Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

Където си иска живее. Жена му е монголка. Такива хора са граждани на света.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

Разбира се. Както и Депардио, и др . избраха РФ заради високите данъци в родината им :)

Само че никой от тях не живее в РФ.

Всъщност, всички путинисти това им е характерната черта. Всички са "фенове" , но ако трябва да живеят в РФ... айде нема нужда.... ще си хвалим Пулер от другаде  ... :) :)

Не е вярно . Нито мечки има, нито е студено. Ах да.... Нима си мислиш че всички са в Сибир ? :laughing4:

Тоя бай Мирьо се мъчи с всевъзможни лъжи и спекулации да демонизира руснаците, мъчи се да ги очерни, да ги унизи и да ги оплюе по всякакъв начин. Явно е някакво  депресирано злобарче, расист и ксенофоб. Кой знае, може да го е яд на руснаците, че са бели и руси, а той може би е черен като циганин.

На такива като него не може да се има вяра. Бълват лъжи и спекулации.

И за негов най-лош късмет Путин отново успя да възвърне статута на Русия на световна сила и да възстанови ядрения баланс на планетата.

преди 7 минути, gagodrago написа:

Тоя бай Мирьо се мъчи с всевъзможни лъжи и спекулации да демонизира руснаците, мъчи се да ги очерни, да ги унизи и да ги оплюе по всякакъв начин. Явно е някакво  депресирано злобарче, расист и ксенофоб. Кой знае, може да го е яд на руснаците, че са бели и руси, а той може би е черен като циганин.

И за негов най-лош късмет Путин отново успя да възвърне статута на Русия на световна сила и да възстанови ядрения баланс на планетата.

Само дето нямам нито една лъжа казана, нито демонизиране, нито плюя руснаци / а критикувам управляващат амафия/ нито съм злобар, нито расист, нито ксенофоб,  нито съм чер, нито циганин  :)

За всички фенове, които нямат адекватни отговори,  и  забравят че темите не са за мен,  заповядайте

Нямал нито една лъжа казана... ами какво имаш? Клевети, спекулации, расизъм и злобеене.

Най-хубавото е, че може да си ревеш колкото искаш по форумите, на никой в Русия не му пука за теб, нито бъдещето на руснаците зависи от теб. Те си имат управници, които се справят много добре.

преди 42 минути, gagodrago написа:

Нямал нито една лъжа казана... ами какво имаш? Клевети, спекулации, расизъм и злобеене.

Да бе цитирал поне една ли ?

За расизъм, злобеене пък въобще не говоря.... :laughing4:

Говори си , не ми пречиш... Пътеката на  комплексираните обсебени фенове води до ....

преди 45 минути, gagodrago написа:

Най-хубавото е, че може да си ревеш колкото искаш по форумите, на никой в Русия не му пука за теб, нито бъдещето на руснаците зависи от теб. Те си имат управници, които се справят много добре.

Всъщност в РФ им пука на някои... за съжаление, режма  на който симпатизираш, не им позволява да изплуват, като Навалний и др. . И ги държат под вода.

Да , това е факт. Идея си нямам защо обаче това ви харесва.

Толкова ли се кефите на нагласени, предварително известни"избори" ??

Колкото и промит мозък да си , все  една гънка  би трябвало да "светене" че нещо не е наред тука....  А друга гънка да се запита.. кому е нужен този театър ??

Когато няма нито една гънка... нещата наистина са зле... много зле.

преди 6 часа, miro20 написа:

Разбира се.

"феновете" на режимите , това не могат да разберат.  Толкова богата страна, буквално лежи върху най големите природни запаси, а се доверяват на едно управление, което е тотално компрометирано.

