Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русофилите и Путинистите са по- голямо зло от Ислямска държава и от Ал-Кайда.

Featured Replies

за момента,за България най опасни са Сорос, Америка за България и десетките му тука фондаций,само циганските му фондаций са над 40!соросоидите не са опасни,защо те те са хора,които служат на кой ще да е,само да им се подхвърли комат хляб  !

• Отговори 104
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 59 минути, Black Power написа:

Кой каво не дава бе Белгиец!? Руснаците боготворят Путин защото превърна даржавата отново в суперсила и международен фактор! Изведе държаната от разряда в, който слушаше какво нареждат САЩ и ЕС в държава която нарежда! 

Нещо имаш много изкривена представа за реалноста.
И във Франция има французи които боготворят една кандидат-диктаторка и даже яко гласуват за нея. И България си имаше заблудени люде на които Бае Тошо си им беше супер готин държавник.
Русия нищо не може да нарежда нито на ЕС нито на янките. Путкин може само отчаяно да се опитва да забавя например демократизацията на Украйна и разни други бивши сателити. Но и Украйна вече му се отскубна, после и Беларус ще му избяга, като умре техния диктатор и така.

А че е бедна България - бедна е. Те и Гърците не са цъфнали, нищо че са имали Византийската империя едно време и не са имали комунизъм при тях. Района си е такъв мизерен на балканите. По-трудничко е когато си периферия някъде и нямаш богат съсед. И португалците не са богати, идват да бачкат масово по строежите в Люксембург. 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Белгиец, не ги слушай. Той и Хитлер е имал 85% одобрение в Германия.

Да, и Германия при управлението на Хитлер е изпреварила сигурно с 15 години бъдещите американски и съветски космически програми. Това е факт! Малко след края на войната са пленени около 600 нацистки учени от руснаците и американците, които малко по-късно стават причина за научния възход на човечеството.

Отишлите доброволно в Щатите немски учени по онова време не са съдени за престъпленията си срещу човечеството, след това са освободени от данъци и осигурени до живот. Прочети малко за Вернер Фон Браун - един от най-блестящите немски учени през войната.

А техниката и цялото оборудване е конфискувано от американците и руснаците. Да не говорим, че руснаците при превземането на замъка Аутам се натъкват на загадъчни текстове (архивите на Аненербе), които напълват 26 жп вагона и до ден днешен се пазят в Русия с гриф "повече от строго секретно". Има и още неща, но понеже си много отворен няма да ти ги кажа :). То нямаше много общо де, но направих съпоставка.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Нещо имаш много изкривена представа за реалноста.
И във Франция има французи които боготворят една кандидат-диктаторка и даже яко гласуват за нея. И България си имаше заблудени люде на които Бае Тошо си им беше супер готин държавник.
Русия нищо не може да нарежда нито на ЕС нито на янките. Путкин може само отчаяно да се опитва да забавя например демократизацията на Украйна и разни други бивши сателити. Но и Украйна вече му се отскубна, после и Беларус ще му избяга, като умре техния диктатор и така.

А че е бедна България - бедна е. Те и Гърците не са цъфнали, нищо че са имали Византийската империя едно време и не са имали комунизъм при тях. Района си е такъв мизерен на балканите. По-трудничко е когато си периферия някъде и нямаш богат съсед. И португалците не са богати, идват да бачкат масово по строежите в Люксембург. 

От човек, дето снима цици, мнение не искаме. 

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Нещо имаш много изкривена представа за реалноста. ххххххххх

Аз ли???? Неее, но се опитват да  деформират разни соросоидчета! Не става  и няма да стане! 

Аааа и САЩ и ЕС също не могат да нареждат на РУсия каквото и да било! Могат да нареждат на духачи като нас!

За украинците пет пари не давам - не ме интересува съдбата им!

Гърците дори в криза сас стотици пъти по - добре от нас!

