Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

Ми, хората ще останат без пенсии, но понеже са французи, теб не те интересува.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ми, хората ще останат без пенсии, но понеже са французи, теб не те интересува.

Лъжеш. Чети си по внимателно новините. :lol6:

преди 7 минути, miro20 написа:

Ми може да ти е смешно , но както съм казвал многократно, съм си русофил, и 80% от новините ги чета, гледам  от рускоезични сайтове и медии. Това разбира се, както знаете също много добре, не ме прави "путинист".Даже обратно. :)

Гледаш и се интересуваш, защото ти плащат за това. Плащат ти за  да плюеш по Русия и особено Путин. ;)

Ще те разочаровам. Никой не ми плаща за собствените ми убеждения и разбирания.

:)

А ако исках д ами плащат за това, щях да стана тъп атакист или нещо подобно. Да си путинист е изключително лесно и удобно, и ако си в партия , или близък до тях, ще е и платено.

преди 24 минути, miro20 написа:

Ще те разочаровам. Никой не ми плаща за собствените ми убеждения и разбирания.

А ако исках д ами плащат за това, щях да стана тъп атакист или нещо подобно. Да си путинист е изключително лесно и удобно, и ако си в партия , или близък до тях, ще е и платено.

И скромен:D Като махнем, че сам се хвали, че нямал казана истина, това, лъжа (ама той Мирко разлика между двете не прави).

Към русофобите!

Мразейки Русия, човек демонстрира свое човешко право, но подценявайкия я, демонстрира малкия си умствен капацитет.

Мойра, това важи абсолютно за всичко в живота. Не само за държава, човек или друго.

Замисли се колко човека тук например, демонстрират омраза . И си прави изводите. Ако можеш :)

Да изпитваш омраза,понякога,е нормална човешка реакция...но да превърнеш омразата към нещо, в начин на живот и да я натрапваш на всички е душевно разстройство.....

преди 58 минути, miro20 написа:

Мойра, това важи абсолютно за всичко в живота. Не само за държава, човек или друго.

Замисли се колко човека тук например, демонстрират омраза . И си прави изводите. Ако можеш :)

Аз без да се замислям, на първо четене се сещам за трима!!! Ти, калансув и смърфиетка!!!

Да, ние мразим мерзавците, продажниците и лъжците! Пълни сме с омраза! Напълно си прав, Мирча! А ти пък си пълен с ненавист към всяка истина, но не сме тръгнали да те обвиняваме в омраза. Ти сам се осъждаш, не знам какво удоволствие ти доставя все да се излагаш публично... нямаш срам.

преди 8 часа, miro20 написа:

Е бива ли така Роби ! :)

А сега виж колко легенди на ФИФА са на откриването на Мундиала в Русия – https://www.24chasa.bg/sport/article/6913367

Как си Мирко? Тия са много по-значими от политиците, които отсъстват:)

Затвори скритото съдържание
преди 16 часа, NIKISHARK написа:

Да изпитваш омраза,понякога,е нормална човешка реакция...но да превърнеш омразата към нещо, в начин на живот и да я натрапваш на всички е душевно разстройство.....

Абсолютно си прав. Сега остава да сье замислиш и ти кой демонстрира такава омраза  ? Съмнявам се да си обективен, просто защото и ти си в кюпа :)

Радвам се за едно - че всичко казано си седи и всеки ,който желае обективно да погледне, ще види кой какъв е.

преди 15 часа, Lumberman написа:

Да, ние мразим мерзавците, продажниците и лъжците! Пълни сме с омраза! Напълно си прав, Мирча! А ти пък си пълен с ненавист към всяка истина, но не сме тръгнали да те обвиняваме в омраза. Ти сам се осъждаш, не знам какво удоволствие ти доставя все да се излагаш публично... нямаш срам.

Ето го още един обсебен. :)

Не се лу усещате малко поне ?

преди 16 часа, Джугашвили написа:

Аз без да се замислям, на първо четене се сещам за трима!!! Ти, калансув и смърфиетка!!!

Благодаря, но изброи трима които никога не са показвали омраза. /каланслув пък никакви чувства не показва, той е само копипейстър, бамбълби с радио/

преди 9 часа, karadzha написа:

А сега виж колко легенди на ФИФА са на откриването на Мундиала в Русия – https://www.24chasa.bg/sport/article/6913367

КАкво да лгедам бре... излагацията е очевидна. На кое първенство някой е броил звездите и да се радва на няколко изброени ??? Ми те са си по "подразбиране" добре дошли винаги и навсякъде.

