Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът забива при използване на интернет

Featured Replies

Я пусни пак тази команда:
sfc /scannow > %userprofile\desktop\sfc.txt
На десктопа ще се появи файл sfc.txt - отвори го, копирай съдържанието и го публикувай тук.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 175
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Пак ми изписва The system cannot find the path specified 

(Правя го на уин 7) 

Колко свободно и колко заето място имаш на системния дял? Имаш ли DVD/USB  инсталатор на Windows 7? Стартирай системата от DVD/USB и направи Sratup Repair
http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/509994/dism-online-cleanup-image-restorehealth-gives-me-an-error-87how-to-fix-this/?p=3175754

• Автор

До сега под Windows 7 ли се работеше или под Window 10?

На уиндоус 7 се работеше до сега. 

Аз го инстлирах преди няколко дни пак казвам (ако е от значение) че проблемите с него започнаха след като инсталирах драйвъра за безжичната мрежа

Сега пробвам с рипеъра 

преди 1 час, unstoppable7 написа:

Не става въпрос за кое върви и кое не. В момента вече ми е все тая дали ще е 7 или 10.

А здрасти Пенке!;)

• Автор

Добре де, що нищо не върви днес деа... 

излиза ми прозорецът от точка 4б и там НЯМА опция за поправяне. Има само Install now (и иска на ново да го инсталира) и What to know before installing Windows....

Alex, на теб ти е смешно ама на мен вече ми идва да го ударя от земята и да мина на МакБуук 

Редактирано от unstoppable7 (преглед на промените)

Не разбрах може ли да се форматира всичко и да се направи чиста инсталация на един уиндоус за който имаш драйвери от сайта на лаптопа! Седмица ли ще е 8.1 ли? Ако нямаш за десетка.

• Автор

Може, ама после ще е същият #*+

Ще пробвам всичко, което ми препоръчват тук и ако нищо не стане, утре вадя ССД, слагам си стария хард на мястото му, инсталирам си един Уиндоус 7 и след това ще го мисля

Ама колкото и да се мотаме тука едва ли ще има ефект. До ся да си свършил тая работа. Аа иска на ново да инсталира Уиндоус! Добър ден!

Хардиска няма ли си гнездо в лаптопа и как си го сложил на мястото на записвачката и как си го закрепил незнам.

Ако искаш да ъпгрейдваш си купувай настолен! Ако само вкъщи седи лаптопа единственото му предимство се губи!

Добре де,нямаш ли записана някаква точка за възтановяване от преди да се появат тези проблеми и да върнеш.....................не знам и защо още не си разкарал въпросния драйвер за мрежата,след който е станал проблема и да пробваш с по-стара версия как ще е,или уйндоса сам да си намери.

• Автор

Проблемът се появи след като сложих ССД-то

не знам ако върна седмицата преди да инсталирам деайвъра за безжичната мрежа и му инсталирам за жичната такава няма да стане и да си го ползвам като настолен

Според мен тряба да отидеш в сервиз да ти обновят биос-а!Щото ти няма да можеш .Явно и тук не може да ти се помогне .Последно влез в биос и дай всички настройки на дефаулт /заводските/.

А в уйндоус 10 работи ли добре в safe mode?По принцип едва ли ссд е проблем сам по себе си,явно не си направил нещо както трябва,или пропускаш нещо.....................незнам и защо си вадил диска и си слагал ссд на негово място.в лаптопите ссд диска се слага обикновено на мястото на записвачката.Най-разумно е, щом не можеш сам да оправиш проблема,да го дадеш в сервиз,или на човек дето разбира от тези неща и мисля,че ще ти го оправят.

преди 47 минути, Иво Димов написа:

Според мен тряба да отидеш в сервиз да ти обновят биос-а!Щото ти няма да можеш .Явно и тук не може да ти се помогне .Последно влез в биос и дай всички настройки на дефаулт /заводските/.

И какво ще постигнеш с това? Едно голямо нищо. Първо - таз седмица е доста зле. Не кога, кой и как я е инсталирал, но никак не е добре работата с нея. Проблеммът не е в инсталирането на безжичния драйвър.

Аз съм ЗА да слага 8.1! Имаш ли драйвери за нея на сайта на лаптопа?

Седмицата е стара вече и с това ъпдейтване три дена и бъгясване!

преди 7 минути, ExaFlop написа:

И какво ще постигнеш с това? Едно голямо нищо. Първо - таз седмица е доста зле. Не кога, кой и как я е инсталирал, но никак не е добре работата с нея. Проблеммът не е в инсталирането на безжичния драйвър.

Проблемите са в инсталацията и на двете ОС на двата диска .Аз къде съм казал да слага 7 или да преинсталира?Биос-а му е първия има 3 версии след неговата ,тази машина е стара ,кой знае какво е човъркал в настройките на биос .За това му казах да върне всичко на дефоулт

преди 5 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Аз съм ЗА да слага 8.1! Имаш ли драйвери за нея на сайта на лаптопа?

