Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бюджетна конфигурация за нови игри и още нещо

Featured Replies

току-що, XECUTIONER написа:

Христовата не беше ли до към 33?

Е па Кико е кат дете а е над 40г.:D

Беше почнал фитнес, епилация а ся се е изоставил! И жени не го интересуват!;)

• Отговори 331
  • Прегледи 25,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, *Alex&Vanko* написа:

Ей ся аз не играя игри кат тебе! Ти си доста под Христовата възраст! И не ти виждам захранването?:biggrin:

Толкова буквички дава Калин :P

Захранването е Seasonic G-550. За мен най-доброто, когато купувах. Мисля бе около 160-170 лева. Все пак го взех с едно на ум, че някой ден трябва да ми удържи и две видеокарти. Избрах го за една вечер, че другото почна да дава черни екрани с GTX460. А то бе Chieftec 450 W  на около 5 години. Сега съм го сложил на друга щайга със Селерон и няма проблеми. Нямаше проблеми и като бях клокнал предния Пентиум 4   с него. Но с GTX460  черни екрани - първо след клок, след това черни екрани и без клок. Само че тогава бях боднал и един i5 3570, та товареше видеокартата на макс. Със слабите процесори не стигах такива натоварвания в повечето случаи и нямах проблеми със захранването. Ама я пусни i5 3570+GTX460+Crysis 3  да видиш какво става. 

преди 5 минути, XECUTIONER написа:

Христовата не беше ли до към 33?

Има предвид, че Христос е доста на 2000 години май. Поне аз така му разбрах поста. 

преди 19 минути, *Alex&Vanko* написа:

Хахаха! Дет го излъгаха ли?:lol6:

Почти съм учуден , че знаеш ...

преди 9 минути, *Alex&Vanko* написа:

Е па Кико е кат дете а е над 40г.:D

Беше почнал фитнес, епилация а ся се е изоставил! И жени не го интересуват!;)

Така като ти гледам аватара, не изоставаш назад. Ама нали си смахнат в ръцете и игрите не са ти се отдавали никога...

Айде, стига сте се дракали, гледайте един мъжки спорт на живо - Формула 1. Стига с тия педалски спортове - футбол, тенис и т.н. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 9 минути, Кико написа:

Айде, стига сте се дракали, гледайте един мъжки спорт на живо - Формула 1.

Какво да им гледам на тренировките? Като цяло този сезон е пълна пародия и шампиона е ясен отдавна.

преди 15 минути, Neext написа:

Почти съм учуден , че знаеш ...

Немаш кинти за нов ли? Жалко!

преди 5 минути, *Alex&Vanko* написа:

Сашко, остави децата на мира и се насочи към разделите, които отговарят на твоята аура. Навремето си се опитал да научиш нещо от Людмил, но не ти се е получило поради 2 причини. 

Причина №1 - без да имаш минимални познания в дадена област е трудно да наваксаш.

Причина №2 - няма как Людмил да ти бъде учител.

Надявам се ме разбираш, не се засягаш и гледаш напред!

П.П. Кой ще е шампион във Ф1 тази година?;)

преди 20 минути, XECUTIONER написа:

Какво да им гледам на тренировките? Като цяло този сезон е пълна пародия и шампиона е ясен отдавна.

Ами...тя тая тема тръгна нанякъде и чакаме краен резултат...какво да ти кажа. Гледаш какво правят хората. Това са едни от най-добрите професионални пилоти и правят нещата така, както трябва да се правят. Все дно всяка седмица гледаш световно първенство по футбол или още по-точно - шампионска лига. Това е Формула 1. Гледаш не за да разбереш кой ще бие и на кое място ще е в края на година, а гледаш, защото хората просто карат бе! 

преди 10 минути, *Alex&Vanko* написа:

За разлика от теб работя и изкарвам доста прилични пари компютрите са ми нещо като хоби сглобих един два за спорта с части втора ръка купени на безценица сега ги продавам , но в олх само тарикатчета и трудно се продава ама аз влак не гоня

преди 8 минути, XECUTIONER написа:

Сашко, остави децата на мира и се насочи към разделите, които отговарят на твоята аура. Навремето си се опитал да научиш нещо от Людмил, но не ти се е получило поради 2 причини. 