Та, на кой каво е изкривено - не знам!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 6 часа, Кико написа:

От човек, дето снима цици, мнение не искаме. 

Вярно бе, ти си от твърдолинейните комуноиди значи.
Преди 1989г. беше забранено да се продават списания с голи цици, от Сърбия нелегално се внасяха.

преди 6 часа, Black Power написа:

Гърците дори в криза са стотици пъти по - добре от нас!

От вас може да са малко по-добре, ама от мен са доста по-зле, така че взимай акъл от мен и ще ти се вдигне стандартана живота.

Да те светна, че по френските телевизии ги имат за големи бедняци гърците, яко им се подиграват.

Всички ,,фили“ са зло в очите на отсрещната страна.Но в техните си собствени и очите на съмишлениците им те са си прави.Американофили,еврофили,НАТО-фили,соросоиди(оппа избягах от рамката)сорософили,русофили,педофили,некрофили,геронтофили,вегетариано-фили---техен ярък представител тАпанара продажен Иван Костов--(разсипал последните остатъци от икономиката)Наскоро имаше изследване че при липса на месо в менюто на човек,мозъкът му не функционира правилно.Ванка надушвам конспирация,да не си поръчал ти това изследване за да избегнеш съд и разстрел за Мариците,Нефтохим,Содите....абе всичко подари и печалби им гарантира и големи неустойки да лапнат,ако следващото поколение крадливи политици решат да разтрогнат тези договори.Правиш се на невменяем нещо мушморок хитър.Ама евентуално,определено,сравнително,относително(попадал съм на откровенно простовати хора които въртейки предните четири думички искат да си придадат малко интелигентен вид)ако се стигне до разстрел нека аз Ванко да дръпна,не спусъка,ръчката,на 122мм самоходна артилерийска установка.Извинявайте публиката ако съм Ви отегчил нещо със задочното и задушевно послание към едно от лицата на продажния ни политически елит.Още веднъж прощавайте.Но с ,,фили" наистина могат много думи на злото да се съставят.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

преди 18 часа, _Uzunov_ написа:

Путин вече има 85% рейтинг в Русия... мисля, че това е достатъчно, Белгиец.

http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0/a-18861494

Поредните глупости... Какво ми ги показваш?

Те когато руснаците започнаха да бомбардират Сирия - телевизии като BBC, CNN и FOX прекъснаха предаванията си, за да кажат, че едва ли не Путин се опитва да завладее Близкия Изток.

И като се има предвид цензурата в почти всички немски медии имаш наглостта да ми пращаш информация от този сайт?

Редактирано от _Uzunov_ (преглед на промените)

Колко ли трябва да си нагъл, за да говориш за "цензура" в немски медии, в контекста Русия и Путин...

Разбира се, че европейските медии и в по-голямата си част немските налагат цензура. 

Белгиец! Не искам да те слушам! Такива като теб слушах почти цял живот и нищо! То не бе НАТО, EС и все ще "литнем" след това! Не "литнахме" а живота ми почти изтече! Винаги съм твърдял ,че живеещите зад граница въобще не са на ясно каква с действителноста у нас! Според мен дори не трябва да имат право на глас! Но, като подхванах тая посока ще кажа , че нещо нашите управници се стреснаха и започнаха да да се опитват да манипулират медии! Спряха "Деконструкия", но като капак на всичко Томислав Дончев почти открито заяви, че не можело да има изказвания в медии в опозиция на управлението! Щели да наказват за проповядане на Комунизъм! Щели да наказват ако не се гласува! Това ми напомня за връщането към едни отминали времена! Комунистите се уплашиха от комунистите и подгониха комунистите! Другите лицемери дето се заклети борци за права, свободи - какво защитават т.е това ли срещу което уж се борят???? Всички ненавиждат пустите комунисти, но всички няка харесват тази идеология и я проповядат неволно! Там внимателно чета всеки пост в раздел политика, гледм постове написани от антикомунисти, които сякаш до вчера са били комсомолски секретари или ченове ва политбюро!