Седмицата е стара вече и с това ъпдейтване три дена и бъгясване!

Стига с тез ъпдейти бре !Аз ползвах уиндоус ХР и 7 без каквито и да било ъпдейти не съм имал грижи с години.Кът почнете с тез ъпдейти ,сякаш са жизненоважни за стабилна работа.

преди 14 минути, Слави Маринов написа:

А в уйндоус 10 работи ли добре в safe mode?По принцип едва ли ссд е проблем сам по себе си,явно не си направил нещо както трябва,или пропускаш нещо.....................незнам и защо си вадил диска и си слагал ссд на негово място.в лаптопите ссд диска се слага обикновено на мястото на записвачката.Най-разумно е, щом не можеш сам да оправиш проблема,да го дадеш в сервиз,или на човек дето разбира от тези неща и мисля,че ще ти го оправят.

Баш се слагат ССД на място на хард диска ,а в кади се слага стария диск и на място на ддв-то.

преди 1 час, Иво Димов написа:

Според мен тряба да отидеш в сервиз да ти обновят биос-а!

айде стига с тоя биос. биоса може да не се обновява никога. аз съм личен пример и всичко да си върви както трябва.

преди много време имах подобен проблем. бях записал драйвер  за лаптопи вместо драйвер за  видеокарта на настолен>  няма да е зле да покажеш каква ти е машината и какви драйвери си теглил. а може и някаква несъвместимост  неизвестна да има  на диска щом не е оригинален

може и едно правило да се запише който пише за проблеми да спомене операционна система хардуер  и драйвери.

Така описаният проблем е изключително често срещан пи SSD-тата и в 99% от случаите виновник е Link Power Management (LPM)

виж дали имаш следния софтуер и следвай инструкците:

1. Open Intel Rapid Storage Technology from Start menu
  2. Click on Performance
  3. Make Link Power Management change from Enabled to Disabled by clicking the Disable button.

В случай, че го няма трябва с помощта на Registry editor-a да го изкючиш или да му зададеш подходящите стойности, които за съжаление не знаем.

И все пак е най-добре да форматираш или изтриеш стария диск, а на новия да направиш чиста инсталация като за начало, и ако проблемът продължава да търсим решението. 

преди 47 минути, Иво Димов написа:

Баш се слагат ССД на място на хард диска ,а в кади се слага стария диск и на място на ддв-то.

бисери след бисери......МОже да се сложи където си иска стига да има къде да го включи

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

преди 26 минути, Иво Димов написа:

Проблемите са в инсталацията и на двете ОС на двата диска .Аз къде съм казал да слага 7 или да преинсталира?Биос-а му е първия има 3 версии след неговата ,тази машина е стара ,кой знае какво е човъркал в настройките на биос .За това му казах да върне всичко на дефоулт

Стига с тез ъпдейти бре !Аз ползвах уиндоус ХР и 7 без каквито и да било ъпдейти не съм имал грижи с години.Кът почнете с тез ъпдейти ,сякаш са жизненоважни за стабилна работа.

По принцип не зависи ли от интерфейса на dvd то,ако е същият като на хард диска вътре няма да има никаква разлика и не виждам смисъл да се човърка,даже не е добре hdd да е външен заради вибрациите при използване на лаптопа,ако обаче dvd то е с различен интерфейс,тогава е добре ссд диска да е вътре.

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

бисери след бисери......МОже да се сложи къде то си иска стига да има къде да го включи

Льохман вчера ти видяхме познанията :)  аре у лево

преди 1 минута, Слави Маринов написа:

По принцип не зависи ли от интерфейса на dvd то,ако е същият като на хард диска вътре няма да има никаква разлика и не виждам смисъл да се човърка,даже не е добре hdd да е външен заради вибрациите при използване на лаптопа,ако обаче dvd то е с различен интерфейс,тогава е добре ссд диска да е вътре.

Именно при стари лаптопи ДВД е пата интерфейс :)

преди 4 минути, Иво Димов написа:

Льохман вчера ти видяхме познанията :)  аре у лево

Именно при стари лаптопи ДВД е пата интерфейс :)

Ок, така е,аз гледах уж неговия модел и не можах да намеря да видя интерфейса на харда и на двд то.

Редактирано от Слави Маринов (преглед на промените)

Ма как в лаптоп ще слагаш компоненти къде си поискаш? И аз никога не съм сменял биос и проблеми съм нямал!

От всичко казано  излиза ,че нещо по сата контролерите не е наред .

Друга причина storage диска да е на място на двд е ,че винаги когато ти потрябва двд-то обратно може безопасно да премахнеш кадито и да ги размениш

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.