Стигнахте до там да се радвате че някой все пак е уважил. :) :)

преди 9 часа, karadzha написа:

Как си Мирко? Тия са много по-значими от политиците, които отсъстват:)

Супер съм си . :)

Как се излиза на пенсия на 65, след като продължителността на живота е 65.5 .

Би било вулгарно ако някой друг го каже, но ... от устата на смия Той, Божеството, Путлер .

Говорено  дори не 2005 г, както цитирах по назад, а 2013, 2015г и 2018.

И кое му е вулгарното, бе? Хората нали виждаш кога ще се пенсионират чак на 65 за мъжете и 63 за жените? Ние тогава ще се пенсионираме в памперси!

Търсиш под вола теле, но там ще намериш само топките му!

преди 27 минути, Agentpat™ написа:

И кое му е вулгарното, бе?

...че средната продължителност е 65.5 както казва П , а се пенсионираш на 65.

Нищо ли куриозно  не виждаш в това ?  :)

И малко сравнения  в цифри...

Цитат

Кудрин: повышение пенсионного возраста принесет бюджету 1 трлн рублей в год к 2024 году

Счетная палата: в 2017 году на госзакупках украдено 1.9 трлн. рублей.

Ами по времето на СССР беше повече. Следователно - какво им донесе и на тях демоНкрацията и капитализма? 

Сега е актуален един виц:

По времето на соца работехме до 55, а сега при демокрацията, до памперс. Що така, бе, господа?

преди 37 минути, Agentpat™ написа:

Ами по времето на СССР беше повече.

кое ?

преди 37 минути, Agentpat™ написа:

Следователно - какво им донесе и на тях демоНкрацията и капитализма

Акоимаш идеи какво трябваше да дойде след фалита на СИВ и в частност СССР , НРБ и т.н. , заповядай, дай идеи . :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Акоимаш идеи какво трябваше да дойде след фалита на СИВ и в частност СССР , НРБ и т.н. , заповядай, дай идеи . :)

Къде го видя този фалит???

преди 43 минути, Agentpat™ написа:

Сега е актуален един виц:

По времето на соца работехме до 55, а сега при демокрацията, до памперс. Що така, бе, господа?

Защото господата имат сметка.

Знаеш ли колко пари ще влязат в хазната, ако не доживеем до пенсия?

преди 23 часа, miro20 написа:

Е бива ли така Роби ! :)

Бива, бива! Този среден пръст е за всички англичани (най-вече вещицата зМей и лудия Джонсън), които бяха против неговото участие в откриването. Така че нека му се насладят...на средния! :D

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Къде го видя този фалит???

А де ? къде ? Всеки първокласник знае, само сталинистчето не знае :)

Да не се затормозяваш с целия СИВ , ето ти /за кой ли път/  за домашно за НРБ стари отдавна известни неща :

https://ekipbg.com/faliti-nrb/

http://www.segabg.com/article.php?id=435268

преди 2 часа, Agentpat™ написа:

Този среден пръст е за всички англичани (най-вече вещицата зМей и лудия Джонсън)

Да, имаше доста критики за неговото участие, но човека си имаше достатъчно свобода да го каже преди, в Англия, и къде ли не в свободния свят.

За д анаправи такъв жест ТОЧНО тук, на събитието, това е пряко към организаторите. Какво точно е искал да каже, не знам... може би за  оная песен за руската олигархия , която /любезно/ му забраниха да пее .

Какъв по  голям ефект , ако не им го каже напук в пряк ефир ? и ето , направи го .  Не мислиш ли ?

Колко хора могат да покажат среден пръст директно , на метри от олигарха :) :)

на 15.06.2018 г. в 20:04, miro20 написа:

За д анаправи такъв жест ТОЧНО тук, на събитието, това е пряко към организаторите. Какво точно е искал да каже, не знам.

Бас ловя, че този среден пръст не беше отправен към организаторите. Ти, разбира се, ще твърдиш обратното до последно, дори и самия Роби Уйлямс публично да го отрече. Просто накрая ще кажеш, че Путин му е бил платил да излъже.:biggrin: Знаем ти номерата.;)

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.