Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 30 минути, miro20 написа:

беззъбите ви реплики прекрасно показват как не можете да опонирате с аргументи, а само с тролене :)

Ти нямаш аргументи. Имаш само нефелни опорки...

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 9 минути, ivottoshev написа:

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

и е голям кеф как лъже червените глупаци, и му се получава:)

х:)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Достатъчно е да си видиш последните собствени коментари :giggle1::lol6::hush:

преди 16 минути, miro20 написа:

Достатъчно е да си видиш последните собствени коментари :giggle1::lol6::hush:

Някаква лъжа ли намери в тях? Покажи да видим :)

преди 55 минути, ivottoshev написа:

Някаква лъжа ли намери в тях? Покажи да видим :)

Не намирам грам смисъл в тях.  Само беззъбо тролене,спам  и хейт.  :)

Няма какво АЗ да показвам, всичко си седи написано и е видно :hush:

преди 54 минути, miro20 написа:

Няма какво АЗ да показвам, всичко си седи написано и е видно :hush:

Да, седи си. Твърдението ти че хората са глупави, защото не споделят твоето мнение наистина си седи :)

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Да, седи си. Твърдението ти че хората са глупави, защото не споделят твоето мнение наистина си седи :)

Да, и това си е твое твърдение :) Говорех за спама и троленето ти породено от беззъбите ти комплекси че винаги си наакан и унизен, нямащо нищо общо с темата.

:)

преди 2 часа, miro20 написа:

Да, и това си е твое твърдение :) Говорех за спама и троленето ти породено от беззъбите ти комплекси че винаги си наакан и унизен, нямащо нищо общо с темата.

:)

Мдааа, щом не споделям мнението ти, значи съм глупав. Това че болшинството от българите също не са на твоето мнение, прави и тях глупави. 

Ти си бил най-умният, най-начетеният, и въобще си по-по-най отвсякъде. Как не се сетих по-рано за какъв корифей на мисълта в твое лице става дума:speak:

ПП: Психиатриите са пълни с такива като теб, които се мислят за велики, ма ти т'ва си го знаеш де, та нали са ти съседи по легло :getout: 

преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:

Тебе не може да те излъже, защото си зелен глупак.

преди 20 часа, ivottoshev написа:

Да, седи си. Твърдението ти че хората са глупави,

глупаци са но заради това

преди 23 часа, Без умствен капацитет написа:

преди 10 часа, В. Велев написа:

Тебе не може да те излъже, защото си зелен глупак.

а ти си жълто-кафяв:)

на 24.12.2023 г. в 10:51, ivottoshev написа:

Мдааа, щом не споделям мнението ти, значи съм глупав. Това че болшинството от българите също не са на твоето мнение, прави и тях глупави. 

Ти си бил най-умният, най-начетеният, и въобще си по-по-най отвсякъде. Как не се сетих по-рано за какъв корифей на мисълта в твое лице става дума:speak:

ПП: Психиатриите са пълни с такива като теб, които се мислят за велики, ма ти т'ва си го знаеш де, та нали са ти съседи по легло :getout: 

Пак говориш за себе си  :)

Никога не съм казвал че някой който не споделя мнението ми е глупав. Просто накрая се оказва че са точно такива поради липса на аргументи и беззъбо злобеене и спам като теб :)

По темата :

414214691_10222048344945714_377199776991

@miro20 се е развилнял по празниците. Явно е дежурен дезинформатор по Коледа. 

Миро, Господ те гледа и няма дълго да изтърпи лъжите ти.

преди 22 минути, miro20 написа:

По темата :

Ама тя не е кампания против словото на Президента. А кампания кой ще си изключи телевизора. И аз точно това бих ги посъветвал тези под 1% безродници.

преди 4 минути, В. Велев написа:

@miro20 се е развилнял по празниците. Явно е дежурен дезинформатор по Коледа. 

Миро, Господ те гледа и няма дълго да изтърпи лъжите ти.

Много ви вбесява че има нормално мислещи хора а не промити платени копейкаджии като вас :)

преди 3 минути, maxthon написа:

Ама тя не е кампания против словото на Президента. А кампания кой ще си изключи телевизора.

То е едно и също .

преди 5 минути, В. Велев написа:

Миро, Господ те гледа

Надявам се да е така.

Аз съм набожен човек и имам "страх божий" .

Мислете му вие, ватенките антибългари , защитаващи античовешкия рашистки режим , война и терор.

:hush:

преди 3 минути, miro20 написа:

Съмнявам се. Не личи да е така. Защитаваш тъмните соросоидни сили.

преди 6 часа, miro20 написа:

Пак говориш за себе си  :)

Никога не съм казвал че някой който не споделя мнението ми е глупав. Просто накрая се оказва че са точно такива поради липса на аргументи и беззъбо злобеене и спам като теб :)

По темата :

Защо подскачаш против Радев, нали той прокарва интересите на посолството. Ти против посолството ли си?

преди 6 часа, В. Велев написа:

Съмнявам се. Не личи да е така. Защитаваш тъмните соросоидни сили.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Прочете ли последните два реда от подписа ми?

Мислете му вие, ватенките антибългари , защитаващи античовешкия рашистки режим , война и терор.

преди 6 минути, quarz написа:

Защо подскачаш против Радев, нали той прокарва интересите на посолството. Ти против посолството ли си?

