Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

на 7.01.2020 г. в 11:23, Мальчик Бананан написа:

По-голяма провокация от това да убиеш втория най-важен човек в Иран е само да бомбят Хаменей. Без да се пренебрегва момента, че нападението над US посолството вероятно е дело на Сюлеймани, то НАТО застават зад един акт на държавен тероризъм.

Представяте ли си какво щеше да стане ако иранците бяха убили Пенс и свитата му? Само че такива неща никога не стават, пък после иранците били провокирали. Провокират слабите нерви и арогантността на т.нар. американци, които са ционистка креатура. Такива все нещо ги провокира, а пък те дрънкат оръжията и убиват незащитени и неочакващи хора. Въобще "доблестно поведение" отвсъкъде - "иранците пак виновни". Чак не мога да повярвам, че иракчаните им правят сечено. Да се учи Бойко на дисциплина да не го хванат и него с тоягата :)

А Миро да внимава да не го посети някоя иранска ракета. Имаше тука един във форума дето го заплашваше. Най-добре някъде под земята да потъне, тъкмо ще запази и малко сурат за по-натам.

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 4 часа, Lumberman написа:

А Миро да внимава да не го посети някоя иранска ракета. Имаше тука един във форума дето го заплашваше. Най-добре някъде под земята да потъне, тъкмо ще запази и малко сурат за по-натам.

Да, с какво ли не са ме заплашвали фейкометите, и все в земята потъват някъде... :) 

Мен все още не ми е ясно колко лесно заехте позиция на ислямския режим в Иран.

Което показва само едно - За вас принципи няма. Важното е кой е против САЩ и кой е с "матушката".

Ако Бен Ладен беше жив, сега и него щяхте да възхвалявате.

преди 4 часа, Lumberman написа:

Представяте ли си какво щеше да стане ако иранците бяха убили Пенс и свитата му?

Ако Пенс бе организирал атентати като този в Сарафово, нямам нищо против.

преди 13 часа, miro20 написа:

Ей го на... Пак цитира Россия1 . Горе в дясно ъгълчето :)

Леле колко си празен. :)

От теб няма какво да се чете и копира .....:nono:

Хайде стига , спри се ! Че ако говоря с простички думи народни , някой на твоето ниво на умствено развитие пак ще ме банне....:lol6:

.....А сега ако ме банне , значи да го сравнявам с теб , за него е люта обида....:lol6:

:) следващото не е по възможностите на "Мировци" :) )

Когато Иран е представлявал цивилизацията на Персия , по Америките са бродели олмеки (14в - 3в пр.Христа ) . А след това толтеки , маи , ацтеки....За България би трябвало всеки българин да се знае ...

Каубоите са на някакви си има-няма 200 години . От къде в тях цивилизация , че да ни учат как да живеем ? :)

мдаааа

Възможно е да се е задействал ирански радар и да са пуснали ПВО ракети по гражданския самолет.

Мирчев, новите ти американски господари много кръвожадни бе. Баси изродите. Навсякъде ходят и трепят хора, сякаш целият свят им е бащиния. Много им се ще на тъпите ти американци да заграбят ресурсите, суровините, златото и петрола на целия свят, нали?

преди 8 минути, gagodrago написа:

господари

Забавно е едн миньон да коментира "господари".

Аз не съм от вашето племе "миньони". Изгледай филмчето за да разбереш какво имам впредвид. :) 

....ха са посегнали на нещо в Европа , ха са остнесли кухите американски кратуни ....

Айдеее ! Къш от тук ! :)

И тук :

Някой , който е гледал видеотата на Чечи ще ми разкаже ли за какво става дума ? :) 

НЯкой ? :) 

oAgXZZqajzEl3sVodH3vUQ.gif

преди 28 минути, miro20 написа:

Някой , който е гледал видеотата на Чечи ще ми разкаже ли за какво става дума ? :) 

НЯкой ? :) 

oAgXZZqajzEl3sVodH3vUQ.gif

Видео-файловете, които колегата Чечи е цитирал, са за хора, които могат да мислят, а не за хора на ниво "писар в щаба" които даже не могат да пишат правилно!

Конспирации , фантазии или действителност? 

Още едно мнение по-темата - Сулеймани. 

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/rusiia-predala-general-suleimani-amerikantsite-specheli.html

https://news.bg/world/rusiya-izprati-v-libiya-oshte-naemnitsi-v-podkrepa-na-haftar.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=image&fbclid=IwAR09i6Oo1IXnrJTmLe56mfe6LHCcxKYk5WGPUob8C5T33bpfLqlmG7qutWI

А ся де ? Какво ли ще правят руските наемници срещайки турските ?

