Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

преди 8 часа, RagnerBG написа:

Той просто използва моментът за поредната доза антируска пропаганда.

Хората протестират против една корпорация - Росатом. Както са протестирали и против други опасни проекти.Но сега е удобно такива като тебе да спекулират с "ето - антируска кампания" . 

Сякаш чувам ехото на онези лозунги от едно време - Западния атом е зъл атом,  съветския атом е мирен атом ... и подобни простотии...  :)

Важното е да се плюе в една посока, целенасочено и циклично.

Да, за такива като теб е сигурно много важно.

Но Мирча тези технически неща не го вълнуват, за това не ми се искаше да си губя времето да ги обяснявам.

Това е старо, но ще ти е полезно http://ludiwosleaeskotlov.1bbs.info/viewtopic.php?p=555

И едно мнение на Огнян Минчев

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

Един коментар на Добри Божилов:

Цитат

Срам нямат: САЩ извадиха деца да воюват срещу Путин… Като Хитлер 1945 г.

Публикувано на 06.05.2018

Всеобщата атака на империалисткия Запад срещу Русия премина още една граница – въвлякоха деца.

На вчерашните протести срещу Путин (избран със 76%, вторият е на 10%, а Тръмп в САЩ е избран с 46%), освен наемните грантаджии около Навални, бяха забелязани, и… деца.

Какво точно разбира това хлапе на снимката от Путин и от Русия? Та то дори не е било родено, когато днешният президент пое напълно разсипана и разграбена държава. Не е сигурно дори дали това момченце би се родило изобщо, ако не бе дошъл Путин да стабилизира страната си.

И ето го – на протеста. Путин не ни е цар…

Ама без цар, ще ви изколят, западняците, бе малки келешчета! Да не мислите, че на Запада му дреме за вас. Западът иска само земята на Русия, ресурсите и. Той не иска населението.

Вижте, че дори визи не ви дават западняците! Защо протестирате в тяхна полза?

Грантаджии и психо-десни у нас наблегнаха на това, че децата били арестувани. Това е съвсем законно – дете може да се задържи, ако нарушава обществения ред. Футболни хулигани, наркомани, дребни престъпници – всички те се задържат. Какво да ги правят – да ги оставят да трошат и рушат ли?

Престъпникът е не полицаят, който си е свършил работата, а онзи болен мозък, който е довел детето на подобна акция.

Всъщност, историята много прилича на последните дни на Третия Райх. Хитлер приема буквално деца в армията, и ги праща да умрат, за да спечели още няколко дни. Войната е приключила, разгромът е неизбежен. Но западняците са това – и децата ще жертват, заради себе си.

Безчувствени, студени, това не са хора…

Какво място имат истинските живи хора, с чувства, в този извратен свят?

Добри Божилов, Фейсбук

О да https://bultimes.com/Ти-момченце-нямаше-да-си-жив-без-Путин/

:lol6:

Тоя "зъл запад" много "агенти" имал из цяла РФ бре. В толкова руски градове по цялата страна да впрегнат толквоа младежи и деца , и все под носа на ФСБ и др вездесъщи руски служби ? ?

Сириъсли ???  :) 

Тоя дето е писал тези простотии , дали Добри Божилов /който не го намирам във фейсбук/ , дали е поредна повръщня от бултаймс,  във всички случаи би било много смешно ако всъщност не бе толкова тъпо.

А ако все пак искаш да видиш класика в методите на пропагандата и дезинформацията  как се използват деца, ето ти конкретни и пресни примери :

https://euvsdisinfo.eu/как-дезинформация-использует-для-сво/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 часа, Lumberman написа:

Ама без цар, ще ви изколят, западняците, бе малки келешчета!

"Руссиян шта заколи"

Що ги цитирате упорито тези простотии и си ги лайквате не знам

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

"Руссиян шта заколи"

Що ги цитирате упорито тези простотии и си ги лайквате не знам

И аз знам, че на някои хора не им се нрави, че Русия още я има, че и амбиции има. Щото България по моему я има само де юре като държава, разграден двор сме. Разсъдете върху това, че ако я няма Русия, няма да има за какво да ви плащат :) Съвсем ще я окъсате, особено някои.

Навальный стал неинтересен своим сторонникам

на 6.05.2018 г. в 22:21, Lumberman написа:

И аз знам, че на някои хора не им се нрави, че Русия още я има, че и амбиции има. Щото България по моему я има само де юре като държава, разграден двор сме. Разсъдете върху това, че ако я няма Русия, няма да има за какво да ви плащат :) Съвсем ще я окъсате, особено някои.

Я виж ветеринаря в какъв катарзис е изпаднал ? или се  е "събудил" ? Нещо е почнал да говори почти като мен :)

В тази връзка кой търпи....абе на Тръмп вече цялата рода са в президентството. Що тъй ве?

Цитат

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър пристигнаха в Йерусалим за спорна церемония. Дъщерята и зетят на Доналд Тръмп предвождат американската делегация, която в понеделник ще открие официално посолството на Съединените щати в древния град, съобщава Нова телевизия.