Да, не ми харесват интересите на рашисткото посолство , чиито тезиси прокарва мухльото пРезилдент.

преди 5 минути, quarz написа:

то и негово правителство извади документ, че бронираната техника не ни е нужна вече - че да има какво да плямпа сега:)

преди 3 минути, miro20 написа:

Да, не ми харесват интересите на рашисткото посолство , чиито тезиси прокарва мухльото пРезилдент.

Кой поведе цветната революция против Борисов? Радев. Кой след нова инсталира променкаджиите във властта по нареждане на посолството? Радев. Подари ли служебното правителство на Радев два милиарда на кравария? Подари.

Та какво проруско казваш, че бил направил Радев? 

преди 1 минута, quarz написа:

Та какво проруско казваш, че бил направил Радев? 

Говори ми като говорителката на рашистонацистите Захарова  :) :) :)

Какво повече ???

:giggle1:

преди 57 минути, miro20 написа:

Какво ще кажеш тогава за новите Евроатлантически ценности:

image.png.1f2f2926ee2bf4564f6a602c4373fcf4.png

Кощунство! Грандиозен скандал в Италия заради сценка на младенеца Исус с две майки

412327373_3629449403936882_9168094483363

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Какво ще кажеш тогава за новите Евроатлантически ценности:

Както казах, далеч по ужасни са   ватенките антибългари , защитаващи античовешкия рашистки режим , война и терор.

преди 1 час, miro20 написа:

Както казах, далеч по ужасни са   ватенките антибългари , защитаващи античовешкия рашистки режим , война и терор.

Знам че вечер проверяваш под леглото за "ватенки антибългари", обаче не каза след като си "набожен човек и имаш "страх божий", как възприемаш новите Евроатлантически ценности, проповядващи Исус с две майки?

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Знам че вечер проверяваш под леглото за "ватенки антибългари", обаче не каза след като си "набожен човек и имаш "страх божий", как възприемаш новите Евроатлантически ценности, проповядващи Исус с две майки?

A как се чувстват комунделите дето взривявате църкви , а сега се пишете първи защитници на "традиционните ценности и християнство" ??

И търсите под вола теле да критикувате Запада с подобни извадени и нехарактерни примери от Италия ?

Гьонсуратлъка и двуличието ви показват че просто не ви пука за нищо, нито за религията, нито за някакви "ценности" . Просто използвате всичко единствено и само за пропаганда.

Ето ти още за домашно :

5 декември в 22:15 ч.  ·

На този ден, преди 92 години, (5 декември 1931г.), по лична заповед на Сталин, е взривен катедралният храм Христос Спасител в Москва, а в Казан е разрушен величественият Паметник на българите.
Редом с тези унищожения върви и трескаво пренаписване на историята на Руската империя, върху чиито развалини е изграден Съветският съюз. Стремежът на болшевишката пропаганда е да бъде преиначена не само руската история, но и историята на света, като целта е да се докаже на народите в новата империя, че духовното и историческото наследство на царска Русия е дело само и единствено на руснаци от „подходящи” социални слоеве. Всичко, което не подкрепя тази измишльотина, е обречено на забрава. Не е пощадена и българската следа в руската история.
Делото на Кирил и Методий и техните ученици за разпространението на българската азбука в Русия е сред най-трайните табута в съветската и отчасти в руската историография, твърди проф. Христо Матанов от Софийския университет. Мисълта, че толкова важната за духовността азбука е „пренесена” от една малка и незначителна държава като България, е непоносима за Кремъл. Затова като заместител на историческата истина е претоплена една стара псевдонаучна теория, свързана с мисията на Кирил и Методий при кримските хазари през 860 година. Летописец от онези времена свидетелства, че на Кирил му е било показано евангелие, написано с „рожки“ букви. Този детайл е сърцевината на разпространената по съветско време легенда, че славянската азбука е била създадена в руска среда. „Всъщност Кирил е видял някоя от скандинавските руни“, подозира проф. Матанов. Което е твърде вероятно, като се има предвид, че викингите (варягите) са изиграли важна роля за изграждането на руската държавност. Това, впрочем, е още една историческа истина, която никак не се харесва на Москва.
Дори бегъл прочит на статиите в Голямата съветска енциклопедия, свързани с делото на Кирил и Методий, показва съвсем недвусмислено, че тяхната роля е силно омаловажена. Вместо за тях се говори за някакво смътно „славянско влияние“.
И още един красноречив факт: колеги на известния български историк Емил Михайлов си спомнят, че по времето, когато е преподавал история на Русия в Софийския университет, професорът си е имал много неприятности с Държавна сигурност - по всяка вероятност заради многобройните факти, които проф. Михайлов е цитирал в подкрепа на тезата си за ключовата роля на българите при разпространението на азбуката и православието в Русия.
Преподавателят често е припомнял знаковите думи на големия българист Юрий Венелин: „Те ни научиха да пишем!“. Венелин, който е живял през 19 век, винаги е твърдял, че Русия дължи на българите и писмеността, и покръстването. Впрочем, съветската власт също си спомня за неговите убеждения - гробът и паметната му плоча в Даниловския манастир в Москва са взривени през 30-те години на миналия век.
Асен Виденов

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.