Причина №1 - без да имаш минимални познания в дадена област е трудно да наваксаш.

Ето,сега си си точно ти-един събирателен образ на съвременното българче,което нищо не може,нищо не знае,а много лае.Само дето и ти бъркаш раздела. ;)

преди 4 минути, Кюнко написа:

Ето,сега си си точно ти-един събирателен образ на съвременното българче,което нищо не може,нищо не знае,а много лае.Само дето и ти бъркаш раздела. ;)

Описваш себе си , ти си този който лае и отговаря само на постове , на които му оттърва и още нещо ти си от хората , които разсъждават само в първо лице единствено число и не могат да видят друга гледна точка освен своята какво остава да я приемат ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 21 минути, XECUTIONER написа:

Какво да гледам като хубавото е с пари! Изстискай го тоз Корсар VS 450!:lol6:

Или ще ми кажеш да предлагаш конфигурация си трябват големи знания? Вчера питал днес предлага!

преди 17 минути, Neext написа:

За разлика от теб работя и изкарвам доста прилични пари компютрите са ми нещо като хоби сглобих един два за спорта с части втора ръка купени на безценица сега ги продавам , но в олх само тарикатчета и трудно се продава ама аз влак не гоня

Колко изкарваш ве? 500лв? Нема си мръдна пръста за толкова! Аре!

преди 19 минути, *Alex&Vanko* написа:

Колко изкарваш ве? 500лв? Нема си мръдна пръста за толкова! Аре!

20161021_230833.jpg

Един лист хартия все още непознат за теб

преди 8 минути, *Alex&Vanko* написа:

Вчера питал днес предлага!

Дали?

Както и да е. Тоз  VS 450 не е в моята конфигурация, но повечето бързате като четете м/у редовете. Ей, големи злободневчета. И какво ако момчето работи за 500 лева или дори по-малко? Струва ти се срамно? Или всички да бъдат паразити като тебе, които драскат по форумите заедно с откровени глупаци като Янко и си мислят, че са хванали дедо ...... за шлифера. Всички в тая държава станаха повелители на тъпотата и използват различните форуми за изява. ''Аре'' да се завреш там от където си изпълзял  заедно с другия профан! Всъщност знам много добре, че желанията ми няма да бъдат чути.

Лека вечер!

преди 1 час, Кико написа:

Така като ти гледам аватара, не изоставаш назад. Ама нали си смахнат в ръцете и игрите не са ти се отдавали никога...

Айде, стига сте се дракали, гледайте един мъжки спорт на живо - Формула 1. Стига с тия педалски спортове - футбол, тенис и т.н. 

То по скучен спорт от формулата няма даже голфа е по добър ама това ...

преди 1 минута, adersa написа:

Ти пък има хора , които обичат да гледат как други хора правят едно и също 1 000 пъти

преди 2 минути, *Alex&Vanko* написа:

Виж Рецензента как изпада в истерия! И си пази свитата!:lol6:

Хм , нещо в профила ти прави силно впечатление , тролче ;)

преди 18 минути, adersa написа:

Хах и това го калзва Голфаджия :)  Просто цитирах един мой колега - голфаджия до мозъка на костите си, който определя футбола за педалски спорт, а автомобилните спортове за мъжки. И си е така. На малко хора им стиска да карат с такива скорости на върха на възможностите си. Иначе всеки може да играе футбол, да бяга и най-много минескус да повреди. Вярно, навремето и аз играех футбол, направиха ми лека подсечка и три месеца ме боля стъпалото в горната си част, вероятно пукната кост, но както казах, всеки може да играе, стига да иска. То и затова футбола ни такъв - Сульо и Пульо тръгнали да ритат, а тия, дето могат да ритат, не им се дава шанс да го направят като подрастващи.  Не че не е същото и при автомобилните спортове, но там няма как страхливец да стигне дори до полупрофесионално ниво. Не случайно там жени няма с изключение на една преди 30-40 години - Мишел Мутон.  А там не се иска мъжка сила, че да обезличава жените. Там се иска смелост, реакции и мисъл. Явно жените не притежават подобни качества, щом като жените пилоти се броят на пръсти и обикновено са окупирали последните места. А уж жените имали акъл...Боже, Боже...