:)

Или Путя ще каже...

Цитат

Путин коментира сведения, че руските наемници се предполага, че присъстват в Либия. "Ако има руски граждани там, те не представляват интересите на руската държава и не получават пари от руската държава", подчерта държавният глава.

"Своих не бросаем" ... мдаммм .... като в Донбас... :cool:

Опааа ! Случи се нещо от много голямо значение - за Русия и целия свят мисля....Тиха революция може би ?

..................................

преди 10 часа, miro20 написа:

От руините оставени и окрадена от американците (и Европа) територия хвърлена в хаос , ще възстановят една добра в миналото държава......Но ти си далеч от тази неща.....:nono:

преди 2 часа, by_chechi написа:

ще възстановят една добра в миналото държава......Но ти си далеч от тази неща.....:nono:

Айде бе ? ще възстановяват кое ? Военната диктатура на Хафтар ли ??

Не разбираш ли че участието на руските наемници и официална армия и подкрепа в тези размирни райони не са за "възстановяване" или нещо такова.

А просто да са винаги "контра" на САЩ и международните усилия .

В Сирия виждаш ли какво става ?

Нали два пъти минимум вече обявяваха край на ИГИЛ миналите години , обаче бомбардировките  на мирно население , болници и пекарни продължава .

И до  ден днешен.

В нета има достатъчно гнусни кадри на разчленени деца от днешни и вчерашни техни бомбардировки .

Това ли казваш е "възстановяване" на хубави държави ????

преди 23 минути, miro20 написа:

....А просто да са винаги "контра" на САЩ и международните усилия .....

Ами да де ! Добре , че ги има за контра ! Че където са стъпили САЩ и "международните усилия" - само хаос , грабеж , избиване на население и разорение на иначе били добре уредени държави....

Питай либийци , иракчани , сирийци и не само ! А не тези които ти тъпчат мозъка с извратена "информация" ..... :nono:

Заб.: А такива като теб само "диктатура" (тояга имам предвид :)) ги оправя....За това диктатура - докато нещата се оправят .:nono:

преди 5 минути, by_chechi написа:

За това диктатура - докато нещата се оправят

Какво разбираш "да се оправят" ?

Обикновенния човек да няма думата, да те мачкат да те вкарват в затвор само заради "лайк, пост" ??

Да си в затвора само защото си постнал критика срещу бат Бойко ???  Искате си го , нали ?

Хем сърби  хем боли. Най удобно се плюе демокрацията и управляващите от....  демократични държави.

Искаш  дерибеите мафиоти необезпокоявани да си крадат на воля, без да се дава гласност от подконтролните лакейни медии ??

Упс... ми то това е реалност във любимата на някои "матушка" :)

Или в Иран, или в Сев. Корея ?

Пробвайте се да виреете там .

преди 9 минути, by_chechi написа:

А такива като теб само "диктатура" (тояга имам предвид :)) ги оправя....

Тук предизвикваш искренния ми интерес. КАкво искаш да "оправяш" в мен бе, другарю :) 

Наистина, много ми е интересно.

Да чета и да вЕрвам на фейкове ? Да гледам "россия1" ??? / аз и сега ги гледам и им се смея /

Да съм кон с капаци ? Да не мисля ? Да обиждам и псувам инакомислещи както вие правите ??

Да поствам малоумни клипове със заглавия ШОК УЖАС ???

:)

А ?

преди 7 минути, miro20 написа:

Какво разбираш "да се оправят" ?...

....Тук предизвикваш искренния ми интерес. КАкво искаш да "оправяш" в мен бе, другарю :) 

Наистина, много ми е интересно.

Закономерно , неизбежно , очаквано беше нищо да не си разбрал от поста ми ! :lol6:

Пак си го прочети и мисли , мисли , мисли (колкото можеш и ако можеш !) . Мисли в исторически , и държавни категории ! :nono:

.....макар , че няма никаква реална възможност да се справиш ! :)

мдам... няма какво да кажеш. Затапен и унижен както винаги .

Мечтай си за диктатури...

Основната цел на всеки "миньон".

преди 4 минути, miro20 написа:

мдам... няма какво да кажеш. Затапен и унижен както винаги .

Мечтай си за диктатури...

Основната цел на всеки "миньон".

Ето го и "живото" доказателство на това което казвам - че си........в същност поне това трябва да си го знаеш ! :lol6:

Аз ли ? Нали това искаш да "оправяш в мен" . Да вЕрвам на диктатури и да съм "миньон" .

Като теб.

Няма как да стане. Прекалено си плитък и празен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.