А у нас как е? Нормални медии няма отдавна. Всичко е на Шиши, разбирай Боко. Всичко, което не им изнася е фейк нюз. Западът обаче продължава да използва the Russians и Russia. Или не разбираш за какво става дума или се правиш, човек. На "Запада" им е нужна заплахата Русия. Отговори простичко: защо за Северна Корея не говорят за "севернокоейците" а за Ким чен ун, за Иран говорят за аятоласите, а не за иранците, а за диктатурата на Кремъл говорят за "руснаците" и Русия? Световните енергийни запаси са на привършване. Сега е Сирия наред, след това Иран, а впоследствие Русия. Ам след това какво правим?

Знаете ли кога американците са искали да ходят в Русия? Масово! По време на Великата депресия /1929- 1933/в Съветска Русия по завета на Ленин за построяване на комунизма -...Съветска власт плюс електрификация... ЗА 6-7 ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА В СЪВЕТСКА РУСИЯ СА КАНДИДАТСТВАЛИ НАД 100 ХИЛЯДИ АМЕРИКАНЦИ! За глада няма фобия и филия!:no-no:. Другото което е интересно ,че целият свят е симпатизирал на  на Съветския съюз дори най -големия ловец на партизани и комунисти  ГЕЧЕВ! Той дори е ходил в Москва за да види чудото на комунизма. Но...приятели му дали един мотор и той отишъл в най-близкия колхоз  да види там селяните колко са добре. Било точно обяд и в този момент една група от колхозниците дошли да обядват . Седнали на една голяма каменна маса с издълбани ДУПКИ в които сложили по един черпак каша и те с дървени лъжици започнали да ядат!:D Това според него го отвратило от строящият се комунизъм. Но това е минало. А сега двама откачени ГОЛЕМИ военнолюбци  ПУТИН  и и ТРЪМП могат да запалят Голяма война . И парадокс- една от най -военнолюбиви нации ,която реално запали две световни войни -Германия трябва да наложи ЕС да балансира между тях.. Да не говорим за откачения Ердоган  ,който си води война и може и нас да запали. Дано най -големият ни съюзник Кюрдистан го тормози и го заангажира.А ,ние като БЪЛГАРИ трябва да бъдем САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРОФИЛИ!

преди 7 часа, Мальчик Бананан написа:

А у нас как е? Нормални медии няма отдавна. Всичко е на Шиши, разбирай Боко.

Няма нормални медии, но в млко по друг смисъл. А именно че си правят каквото си искат. Аз не виждам някой от опозицията да е спрян да говори срещу ББ, дават гледни точки на всякакви, включително и на перхидроления и компания д аси генерират спектаклите.  Отделно че примерно руски телевизии преброих  22  по кабеларката.

В РФ медиите са просто придатък на службите. Тяхното не е "новини" в нормалния смисъл да информираш, а...  медийни мероприятия по налагане на дадена линия. А друга линия освен путинската, няма. Пика на тази информационна кампания бе "отразяването на Крим" , преди и след   военна анексия, Путлер награди 300 журналисти за "правилно отразяване" .

Твоа е такъв нонсенс... властта да те награждава, вместо да си коректив и да задаваш неудобни въпроси.Още тогава ми стана ясно че Пулер просто награди не журналисти, а служителите  на службите , участвали във тази военна анексия. :)

Това което плямпат "уж алтернативните" кандидати на изборите, е просто шоу, и никой не ги взема на сериозно.

Единствената реална силна кандидатура бе Навалний, който  с процедурни хватки бе отстранен. РАзследванията му и филмите за корупция в горните етажи на властта бяха успешно парирани и неглижирани.

преди 1 час, bigiadri написа:

ЗА 6-7 ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА В СЪВЕТСКА РУСИЯ СА КАНДИДАТСТВАЛИ НАД 100 ХИЛЯДИ АМЕРИКАНЦИ!

Предполагам визираш това :

https://www.balkans.kp.ru/daily/25863.3/2829607/

Само дето не виждам "кандидатстване" 100 към 6-7 , а просто поканени  американски, германски и др специалисти инженери, които ударно са строили руските заводи /над 500 / и са обучили хиляди руснаци.