преди 35 минути, Neext написа:

20161021_230833.jpg

Един лист хартия все още непознат за теб

Особено "чиста сума за получаване - 0 лева" XD

И с тия пари сглобяваш конфигурации от OLX? Айде стига! Аз с подобна заплата си купих две нови коли!!! Да не говорим за щайгите, дето постоянно подновявам. я кажи честно, за какво ти е тоя аванс 150 лева? Нещо ни менкаш. С подобна заплата остават много пари всеки месец, за да се взема и аванс. Освен ако под "аванс" не се разбира нещо друго и освен ако не е истина това, че в София не е като в нормалните градове. То ако вземеш заплатата на един московчанин юе видиш, че е най-високата в света. И това прави ли Русия по-добра и московчанина по-богат?

Я кажи, на баща си фиша ли открадна бе тарикат?

преди 21 минути, Neext написа:

Хм , нещо в профила ти прави силно впечатление , тролче ;)

Таакаааа ли? Какво?;)

преди 58 минути, Кико написа:

Особено "чиста сума за получаване - 0 лева" XD

И с тия пари сглобяваш конфигурации от OLX? Айде стига! Аз с подобна заплата си купих две нови коли!!! Да не говорим за щайгите, дето постоянно подновявам. я кажи честно, за какво ти е тоя аванс 150 лева? Нещо ни менкаш. С подобна заплата остават много пари всеки месец, за да се взема и аванс. Освен ако под "аванс" не се разбира нещо друго и освен ако не е истина това, че в София не е като в нормалните градове. То ако вземеш заплатата на един московчанин юе видиш, че е най-високата в света. И това прави ли Русия по-добра и московчанина по-богат?

Я кажи, на баща си фиша ли открадна бе тарикат?

С 8% прослужено време дали е на баща ми?

преди 2 минути, Neext написа:

С 8% прослужено време дали е на баща ми?

И що да не е на баща ти? Брат ми е на 39 години, но стаж почти никакъв не се води. То по чужбини, по разни идиоти, дето не плащат осигуровки, а като сложиш и следването, хептен остава без стаж, че следва доста над 5 години. Аз също следвах и когато хората мои набори имаха по 15 години стаж, мен ме бе срам да си покажа моите 5-6 години.  Та и баща ти ако е като нас, може и Кънтър да играе, къФ е проблема?

преди 58 минути, *Alex&Vanko* написа:

Таакаааа ли? Какво?;)

Репутацията ти е отишла по дяволите :D

преди 3 минути, Кико написа:

И що да не е на баща ти? Брат ми е на 39 години, но стаж почти никакъв не се води. То по чужбини, по разни идиоти, дето не плащат осигуровки, а като сложиш и следването, хептен остава без стаж, че следва доста над 5 години. Аз също следвах и когато хората мои набори имаха по 15 години стаж, мен ме бе срам да си покажа моите 5-6 години.  Та и баща ти ако е като нас, може и Кънтър да играе, къФ е проблема?

Фиша си е лично мой просто това , че ти си ме представяш като 15 годишен келеш не е мой проблем ;)

преди 13 минути, Neext написа:

Фиша си е лично мой просто това , че ти си ме представяш като 15 годишен келеш не е мой проблем ;)

Не се връзва с такава заплата да караш с кошници от OLX.  Какво правиш парите? По курви ли ги даваш, ако си достигнал тая възраст, Щото ако е така, ще ти дам един съвет. С тая заплата си за никъде!

преди 27 минути, Neext написа:

А колко годишен келеш си?Това е от обявата ти в продавалник,в която искаш да измамиш някого с неработещия си компютър.Лика-прилика сте си с другия-@XECUTIONER.

8942193t.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.