Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спечели или загуби България на 09.09.1944год. Ако нямаше 09.09.1944год. как щеше да изглежда България сега.

Featured Replies

продажен русофил да слага снимка на Левски, обесен с "любезното" съдействие на боклука Игнатиев.  Шизофрения ли ви тресе или просто сте си нагли? 

• Отговори 788
  • Прегледи 41,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Puppet Master написа:

продажен русофил да слага снимка на Левски, обесен с "любезното" съдействие на боклука Игнатиев.  Шизофрения ли ви тресе или просто сте си нагли? 

Представяш ли си,какъв фактор е бил Игнатиев в Османската империя...

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 2 часа, Puppet Master написа:

Така е.... За радост, колкото и все още да е силна пропагандата, историята рано или късно излиза наяве с фактите си ,  а те са че истинските българи и Възрожденци, повечето , да не кажем всички, са били против руската империя, и начина по който се отнасят с нас.

Затова наистина е много смешно , но по скоро тъжно че такива , дето се кичат с портретите им, всъщност оскверняват паметта им.

Начинът,по който обръщате историята с главата надолу, в опит да задоволите елементарните си нужди, е наистина циничен. Скоро ще твърдите, чене турците а руснаците са обесили Левски, насред София. Жалки грантаджийчета...

преди 40 минути, язе написа:

Начинът,по който обръщате историята с главата надолу, в опит да задоволите елементарните си нужди, е наистина циничен. Скоро ще твърдите, чене турците а руснаците са обесили Левски, насред София. Жалки грантаджийчета...

Някои още помним как Миро преди година и половина размахваше за доказателство уж истинското писмо на Левски в което щял да реже чурки :D

преди 1 минута, upili написа:

Някои още помним как Миро преди година и половина размахваше за доказателство уж истинското писмо на Левски в което щял да реже чурки :D

Тоя освен да размахва некви уж истински работи, не помня да е правил друго...

преди 44 минути, язе написа:

Няма да им мине номера! Жалките им опити просто потъват в 9-та глуха. 

преди 1 час, язе написа:

Никой не е казвал такива глупости. Историята си е история, вашето са лъжи и пропаганда. Колкото и кръв да пикаете, Повечето , ако не и всички възрожденци и техни съвременници , са били против руската империя, против всякакви чужди пагубни  интереси , и са били истински българи.За разлика от вас.

преди 31 минути, upili написа:

Ми хайде да си припомним. Дето очернихте и оплюхте един истински написан израз от истински спомени на Захари Стоянов за Левски, съпоставяйки го с един подобен израз, написан наскоро в  майтапчийския сайт "бъзиклийкс". И това даде повод едва ли не някои да зачеркнат цялата дейност на Захари стоянов, като видиш ли , лъжец !

Такова антибългарско пряко очерняне и оплюване на съвременниците на Левски, не е било никога. И имате наглостта да се гордеете с това.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

И това даде повод едва ли не някои да зачеркнат цялата дейност на Захари стоянов, като видиш ли , лъжец !

Опа! А по- полека с интерпретациите а?!

Миро, хайде ако обичаш не прехвърляй на нас вината, че ти използваш за доказателства "бъзиклийкс". Никои не е зачерквал Захари Стоянов, а твоите жалки опити за манипулация.

преди 1 час, upili написа:

Миро, хайде ако обичаш не прехвърляй на нас вината, че ти използваш за доказателства "бъзиклийкс". Никои не е зачерквал Захари Стоянов, а твоите жалки опити за манипулация.

Аз казах каква бе дискусията, какво съм твърдял, за какво спорил, дадох линк, и кой използва "бъзиклийкс".

Не съм аз. :) Нещо повече - постоянно се смея на тези ваши простотии , които някои дават от бъзиклийкс като истински новини , които дори наскоро пак бяхте изтърсили на тема социализъм.... :)

Хайде тогва  пак - би ли пояснил отново думите си :

Цитат

Кога и за какви чурки съм говорел ?

Знам че това е част от ежедневните ви лъжи и простотии за мен, но все пак ? Да видим кой манипулирал и си измислял :)

преди 22 часа, miro20 написа:

Повечето , ако не и всички възрожденци и техни съвременници , са били против руската империя, против всякакви чужди пагубни  интереси , и са били истински българи.За разлика от вас.

