Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Що бе, руските знамена все така гордо си се веят :) 

Ти качи ли се? 

а ти, на мен ми е далечи

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

:offtopic_s:

Алоууу...Национален Празник е. Не е софия прайд....Я да вземете да влезете в час....стига сте се качвали ..на каквото ви кажат,че съвсем оплескахте нещата...буквално...

преди 8 часа, Proshark написа:

:offtopic_s:

Алоууу...Национален Празник е. Не е софия прайд....Я да вземете да влезете в час....стига сте се качвали ..на каквото ви кажат,че съвсем оплескахте нещата...буквално...

те половината незнаят какво е станало на 3-ти март

https://www.facebook.com/reel/339830029053630

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

те половината незнаят какво е станало на 3-ти март

https://www.facebook.com/reel/339830029053630

Добре, ти си тотално неграмотна, но се възмъщаваш от другите. Не се ли срамуваш поне малко?

преди 12 минути, Тoни написа:

Добре, ти си тотално неграмотна, но се възмъщаваш от другите. Не се ли срамуваш поне малко?

лада до лада:)

https://www.facebook.com/reel/919941859680022

432227681_798512778809285_24426439106963

на 25.02.2024 г. в 11:29, ivottoshev написа:
на 25.02.2024 г. в 9:32, miro20 написа:

Какво стана с "Радев наруши министерска заповед"?

Оказа се че и това е фейк като 99% от постовете ти, следователно ти си фейкомет! 

Това е положението :) 

Какво да стане :)  Осра се пак. Дадох ти линк със старите ти осирания /отпреди 3 години!! / , ти пак си вееш оцапания глуатерален мускул :) :) :)

И до кога така ще се излагаш ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Дадох ти линк със старите ти осирания /отпреди 3 години!! / 

В този линк пише единствено как те принудих да стигнеш от "Радев наруши министерска заповед" до "Радев наруши анонс на местен сайт, че кмета може би ще наложи забрана за събиранията" :topsecret2:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

В този линк пише единствено как те принудих да стигнеш от "Радев наруши министерска заповед" до "Радев наруши анонс на местен сайт, че кмета може би ще наложи забрана за събиранията" :topsecret2:

Не. Описва се как се опитваш да спекулираш и лъжеш :) :) :)

Както казах , толкова маниакално старание прилагаш да ровиш из темите с годин и назад, и то само да извадиш старите си осирания :)

:giggle1:

Не си у ред , човече... :getout:

По темата :

преди 34 минути, miro20 написа:

Не. Прекрасно описва 99% от постовете ти в тази тема - плюене без покритие :)

преди 57 минути, miro20 написа:

По темата

A може би начина за празнуване е да кажеш: Оставете ме да празнувам на 3 март, въпреки това, че исках (и може би все още иска) деня вече да не е празник. На хора като Денков не само в ден на празник, а всеки ден трябва да му напомняш що за боклук е.

преди 10 часа, maxthon написа:

Оставете ме да празнувам на 3 март, въпреки това, че исках (и може би все още иска) деня вече да не е празник.

Ко речи ???

Ами именно че той го прави ден на разединение, а не на празник.

Очевидно имаш пролем с превода на български. Раабирам те, но поне не се обаждай с някакви пълни простотии които бълваш

:) 

преди 10 часа, maxthon написа:

На хора като Денков не само в ден на празник, а всеки ден трябва да му напомняш що за боклук е.

Всъщност, Денков с времето все повече ми харесва. Отначало не го харесвах заради тези които го издигнаха.

Колкото повече се различава от тях с времето, все повече ми харесва.

А и нали не е "пожарникар" , не е "психодесен", не е комундел... а качествен човек образован, за пръв път в новата ни история. та.. какво не ви харесва ?

Ах да.. сетих се защо е "боклук ' за теб специално - Защото е за безусловна подкрепа към Украйна.

Ами беснейте комундели и малоумни копейки - всеки нормално мислещ образован, интелигентен човек е заподкрепа на Украйна и срещу рашисткия окупатор .

