Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

Вам болгарам после турок... кровь надо чистить! А то ссучились за евро и баксы

Сталин вам плох был? Ну и получайте - болгария цэ эуропа, как хохлы.... (сам я тоже из хохлов, как бы).

А русский и болгарские языки очень схожие, на кириллице... Мы что Кирилла и Мефодия не помним что ли?

Я историю помню всегда, и за князя Святослава перед вами каюсь, и что при царях не могли вас от турок освободить... я люблю наше славянство! Киророва вот не люблю только )))

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

преди 30 минути, Agentpat™ написа:

Той наистина владее руски свободно, но е русофил, колкото вълкът е веган.

Да напомням ли че русофил и путинист не е едно и също ? :)

Колкото да си германец и нацист ?

Или трябва ли да си бойковист, гербист, за да си българофил ??

Не мисля. 

Затова и путинист и русофил са различни неща.

Има много руснаци също , които не одобряват Путлер и неговата олигархична мафия и пагубно управление, но са си руснаци и си обичат Родината.

преди 45 минути, miro20 написа:

Или трябва ли да си бойковист, гербист, за да си българофил ?

Ми според Б.Б. си е баш тъй – щом си боковист, си герберист, а тогава си и българофил:D:D

преди 45 минути, miro20 написа:

но са си руснаци и си обичат Родината.

Тези, които си обичат наистина родината се видяха колко са на изборите - около 77%. Останалите са мечтаещи за джендеризъм и прочее евроГейски ценности.

преди 3 минути, karadzha написа:

Ми според Б.Б. си е баш тъй – щом си боковист, си герберист, а тогава си и българофил:D:D

Политиците се сменят, България си остава.

Не знам колко тъп трябва да си , за да обвързваш българщината с временните политици, па дори временно успешни да са или не толкова.

Същото е и с путинизма и русофилството.

преди 22 часа, miro20 написа:

Същото е и с путинизма и русофилството.

Да де, това е мечтата на грантовете ти. Че ще си възпитат ново поколение, което ще омесят като тесто и ще му вменят какъвто си те искат, начин на мислене. Типично по болшевишки и както вече знаем - мъртвородени полюции на закипосани, интровертни фанатици. Срещу природата и срещу естественото не се рита, защото природата те наритва и те изхвърля от еволюционната верига като неадекватен и неприспособим, независимо какво си мислят, че ще постигнат шепа паразитиращи фанатици, псевдорелигиозни философи. Така е и с идеологиите, човек харесва каквото му е естествено да харесва, с пропаганда или нищо не се постига, или се постигат едни хартиени кули, които се събарят с леко духване. Но ти си една друга порода, комсомолска превъзходна, изпълнителна (ама на чужд гръб) и такива разсъждения не са ти свойствени.

преди 1 час, RagnerBG написа:

ти си една друга порода, комсомолска превъзходна

Комсомолска превъзходна – много точно казано; и много ме кефи:laughing4:

преди 7 часа, RagnerBG написа:

Да де, това е мечтата на грантовете ти. Че ще си възпитат ново поколение, което ще умесят като тесто и ще му вменят какъвто си те искат, начин на мислене. Типично по болшевишки и както вече знаем - мъртвородени полюции на закипосани, интровертни фанатици. Срещу природата и срещу естественото не се рита, защото природата те наритва и те изхвърля от еволюционната верига като неадекватен и неприспособим, независимо какво си мислят, че ще постигнат шепа паразитиращи фанатици, псевдорелигиозни философи. Така е и с идеологиите, човек харесва каквото му е естествено да харесва, с пропаганда или нищо не се постига, или се постигат едни хартиени кули, които се събарят с леко духване. Но ти си една друга порода, комсомолска превъзходна, изпълнителна (ама на чужд гръб) и такива разсъждения не са ти свойствени.

Въпреки че пишеш само за да си излееш злобата и комплексите към мен, просто ще ти повторя предното което казах, и което очевидно не разбираш.

- Че да си националист, патриот е надпартийно. Никога не бих казал че да си българин трябва да си костовист, бесепар, гербист, бойковист и т.н. / едно от тях /  . И който не е такъв - значи не е българин ?!?!?. Откъде накъде ?

- Че не е нужно да си путинист или "червена бабичка"  за да уважа Шипка, или още по малко да съм проджник атакист.

-Че не бива партия или партиен лидер да ПРИСВОЯВА национални признаци и символи, още по малко да се идеализира като "вожд и месия" . Какъвто вожд и месия квдроъгълните глави виждат във вожда си от РФ.

Нито Тръмп може да ми е "вожд" , нито Меркел , нито МакАрон /смешно да си помисля дори/ нито джуджето Путлер.

Какви "грантове" виждаш в това, какви "полюции на закипосани /какво е това/ интровертни фанатици" видя  ? Какви "паразитиращи фанатици и псевдорелигиозни философи" ?? ?  :lol6:

преди 6 часа, karadzha написа:

Комсомолска превъзходна

И мен ме кефи. Даже бих казал за вас и простотиите ви "комсомолска матросова превъзходна".