П.П. Ако се подиграват на гърците и ги наричат бедняци, то чудя се нас дали ни зачитат за живи твари и как ни наричат - мизерници ли!??? Браво за това изречение! Истинско признание на мизерията и за това какво представлява една страна член на ЕС, като България!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Точно пък френски медии да ни се подиграват - ами отидете в северна Франция, отиде в Париж (ама не по центъра), те французите си решават генерално проблема има цели градове и квартали в големи градове, в които се знае, че са истинско гето и там орган на реда не припарва почти, няма никакъв контрол, който влезе и не е от там не се знае дали ще излезе... Ма на нас се подигравали. Гърците винаги просто са си живеели живота като бохеми, тяхната цел (поне на обикновеният грък) не съм забелязъл да е богатства, скъпи коли, големи къщи и т.н. (както на нас) те просто искат да могат по цял ден да са маняна, да има пред тях рибка, салатка и нещо за пиене, толкова им стига.

Познаваш ги ти гърците, ясно е.

Разбира се, че европейските медии и в по-голямата си част немските налагат цензура. 

А кои не налагат, според твоите критерии? Не че знам от къде се разбира, доста пъти съм бил в Германия, та знам как е.

преди 1 час, icekiller написа:

Точно пък френски медии да ни се подиграват - ами отидете в северна Франция, отиде в Париж (ама не по центъра), те французите си решават генерално проблема има цели градове и квартали в големи градове, в които се знае, че са истинско гето и там орган на реда не припарва почти, няма никакъв контрол, който влезе и не е от там не се знае дали ще излезе... Ма на нас се подигравали. Гърците винаги просто са си живеели живота като бохеми, тяхната цел (поне на обикновеният грък) не съм забелязъл да е богатства, скъпи коли, големи къщи и т.н. (както на нас) те просто искат да могат по цял ден да са маняна, да има пред тях рибка, салатка и нещо за пиене, толкова им стига.

Нали :) . Тяхната майка френска... 

Станаха анти-ромските протести в цяла България през 2011г заради Катуница и цяла Европа ни обвини, че сме расисти. А след няколко месеца върнаха няколкостотин български роми от Франция, затова че създавали проблеми и не можели да се интегрират. Ми интегрирайте ги бе.. интегратори.

Ще говори той Саркози, че европейците били длъжни да приемат смесените бракове. Всичко, което им се случва си го направиха сами. Стотици години точиха благата на арабските страни и Африка и после докараха хората от там като роби из цяла Европа. 

Още помня как преди 2007г забраняваха със закон на българите да работят из развитите европейски страни. А въпросните българи си бяха интегрирани и мирни хора. Десетки хиляди от тях бяха завършили престижни немски, френци и английски университети, НО видиш ли българи не можело да работят! А сега посрещнаха цялата сган на арабските страни и Африка, които даже не знаят какво е мобилен телефон. Той до 20-тата си година е спял под рЯката, сформирал характер на австралопитек, ти сега ще го правиш космонавт - НЕ СТАВА!

Редактирано от _Uzunov_ (преглед на промените)

преди 2 часа, _Uzunov_ написа:

По френските телевизии ( гледат се безплатно от сателита на 5°W) дават предавания в които са поканени привърженици на Путкин и негови противници.
И от двете страни си разправят каквото им е кеф, пък зрителите да си отсяват кое е правдоподобно и кое мирише яко на пропаганда.
Разбира се и от двете страни попрекаляват. 
А в Белгия Путкин го изкарват по подразбиране по-черен и от дявола, което косвено ми създава проблеми, понеже нашите български фамилни имена също завършват на -ов както и част от руските. Та за всеки случай обяснявам че не съм руснак на разни непознати. Понеже мразят Путкин и покрай него и ... еми и обикновените руснаци.