Добре. Ама спомни си какво си писал в онази тема, че "всички", "винаги", "никога" и т.н. разсъждения и интерпретации на думите на З. Стоянов прочетохме от теб. Всичко, което бил написал го приемаше като истина. После се оказа, че не е всичко и т.н.

преди 22 часа, miro20 написа:

И това даде повод едва ли не някои да зачеркнат цялата дейност на Захари стоянов, като видиш ли , лъжец !

Това съм го чел единствено в твой коментар - че някой зачерква цялата дейност на З. Стоянов. Не си спомням някой друг да го е писал във форума. Може и да греша, ама не си спомням такова нещо(остарявам вече).

преди 3 минути, A.com написа:

Добре. Ама спомни си какво си писал в онази тема, че "всички", "винаги", "никога" и т.н. разсъждения и интерпретации на думите на З. Стоянов прочетохме от теб. Всичко, което бил написал го приемаше като истина. После се оказа, че не е всичко и т.н.

Това съм го чел единствено в твой коментар - че някой зачерква цялата дейност на З. Стоянов. Не си спомням някой друг да го е писал във форума. Може и да греша, ама не си спомням такова нещо(остарявам вече).

Няма какво да добавя от писаното в нея тема. така че не очаквай тук отговор на отдавна дискутирани твои простотии и спекулации. :)

Виждам че така и не дочаках от другия секулант-лъжец  за "чурките ".... ама сефте... не е за пръв, не и за последен път... :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Няма какво да добавя от писаното в нея тема. така че не очаквай тук отговор на отдавна дискутирани твои простотии и спекулации. :)

Отговор не очаквам. Там се видяха всичките ти отговори.

Спекулации. Нали искаше доказателства, че З. Стоянов е послъгвал? Дадох ли ти такива? Дадох ти.

Кой говори, цитирам "простотии", се вижда в онази тема. Да не ти припомням. Само се надявам най-после да си научил значенията на едни точно определени думички(справка знаеш къде да си направиш). И друг път не се опитвай да учиш останалите кой какво е написал и искал да каже, когато всеки може да прочете написаното.

Като го настъпят по мазола, започва веднага да се гърчи. :D

току-що, Agentpat™ написа:

Като го настъпят по мазола, започва веднага да се гърчи. :D

Като червей, и да обвинява другите в спекулации и простотии :D:D 

Зигмунд би казал че това е защтна рекация на паталогичен лъжец ...и то с доста комплекси ... ;)

Именно  . затова дадох линк към темата. Аз дадох линк. А твоите излагации  ясно се виждат.

:)

И пак ли трябва да ти го кажа - нямам какво да добавя от казаното там. Срама си е твой, оплюването , спелулациите и откровенните лъжи  - също.

Само ще повторя - такова оплюване и очерняне на българщината и възрожденците ни никога до сега не е било.  Дори комунисти и турци не са си го позволявали.

Но за вас срам и граници няма.

Как беше оня лаф за вселената и простотията ?

преди 27 минути, miro20 написа:

Виждам че така и не дочаках от другия секулант-лъжец  за "чурките ".... ама сефте... не е за пръв, не и за последен път... :)

Миро, за разлика от теб някои работим и не сме онлайн нонстоп. Това, че всички тук освен теб си изкарват прехраната с честен труд не ни прави автоматично спекуланти-лъжци. Наистина си нищожен червей.

току-що, upili написа:

Миро, за разлика от теб някои работим и не сме онлайн нонстоп. Това, че всички тук освен теб си изкарват прехраната с честен труд не ни прави автоматично спекуланти-лъжци. Наистина си нищожен червей.

На такива безделници им дават такива задачи

току-що, upili написа:

Вместо да псуваш на червеи и т.н. можеше просто да си докажеш думите ?

Пардон, лъжите и спекулациите. Имаш време за такива, но не и за малък цитат поне ? Кой казваш е нищожен червей ?

преди 1 час, miro20 написа:

Именно  . затова дадох линк към темата. Аз дадох линк. А твоите излагации  ясно се виждат.

