Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бюджетна конфигурация за нови игри и още нещо

Featured Replies

преди 19 минути, meleager написа:

Добре е не са пестени пари за компромиси  , но то само тези части минават 1000лв а за другото ? или ти си увеличил бюджета?

• Отговори 331
  • Прегледи 25,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 4 минути, Can Oa написа:

Добре е не са пестени пари за компромиси  , но то само тези части минават 1000лв а за другото ? или ти си увеличил бюджета?

Увеличил съм го само мислено. :) 
Предвиждам поне още толкова да налея в конфигурацията. Засега поне ще имам работеща машина, а игрите и аудиото ще почакат до ъпгрейд.

на 12.10.2016 г. в 19:24, XECUTIONER написа:

Прекаляваш! Хем не си на село в момента, хем разваляш темата на момче, което търси помощ. Ето ти любимите снимка с хвърчащо листче с ника или както ти ме наричаш - 004dcec5f8a847cf90bf58334f4bb087.jpg

Е има малко прах тук-там, но нямам време толкоз в момента да го лъскам.;)

Така и не показа никакви тестове на захранването и никакви двучипови карти,а някакво си АМД,да речем FX и не повече от 100 ватова картичка-като ѝ гледам захранването с 6те пина,3те фази и смешния кулер.

Ако искаш да кажеш,че едно захранване,което може да устиска на 200 вата конфигурация,че може много-да,така е.:D 

Е,поне ми спечели седмица наказание и трябва да си доволен,предвид характера ти.

преди 5 часа, Кюнко написа:

Така и не показа никакви тестове на захранването и никакви двучипови карти,а някакво си АМД,да речем FX и не повече от 100 ватова картичка-като ѝ гледам захранването с 6те пина,3те фази и смешния кулер.

Ако искаш да кажеш,че едно захранване,което може да устиска на 200 вата конфигурация,че може много-да,така е.:D 

Е,поне ми спечели седмица наказание и трябва да си доволен,предвид характера ти.

Ако ми нарисуваш фазите по картинката ще ти призная, че си научил нещо(някъде около 1%) от нужното да се занимаваш в тази област. Снимката е примерна отговаряща на твой пост, в който пишеш, че не съм пипал такова захранване. А двучиповата карта бе 4870x2, но не виждам смисъл да пазя резултати от тестове. Особено за такива като теб, които имат една едничка цел - да рушат. Можеш да попиташ някой твой познат, който ги разбира нещата каква е консумацията на 4870x2 и каква би била общата комбинирана с FX8320(4.5). ''Кулера'' е смешен, защото няма нужда от по-добър.;) Мисля всички четящи тези раздели разбраха, че си въздух под налягане и явно избиваш някакви комплекси или пък пренасяш личните си проблеми тук. Но не това е важното. Всъщност никой не го интересува и така и трябва да е. Важното е, че си деструктивна личност, не си полезен на форума(100% и в реалността) и като цяло разваляш неговото реноме. Не знам защо си бил наказан за седмица, но си абсолютно прав, че съм доволен от резултата. Цяла седмица хората си починаха от заяжданията ти и некомпетентните ти включвания. Наистина за последно ти отговарям тук, защото няма смисъл да се спори с такива ''хора'' като теб. Който има нужда от помощ и поне грам сиво вещество ще може сам да прецени къде да гледа, на кого да вярва или не и да си извади съответните изводи. 

Сега вече можеш да се придвижиш леко в ляво и естествено ти желая да си здрав. Сериозно!:)

преди 14 минути, XECUTIONER написа:

Ако ми нарисуваш фазите по картинката ще ти призная, че си научил нещо(някъде около 1%) от нужното да се занимаваш в тази област. Снимката е примерна отговаряща на твой пост, в който пишеш, че не съм пипал такова захранване. А двучиповата карта бе 4870x2, но не виждам смисъл да пазя резултати от тестове. Особено за такива като теб, които имат една едничка цел - да рушат. Можеш да попиташ някой твой познат, който ги разбира нещата каква е консумацията на 4870x2 и каква би била общата комбинирана с FX8320(4.5). ''Кулера'' е смешен, защото няма нужда от по-добър.;) Мисля всички четящи тези раздели разбраха, че си въздух под налягане и явно избиваш някакви комплекси или пък пренасяш личните си проблеми тук. Но не това е важното. Всъщност никой не го интересува и така и трябва да е. Важното е, че си деструктивна личност, не си полезен на форума(100% и в реалността) и като цяло разваляш неговото реноме. Не знам защо си бил наказан за седмица, но си абсолютно прав, че съм доволен от резултата. Цяла седмица хората си починаха от заяжданията ти и некомпетентните ти включвания. Наистина за последно ти отговарям тук, защото няма смисъл да се спори с такива ''хора'' като теб. Който има нужда от помощ и поне грам сиво вещество ще може сам да прецени къде да гледа, на кого да вярва или не и да си извади съответните изводи. 

