Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

Поне се пишете с нещо истинско ... например Сергей, Оля... 

Приятно ми е, Миро от България. Съжалявам че заради мен може би са ви орязали надника или бонусите заради осветяването :)  

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

Миро считает, что мы русские. Многие болгары используют русский.  Однако мы не русофобы.   Понятно?

Много българи както мен използват и руски и английски и много други езици, и си остават истински българи . Руския съм го ползвал много години и дори разпознавам по наречие от кой край е човека.

Вие се издънихте най вече с неправилното изпозлване на българския, с изрази които никой българин не ползва и формиране на изречения, които никой българин не прави по този начин.

Включително с руските си клавиатури.  :)  Понял ?  не ?

преди 7 часа, attj написа:

Однако мы не русофобы

Вие сте путинисти. Платени при това. А да си путинист , впредвид че Путин е вреден за руснаците, означава че е русофобия.

Папагал Миро сега остава да разпознае по наречието от кой край на руската федерация е рускиня като мен. Иначе аз съм рускиня - колкото Миро е космонавт...

преди 1 час, miro20 написа:

Много българи както мен използват и руски и английски и много други езици, и си остават истински българи . Руския съм го ползвал много години и дори разпознавам по наречие от кой край е човека.

Вие се издънихте най вече с неправилното изпозлване на българския, с изрази които никой българин не ползва и формиране на изречения, които никой българин не прави по този начин.

Включително с руските си клавиатури.  :)  Понял ?  не ?

Вие сте путинисти. Платени при това. А да си путинист , впредвид че Путин е вреден за руснаците, означава че е русофобия.

Мирча, ти едно изречение не можеш да вържеш на английски, ако отидеш в Щатите няма да можеш вода и храна да си поискаш, странно защо се кланяш на Запада. :)

преди 24 минути, halek написа:

миро, защо толкова се палиш като чуеш за Русия?

Сигурно некой казак го е взел за Мира и е направил престоя му, няколко идеи по- интересен от допустимото. :)

преди 52 минути, halek написа:

миро, защо толкова се палиш като чуеш за Русия?

Само когато чуя пропаганда и лъжи от там.

А те не са никак малко :)  Странно защо не ви прави впечталение това.

преди 40 минути, gagodrago написа:

странно защо се кланяш на Запада.

И как реши че се кланям на Запада ?? :) 

Това че не съм промит идиот-путинист, ме прави автоматично "кланящ се на Запада" ли ? :) 

Нещо  си се объркАл/а

По добре внимавай с издънките като това с клавиатурата. Че лесно се разпознавате  путинсктие тролове.

преди 42 минути, gagodrago написа:

Мирча, ти едно изречение не можеш

:)  Айде да не си измисляме кой какво може и не може  :)

Знам със сигурност че на вас българския ви куца. И това е очевидно. И не е само от клавиатурата с руска подредба :) 

Някои историци определят русофобията като политическа обвивка на примитивизма и необразоваността. Най-примитивните европейци, включително и българи, са най-големите русофоби. Никъде не съществуват образовани русофоби.

Развитият и образованият човек никога не може да бъде русофоб. Русофобските народи са бедни, маломерни, безперспективни, ограничени, примитивни и без стремеж към духовен и нравствен напредък. Те не могат да изградят своето икономическо бъдеще, не могат да повишат доходите си и да живеят свободно и са противници на всякаква човешка цивилизация.

Много психолози, психиатри и историци свързват русофобията с духовното израждане и деградацията на човешката личност.      Затова понякога Миро ми изглежда като избягал от Карлуково - за да може пак да пише нещо все за своя единствен и неповторим  Путлер...

преди 15 минути, attj написа:

Русофобските народи са бедни, маломерни, безперспективни, ограничени, примитивни и без стремеж към духовен и нравствен напредък. Те не могат да изградят своето икономическо бъдеще, не могат да повишат доходите си и да живеят свободно и са противници на всякаква човешка цивилизация.

Пример - американците . Бедни маломерни и безперсктивни горките. Жал ми е просто за тях . Не могат да изградят своето икономическо бъдеще и не магат да повишет доходите си . Доходите им остават на критичните нива от няколко пъти от тези на руснаците. Абе въобще трагедия. :lol6:

Много психолози, психиатри и историци свързват русофобията с духовното израждане и деградацията на човешката личност.

Д.Киеза смята русофобията не само за болест, но и за оръжие на Запада.

Юрий Черепахин посочва, че русофобията не само е страшна болест, но и че всява вражда между роднински народи, отслабва ги и ги прави лесна жертва за външни агресори. Тя е мощното оръжие на САЩ срещу Русия. Русофобията се превърна в част от държавната политика, особено в източноевропейските държави. Вредата от тази русофобска политика там вече дава своите резултати. Постепенно русофобията се превръща в хронична болест на западния свят.

Убий Русия на всяка цена!

