Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

преди 32 минути, M.Николов написа:

Ааа, така не съм се смял отдавна.:lol6:

Гледай да не ти приседне и да се задавиш .

Споменавано е много отданва, и даже ти  бях синтезирал някои неща в тази тема :

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

Какво зло видя ?

Просто ти припомних че тези неща не са от днескашната новина .

Ама така е като мислиш първосигнално и повърхностно.

Умните хора имат далеч по голям кръгозор и не помнят от ден за ден каквото им се "мерне" в стрийма :hush:

Ама няма лошо .. хили се.. хили ... Те хората си работят...

Как беше поговорката.. те ни плюят оно си мисли че вали и се хили ....

преди 3 часа, елфкиня написа:

хехехе :) 

Смехория. Пълна пародия. :)

А президента Путя предложил повече правомощия парламента да избира министър председател.

хахаха

Тия тепърва се опитват да правят неща които никой в нормалните демокрации се съмнява  че може да ги няма. :)  

Разбра се, нищо реално няма да се промени. Властта се държи от олигархичната мафия и изродили се чекистки служби.

И какво е демократичното на оставката на Медведевото нищонеправещо и нищонезначещо правителство ???

Преди години Путя и Медведев симулираха демокрация като се менкаха на президентския премиерски пост.

После Путя и олигархичната му мафия  видяха  че просто няма смисъл и си остана едноличен самодържец.

Правителство в една демократична държава се сваля ОТДОЛУ.

Ако народа се е вдигнал и ги е свалил. Или са се омаскарили тотално . Или е имало фрапиращи скандали .

Или на избори разбира се.

Не ОТГОРЕ , със симулативни процедурни размествания на Путя.

Да, имаше корупционни и др скандали "он вам не Димон" например.

Но тогава  Димон не падна. Защото и тогава и сега народа няма думата.

пп

Ето за какво става въпрос :

82295343_10163052768970472_1788209509135

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, елфкиня написа:

аз мисля че русия  и господин Путин дава  урок по демокрация на останалия свят 

А защо все някой опозиционер изчезва безкрайно?Или има протести срещу путлер и компания?Знаеш ли що е то олигархия? Каква демокрация, какви пет лева?😀

преди 1 час, елфкиня написа:

русия е най-демократичната държава

ш ма разплачеш :) :)

Поне знам едно ... и сама не си вЕрваш :) 

пп

И за оставката на Димон  :

82576429_10157491346163800_2790208869438

Нямам думи .

Ето ви легално узаконяване на диктатура.

Те така се прави .

• 2 седмици по-късно...

Правиш  неудобни за властта скечове... и хоп... по добре да си в чужбина.

Искренно се надявам  НИКОГА да не стигнем това дъно.

Примерно - критикуваш в някои случаен калдата форум тиквоча мутра бат ви Бойко  и да те посетят едни хора, след което живота да ти е съсипан и единствения изход да е политическа емиграция.

Прочете ли, че си правел шеги с религията?

Да ти напомня ли какво стана във Франция с едно списание в което правеха същото?

И според част от коментарите май просто си прави реклама пича.

на 24.01.2020 г. в 4:31, M.Николов написа:

Прочете ли, че си правел шеги с религията?

Да ти напомня ли какво стана във Франция с едно списание в което правеха същото?

И според част от коментарите май просто си прави реклама пича.

Опять нож в спину...:giggle1:

https://www.mk.ru/politics/2020/01/24/lukashenko-dogovorilsya-s-ssha-o-postavkakh-nefti.html

Батьката се договорил за доставки от САЩ, СА и др 

Цитат

"Блестящие у меня с ними отношения. Говорят - сколько надо, столько нефти поставим", - отметил Лукашенко. Он добавил, что, конечно, покупать придется по мировым ценам, но и качество нефти там лучше.

Направо ги уплаши Батката.:D

Даже може да си купи и руски нефт от САЩ.

https://money.bg/finance/sanktsiite-sreshtu-iran-i-venetsuela-uvelichiha-iznosa-na-petrol-ot-rusiya-za-sasht-trikratno.html

Хайде сега осмисли какво цитираш.

Ще ти дам жокер - как Украйна купува газ, руска газ, от съседите си . С тяхната си надценка, разходи за транспорт, и пак е по ниска от това което Газпром им предлагаше ДИРЕКТНО

Ами просто защото цената е такава, че им е по изгодно .

Та.. САЩ едва ли подарява тази нефт на батюшката. Но очевидно има изгода.

Па дори само за да не му извиват ръце. Ако за теб това е маловажно, за умните държавници това е основното в геополитиката.

Предлагам работа, американски трол. С няколко думи за позицията:
-Основно образование е достатъчно - ас съм с такова, и никакви проблеми.
-Активност в социалните мрежи е задължителна.
-Кандидата да се запознае с историята на Савецкият саюз и някой основни термини - ше има тест.
-Да е горе-долу наясно със ситуацията в България - ше предоставя литература за подготовка(жълта преса)

Предлагаме обучение. Предлагаме работа в бързо развиваща се компания с млад и осмихнат персонал, с силно изразена западна орентация.

Срещи с кандидатите се оговарят тук, и провеждат в гр.София, Южен парк, до посолството.(ще ме познаете лесно, а и ас вас)

Плащаме по добре от русн***ците. Очакваме ви. Фридъм форевър.