И когато валутата взела да привършва, а и вече не им били нужни специалисти , договорите са скъсани, американците изгонени. :)

Spoiler

Чтобы навсегда оставить индустриализацию в глазах народа как «беспримерный подвиг освобожденного пролетариата, руководимого партией большевиков и гениальным Сталиным», генсек расстрелял всех, кто так или иначе был связан с закупками импортного оборудования. Сотни высококлассных инженеров в конце 30-х годов оказались «врагами народа» и «вредителями». Фактически благодаря их работе СССР смог подготовиться к ­войне с фашистской Германией и победить. Но история объявила героями совсем других людей.

Можем да си припомним и другата американска помощ само 10-на години по късно по време на ВСВ , за която не се "тръби" - по плана Ленд-лиз.

Цифрите са впечатляващи

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

....Предполагам визираш това ...

Не,това е прочетено от книга за Никола Тесла!

преди 6 часа, miro20 написа:

Покажи скритото съдържание

Чтобы навсегда оставить индустриализацию в глазах народа как «беспримерный подвиг освобожденного пролетариата, руководимого партией большевиков и гениальным Сталиным», генсек расстрелял всех, кто так или иначе был связан с закупками импортного оборудования. Сотни высококлассных инженеров в конце 30-х годов оказались «врагами народа» и «вредителями». Фактически благодаря их работе СССР смог подготовиться к ­войне с фашистской Германией и победить. Но история объявила героями совсем других людей.

Цифрите са впечатляващи

Ма верно ли твърдиш, че има опозиционни медии? Имам предвид сериозни такива. Не поглед-моглед. Виж какво се случи с една Би Ай Ти. Има нещо като нормална медия като фрогнюз, ма и тя е една сериозна... мани-мани... В България НЯМА друга гледна точка в медиите. Няма как да има, Миро. Ние сме авторитарна държава. А руснаците има алтернативни медии (разбира се едва ли са регистрирани/хоствани в Русия). България на Борисов и Шиши е умален модел на путинска Русия. Само дето там са "малко" повече народ, т.е. повече различни мнения. При нас е много, ама много по-зле. Посочи ми кой да чета? Ченгето Иво Инджев? Или някой дру грантаджия? В това отношение сме супер спрели, ама никой не иска посещение от ДАНС-манс и тъ нъ. Примерът с попа де каза нещо накриво за Кирил и го посетиха ДАНС няма нужда да ти го напомням, нали:?

преди 6 минути, Мальчик Бананан написа:

Ма верно ли твърдиш, че има опозиционни медии? Имам предвид сериозни такива. Не поглед-моглед. Виж какво се случи с една Би Ай Ти. Има нещо като нормална медия като фрогнюз, ма и тя е една сериозна... мани-мани... В България НЯМА друга гледна точка в медиите. Няма как да има, Миро. Ние сме авторитарна държава. А руснаците има алтернативни медии (разбира се едва ли са регистрирани/хоствани в Русия). България на Борисов и Шиши е умален модел на путинска Русия. Само дето там са "малко" повече народ, т.е. повече различни мнения. При нас е много, ама много по-зле. Посочи ми кой да чета? Ченгето Иво Инджев? Или някой дру грантаджия? В това отношение сме супер спрели, ама никой не иска посещение от ДАНС-манс и тъ нъ. Примерът с попа де каза нещо накриво за Кирил и го посетиха ДАНС няма нужда да ти го напомням, нали:?

Трябва да ти кажа,че с риск да те бележат като путинист ти лайнах поста. За някои забрадки и изкукали анонимни сърфове всеки с различно от тях мнение е путинист. Сори за лайка , ама да не ти дреме да знаеш. Важното е да работиш и се грижиш за любимите ти хора и да си здрав, тия кълвящите във форума умора нямат.

Homeland S07 вече е пета серия. ;)

преди 56 минути, nikssi написа:

Трябва да ти кажа,че с риск да те бележат като путинист ти лайнах поста. За някои забрадки и изкукали анонимни сърфове всеки с различно от тях мнение е путинист. Сори за лайка , ама да не ти дреме да знаеш. Важното е да работиш и се грижиш за любимите ти хора и да си здрав, тия кълвящите във форума умора нямат.