С идването на Путин на власт американците открито заговориха онова, което по-рано се пишеше в секретните меморандуми и други програмни документи, предназначени основно за служебно ползване. През 2001 г. тогавашният шеф на ЦРУ Джордж Тенет посочи в сената, че сред страните, които представляват опасност за Щатите, е и Русия. Защо САЩ имат такава ненавист към Русия? По много причини. Първо, Русия притежава колосални запаси от природни ресурси, на които искат да сложат ръка от Уол Стрийт. Второ, САЩ се плашат от руския военен потенциал, от ядреното оръжие, което може да постави под въпрос претенциите им за световно господство. Трето, руснаците не желаят да приемат т.на, западни духовни ценности.

преди 7 часа, lsmurf написа:

Пример - американците . Бедни маломерни и безперсктивни горките. Жал ми е просто за тях . Не могат да изградят своето икономическо бъдеще и не магат да повишет доходите си . Доходите им остават на критичните нива от няколко пъти от тези на руснаците. Абе въобще трагедия. :lol6:

:) :) :)  

Виж обаче как тролчетата пощуряха а ?  :)  

Бива ме да ги изкарам от релси... Тюх да му се невиди .... 

преди 13 часа, attj написа:

Убий Русия на всяка цена!

Релакс - другаря Путин се е заел със задачата присърце, та от САЩ нема никва нужда на този етап.

преди 12 часа, insec написа:

Релакс - другаря Путин се е заел със задачата присърце, та от САЩ нема никва нужда на този етап.

Путин при над 70 % подкрепа може да управлява до 2024-та година и едва ли се интересува от мнения на опозиция и малцинството.

""Впрочем нашите русофили са толкова загубени, че не схващат, че колкото България е по-европейска и по-натовска, толкова и всички ще я харесват. И руснаците дори. Обикновените руснаци ще я харесват. И ще се натискат да живеят у нас. Друг е въпросът дали трябва да пускаме тая вълна от бежанци с руси коси и сини очи. Но затова ще имаме възможност да си говорим и от трибуната на Европейския парламент.""

Александър Йорданов, Фейсбук    -  сам доказва, че русофобията е болестно състояние.               Нищо не ми пречи да съм русофил и да ми харесва, че България е в ЕС и в НАТО.Нека нашият русофоб си вярва в несъществуващия Господ и не прави оценки на други хора, че били загубени и несхващащи тъпите му идиотщини.

• 2 седмици по-късно...

Поредна годишнина от трагедията в Беслан.

И неадекватните действия на службите плюс познатата дезинформация  и лъжи .

https://tvrain.ru/beslan/?utm_term=https%3Atvrain.rubeslan&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=instant&utm_content=tvrain-main&fbclid=IwAR1sWMxL6-m7EszdOv-CsXX8wrn-rzBaQvo5w850wZTVAxectWRmZ6Aiu-k

преди 15 часа, Богатир написа:

Изключително манипулативно, разчетено за хора с проблеми с разсъждавенето.

http://glasove.com/categories/na-fokus/news/provokaciyata-na-bylgarskoto-mvnr-sys-symnitelnata-istoricheska-teza-za-osvobozhdenieto-ot-rusiya

Цитат
Българското Министерство на външните работи обяви освобождението на европейските страни от Съветския съюз по време на войната с Германия за „съмнителна историческа теза“. Неотдавна българският премиер Борисов благодари на Русия, че не е озлобена от провала на „Южен поток“ и подчерта, че „по-старият винаги прощава“. Какво накара българските власти отново да оскърбят „по-стария“ и да се присъединят към русофобския хор?

преди 2 часа, Lumberman написа:

Те братушките много се сърдят когато някой им противоречи въпреки че добре знаят че пропагандата им няма нищо общо с истината. Абе типична русофобия да противоречиш когато си наясно че не са прави. :D

http://bnr.bg/horizont/post/101163275/nikolai-poppetrov

Не всички руснаци се водят по фейковете на съветската пропаганда

https://www.kasparov.ru/material.php?id=5D74AF8A6906E

Цитат

Понятно, что кремлевская пропаганда предпочла не заметить, что болгары говорили именно о своей стране, где не было нацизма, и которая не обьявляла войну Советскому Союзу.

Напротив, совправительство не заметило, что Болгария объявила войну Германии 5 сентября [1944 г.]. 6 сентября СССР объявил войну Болгарии.

Это странное решение Сталина, возможно, связано с боязнью сепаратного мира со стороны союзников. Ведь болгарские летчики и зенитчики реально сбивали англо-американские бомберы, идущие на нефтяные вышки Плоешти. Вот он и решил не дать прецедента одностороннего заключения мира с воюющей страной. Правда, перед этим уже был прецедент с Румынией...

Относно самото мероприятие :

https://desebg.com/iniciativi/4115-2019-09-09-16-23-59?fbclid=IwAR3Y43cWjtXgLGIQ9gXBvBQeKLmwDKo8s2_qfZICG5e_Y5gSO8c_y8HzV8k

:) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.