Болшевишкото грубо, реваншистко, агресивно мислене и  изрази,  са единствено от такива като вас. Цитирах току що няколко такива "полюции"  на бАтакиста "рангер" нищо не значещи.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 часа, miro20 написа:

Не знам колко тъп трябва да си , за да обвързваш българщината с временните политици, па дори временно успешни да са или не толкова.

Ти се виж кого подкрепяш и после говори за българщина! Най-големите продажници и подлоги! Или викаш можеш да държиш лекции по темата, обаче когато на дело трябва да разпознаеш българския национален интерес и българщината, тогава все не ти се получава? Защо ли?!

току-що, Lumberman написа:

обаче когато на дело трябва да разпознаеш българския национален интерес и българщината, тогава все не ти се получава? Защо ли?!

Дай пример. На общи празни приказки няма как да отговоря.

преди 1 минута, Lumberman написа:

Ти се виж кого подкрепяш и после говори за българщина! Най-големите продажници и подлоги!

Икои са те ? Нямам спомен да съм подкрепял червеноатакистката продажна измет , която всеки път се е проваляла при управлението на държавта.

преди 3 часа, miro20 написа:

Икои са те ? Нямам спомен да съм подкрепял червеноатакистката продажна измет , която всеки път се е проваляла при управлението на държавта.

Плювньо, например, "най-добрият ни президент" (цитирам тебе):laughing4:

Имаме новина... "Плевню" е бил против националната сигурност и българщината ли ? :) :)

преди 7 минути, karadzha написа:

"най-добрият ни президент" (цитирам тебе)

Я дай линкче към цитата ? Щото мога да ти дам много други мои думи в които съм го критикувал и съм го наричал "рататуй " например.

Нещо не се връзва с простотиите които /за кой ли път/ плямпаш за мен.

:)

преди 5 часа, miro20 написа:

....- Че да си националист, патриот е надпартийно. Никога не бих казал че да си българин трябва да си костовист, бесепар, гербист, бойковист и т.н. / едно от тях /  . И който не е такъв - значи не е българин ?!?!?. Откъде накъде ?

- Че не е нужно да си путинист или "червена бабичка"  за да уважа Шипка   

-Че не бива партия или партиен лидер да ПРИСВОЯВА национални признаци и символи, още по малко да се идеализира като "вожд и месия" .

Това добре ! :)

Ама от там нататък си несъстоятелен . В смисъла на писаното , нататък  не правиш разлика между единично и общо . Лепиш етикети присвоявайки единичното на общото  , по този начин размивайки граници.........Това води до Неразличителство ! В крайна сметка до форма на тъпотия някаква .

Това съвсем теоретично , без партиен привкус и пристрастия....

преди 1 минута, by_chechi написа:

До тук добре ! :)

О, Благодаря :)

Ама от там нататък си несъстоятелен . В смисъла на писаното , не правиш разлика между единично и общо . Лепиш етикети присвоявайки единичното на общото  , по този начин размивайки граници.........Това води до Неразличителство ! В крайна сметка до форма на тъпотия някаква .

Ами да, прав си отново . След това цитирам пълни профански абсолютно несвързани измишльотини на един от колегите ти...:

"...Какви "грантове" виждаш в това, какви "полюции на закипосани /какво е това/ интровертни фанатици" видя  ? Какви "паразитиращи фанатици и псевдорелигиозни философи" ?? ?  :lol6: "

преди 5 минути, miro20 написа:

Я дай линкче към цитата ? Щото мога да ти дам много други мои думи в които съм го критикувал и съм го наричал "рататуй " например.

Може и да си го критикувал, и най-добрите не са застраховани откъм критики. Пък ти по-добре да го бе нарекъл тутманик или тиквеник:D

преди 5 минути, by_chechi написа:

Това добре ! :)

Ама от там нататък си несъстоятелен . В смисъла на писаното , нататък  не правиш разлика между единично и общо . Лепиш етикети присвоявайки единичното на общото  , по този начин размивайки граници.........Това води до Неразличителство ! В крайна сметка до форма на тъпотия някаква .

Това съвсем теоретично , без партиен привкус и пристрастия....

Абсолютно вярно. Обаче ме стряска това, че си лепи етикети сам на себе си. Може би има нужда от помощ в крайна сметка.

преди 19 минути, karadzha написа:

Може и да си го критикувал, и най-добрите не са застраховани откъм критики. Пък ти по-добре да го бе нарекъл тутманик или тиквеник:D

така  си и знаех.. Нямаш цитат, пак само празни приказки :)

преди 2 минути, Тoни написа:

Абсолютно вярно. Обаче ме стряска това, че си лепи етикети сам на себе си. Може би има нужда от помощ в крайна сметка.

Е , помагам колкото мога ! :)

преди 5 часа, miro20 написа:

Какъвто вожд и месия квдроъгълните глави виждат във вожда си от РФ.

