Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на процесор за видео карта gtx 1060 / 1070

Featured Replies

преди 11 минути, Roujin Z написа:

Тоя Sharp сигурно е по-малък диагонал от монитора ти и е с фабричен дефект или си изпуснал някоя нула от цената? 

Или е най-обикновен телевизор на 720p.

• Отговори 112
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, Neext написа:

Ехе , баси яката игра аз що нз че съществува ...

То навремето не знаехте и защо Crysis 1/3 съществуват. Днес е ясно - това са прекрасни игри с прекравен хардуер...стига да го притежаваш ;) 

преди 1 минута, XECUTIONER написа:

Или е най-обикновен телевизор на 720p.

Мда, не е по темата, но си прав. На практика под 500 лева не може да намериш 1080 p. телевизор. Около 300 се намират турски изработки, но с много по-малко функции. Просто тоя Sharp  за парите си и функциите е перфектен -  2 USB, 3 HDMI... Дай пример за подобен телевизор. Ето го в e-mag  и се кефя, че си го взех, макар че ще го ползвам само няколко месеца и след това ще взема истински телевизор.

http://www.emag.bg/televizor-led-sharp-81-cm-hd-lc-32che4042/pd/D1H113BBM/

Телевизорчето си е супер и фактът, че e-mag  не публикуват ревюто ми говори само едно - наистина се страхуват, хората да не се откажат от скъпите им боклуци на LG  и Samsung. Да, преди две години взех и едно LG  за 420 лева, което пак бе намалено и което днес струва пак толкова. Просто разликата е почти нула. Това им е страха на e-mag,  че хората няма да им се вържат на глупостите, прочитайки мнението ми за тоя Sharp.

на 27.09.2016 г. в 12:28, Neext написа:

Вземи се скрии и ти и всички разбирачи дотук , че никой не е изтъкнал една смислена причина да се дадат 500лв за тоя интелски боклук

Вземи си сложи шапка от алуминиево фолио на кухата глава щото 100пъти ти го повториха и ти казаха че ако искаш в близките примерно 3/4 години да имаш работещ процесор и като цяло платформа която можеш да упгрейдваш, си вземи скайлек. AMD-то няма да имаш с какво да го упгрейднеш и след 2 години ще духаш супата. Това ще можеш да го упгрейднеш с 6700/k. AMD-то НЕ е с 8 ядра, ами реално е с 4 които работят като HT но не точно. Предполагам си от тия, дето мислят че всички те следят. Гн. Конспиратор

преди 51 минути, m0nss7erKill написа:

Вземи си сложи шапка от алуминиево фолио на кухата глава щото 100пъти ти го повториха и ти казаха че ако искаш в близките примерно 3/4 години да имаш работещ процесор и като цяло платформа която можеш да упгрейдваш, си вземи скайлек. AMD-то няма да имаш с какво да го упгрейднеш и след 2 години ще духаш супата. Това ще можеш да го упгрейднеш с 6700/k. AMD-то НЕ е с 8 ядра, ами реално е с 4 които работят като HT но не точно. Предполагам си от тия, дето мислят че всички те следят. Гн. Конспиратор

На теб тва ли ти е тезата , че тоя проц някой ден просто ще спре да работи? И , ако четеш постовете , а не плямпаш наизуст , някъде написах , че ме боли оная работа за архитектурата или пък да твърдите , че процесора бил печка след като 6600к е 91 , а фх 8300 95w ... аз виждам как интела бичи на 100% , а НЕ ТРЯБВА!!! И ако такива като теб имат капка мозък в главата си щяха да повярват на това , което виждат , а не да си мислят 'виж го тоя тръгнал да оспорва мнението на разбирачите'

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 30 минути, Neext написа:

На теб тва ли ти е тезата , че тоя проц някой ден просто ще спре да работи? И , ако четеш постовете , а не плямпаш наизуст , някъде написах , че ме боли оная работа за архитектурата или пък да твърдите , че процесора бил печка след като 6600к е 91 , а фх 8300 95w ... аз виждам как интела бичи на 100% , а НЕ ТРЯБВА!!!