:hush:

преди 10 часа, ivottoshev написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

Не. Прекрасно описва 99% от постовете ти в тази тема - плюене без покритие :)

Не мурзилка, просто показах как в 100% от случаите когато си ровил маниакално и прецизно в цялата тема , така и не можа да намериш нито един мой пост който да е "без покритие" .

а спекулацията за която се хвана отпреди 3 години !!!!! пак показва твоето унижение и осиране. Цяла тема прерови , ипак не можа да излъжеш ! :)

Лекувай се бре човече :) 

Бива ли толква да се филмираш комплексарски че и да лъжеш и мажеш и да се осираш пак за пореден път ???

преди 5 минути, miro20 написа:

Ко речи ???

Рекох и после написах за кого става дума. Става дума за Денков. Той каза да го оставят на мира да празнува в деня, който яростно искаше повече да не е празник.

преди 7 минути, miro20 написа:

Ах да.. сетих се защо е "боклук '

Защото иска да премахва национални празници?

преди 8 минути, miro20 написа:

Личеше си кой е разединителя на 3 март по това кой получи освиркванията. И не само на Шипка.

преди 1 минута, maxthon написа:

Рекох и после написах за кого става дума. Става дума за Денков. Той каза да го оставят на мира да празнува в деня, който яростно искаше повече да не е празник.

той не го е каза точно това - иска ти се да го е казал

а и това е нищоправене - всичко ни е наред - я дай да видим, този или другия ден да почиваме - и баламите кълвете

преди 18 минути, maxthon написа:
преди 24 минути, miro20 написа:

Ах да.. сетих се защо е "боклук '

Защото иска да премахва национални празници?

Не. Защо не доцитира отговора ?

преди 18 минути, maxthon написа:
преди 25 минути, miro20 написа:

Личеше си кой е разединителя на 3 март по това кой получи освиркванията. И не само на Шипка.

Отговора е пак във видето на което ме репликира по горе.

Обяснено е. Но не ти изнася.

И не, не е Денков. :)

Много сте интересни ватенките .... репликрате , цитирате, а не четете и не гледате тов ана което репликирате и  цитирате.

Дори изрязвате отговора.

Шизофрения някаква ???

преди 4 минути, miro20 написа:

Не. Защо не доцитира отговора ?

Защото ти отговарям защо е боклук.  За това, което желаеш да бъдеш доцитиран е негово действие, което все още не е свършило (за разлика от това с 3 март) и тепърва ще се установява до колко може да се размирише на бунище от него. И накрая разбира се ще отиде и там, където му е мястото.

Отговора е пак във видето на което ме репликира по горе.

Той човека хубаво обяснява, но освиркванията на различни места на различни хора на 3 март говори точно обратното. Чудя се какво ли е общото между хората, които са били освиркани?

преди 9 минути, miro20 написа:

И не, не е Денков.

На всичкото отгоре той беше освиркан на място, което не е свързано по никакъв начин с 3 март. Но пък решил да отиде там.

преди 6 минути, maxthon написа:

Защото ти отговарям защо е боклук.  За това, което желаеш да бъдеш доцитиран е негово действие, което все още не е свършило (за разлика от това с 3 март) и тепърва ще се установява до колко може да се размирише на бунище от него. И накрая разбира се ще отиде и там, където му е мястото.

Той човека хубаво обяснява, но освиркванията на различни места на различни хора на 3 март говори точно обратното. Чудя се какво ли е общото между хората, които са били освиркани?

На всичкото отгоре той беше освиркан на място, което не е свързано по никакъв начин с 3 март. Но пък решил да отиде там.

Хайде аз пак да се цитирам за същинския отговор, който толкова не ти харесва :

Ах да.. сетих се защо е "боклук ' за теб специално - Защото е за безусловна подкрепа към Украйна.

Ами беснейте комундели и малоумни копейки - всеки нормално мислещ образован, интелигентен човек е заподкрепа на Украйна и срещу рашисткия окупатор .