:)

И пак ли трябва да ти го кажа - нямам какво да добавя от казаното там. Срама си е твой, оплюването , спелулациите и откровенните лъжи  - също.

Само ще повторя - такова оплюване и очерняне на българщината и възрожденците ни никога до сега не е било.  Дори комунисти и турци не са си го позволявали.

Но за вас срам и граници няма.

Как беше оня лаф за вселената и простотията ?

Да те питам пак - дадох ли ти доказателство, че З. Стоянов е послъгвал?

Когато някой излъже и ти го хванеш в лъжа и оповестиш тази лъжа - това не е оплюване. Когато някой напише "Всички", а ти твърдиш, че всъщност "не били всички, а повечето" и се опитваш да променяш смисъла на казаното - това на себе си кажи какво е.

Не ме е срам, че е имало които са се надявали на помощ от Русия.

Не ме е срам, че е имало възрожденци и народни деятели, които не са се надявали на помощ от Русия.

Не ме е срам, че благодарение на Русия България се е освободила и е възникнала Третата българска държава.

Не ме е срам, че Левски е трябвало "да набива канчето" на известни народни деятели и възрожденци, та да не се надяват на помощ от Русия.

А теб трябва да те е срам, когато се опитваш да променяш смисъла на думи и изречения, написани от друг човек и да твърдиш, че казваш истината.

току-що, A.com написа:

Когато някой излъже и ти го хванеш в лъжа и оповестиш тази лъжа - това не е оплюване. Когато някой напише "Всички", а ти твърдиш, че всъщност "не били всички, а повечето" и се опитваш да променяш смисъла на казаното - това на себе си кажи какво е.

Не ме е срам, че е имало възрожденци и народни деятели, които не са се надявали на помощ от Русия.

Не ме е срам, че благодарение на Русия България се е освободила и е възникнала Третата българска държава.

Не ме е срам, че Левски е трябвало "да набива канчето" на известни народни деятели и възрожденци, та да не се надяват на помощ от Русия.

А теб трябва да те е срам, когато се опитваш да променяш смисъла на думи и изречения, написани от друг човек и да твърдиш, че казваш истината.

Ама тоя човек утре кат дойдат Руснаците ше пее за тях тва е фурнаджииска лопата с много тежка циклофрения

Те от службите във сяка държава ги знаят и им дават задачи според психичното състояние на кой бомба на кой задача да пише глупости с една дума слаби психично

преди 41 минути, A.com написа:

Всичкото много хубаво, радвам се че си изброил тези повечето неща.

За последното

Цитат

Цялата дискусия тогава бе върху президентския цитат,  който бил от "бъзиклийкс". И Че било лъжа.

И всички го  оплюхте че такъв цитат нямало. А такъв цитат има в писаното от Захари Стоянов.

Ти се впусна да доказваш че имало и лъжи в  писаното от Захаи Стоянов. А защо?... не знам...  Дали защото да не докажеш че Захари Стоянов е писал и неистини ? и спрямо темата да правиш внушения ?

В аспекта на темата това означава тотално неглижиране, игнориране и оплюване на творчеството на Захари Стоянов, представяйки го като лъжливо  цитиране на неопределен факт, плюс цитата от бъзиклийкс, който добавя това внушение че е лъжа.

Аз с такива изводи не съм съгласен.

Затова пак и аз ще ти кажа - споменаването на някои от неопределените , бих казал субективни неща от Захари Стоянов, не прави директно извод че повечето , или този цитат на президента , че е лъжа.

Затова пак последно ти казвам - такова очерняне, оплюване , спекулативно внушение , не са си позволявали никои изроди от нашата история.

Вие го направихте. Че и се гордеете с това, и продължавате с тези лъжи, които и турци не са си позволявали.

Не знам защо се радвате да уринирате върху българската история, дори да има елементи на субективност, които с неистова радост приемате като отричане .

Не го разбирам наистина. В сравнение с по близки и далечни народи, които от един камък си измислят история, само нацоналнокастрирани народи го имат това ваше поведение н неглижиране, омлаоважаване и отричане на всяка цена.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.