А във Венецуела, дето има най-големи залежи на петрол и всички фирми са държавни - в магазините няма тоалетна хартия за хората, да не говорим за други стоки.

Ама всички ръкопляскаха на Чавес колко е загрижен за народа и страната си, нали ?

То и тук май вече е време да се приложат Чилийските добри практики, ама липсват патриоти, основно са драскачи и крякачи, кой платен, кой - заблуден, кой - непукист.

на 11.03.2016 г. at 9:41, Trichocephalus написа:

А във Венецуела, дето има най-големи залежи на петрол и всички фирми са държавни - в магазините няма тоалетна хартия за хората, да не говорим за други стоки.

Ама всички ръкопляскаха на Чавес колко е загрижен за народа и страната си, нали ?

Ти кога беше във Венецуела, че ги видя тези неща?

И Уго Чавес е мъртъв от 3 години - любимите ви американци го ликвидираха (лекар си, сети се как). Замести го Николас Мадуро, но не е същото.

на 10.03.2016 г. at 1:24, pcbsd написа:

Screenshot from 2016-03-11 00:12:42.png

Хахаха, русофобче! Ти още ли си тук и разсмиваш аудиторията с тези безумни глупости? НАТО е един книжен плъх и при една (не дай Боже) война, ще бъде пометено от Русия. Педеращината е точно в американската гейска армия, която се насира от страх, при всеки руски самолет, прелетял над нея! Русия има най-доброто и мощно въоръжение, за което краварите само могат да си мечтаят. А Путин е истински мъж! Това е президент, на който бих свалил шапка.

Ето една нагледна жертва на евтината пропаганда.

То и Северна Корея ще помита, а преди това Саддам щеше да мачка.

Краят винаги е един и същ.

Легендите за силата на руската армия сме ги слушали. По-правдоподобно биха звучали, за многобройността й.

Никога руснаците не са имали качество, винаги е било количеството решаващо.

Сега, обаче, нещата са различни.

на 12.03.2016 г. at 7:38, miro20 написа:

Каква е тая простотия, към която даваш линк? Руснака нямал мнение? отвори един форум за хардуер примерно и ще видиш, как руснака псува няляво и надясно редактори и модератори. Нямал бил мнение :)  Руснака има дори много повече мнения, отколкото ние тук, защото ние пишем 3-4 човека и спорим, докато ония говеда не можеш ги преброи. Понякога ми става кофти да чета руски форуми, защото изобилстват с лични мнения. Лични мнения има ли в Щатите, Германия и тем подобни? май няма. Всеки си е свил езика зад зъбите и го е страх да не обиди господаря. 

Очевидно нищо не си разбрал от статията, затова няма да се хабя да ти я обяснявам.

Но в рамките на експеримента, който ще ти помогне да разбереш статията, пробвай да напишеш в руски форум "Путин х....ло"

преди 4 минути, Кико написа:

Лични мнения има ли в Щатите, Германия и тем подобни? май няма

няма няма... :)

преди 2 часа, Blago72 написа:

Ето една нагледна жертва на евтината пропаганда.

То и Северна Корея ще помита, а преди това Саддам щеше да мачка.

Краят винаги е един и същ.

Легендите за силата на руската армия сме ги слушали. По-правдоподобно биха звучали, за многобройността й.

Никога руснаците не са имали качество, винаги е било количеството решаващо.

Сега, обаче, нещата са различни.