Нито Тръмп може да ми е "вожд" , нито Меркел , нито МакАрон /смешно да си помисля дори/ нито джуджето Путлер.

И мен ме кефи. Даже бих казал за вас и простотиите ви "комсомолска матросова превъзходна".

Това ти писано , никак не съответства на предното . Навежда на определени размисли .

Твърденията ти подлежат на доказателство . А пък доказателствата - обратни . Позицията ти определено и безусловно , как да го кажа най-кратко и ясно - е соросоидна ! 

При това обяснението е просто :

1-во - русофобия в следствие неразбиране и страх от Русия .

2-ро - стремеж към разбиване на всякакви граници , като етични , морални , ако щеш и биологични  ........така и включително държавни .

3-то - пропагандиране на корпоративни , наддържавни , частни интереси .............с което списъкът въобще не се изчерпва .....

Най-общо казано (пак теоретично !) , стремеж към неопределеност - пълен Хаос , максимална Ентропия . (ако това не ти идва сложно)

Можеш да започнеш с подреждането от " Кой , кой е ? " , след което следват множество въпроси очакващи отговор....

А имам усещането , че този въпрос не ти е труден . Но ти категорично отказваш ! 

преди 4 минути, by_chechi написа:

Можеш да започнеш с подреждането от " Кой , кой е ? " , след което следват множество въпроси очакващи отговор....

А имам усещането , че този въпрос не ти е труден . Но ти категорично отказваш ! 

Какво да отговоря на някой който сам няма отговори на елементарни въпроси ?

ТРъгнал да философства кой кой е... ентропии ще ми обяснява, и в същото време цитира видеота и тотлани фейкове, които съм ти ги навирал и за които съм те питал многократно.

Какво стана с последния ти фейк ?  След тридневния ултиматум, колко кораба потопи Путлер ? :)

Хайде когато порастнеш над тоива фейково ниво, заповядай да разсъждаваш "кой кой е  "  :) :)

преди 7 минути, by_chechi написа:

Това ти писано , никак не съответства на предното . Навежда на определени размисли .

И как "не съответства" ? По най обикновен начин ти говоря че националните аксиоми са надпартийни, и във второто което ме цитираш , казвам по конкретно че няма как временни политици и партии като ...  Тръмп, Меркел, Путлер, ББ с ГЕРБ , или Корнелия Нинова  с БСП  да са ми "вождове и месии" и да са ми аксиоми за "българщината" .  И че е тъпо да си го представи човек дори. :)

Ако ти не осъзнаваш тези толкова простички неща... и че видиш ли, било "соросоидно"  .. :)  твой си проблем.

преди 2 минути, miro20 написа:

.....След тридневния ултиматум, колко кораба потопи Путлер ? ...

Ето , че пак с глупости се занимаваш ! :lol6:

Е , добре ! Хайде пак да ти вляза в тесничките ти обувки . Макар че ти отговорих , но ти така и нищо не си разбрал . :)

......Колкото кораба потопи и при атаката на Дамаск , толкова потопи и в Черно Море ! Ултиматумът беше същия ! :)

Ама виж ги американците колко старателно и внимателно заобикаляха . Още по-кротички и тихички са сега (то иначе щеше да се чуе) ...... Казано по друг начин , двете страни си "играят на войници" , пробват се един друг , пък ти им се вързваш ....на потъналите кораби ! :lol6:

И за другото е ясно - не ти е по мисловните възможности......

Ето , че пак с глупости се занимаваш ! :lol6:

Е , добре ! Хайде пак да ти вляза в тесничките ти обувки . Макар че ти отговорих , но ти така и нищо не си разбрал . :)

......Колкото кораба потопи и при атаката на Дамаск , толкова потопи и в Черно Море ! Ултиматумът беше същия ! :)

Ама виж ги американците колко старателно и внимателно заобикаляха . Още по-кротички и тихички са сега (то иначе щеше да се чуе) ...... Казано по друг начин , двете страни си "играят на войници" , пробват се един друг , пък ти им се вързваш ....на потъналите кораби ! :lol6:

И за другото е ясно - не ти е по мисловните възможности......

Ама ти така и не можа да разбереш че това си е фейк и никакви ултиматуми не е имало. Както и оня фейк с Доналд Кук и памперсите :)

Ама си правиш "велики анализи " върхуфейковата си "база"  :lol6:

преди 12 минути, miro20 написа:

Ама ти така и не можа да разбереш че това си е фейк и никакви ултиматуми не е имало. Както и оня фейк с Доналд Кук и памперсите :)

Ама си правиш "велики анализи " върхуфейковата си "база"  :lol6:

Ето , това е соросоизъм - бялото става черно , черното - бяло , когато не му оттърва - ни чул , ни видял ! НПО - "Свят без граници" !  :lol6:

......Чудесен онагледяващ пример - сам си ги даваш доказателствата на това което казвам .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.