:laughing5: та кой се държи като цар? 

преди 36 минути, nikssi написа:

В тази връзка кой търпи....абе на Тръмп вече цялата рода са в президентството. Що тъй ве?

Това е то "демокрация" какво да правиш! По американски. Цял свят тях гледа... а някои особняци и чело в земята чак бият.

преди 1 час, miro20 написа:

А, бре, Пасков - към теб имам един единствен въпрос - колко ти платиха, за да обърнеш палачинката?

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

на 13.05.2018 г. в 23:00, Agentpat™ написа:

да обърнеш палачинката

Абе не само  ветеринаря се е "събудил" .Гледам и един друг виден червен пропагандатор, известен най вече с лафа за 80% дебили,  с изненадващ пирует :

Цитат

Русия има напълно неадекватна политика на Балканите през последните 25 – 30 години, защото са се провалили мегаломанските й проекти.

„В последно време Русия претърпя тежки геополитически поражения не само в Украйна. Русия беше изхвърлена от Черна гора, влиянието ѝ беше редуцирано в Босна, а с последните събития беше изхвърлена и от Македония. Единствените й опити в момента са да задържи своето влияние в Сърбия. Но въпросът е докога. За Сърбия, която бе бомбардирана от НАТО, е въпрос на време да мине от другата страна“

• 2 седмици по-късно...
на 6.05.2018 г. в 22:21, Lumberman написа:

Навальный стал неинтересен своим сторонникам

La imagen puede contener: una o varias personas

Цитат

Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

• 2 седмици по-късно...

Да попитам народа: какво мислите, очаквате ли атентати на световното по футбол? Дали този път някой ще се кротне или ще бъде като по време на олимпиадата в Сочи?

мммдаааа... Кой ще уважи първенството :

https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/06/13/3199287_koi_durjavni_lideri_uvajiha_putin_za_otkrivaneto_na/

Междувременно ... в еуфорията от футбола, честито им повишение на пенсионната възраст и ДДС :

http://www.segabg.com/article.php?id=908961#.WyJNjnqWV1s.twitter

Което не се връза с....

DflQHGpWsAEmn3x.jpg:large

Ана карй... не е първата не е и последна лъжа на Буратино. :)

Сега е добре да провериш какво е казал и в детската градина.:D

Даа, може би ще стигнат България...може би.

Ама за Мирко не е важно как е в "европейска" България и другите страни в Европа, а как е в Русия.Все пак за това плащат.

https://news.bg/world/za-blizo-90-g-rusiya-za-parvi-pat-predlozhi-uvelichenie-na-pensionnata-vazrast.html

" Агенцията пояснява, че нивата в Русия - едни от най-ниските в света, са приети през 30-те г. на миналия век. "

"Ние предлагаме относително дълъг преходен период - започвайки от 2019 г., ние предлагаме поетапно увеличение на възрастта за пенсиониране при мъжете до 65 г. до 2028 г. и 63 г. при жените до 2034 г."

" Президентът Владимир Путин многократно повтори, че в даден момент реформите ще са необходими. "

преди 35 минути, M.Николов написа:

Ама за Мирко не е

Да си видял в анонсираните новини да съм казвал нещо за Николов какво му е важно  и че за това му плащат ??

:)

Тролове като теб винаги ще си измислят дори за прогноза за времето че... ето вземаме че  сега в Москва е облачно и по хладно от вчера.https://weather.rambler.ru/v-moskve/

Ахааа.. ето как на Миро му плащат да  е  каже че е облачно и хладно.

Тъпо нали ? Тъпо я.. те това си ти. :)

По лошото е че си мислиш че "опонираш". А то просто си хейтиш върху ЕДНА и съща новина :)

Абе и аз гледам те интересувам живо... Що така ? Парада ли ти повлия нещо ? :)

Вече имам няколко такива обсебени вманиачени форумни "Фенове" :lol6:

Ще ти се. Обикновенно ти си газиш лука :)

И понякога се налага да "ти посочвам мястото" че се самозабравяш малко... Скоро не си ме заплашвал със съд и затвор, за това че си се обидил за "божеството" си  льотчика Радев? :lol6:

преди 9 минути, M.Николов написа:

Ама много се интересуваш от положението в Русия, бре!Що така?:D

Щото бил русофил.:lol6:

А теб колко те е интересувала Франция и железниците ? :) :)

Ми направи тема, хората които ги интересува, ще обсъждат. Къв ти е проблема ?

Това май ти е първото и "споменаване" ,  и то не защото те интересува, а защото "да си изтролиш Миро"

преди 29 минути, Agentpat™ написа:

Щото бил русофил.:lol6:

Ми може да ти е смешно , но както съм казвал многократно, съм си русофил, и 80% от новините ги чета, гледам  от рускоезични сайтове и медии. Това разбира се, както знаете също много добре, не ме прави "путинист".Даже обратно. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.