Абе бастун! То май четеш и виждаш каквото ти искаш, не каквото ти казват хората. С амд-то НЯМАШ МЯСТО ЗА ЪПГРЕЙД! Абсолютно никакъв. Никъде не съм казвал че ще спре да работи. Сумати години съм бил с амд и съм имал само 1 дефектен Athlon 64 x2 4000+, смених го съм семпрон който си работи но за къв ми е такъв дърт и бавен компютър. В момента съм с Athlon II x4 631, клокната по шина и множители на 4.2GHz и не вдига повече от 55 градуса със стоков охладител, но какъвто и "ъпгрейд" да направя все си остава куц кон. Взимаш дъно и процесор от 2016 и имаш компютър до 2020г+. Взимаш амд и след година/две ще пускаш пак подобна тема, ако не са те отвлекли мъжете в черно...

преди 7 минути, m0nss7erKill написа:

Абе бастун! То май четеш и виждаш каквото ти искаш, не каквото ти казват хората. С амд-то НЯМАШ МЯСТО ЗА ЪПГРЕЙД! Абсолютно никакъв. Никъде не съм казвал че ще спре да работи. Сумати години съм бил с амд и съм имал само 1 дефектен Athlon 64 x2 4000+, смених го съм семпрон който си работи но за къв ми е такъв дърт и бавен компютър. В момента съм с Athlon II x4 631, клокната по шина и множители на 4.2GHz и не вдига повече от 55 градуса със стоков охладител, но какъвто и "ъпгрейд" да направя все си остава куц кон. Взимаш дъно и процесор от 2016 и имаш компютър до 2020г+. Взимаш амд и след година/две ще пускаш пак подобна тема, ако не са те отвлекли мъжете в черно...

Абе момченце ти кьорав ли си или си малоумен една и съща игра , едни и същи настройки , една и съща мисия интела бичи на 100% , амд-то даже не ги стига и твърдиш , че интела е по-добър тебе май вече са те отвличали мъжете в черно и то няколко пъти!

преди 25 минути, Neext написа:

Абе момченце ти кьорав ли си или си малоумен една и съща игра , едни и същи настройки , една и съща мисия интела бичи на 100% , амд-то даже не ги стига и твърдиш , че интела е по-добър тебе май вече са те отвличали мъжете в черно и то няколко пъти!

Той ти говори за ъпгрейд ти за натоварване ...

преди 12 часа, Skygear написа:

Той ти говори за ъпгрейд ти за натоварване ...

Каквото и да му кажеш, той ще си плямпа неговото като счупена плоча. Чудя се защо въобще е пуснал темата, след като не приема нито един съвет, нито едно мнение и нито един аргумент. Кон с капаци 

Не разбрахте ли, че спорите с дърво? Някой, който твърди, че процесор В ИГРА не бива да стига 100% натоварване, не си заслужава нервите. Оставяйте го на мира, да ходи да си купува все така обожавания 8300 с все така грешната представа за КПД(ако въобще е чувал абривиатурата) и TDP. В тая тема няма нищо градивно, единствено някакъв случайник с комплекси, който, вместо да се хване за торбата и да отиде в магазина, кисне пред монитора и чака с фолио на главата.

Изгледай Това което според мен е реалната "причина" да не се натоварва на100% 

преди 15 часа, m0nss7erKill написа:

Изгледай Това което според мен е реалната "причина" да не се натоварва на100% 

Аз това съм му го обяснил, ако потърсиш малко по-назад, ще ми намериш "романа", но типичният отговор е два реда простотия, базирана на някакви си клипове без никакъв реален интерес към начина на работа на различните архитектури. Както казах, тук всички си губим времето.

на 29.09.2016 г. в 19:02, hudyr написа:

Аз това съм му го обяснил, ако потърсиш малко по-назад, ще ми намериш "романа", но типичният отговор е два реда простотия, базирана на някакви си клипове без никакъв реален интерес към начина на работа на различните архитектури. Както казах, тук всички си губим времето.

Я ми го обясни като на прост човек

Още някой ще плямпа ли глупости или да считаме темата за приключена

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.