила отхвърли общо 4 оферти за Бари, като настояваше да получи не по-малко от 18 милиона паунда за него. В крайна сметка участието на Финън в сделката е склонило ръководството на бирмингамци, тъй като той ще покрие нуждата на тима от нов десен бек.

---

След покупката на Кийн не мислех, че трансферът на Бари ще се случи. А ако наистина изброените петима, че може би и повече напуснат, то пак ще се събере някой лев за подсилване на атаката. Макар че Алонсо е особено ценен играч и съвсем не е за изпускане.

Арсенал представи официално Бишоф

Публикувано изображение

Арсенал представи официално новото си попълнение Амаури Бишоф. 21-годишният футболист премина на "Емиратс" от тима на Вердер (Бремен), след като отказа да поднови договора си с клуба. Бишоф е от френски произход, но в момента се състезава за младежкия отбор до 21 години на Португалия. Той бе смятан за един от най-перспективните таланти на германския отбор, като направи своя дебют за първия тим в мач от Купата на УЕФА през 2007 срещу Селта. Младокът може да играе, както в центъра, така и на десния фланг и се очаква да се впише идеално в схемата на Арсен Венгер. Бишоф ще носи фланелка с номер 28 и ще се присъедини към съотборниците си веднага, след като се върнат от предсезонния лагер в Австрия.

Явно арабите не дават пари, та до момента Венгер е нетипично пасивен на пазара.

Астън Вила: Бари остава

Публикувано изображение

Гарет Бари няма да премине в тима на Ливърпул, както бе съобщено по-рано днес. Според английския вестник "Дейли Мейл" двата клуба са се разбрали за трансфера на халфа, но преди малко в официалния сайт на бирмингамци излезе съобщение, в което се казва, че капитанът на тима остава.

Вила постави до днес срок, в който трябваше да се реши бъдещето на играча и очевидно договорка между двата отбора в последния момент не е постигната. Мениджърът на Ливърпул Рафа Бенитес не е успял да събере пари за Бари, след като преди броени дни привлече нападателя на Тотнъм Роби Кийн за 19 милиона паунда. Така 27-годишният полузащитник ще остане на "Вила Парк" поне още един сезон въпреки силното си желание да премине при мърсисайдци.

Защо ли този траснфер започва да прилича на един друг?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Тотнъм договори Павлюченко, пуска Бербатов в Манчестър Юнайтед

Тотнъм се разбра със Спартак Москва за трансфера на Роман

Павлюченко и ще пусне Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед, пише днес "Дейли Мейл".

Изданието твърди, че пристигането на руския нападател на стадион "Уайт Харт Лейн" ще даде зелена светлина за продажбата на българската звезда на "червените дяволи" за 30 милиона паунда. Бербатов дори не бе на пейката по време на снощната победа на Тотнъм над Лейтън Ориент с 5:1. Трансферът на Павлюченко пък ще накара и друг руски национал - Андрей Аршавин, да предпочете офертата на тима от Северен Лондон.

Източник: БГНЕС

Тотнъм договори Павлюченко, пуска Бербатов в Манчестър Юнайтед

Тотнъм се разбра със Спартак Москва за трансфера на Роман

Павлюченко и ще пусне Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед, пише днес "Дейли Мейл".

Изданието твърди, че пристигането на руския нападател на стадион "Уайт Харт Лейн" ще даде зелена светлина за продажбата на българската звезда на "червените дяволи" за 30 милиона паунда. Бербатов дори не бе на пейката по време на снощната победа на Тотнъм над Лейтън Ориент с 5:1. Трансферът на Павлюченко пък ще накара и друг руски национал - Андрей Аршавин, да предпочете офертата на тима от Северен Лондон.

Източник: БГНЕС

Ужас...Продажбата на Бербо така или иначе ще стане факт,но изобщо не исках тези двамата руснаци в Тотнъм...Дано се провалят нещата с тях и да не ги вземем. :laughing5:

...но изобщо не исках тези двамата руснаци в Тотнъм...

Подкрепям изцяло това мнение.

Тотнъм купи Бентли за 15 млн паунда

Публикувано изображение

Тотнъм финализира сделката по привличането на крилото на Блекбърн Дейвид Бентли. Английският национал преминава на "Уайт Харт Лейн" срещу 15 милиона паунда, след като вчера издържа успешно задължителните медицински прегледи. Днес сутринта "шпорите" официално ще представят 23-годишния футболист пред медиите, а по-късно той ще пътува за Ротердам, където новият му отбор ще вземе участие в турнира, организиран от местния Фейенорд.

Бентли е юноша на големия съперник на Тотнъм - Арсенал, но не успя да се наложи в тима на Арсен Венгер. "Топчиите" първо го преотстъпиха на Блекбърн, а след това окончателно продадоха правата му на Роувърс, където той разкри огромния си потенциал и стигна до националния отбор на Англия. Интересното е, че като част от договора между Блекбърн и Арсенал, сега лондончани ще получат процент от трансферната сума, платена от Тотнъм.

Тотнъм официално представи Бентли

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Днес Тотнъм официално представи новото си попълнение Дейвид Бентли. Сделката за крилото бе финализирана късно снощи, като Блекбърн ще получи 15 милиона паунда. 23-годишният английски национал подписа 6-годишен договор и заяви, че е изключително щастлив от преминаването си на ”Уайт Харт Лейн”. Той допълни, че ще се отдаде изцяло на играта си за ”шпорите” и очаква да постигне много успехи за в бъдеще.

”Тотнъм е всичко за мен. Всичките ми приятели са фенове на клуба и съм изключително щастлив, че дойдох тук. С този отбор можем да постигнем наистина много. Нивото на работа с Хуанде Рамос е изключително високо и тимът ще продължи да върви напред. Тук има много класни играчи като Лука Модрич и Джовани дос Сантос, с които ще си пасна идеално. Изобщо не се поколебах да подпиша с Тотнъм, защото отдавна искам да играя за този клуб”, заяви развълнувано Бентли на първата си пресконференция.

Мениджърът на ”шпорите ”Хуанде Рамос” също изрази задоволството си от трансфера и заяви, че има големи очаквания към играча: ”Сигурен съм, че той ще внесе голяма класа в нашия състав и ние ще му помогнем да развие пълния си потенциал. В момента се подготвяме за новия сезон и ще се опитаме да го включим максимално бързо в отбора.”

Бентли не пропусна да похвали Рамос за страхотната работа, която върши, и изрази увереност в неговите способности: ”Да работя с човек като Рамос е истинска привилегия за мен. Изпитвам огромно уважение към него и към това, което е постигнал. Говорих с някои от играчите за него и те ме увериха, че ще той ще ми помогне да развия още повече футболните си качества. Ще дам максимума от себе си на този клуб.”

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Тотнъм и Зенит почти се договориха за Аршавин

Публикувано изображение

Зенит и Тотнъм са на броени дни от сделка за Аршавин, след цяло лято спекулации с бъдещето на футболиста.

Информацията бе потвърдена официално от говорителя на руския клуб, но все още предстоят да бъдат договорени детайли около трансфера.

"Преговаряме с Тотнъм, но не знам, кога ще приключим. Просто не знам."

"Може би след пет дни, може би по-рано, а може и по-късно", коментира говорителят на Зенит Константин Сарая пред руските медии.

Според мнозина "шпорите" междувременно са се договорили и със Спартак Москва за съотборника на Аршавин в националния отбор Роман Павлюченко.

гол.бг

Пфу... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.