Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първа кола препоръка

Featured Replies

• Автор
преди 9 часа, Кико написа:

Е, сигурно момчето си има основателна причина за автоматик. Може би не иска да споделя публично, което е разбираемо. Просто за 2500 лева се взема само Фиеста. Те също имат модификации с 4 степенен автоматик. ако не друго, железарията е здрава, което не може да се каже толкова категорично за скоростната кутия...което е валидно за абсолютно всички коли с автоматик. разбира се, това  е по-малка кола, но в интерес на истината отпред е напълно достатъчно мястото за 180 човек, макар аз и при 1.85 да нямах проблеми с изключение на един - не си поръчах волан, регулиращ се в дълбочина ( бе екстра), което не позволява идеална позиция на седене за много високи хора и за много ниски. Регулировката ставаше само във височина, което пак бе нещо. Личното ми мнение обаче е, че човек най-напред трябва да седне в колата, да види дали ще му е удобно и после да купува! Винаги така съм си вземал колите - сядам, без да ме интересува нищо друго в началото. После карам да видя как е управлението и окачването и чак след това всичко останало - багажник, оборудване, мотор...

Ето нещо такова имам предвид, но тоя иска майка си и баща си:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11472573203114766&slink=g6jaee

Иначе за 2500 спокойно си вземаш подобна Фиеста с ръчни скорости. Техниката е отлична дори на 10 години.

Благодаря за предложението. Както казах и по-нагоре, хечебек вариантът не е напълно изключен, просто сякаш с първи приоритет е седан. Разбира се обаче, това ще зависи от това какво има на пазара, в момента на търсенето, та е напълно възможно да се спра и на хечбек в крайна сметка. Особено в София, където паркирането на много места е проблем, ще ми е по-лесно.

• Отговори 128
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето ти една Микра 

в София е ,хубавото е ,че е регистрирана и може да я тестваш.Мисля ,че мотора им е с верига ,доста здрави машинки .Компактна кола като за младо момче ,тези коли и са по-лесно продаваеми в последствие защото се търсят .С тази кола няма да имащ проблеми при паркиране,лесно се кара ,маневрен автомобил.

• Автор
преди 2 часа, Иво Димов написа:

Ето ти една Микра 

в София е ,хубавото е ,че е регистрирана и може да я тестваш.Мисля ,че мотора им е с верига ,доста здрави машинки .Компактна кола като за младо момче ,тези коли и са по-лесно продаваеми в последствие защото се търсят .С тази кола няма да имащ проблеми при паркиране,лесно се кара ,маневрен автомобил.

Благодаря.

• 3 месеца по-късно...

Моята е на 21 години автоматик и няма проблеми с кутията. Взех колата на смешна цена, просто извадих късмет, защото собственикът беше станал пишман от майсторите, беше ръждясала отвън потресаващо, гори много, имаше за ремонти разни работи, а на мен ми дойде дюшеш. Оправихме ламарините, намерих свестен сервиз - а то без такъв каквото и да си вземе човек, все ще има проблеми и сълзи, оправихме и другото, което го имаше. На тая марка автоматиците й са здрави, а и повечето са автоматици, но ако човек попадне на кофти бройка или не намери подходящия сервиз за марката, пък те са май 1-2, дет стават, става страшно. Всичко си е до късмет...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.