:D

преди 36 минути, miro20 написа:

Поредните врели некипелки на сорсоидните троли по соцмедии, с амбииции за истинност :)) Асен Генов, мале мале хахахахаха , тоя протестър за мангизи тръгнал да се изкарва и познавач хахахаха 

Такова нещо няма в дипломатическите отношения.... президенти дори наричат други държави лоши приятели, и няма нотки никъде...така че айде пак у лево да учиш опорките по добре :))

П.С А после защо русофобите ги наричат тъпи, ами само такива парчета привличат да ги ева.... не стават за чеп на зеле, но за сметка на това реват по сигнал, и чинно веят хамериканския байрак.... и плюят всичко руско за щяло и нещяло... за да заработят центчетата си от посолството на ФАЩ :))

П.П.С А и какви лапсуси само, Макаров ни ( на Бг тоест )  се бил накарал че са ни лоши приятели? Тоест че те руснаците са ни лоши приятели и се кара за това хахахахахахах :D  :biggrin: .. Елементарно не могат да се изказват ба си.. все едно четат и то с грешки някакви листчета :)) Абе казвах аз че на вас сороспиите ви трябват доста уроци по логика, психология и елемнтарна речева култура, риторика ... мхм... Язък за похарчените пари за такива лумпени с мозък на кокошка и амбиции за някакви лидери и даващи акъли на национално ниво ...никакво покритие на такива амбиции , прости тикви и това си е... папагали повтарящи заучени фрази ...

на 23.01.2020 г. в 23:46, miro20 написа:

Правиш  неудобни за властта скечове... и хоп... по добре да си в чужбина.

Искренно се надявам  НИКОГА да не стигнем това дъно.

Примерно - критикуваш в някои случаен калдата форум тиквоча мутра бат ви Бойко  и да те посетят едни хора, след което живота да ти е съсипан и единствения изход да е политическа емиграция.

Това дъно сме го стигнали 

Властта погна баба Стойна като враг номер едно

https://fakti.bg/bulgaria/442956-dumite-s-koito-baba-stoina-adosa-vlastta-video

ех ех ... БСП си намери възрастната Грета  Тумберг... Грозно е да се третират хората за евтина пропаганда.

за което вече споменах в съседната тема

Аз така и не разбрах кой и а какво я е посетил, защото баба Стойна нищо не каза за какво е идвал кварталния, нито какво са говорили, нито дали са я репресирали и за какво .

Нарочно гледах цялото видео.

пп

Коментар за напудреното интервю на руския посланник от вчера :

преди 1 час, miro20 написа:

ех ех ... БСП си намери възрастната Грета  Тумберг... Грозно е да се третират хората за евтина пропаганда.

за което вече споменах в съседната тема

Аз така и не разбрах кой и а какво я е посетил, защото баба Стойна нищо не каза за какво е идвал кварталния, нито какво са говорили, нито дали са я репресирали и за какво .

А казаха ли какво нарушение е извършила, та да й се изсипят 6 ушевци накуп в стаята в старческия дом?

Това означава ли, че трябва да си меря думите, ако ме снимат, че аз, както съм по-млад и по-опасен от 80 годишна баба, ще се сдобия с два лунохода на жандармерията пред дома ми с по един взвод вътре?

преди 10 часа, miro20 написа:

Аз така и не разбрах кой и 3а какво я е посетил, защото баба Стойна нищо не каза за какво е идвал кварталния, нито какво са говорили, нито дали са я репресирали и за какво .

Защото бабата публично заплю Бойко Борисов по телевизията. Затова са и пратили ченгета - да я "респектират".

преди 10 часа, miro20 написа:

То и аз не разбрах защо, този от линка ти горе е избягал в чужбина. Някакви хора в бара питали за него и той избягал в чужбина :laughing4:

преди 1 час, gagodrago написа:

Защото бабата публично заплю Бойко Борисов по телевизията.

То е ясно какво плямпаше и това го коментирах, няма какво да добавя.

Въпроса е много простичък - какво толкова са и казали и как са я РЕСПЕКТИРАЛИ .

Какво са я питали, какви  горе долу поне въпроси, или какви "заплахи" са и тръснали  ??

Или са седели и са мълчели ?? :) 

Нищо такова не чух.

преди 29 минути, miro20 написа:

То е ясно какво плямпаше и това го коментирах, няма какво да добавя.

Въпроса е много простичък - какво толкова са и казали и как са я РЕСПЕКТИРАЛИ .

Какво са я питали, какви  горе долу поне въпроси, или какви "заплахи" са и тръснали  ??

Или са седели и са мълчели ?? :) 

Нищо такова не чух.

Така си е, това да ти се изсипят 5-6 полицаи в стаята ти, не е нищо особено. Виж вече ако бяха отишли да питат за нея в бара, това си е сериозна репресия, живота и вече щеше да е съсипан и единствения и изход да е политическата емиграция

Не знам.. аз каквото и да потърся за подробности , все ми излизат всички сайтове-фейкомети  със заглавия "Боко прати горилите си при беззащитната баба Стойна"...

и ... нищо дрго :)

Затова потърсих от "извора" - самата баба Стойна... но уви .. тя нищо не е казала .

https://faktor.bg/bg/articles/praga-krashtava-ploshtada-kadeto-se-namira-posolstvoto-na-rusiya-na-boris-nemtsov

По примера на американците дето преименуваха улицата пред руското посолство , сега и в Прага ще преименуват в чест на Немцов . Кога ще ги стигнем чехите....  то ясно че американците няма.

Оригинален тролинг обаче, признавам го :)

пп

И малко престараване....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.