Homeland S07 вече е пета серия. ;)

Наистина ли си мислиш че лайковете на разни "изкукали" потребители които не са излизали повече от 3 месеца от форума да не би да пропуснат да изтролят някого имат някакво значение за нормално мислещи хора ? Те са си за твоите подобни да се перчите че имате 20К + лайкове което мен въобще не ме впечантлява както и тъпоумните ти обиди които се опитваш да сипеш към всеки с различно от твоето мнение. И аз също лайквам поста защото считам че нещата които е казал Мальчик Бананан  са верни.

преди 23 минути, lsmurf написа:

Наистина ли си мислиш че лайковете на разни "изкукали" потребители които не са излизали повече от 3 месеца от форума да не би да пропуснат да изтролят някого имат някакво значение за нормално мислещи хора ? Те са си за твоите подобни да се перчите че имате 20К + лайкове което мен въобще не ме впечантлява както и тъпоумните ти обиди които се опитваш да сипеш към всеки с различно от твоето мнение. 

За сметка на това, вашите чутовни глупости които пишете са впечатляващи!!!

За медиите единствно съм съгласен за ТВ Би Ай Ти че много странно я съсипаха. Имаше доста ценни предавания .

Но все пак човек тук може да се информира в доста по широк диапазон,отколкото в някои тоталитарни диктатури. Кеф ти Дачковци, Карбовци, Световнипогледи на Симовци, бАтакисти, Пасковци , и какви ли още не знайни и незнайни "опозиционери". Освен в медиите, никой не е забранил на хората да излязат на улицата по всякакви поводи , кефти ЗА лифтове, кеф ти Против.

"профилактирането" за патриарха е огромен гаф, и мисля просто някои са се престарали да "угодят" на величайшата особа, която за признателност ни оплю както циганин не те е плюл.

Най е лесно да се оплакваме и да се реве за цензура, но поне в сравнение пак акцентирам, спрямо други  държави където за пост , репост в мрежата спокойно можеш да лежиш реален срок в затвора.където 200-300 журналисти са загинали  заради професионалния си дълг,  където интернет-надзорчика  е цанзурирал стотици хиляди сайтове и опозиционни блогове, сме много по добре.

преди 22 минути, lsmurf написа:

Наистина ли си мислиш че лайковете на разни "изкукали" потребители които не са излизали повече от 3 месеца от форума да не би да пропуснат да изтролят някого имат някакво значение за нормално мислещи хора ? Те са си за твоите подобни да се перчите че имате 20К + лайкове което мен въобще не ме впечантлява както и тъпоумните ти обиди които се опитваш да сипеш към всеки с различно от твоето мнение. И аз също лайквам поста защото считам че нещата които е казал Мальчик Бананан  са верни.

Смърфи ти си редовен тука , аз просто минавам да видя какви ги бръщолевите. Гледам и разни други с комплекси тролят ли тролят но тях не е проблем да ги подминаваш. Какво съм те обиждал тебе ? Анонимен смърф ли си ?Анонимен си! Ти по добре си виж твоите постове, дали ти се държиш така - не аз.

преди 28 минути, lsmurf написа:

твоите подобни да се перчите че имате 20К + лайкове

Абе смърфи - виж какви са темите където пиша. Сериозните теми не тука в политиката и после ми говори за лайкове. 

преди 24 минути, miro20 написа:

За медиите единствно съм съгласен за ТВ Би Ай Ти че много странно я съсипаха. Имаше доста ценни предавания .

Но все пак човек тук може да се информира в доста по широк диапазон,отколкото в някои тоталитарни диктатури. Кеф ти Дачковци, Карбовци, Световнипогледи на Симовци, бАтакисти, Пасковци , и какви ли още не знайни и незнайни "опозиционери". Освен в медиите, никой не е забранил на хората да излязат на улицата по всякакви поводи , кефти ЗА лифтове, кеф ти Против.

