Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

преди 1 час, lsmurf написа:

Добре ли си с главата човек.

Изроди всякакви . Дори с трупове се подиграват. Не само в този случай, в темата за  короната е същото... :getout:

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

преди 18 часа, lsmurf написа:

Добре ли си с главата човек. Жената се е самозапалила а ти искаш допълнително наказание ГУЛАГ !!!!  Защото са я довели до такава крайна постъпка ли? Хората не се самозапалват ей така за нищо.

Обискира ли да дома и иззели са компютри и флашки. Тя си знае какво има там и решава да удари за последно. Много слаб ход.

преди 1 минута, M.Николов написа:

https://www.24chasa.bg/novini/article/9104205

Четеш ли Мирча?

"каза ТАСС" . А ти подписа ми четеш ли го ? :)  

А поговорката "кой ни сра в гащите" която в пълна сила важи и за оправданията за това отравяне, чувал ли си ?

преди 12 минути, miro20 написа:

"каза ТАСС" . А ти подписа ми четеш ли го ? :)  

Поради естетически съображения съм забранил да ми се показва.

Предполагам, че все още е с онази твоя снимка на която изглеждаш като идиот и се радваш, че си видял Путин.:D

преди 2 часа, M.Николов написа:

съм забранил да ми се показва

Ами прочети го хубавичко :) 

Той е за такива като теб.

Ухиления идиот който също е в подписа е събирателен ваш образ - тези мои опоненти  които са на такива ниво в "еволюцията"  - дето само блеят към "бога слънце" и лапат безмозъчно като шарани  спусканите им опорки и пропаганда. :)  

• 2 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Казахстан нещо настръхна от поредните рашистки наци-изцепки за "подаръците на съветския съюз"

https://meduza.io/news/2021/01/05/kasym-zhomarttokaev-otvetil-deputatu-gosdumy-nazvavshemu-territoriyu-kazahstana-podarkom-ot-rossii

Токаев также призвал «публично противостоять провокационным действиям некоторых иностранцев, которые ставят под сомнение нашу территориальную целостность и критикуют добрососедские отношения». 

В декабре председатель комитета Госдумы РФ по образованию и науке Вячеслав Никонов заявил в эфире «Первого канала», что «территория Казахстана — это большой подарок со стороны России и Советского Союза».

МИД Казахстана вызвал временного поверенного в делах РФ из-за слов Никонова. Глава казахстанского МИДа Мухтар Тлеуберди назвал заявление депутата «бредом сивой кобылы».

https://ria.ru/20210105/tokaev-1592079674.html

МОСКВА, 5 янв — РИА Новости. Президент Казахстана Касым-Жомарт Токаев опубликовал в газете Egemen Qazaqstan статью, в которой заявил, что территорию страны "никто извне" не отдавал, а народ жил там на протяжении веков.
Ранее глава комитета Госдумы по образованию и науке Вячеслав Никонов заявил в телеэфире, что территория Казахстана — это большой подарок от России. После этих слов в МИД страны вызвали временного поверенного в делах России Александра Комарова. Ему вручили ноту протеста.

• 2 седмици по-късно...
преди 1 час, miro20 написа:

Ето така се наказва една държава и едно управление, като забраниш на артистите ѝ да те посещават.:biggrin:

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/3571380182977895

Цитат
Умират едни над 3 милиарда лева: средно по 435 лева на всеки български гражданин – от детето до пенсионера, изхарчени за онзи, дето духа. А маси народ считат, че голямата корупция не ги касае. Ако ги бяха раздали на гражданите заради кризата с Короначумата, (като направиха в САЩ, Гърция и др.), икономическият ефект щеше да е значително по-голям.
.
Родният елит (всички парламентарни сили поддържаха Потока), ни прецака с милиарди.

Как да харесвам Русия когото в името на нейните интереси се бърка непрекъснато и дълбоко в джоба на българина.

преди 10 часа, lsmurf написа:

Виж и коментарите там :) 

аз бях цитирал това в темата за ЮП и газовите проекти с уговорката че не съм много съгласен с изводите му. Единствено което ми харесва е че цитира някои интересни факти.

преди 55 минути, miro20 написа:

Виж и коментарите там :) 

аз бях цитирал това в темата за ЮП и газовите проекти с уговорката че не съм много съгласен с изводите му. Единствено което ми харесва е че цитира някои интересни факти.

Не знам с кои изводи не си съгласен обаче истината е една. Дадохме пари за нещо което не е в наш интерес и няма как да се изплати никога. Това е моето мнение формирано не само от този материал а и от всичко друго което съм срещал по този въпрос. Относно коментарите не ги чета защото или са на подмазвачи които му припяват колко е велик или са на тролове опитващи се да изопачат истината и заяждащи се по най тъп възможен начин. Рядко да има човек оптващ се да води културна дискусия. Защо ли ми напомня на нашия форум тук?  :D Естествено може да съм пропуснал и читав коментар но не мога да чета вагон боклуци за да намеря нещо все пак ставащо.