Сега вече можеш да се придвижиш леко в ляво и естествено ти желая да си здрав. Сериозно!:)

Да,ясно-ни тестове,ни дявол.Само празни приказки и подскачане кат момиченце на бутона "Докладвай".Признание от теб не ми трябва или на някой от присъстващите,a на снимката се виждат някои спойки,които са ми достатъчни да преценя фазите на видеото,както и кулерчетo и 6те пинчета и е ясно,че картата е смешна,както и собственикът ѝ.Хич не ме и интересува кой къде гледа,чете,реноме,а факт е,че се излагаш,ако ще и 10 пъти да замазваш на снимката каква е картата,който разбира поне малко-няма да ти се върже.Който разбира също и ти се е смял да възхваляваш това бюджетно и смешно захранване VS450 ;):) .Нямаш си идея от хардуер,не си написал и една конфигурация във форума,не си предложил ни едно захранване и продължаваш да говориш за компетентност и спамери...Няма да спреш да пишеш-животът ти се осмисля от форумчета,в опит да живееш някакъв измислен живот,та пак ставаш за смях с поредната си заплаха,че няма да пишеш-леле,форумът ще пропадне без теб.Хайде скачай на бутона докладвай,момиченце!

Така и няма да видим ни тест ни дявол от @XECUTIONER,нито на лично съобщение,нито тук в темата.Познанията и двучиповите карти му са в мечтите,дори не знае разликата между HD6670 и HD7770 и то когато вече са остарели,та камо ли нещо за 4870х2,като му чета темата от преди 2 години,в която пита и каква е разликата м/у две 7770 :laughing4:.

Просто господине,вземете и си изтрийте постовете,както надменно карате да правят другите,щом не можете да покажете доказателствен материал,а само голи приказки:

на 11.10.2016 г. в 23:03, XECUTIONER написа:

VS серията въобще не е боклук. Отново пишеш за неща, които не си тествал. Би ли бил така добър да си коригираш постовете?! С доказателствен материал. В противен случай директно трий.  

Трийте и се учете,а не размахвайте смешно пръст.И,моля Ви,престанете да се излагате в опит да се правите на такъв,какъвто не сте!

преди 35 минути, Кюнко написа:

Така и няма да видим ни тест ни дявол от @XECUTIONER,нито на лично съобщение,нито тук в темата.Познанията и двучиповите карти му са в мечтите,дори не знае разликата между HD6670 и HD7770 и то когато вече са остарели,та камо ли нещо за 4870х2,като му чета темата от преди 2 години,в която пита и каква е разликата м/у две 7770 :laughing4:.

Просто господине,вземете и си изтрийте постовете,както надменно карате да правят другите,щом не можете да покажете доказателствен материал,а само голи приказки:

Трийте и се учете,а не размахвайте смешно пръст.И,моля Ви,престанете да се излагате в опит да се правите на такъв,какъвто не сте!

Бре! От кога се обръщаш към хората на Вие? Защото преди малко на ЛС друго видях. Нали щеше да пуснеш твои лични тестове в темата за видеокарти създадена от Томигън?! Виж ти, намерих ги твоите тестове - Moмчeтa,бaй Xacaн oбyщapят,ĸaтo нямaлo ĸ'вo дa пpaви cи cĸъcaл oбyвĸaтa.Ta и aз,дoĸaтo гo нямa мaлĸия,дa мy пoчoвъpĸaм ĸoмпa.Πoнeжe cи нямaм ниĸaĸвa идeя,щe зaпoчнa oт видeoĸapтaтa( GІGАВYТЕ - Grарhісѕ Саrd - АТІ - РСІ Ехрrеѕѕ Ѕоlutіоn - Rаdеоn НD 7000 ѕеrіеѕ - GV-R777ОС-1GD (rеv. 2.0) ) и aĸo cтaнe фaл щe минeм нa вгpaдeнaтa:D. Аз поне навремето с определена цел съм пускал теми в тези раздели, но ти няма как да знаеш тези неща. Читавите потребители обаче са в час.;)

преди 3 минути, XECUTIONER написа:

Бре! От кога се обръщаш към хората на Вие? Защото преди малко на ЛС друго видях. Нали щеше да пуснеш твои лични тестове в темата за видеокарти създадена от Томигън?! Виж ти, намерих ги твоите тестове - Moмчeтa,бaй Xacaн oбyщapят,ĸaтo нямaлo ĸ'вo дa пpaви cи cĸъcaл oбyвĸaтa.Ta и aз,дoĸaтo гo нямa мaлĸия,дa мy пoчoвъpĸaм ĸoмпa.Πoнeжe cи нямaм ниĸaĸвa идeя,щe зaпoчнa oт видeoĸapтaтa( GІGАВYТЕ - Grарhісѕ Саrd - АТІ - РСІ Ехрrеѕѕ Ѕоlutіоn - Rаdеоn НD 7000 ѕеrіеѕ - GV-R777ОС-1GD (rеv. 2.0) ) и aĸo cтaнe фaл щe минeм нa вгpaдeнaтa:D. Аз поне навремето с определена цел съм пускал теми в тези раздели, но ти няма как да знаеш тези неща. Читавите потребители обаче са в час.;)

И къде в личното казах,че ще пускам тестове?!Почваш свободни съчинения и интерпретации с цел да замажеш колко си зян,както си замазал на снимката каква ти е картичката смешна,но се виждат спойките и кулерчето,та аз не съм гола вода кат теб и да не разбера,че буташ някъв FX и смешна AMD карта.Стига спами и мажи-или трий или покажи тестове,стига се излага!

• Автор
преди 29 минути, *Alex&Vanko* написа:

Авторе ко става?

РАМ-а и захранването се забавиха. Утре пристигат...

преди 9 минути, *Alex&Vanko* написа:

Незнам какво е срамно да си кажеш видеокартата! Аз съм с Evga GTS 450!:biggrin:

Само че го е срам и явно има защо,защото много се репчи и приказва,а хич го няма,затова е замазал да не се вижда картата,с което се изложи за пореден път.Като гледам кулерчето,6те пина захранване и спойките на 4те дросела-картата е 3 фази за ядрото и 1 за паметите и е под 100 вата.Не е никаква двучипова.Да трие и да се скрие.

Нищо не го карай,ша вземе ток да го удари или пък няма отвертка и ша стане съкатлък-ревюта показа онова момче,ама му се изрепчи "господинът" да си трие поста...:shock11:

Редактирано от Кюнко (преглед на промените)

Какво има да се спори? Инженер разбиращ го отваря и веднага си казва мнението! Един CXM 450 ще е доста по различен и не така постен.

преди 17 минути, Кюнко написа:

Само че го е срам и явно има защо,защото много се репчи и приказва,а хич го няма,затова е замазал да не се вижда картата,с което се изложи за пореден път.Като гледам кулерчето,6те пина захранване и спойките на 4те дросела-картата е 3 фази за ядрото и 1 за паметите и е под 100 вата.Не е никаква двучипова.Да трие и да се скрие.

Нищо не го карай,ша вземе ток да го удари или пък няма отвертка и ша стане съкатлък-ревюта показа онова момче,ама му се изрепчи "господинът" да си трие поста...:shock11:

Ние поне си снимахме конфигурациите макар , че винаги ще има някой умник като тебе да натяква , че еди коя си част била смешна ама поне сме показали какви са , а ти пет пъти повтори едно и също и нищо накрая айде за разнообразие не говори тоя път просто снимай твоята с любимото ти листче вътре

Мойта я снимах, много красиво дъно 12 фази за i3 540. :biggrin:Нямах представа че толкова бързо ще се развиват нещата при Интел.

преди 1 минута, Neext написа:

Ние поне си снимахме конфигурациите макар , че винаги ще има някой умник като тебе да натяква , че еди коя си част била смешна ама поне сме показали какви са , а ти пет пъти повтори едно и също и нищо накрая айде за разнообразие не говори тоя път просто снимай твоята с любимото ти листче вътре

Преди на старият му профил като johny01 беше снимал нескопосаната си конфигурация. i5 3570K + HD 7950(всичко втора употреба и сглобено както дойде в скапана кутия на Tt). И с великия охладител AC Freezer 13 Pro, който аз ползвах, когато той не е чувал за компютри. Обаче понеже е голям спец така и не разбра, че на снимката показана от мен по-горе за водното на процесора съм ползвал перка AC 12 с шунтиран термистор и че видеокартата е Nvidia, а не AMD. Но иначе на ЛС е доста смел. Не му обръщай внимание. Аз го правя ей така от куртоазия.:D

