Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 минути, Belefor написа:

Ти да не си пияна?

Не е пияна, а е пиян.

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Господ дава, но в кошара не вкарва.... са казали умните хора.... 

За това пък гербаджии си вкараха доста в собствената кошара...това водопади,това пачки,това асансьори..това администрация да им гласува по избори ..това увеличение на заплати на държавни служители..Само забравиха за умните хора...това пък автоматично означава,че не сте толкова умни...само сте алчни ...за това сега виете като тъпи,гладни кучета покрай Радев....Някой дойде с потенциал,да ви нарита и да ви събори къщичката изградена с подкупи,корупция и захранване на определени хора...за това ви е болката...изтървате кокала и ще ви влезе чокана...и дай боже,господ да ви вкара в кошарата,където ви е мястото...при бай Ставри...

https://myara.bg/electoral-snapshot-february-2026-1671/

Декларативната подкрепа сред заявяващите, че ще гласуват за определена партия и коалиция е както следва: формация на Румен Радев има 33,3%

Аз казах ли ви че оня по босфор тв е от жълтопаветниците, това тука са истинските резултати.

преди 8 минути, plamen.spam написа:

spacer.png

spacer.png

Аз кво разправям, че тоя се завърна с гръм и трясък... За пореден път иска, да преповтаряме стари теми, в които е бил тотално неадекватен. Само да припомня, че Пламен Умния Ром беше човека, който виеше на умряло срещу Радев и "Боташ", а в края на краищата предложи, да се разчита на Кирчовите танкери с втечнен газ. Много ме кефи, как постоянно се гавря с неговият акъл... Очевадно много ме мрази. 😆

преди 6 минути, The Lone Star написа:

Истинските резултати ще ги видим малко след изборите.

Ще видим резултати, но силно се съмнявам че ще са истинските. Всички знаем какво се случи на предишните избори.

преди 50 минути, plamen.spam написа:

Още по-бърза справка:

Захари Стоянов

Иван Вазов

Няма официални доказателства за каквото и да било премахване.

току-що, Zaza Zaraza написа:

Няма официални доказателства за каквото и да било премахване.

Ама аз не разбирам, това какво значение има? Някакъв портрет на Захари Стоянов... 😆

току-що, Белгиеца написа:

Декларативната подкрепа сред заявяващите, че ще гласуват за определена партия и коалиция е както следва: формация на Румен Радев има 33,3%

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2409497432839097&set=gm.25116081421399814&idorvanity=155920454509256&locale=bg_BG

току-що, Belefor написа:

Никой тук не обсъжда увеличаване или намаляване на ПТП заради еди си кой си бил на влас??!?

Напротив, този, с който си говорех преди ти да се включиш, коментира, че ПТП-тата били прекалено много заради Борисов и обеща, че Радев драстично ще ги намали. Чакаме това да стане. 

току-що, Belefor написа:

МНОГО хора ще гласуват за Радев с цел да се намали корупцията и мафията, които са на власт в момента с помощта на прасето и бацето!

Ентусиасти! Намерили кой да се надяват, че ще им намали корупцията и мафията! 😥

преди 2 минути, "Саша" написа:

Хубава тема.... 

Умен Джоки, що обърна гъзицата? 😆

на 14.02.2026 г. в 23:36, "Саша" написа:

Траките не са били Българи, но това е съвсем отделна тема....... както и да е! Говорихме за славяните. Ние винаги сме били в конфликт, днес в рузия почти не останаха славяни..... това е съвсем друга тема. Китай гледа на север и съвсем скоро ще прояви претенции за земя. Славяни се бият срещу славяни  като ги обвинават, че били нацисти и не знам си какви..... Това продължава вековеееее. Ние никога не сме били обединени! Няма да се очудя ако бъдем заличени заради разединение каквото има има и днес. През 1944 година приехме комунизма, без да го искаме/желаем. 2026 приехме еврото поради същата причина, 2030 не се знае какво ще приемем и защо.... Причината за всички тези неща не са хората! Причината е лидера, в случая на руснята лидера не е окей, това ще се разбере след години естествено. Навални ще се превърне в фигура като Васил Левски. Помни ми думите....

току-що, "Саша" написа:

В смисъл? 

Ми, нали твърдиш, че сме приели еврото, щото не сме били обединени? Ти нали беше един от привържениците на еврото? Или за пореден път си объркал от кой акаунт пишеш? Не е нещо нелогично, предвид капацитета ти, но все пак ми е интересно.

току-що, communismatic написа:

Ми, нали твърдиш, че сме приели еврото, щото не сме били обединени? Ти нали беше един от привържениците на еврото? Или за пореден път си объркал от кой акаунт пишеш? Не е нещо нелогично, предвид капацитета ти, но все пак ми е интересно.

Лъжа ли е? 

Ти искаше референдум ли?

Не, не съм искал референдум. Ясно заявих защо не желая! Ко не ти е ясно пак?

току-що, "Саша" написа:

Не, не съм искал референдум. Ясно заявих защо не желая! Ко не ти е ясно пак?

Аха, т.е. никой не ни е питал, но и не искаш референдум... ОК, разбрах. 

Аха, т.е. никой не ни е питал, но и не искаш референдум... ОК, разбрах. 

Защо трябва някой да те пита точно теб? За къв се мислиш? 

току-що, "Саша" написа:

Защо трябва някой да те пита точно теб? За къв се мислиш? 

Аз нищо не съм написал, коментирам малоумният ти пост, в който за пореден път не си усетил, от кой акаунт пишеш... Просто много акъл, та затова. Както и с ИИ-то, дето го ползваш, даже и с него ти е сложно, да се справиш.

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз нищо не съм написал, коментирам малоумният ти пост, в който за пореден път не си усетил, от кой акаунт пишеш... Просто много акъл, та затова. Както и с ИИ-то, дето го ползваш, даже и с него ти е сложно, да се справиш.

Добре де, посочи какво не ти харесва в "малоумния коментар"?

току-що, "Саша" написа:

Добре де, посочи какво не ти харесва в "малоумния коментар"?

Ами не искаш референдум, а в същото време ореваваш орталъка, че никой не ни бил питал и не сме били обединение (имало разединение). Обяснявам го буквално като за дете от предучилищната, щото явно наистина още не можеш, да осъзнаеш нелепостта си и нелепостта на коментарите, които бълваш.

Ами не искаш референдум, а в същото време ореваваш орталъка, че никой не ни бил питал и не сме били обединение (имало разединение). Обяснявам го буквално като за дете от предучилищната, щото явно наистина още не можеш, да осъзнаеш нелепостта си и нелепостта на коментарите, които бълваш.

Славяните!!!!!! 

Стига с тези регерендуми. Няма да има такива

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.