" Дежурните терци " превърнаха темата в болнично отделение уши-нос-гърло  , т.е. " Потресаваща западо-филия " :lol6:

Държи опашката на слона , предъвква и вика : " На л@йна мирише...." :lol6:

А лекарство за такива сляпо-глухи няма ! Даже влака да го блъсне - не е истина ! :nono:

.......................

Факт е , че за 15-20 години Русия си стъпи на краката отново  и поведе света към по-добро бъдеще . Факт е , че Путин респектира цял свят със здравомислие ,......:nono:

..........но копчето на ризата му било зашито на криво , а обувките му били изцапани......от западна помия... !:lol6:

Простичко е бе тъпичките ми - едните искат ресурса на целия свят , а другите не си го дават ! Познайте кой , кой е !  :nono:

Въпросът тук е къде сме ние ? И както Историята сочи - пак отваме на м@йната си заради нашенски си тъпаци......този път май завинаги ! :(

Филиите и фобиите са внушения за облекчение на психично болни.....! :nono:

преди 5 часа, by_chechi написа:

Факт е , че за 15-20 години Русия си стъпи на краката отново  и поведе света към по-добро бъдеще . Факт е , че Путин респектира цял свят със здравомислие ,......:nono:

Факт е че за 20 г. стандарта им на живот не е мръднал ама въобще, даже някои са по зле. И това в държавата  която е най богата в света по природни залежи и ценности, която изнася и печели милиарди. Единствената разлика преди Путлер да дойде на власт е че тогава имаше 0 милиардери, сега са над 100 руски милиардери.

От неговото обкръжение и приятели , разбира се.

За респектирането се сещам само един лаф който е приложим към путлеристите . Чувал ли си израза  "обезьяна с гранатой" ? :)

преди 5 часа, by_chechi написа:

Простичко е бе тъпичките ми - едните искат ресурса на целия свят , а другите не си го дават ! Познайте кой , кой е !  :nono:

Простичко е бе тъпичкия...  от РФ всичко тече през офшорките, от милиардите продаван газ, нефт, драгоценни материали обикновенния руснак вижда точно една кръгла нула, а милиардерите потриват доволно ръце , като на всичките основните им авоари са ... в чужбина... И семействатаи имотите им  разбира се. :) 

преди 2 часа, miro20 написа:

Факт е че за 20 г. стандарта им на живот не е мръднал ама въобще, даже някои са по зле. И това в държавата  която е най богата в света по природни залежи и ценности, която изнася и печели милиарди. Единствената разлика преди Путлер да дойде на власт е че тогава имаше 0 милиардери, сега са над 100 руски милиардери.

За респектирането се сещам само един лаф който е приложим към путлеристите . Чувал ли си израза  "обезьяна с гранатой" ? :)

Простичко е бе тъпичкия...  от РФ всичко тече през офшорките, от милиардите продаван газ, нефт, драгоценни материали обикновенния руснак вижда точно една кръгла нула, а милиардерите потриват доволно ръце , като на всичките основните им авоари са ... в чужбина... И семействатаи имотите им  разбира се. :) 

Ти ли си най-първия сляпо-глух дето се намери да се обади ? Това никой не се наема да го оспорва . :lol6:

Ясен си ! Влак да те блъсне - такова нещо няма ! :lol6:

преди 6 часа, miro20 написа:

Факт е че за 20 г. стандарта им на живот не е мръднал ама въобще, даже някои са по зле.

Раздела за вицове е на друго място.:lol6:

преди 6 часа, miro20 написа:

Мирчев-Туенти, вярваме ти. Щом трол и неудачник като тебе казва, че за 20 години стандартът на живот в Руската федерация не е мръднал въобще, значи е така.

на 24.01.2021 г. в 15:04, miro20 написа:

Не всички. Най- големия проблем на Путин са губернаторите и отношенията са доста сложни, казано буквално нямат помиряване. Прочее ситуацията изключително много наподобява каквото беше и тука през 90- те, разбира се в много по- големи мащаби.

Не всички. Най- големия проблем на Путин са губернаторите и отношенията са доста сложни, казано буквално нямат помиряване. Прочее ситуацията изключително много наподобява каквото беше и тука през 90- те, разбира се в много по- големи мащаби.

Да , да :lol6:
Както едно време - Вождът е непогрешим , но изпълнителите не провеждат правилно линията на Партията .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.