И видеото на проф. Янакиев  което обяснява за мульото Зелен чорап рашистка подлога и  разединител на нацията :

И видеото на проф. Янакиев  което обяснява за мульото Зелен чорап рашистка подлога и  разединител на нацията

Ми дървен философ ако не си виждал.... Каквото и да обяснява разединител на нация заслужава освирквания (най-малко) и тази година на 3 март си ги получи именно най-заслужилият.

Ми дървен философ ако не си виждал...

Виждал съм , и не един..  Тези  петербургски неграмотни тролченца зад твоя ник :)

Садись, два. :giggle1:

преди 5 минути, miro20 написа:

Виждал съм , и не един..  Тези  петербургски неграмотни тролченца зад твоя ник :)

Садись, два. :giggle1:

Мдаааа свърши аргументацията. Оценката кой е разединител може да я даде само и единствено народа, а не разни хора излезнали пред камера да ти обясняват колко различно стоят нещата.

преди 15 минути, maxthon написа:

Ми дървен философ ако не си виждал.... Каквото и да обяснява разединител на нация заслужава освирквания (най-малко) и тази година на 3 март си ги получи именно най-заслужилият.

той радев на празници говори само за влас - явно иска власт - викат му диктатор диктатура

според Радев ако не харесваш някой политик от неговите. трябва да си в панделата

Мдаааа свърши аргументацията. Оценката кой е разединител може да я даде само и единствено народа, а не разни хора излезнали пред камера да ти обясняват колко различно стоят нещата.

Е как да е свършила ?? Аз не видях нито един аргумент от теб срещу моите цитати , освен сляпо отричане, въпреки че преповторих аргументите и видеото на професора.

Ти по никакъв начин не го  опроверга :) Нещо повече - нямаш нито една дума  коментар по същество на видеото или на останалите неща. 

"дървен философ" не се брои за "аргумент" . :hit:

Тролим си а ? :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

въпреки че преповторих аргументите и видеото на професора

Понеже е професор и има аргументация. Не господине, той няма аргументация. Единствената аргументация може да я даде народа. Той е този, който бива разединяван и той може да посочи кой го прави. Всичко останало са опити за манипулация на общественото мнение. Затова казват, че и народа (суверена) е мъдър.

Понеже е професор и има аргументация. Не господине, той няма аргументация. Единствената аргументация може да я даде народа. Той е този, който бива разединяван и той може да посочи кой го прави. Всичко останало са опити за манипулация на общественото мнение. Затова казват, че и народа (суверена) е мъдър.

Не бе, изгледай видеото . И речите на мухльото пРезидент.

Той тях цитира !

Всичко е пределно ясно кой е разединител .

Всичко останало е клишета които преповтаряте.

За мен е много показателно че чужд рашистки трол като теб защитава нашия мухльо Зелен чорап.

Дали разбираш как позицията ти  всъщност, много го дискредитира ?  :)

Дори да се чудя за някои неща, когато видя рашистки тролове като теб какво защитават и какво подкрепят, ми се избистрят съмненията категорично ! :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Не бе, изгледай видеото . И речите на мухльото пРезидент.

Той тях цитира !

Всичко е пределно ясно кой е разединител .

Гледано е видеото и ти казвам, че той не е този, който с лично мнение може да манипулира общественото мнение застанал някъде зад камера. Какво е общественото мнение специално за 3 март (каквото коментира и професора) се видя и чу включително в национален ефир.  Народа много добре показа кой е разединителя.

преди 1 минута, maxthon написа:

Гледано е видеото и ти казвам, че той не е този, който с лично мнение може да манипулира общественото мнение застанал някъде зад камера. Какво е общественото мнение специално за 3 март (каквото коментира и професора) се видя и чу включително в национален ефир.  Народа много добре показа кой е разединителя.

Радвам се че ти нямаш нищо общо с народа :) 

Поне не и с българския.

За мен е много показателно че чужд рашистки трол като теб защитава нашия мухльо Зелен чорап.

Дали разбираш как позицията ти  всъщност, много го дискредитира ?  :)

Дори да се чудя за някои неща, когато видя рашистки тролове като теб какво защитават и какво подкрепят, ми се избистрят съмненията категорично ! :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.