преди 2 минути, XECUTIONER написа:

Преди на старият му профил като johny01 беше снимал нескопосаната си конфигурация. i5 3570K + HD 7950(всичко втора употреба и сглобено както дойде в скапана кутия на Tt). И с великия охладител AC Freezer 13 Pro, който аз ползвах, когато той не е чувал за компютри. Обаче понеже е голям спец така и не разбра, че на снимката показана от мен по-горе за водното на процесора съм ползвал перка AC 12 с шунтиран термистор и че видеокартата е Nvidia, а не AMD. Но иначе на ЛС е доста смел. Не му обръщай внимание. Аз го правя ей така от куртоазия.:D

Хайде бе,сериозно?!:D:D:DИ да лижеш и да мажеш и да лъжеш-пак си оставаш за резил и без тестове на захранването и без двучипова карта.Трий и се скрий!Така и няма да я покажеш тая карта да ти се посмеем колко чипа има,а за тестовете-никога.:DНе си пуснал един градивен пост в хардуерния раздел,а само приказки и тролене,а акъл даваш на другите какво да правят и им се караш.Ай у лево!Не струваш и за пред децата.

преди 15 минути, Neext написа:

Ти твоята развалена дет и сложи снимки,за да се хвалиш с нея:shock11:,която не изгряваше,успя ли да я пробуташ на някой балък в продавалника?Да взема да я купя,че съм с таблет само и да те отърва от мъките,а.

преди 1 минута, Кюнко написа:

Ти твоята развалена дет и сложи снимки,за да се хвалиш с нея:shock11:,която не изгряваше,успя ли да я пробуташ на някой балък в продавалника?Да взема да я купя,че съм с таблет само и да те отърва от мъките,а.

Хахаха! Дет го излъгаха ли?:lol6:

преди 12 минути, *Alex&Vanko* написа:

Мойта я снимах, много красиво дъно 12 фази за i3 540. :biggrin:Нямах представа че толкова бързо ще се развиват нещата при Интел.

Не, ти си се отплеснал по нещо друго. Аз за 10 месеца с LGA1155 смених Pentium G860, i3 3220, i5 3570 и накрая завърших с Xeon e3 1230V2, защото дъното не ставаше за i7 3770K или i5 3570K. Просто си проспал развитието. Виж Томигън - още е с неговия i7 9*** че забравих точния му номер.  Но теб като те гледам, проспал си и революциите при видеокартите. Кога аз бях с GTX460  като твоята, бях на христова възраст кажи речи. А това бе мнооого отдавна, хаха. 

Ама след като си си нямал представа колко бързо ще се развият Интел, сбъркал си, че не си взел АМД...някое феномче, можеше и шест ядрено. Още е на ниво или по-точно АМД така и не представиха нещо по бързо толкова години. 

преди 12 минути, Кюнко написа:

Все ми е тая дали ще я продам аз съм я сглобил с части втора ръка купени на безценица и за парите , които съм дал машината върши чудесна работа пък вече , ако някой клъвне добре дошло , ако не здраве да е ;)

Edit: Казах ти тоя път за разнообразие да не ръсиш мозък

преди 7 минути, Кико написа:

Не, ти си се отплеснал по нещо друго. Аз за 10 месеца с LGA1155 смених Pentium G860, i3 3220, i5 3570 и накрая завърших с Xeon e3 1230V2, защото дъното не ставаше за i7 3770K или i5 3570K. Просто си проспал развитието. Виж Томигън - още е с неговия i7 9*** че забравих точния му номер.  Но теб като те гледам, проспал си и революциите при видеокартите. Кога аз бях с GTX460  като твоята, бях на христова възраст кажи речи. А това бе мнооого отдавна, хаха. 

Ама след като си си нямал представа колко бързо ще се развият Интел, сбъркал си, че не си взел АМД...някое феномче, можеше и шест ядрено. Още е на ниво или по-точно АМД така и не представиха нещо по бързо толкова години. 

Тоя тарикат викаше , че бил с gtx 660 по едно време , но да не се отплесваме от темата :D

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 9 минути, Кико написа:

Ей ся аз не играя игри кат тебе! Ти си доста под Христовата възраст! И не ти виждам захранването?:biggrin:

преди 1 минута, *Alex&Vanko* написа:

Ей ся аз не играя игри кат тебе! Ти си доста под Христовата възраст! И не ти виждам захранването?:biggrin:

Христовата не беше ли до към 33?

преди 1 минута, *Alex&Vanko* написа:

С тая карта нормално

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.