Не познаваш човека, за да твърдиш това. Същото бих казал и за теб - ето един, жертва на скъпата пропаганда. Не разбрах кога Садам е щял да помита някой. Лично аз тогава бях на пост в казармата и първи чух новината по радиото през нощта. Честно да ти кажа, симпатизирах на американците по простата причина, че Ирак бе ислямска държава. В ония времена тъкмо бяха върнали имената на турците и положението бе такова - лайняно. Или си против едните или ставаш двуличник. С две думи, бях и си останах българин. А дали руснаците са имали качество...ей сега ме подсети, когато сменях сегменти на Запорожеца. С 300 зора намерих оригинални, руски, от един арменец, защото имаше и турски за Фиат, но издържаха 10 000 км. Руските нямат мърдане, сигурно защото не са качествени :)  По него време си купих и манометър за гумите, който още търкалям във Фиестата. Тогава се бях насочил към някакъв ефектен, китайски, но продавача ме спря и ми предложи руския. Добре че го направи :) А дали руската армия е силна или не, се е видяло през втората световна война, макар тогава да не говорим точно за руска армия. Видяло се е и при руско-турските войни. И сега да ми омаловажавате тия факти и да изтъквате алчността на Русия за територии, като в същото време боготворите финландски и румънски воини, дали си живота за България, е смешно и най-вече тъжно. 

преди 12 минути, miro20 написа:

Очевидно нищо не си разбрал от статията, затова няма да се хабя да ти я обяснявам.

Но в рамките на експеримента, който ще ти помогне да разбереш статията, пробвай да напишеш в руски форум "Путин х....ло"

няма няма... :)

Знам, че пропагандатора разбира всичко. Я пък ти се опитай в тоя форум да напсуваш България или на гяур или да кажем на българин с определение отпред. Да видим какво ще стане. Ей така за експеримент. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 3 минути, Кико написа:

Знам, че пропагандатора разбира всичко. Я пък ти се опитай в тоя форум да напсуваш България или на гяур или да акжем на българин с определение отпред. Да видим какво ще стане. Ей така за експеримент. 

Отново грешка. Но много показателна грешка.КАзах - напиши "Путин х....ло"

Ако сравняваш с нашите условия, псувни и обиди колкото щеш.

И към президент и към премиер, и към всички партии. Дори в този форум - виж темите за ББ, за президента и т.н...

Но се радвам как водейки те , ти сам , оборвайки себе си , лека полека ще разбереш за какво се говори в статията. :)

преди 7 минути, Кико написа:

С две думи, бях и си останах българин.

Сериозно ? ?  Тук ме изненада ! :):)

Току що, miro20 написа:

Отново грешка. Но много показателна грешка.КАзах - напиши "Путин х....ло"

Ако сравняваш с нашите условия, псувни и обиди колкото щеш.

И към президент и към премиер, и към всички партии. Дори в този форум - виж темите за ББ, за президента и т.н...

Но се радвам как водейки те , ти сам , оборвайки себе си , лека полека ще разбереш за какво се говори в статията. :)

Нещо май не може да вържеш думите ми се струва. Аз пак ти казвам. Направи си експеримент. 

преди 20 минути, Кико написа:

Нещо май не може да вържеш думите ми се струва. Аз пак ти казвам. Направи си експеримент. 

Ама ти наистина ли не ме разбра ?? :)

За втори път, за странно промития ти мозък .. Казах - напиши за експеримент  не "руснаците са х....ло" или "Русия да си такова.. онакова" ... или подобни псувни,

А напиши за президента "Путин х...ло". Затова те насочих сравнително  за нашите форуми как се отнасят и с какви епитети. -  знаеш сам, включително и от тукашните теми. - Плевнелиев е "женчо"  , и това е най мекия епитет към него :) Лично аз пък съм го наричал "мишока рататуй"  :)

А ББ  най мекия епитет в темите май е ....  "тиквоча" ... 

Хайде сега, да се върнем в началото - направи си експеримент в руски форум да напишеш подобни неща за Пу и Медведев.

Не мога да повярвам че не правиш разлика между тези неща.

Което отново доказа за какво се говори в статията.Схвана ли или още не загряваш ?

Доказа и второто нещо което ме "учуди".

Доказа че не си никакъв българин, със това втълпено националистичексо , но не българско , а руско, мислене

Ех... невероятен си как сам се закопаваш, наистина... а аз само те подсещам... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.