"профилактирането" за патриарха е огромен гаф, и мисля просто някои са се престарали да "угодят" на величайшата особа, която за признателност ни оплю както циганин не те е плюл.

Най е лесно да се оплакваме и да се реве за цензура, но поне в сравнение пак акцентирам, спрямо други  държави където за пост , репост в мрежата спокойно можеш да лежиш реален срок в затвора.където 200-300 журналисти са загинали  заради професионалния си дълг,  където интернет-надзорчика  е цанзурирал стотици хиляди сайтове и опозиционни блогове, сме много по добре.

Как би коментирал факта че запратиха Григор Лилов единствения читав разследващ журналист в трета глуха . Е не са го премахнали физически все пак но му запушиха устата. А фалшиви опозиционери като Волгин например никой не ги мърда от националното радио.

преди 49 минути, nikssi написа:

Смърфи ти си редовен тука , аз просто минавам да видя какви ги бръщолевите. Гледам и разни други с комплекси тролят ли тролят но тях не е проблем да ги подминаваш. Какво съм те обиждал тебе ? Анонимен смърф ли си ?Анонимен си! Ти по добре си виж твоите постове, дали ти се държиш така - не аз.

Не съм грандомански настроен та да се притеснявам че някой ме нарича "анонимен" . Ти обаче е време да си починеш май защото не виждаш нищо лошо да наричаш някого "изкукал" даже и не го споменаваш . Човек нямам нищо против теб върши си работата ако не тролиш ти ще е някой друг за мен е без значение. Защо си мислиш че съм непрекъснато тук ? Аз влизам от време на време просто да видя докъде може да стигне наглостта на някои хора просто ми е любопитно и толкоз.

преди 1 час, lsmurf написа:

Човек нямам нищо против теб върши си работата ако не тролиш ти ще е някой друг за мен е без значение.

Е , тези теми са ти любимите. Не видях твое участие в една тема различна от политическите теми, не го разбирам това но пък и може да не съм прав - всеки има своите интереси. Чаткай си на воля. 

преди 1 час, lsmurf написа:

Как би коментирал факта че запратиха Григор Лилов

Ми ако не се лъжа и ти си го цитирал и аз в различни теми. Освен фейса, цитират го и епицентър бивол и др.

Напомням че акцента ми не е че в България е рай за свободата на словото, но е много по добре от това подобни журналисти да са в затвора или.. по  лошо..

преди 21 часа, gagodrago написа:

Как смееш истината да говориш? Не си ли чувал, че тя е табу по отношение на Миро-истината. "Него всички нормални хора го уважават." Това той го казва, а той "никога не лъже". Вкл. и тези така викат (тука ще цитирам една апокрифна анкета, за която и бан получих; понеже "видите ли новите дрехи на царя"):

Spoiler
  • 3. Как бихте определили/характеризирали въпросния потребител "miro20"? Уважавате ли го като човек и участник в дискусиите?

• Обикновен участник в дискусиите, който просто изразява лично, неангажиращо мнение. Изпитвам (известно) уважение към него.

• Трол, пропагандатор, който поддържа определена политическа линия във форума и не се свени да лъже и манипулира. Няма как да бъде достоен за уважение.

• Човек, който има своите дъски за дялане и своите пристрастия, но е искрен и съвестен. Не мога да го съдя.

0
    • Продадена душа и лъжливо овчарче, от който по-добре да се страни. Не само че не го уважавам, но се гнуся от него.

• Човек, който очевидно е "на хранилка", иначе не би прекарвал толкова време във форума, и то главно (и само) в политическия раздел.

• Не мога да преценя.

• Проводник на американски империалистични интереси във форума.

• Човек със силни пристрастия, които може да му пречат да види истината, но в никакъв случай не и продажник и манипулатор.

Съветът ми е - игнорирайте го. Не го бройте за жив, защото той и без това не е. Жив човек така не говори.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.