Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Радвам се че ти нямаш нищо общо с народа

Дано не те е трЕснала пак банковата ти логика.... Иначе друго обяснение как си стигнал до този извод няма.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

а спекулацията за която се хвана отпреди 3 години !!!!! пак показва твоето унижение и осиране. Цяла тема прерови , ипак не можа да излъжеш ! :)

Не ми се е налагало да ровя. Това не се забравя, щото ти е едно от легендарните осирания, наред с онзи линк в твой пост, от който после се отрече с "тези думи не са мои" :wub:

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Не ми се е налагало да ровя. Това не се забравя, щото ти е едно от легендарните осирания, наред с онзи линк в твой пост, от който после се отрече с "тези думи не са мои" :wub:

Да , това за линка  бе другото ти осиране. Отпреди 5 години ли ? То бива да се филмираш  толкова и да си вадиш лъжите отпреди толкова години , явно много съм те жегнал :)

Дето спазвам правилата и посочвам източника когато цитирам някого. т.е. наглостта ти е да ме обвиняваш че спазвам правилата на форума и казвам чии са думите  .:giggle1:

Нистина не си у ред човече... Наистина чувствам огромна вина за психичното ти здраве...

преди 6 часа, maxthon написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

Радвам се че ти нямаш нищо общо с народа

Дано не те е трЕснала пак банковата ти логика.... Иначе друго обяснение как си стигнал до този извод няма.

Логиката е цялостното ти поведение и прорашистки позиции във форума. И чеси  рашистки петербургски трол  с различни хора на смени зад ник-а ти . За чиято компетенция и разлики съм констатирал многократно.

Това няма нищо общо с българския народ. Това е логиката.

преди 3 часа, miro20 написа:

Това няма нищо общо с българския народ.

На 3-ти март се видя нещо друго. И за тогава ли ще отречеш, че това не беше народа? Явно имаш много погрешна представа за това кое (и кой) е народ и кое не е. Както казах народът е мъдър. Той сам решава какво да прави и ти си човекът, който най-малко може да им каже, че нямат нищо общо с народа. В този смисъл защо разделяш хората? А после друг бил разединителя?

наглостта ти е да ме обвиняваш че спазвам правилата на форума и казвам чии са думите  .:giggle1:

Само че не заставаш зад тях. Пускаш линк и като те хванат по бели гащи заради написаното вътре - следва ама те "тези думи не са мои". Класика в жанра :laughing5:

преди 13 часа, M.Николов написа:

Мирча е най-големия смешник, който е раждала майка България.

но след теб :)

на 11.03.2024 г. в 12:46, ivottoshev написа:
на 11.03.2024 г. в 6:23, miro20 написа:

наглостта ти е да ме обвиняваш че спазвам правилата на форума и казвам чии са думите  .:giggle1:

Само че не заставаш зад тях. Пускаш линк и като те хванат по бели гащи заради написаното вътре - следва ама те "тези думи не са мои". Класика в жанра :laughing5:

Нищо такова.

НЯкой попита откъде е цитата ми, и аз коректно посочих / както пише и тук в правилата/ - с линк от Атлантическия съвет.

И ти побесня със спекулациите и лъжите си .

Дай някое твое осиране ама да е малко по актуално, не отпреди 5 илиповече години :giggle1:

Кефи ме как яко си се филмирал и поболял с тезипростотии

на 11.03.2024 г. в 9:52, maxthon написа:

На 3-ти март се видя нещо друго. И за тогава ли ще отречеш, че това не беше народа? Явно имаш много погрешна представа за това кое (и кой) е народ и кое не е. Както казах народът е мъдър. Той сам решава какво да прави и ти си човекът, който най-малко може да им каже, че нямат нищо общо с народа. В този смисъл защо разделяш хората? А после друг бил разединителя?

Отново понеже не четеш или имаш проблеми с превода :

Логиката е цялостното ти поведение и прорашистки позиции във форума. И чеси  рашистки петербургски трол  с различни хора на смени зад ник-а ти . За чиято компетенция и разлики съм констатирал многократно.

на 12.03.2024 г. в 6:58, M.Николов написа:

Мирча е най-големия смешник, който е раждала майка България.

Щото не съм малоумно комуне или копейка рашист като вас ли ?

:) 

преди 43 минути, miro20 написа:

Отново понеже не четеш или имаш проблеми с превода :

Знам, че можеш да стигнеш и до 1001 пъти повторение. Кое има и кое няма общо с народа не си ти, който ще го казва. Кое има общо с народа може да го покаже само и единствено народа. И всеки опит да манипулираш кое е народ и кое не е те прави разединител.

преди 1 минута, maxthon написа:

Знам, че можеш да стигнеш и до 1001 пъти повторение. Кое има и кое няма общо с народа не си ти, който ще го казва. Кое има общо с народа може да го покаже само и единствено народа. И всеки опит да манипулираш кое е народ и кое не е те прави разединител.

Трябва ли за трети път да обяснявам като на малоумни, че не говоря за българския народ, а за теб. И защо нямаш нищо общо с българския народ. Който народ няманужда да показва каква си ти . Нито му пука за рашистките ти напъни и работна смяна на трол.

:hush:

току-що, miro20 написа:

Трябва ли за трети път да обяснявам като на малоумни, че не говоря за българския народ, а за теб. И защо нямаш нищо общо с българския народ. Който народ няманужда да показва каква си ти . Нито му пука за рашистките ти напъни и работна смяна на трол.

Давай както ти казах 1001 е близко. Разделяй още хората на това кой има общо и кой не с българския народ. После може да обвиниш някой друг, че го прави.

преди 10 часа, miro20 написа:

НЯкой попита откъде е цитата ми, и аз коректно посочих / както пише и тук в правилата/ - с линк от Атлантическия съвет.

Застана ли зад написаното в собственият ти линк? Ми не. И как да застанеш, след като искаше да плювнеш по Радев, а се оказа че всъщност плюеш по Каракачантичката и Бочко. Тея от Атлантическият съвет се оказаха кухи лейки и те подведоха :giggle1:

За това изтърси прословутото "тези думи не са мои", а не заради спазването на правилата

Такива са 99% от постовете ти в темата - нефелни опити за плюене по Радев :getout:

на 13.03.2024 г. в 20:13, ivottoshev написа:

Застана ли зад написаното в собственият ти линк? Ми не. И как да застанеш, след като искаше да плювнеш по Радев, а се оказа че всъщност плюеш по Каракачантичката и Бочко. Тея от Атлантическият съвет се оказаха кухи лейки и те подведоха :giggle1:

За това изтърси прословутото "тези думи не са мои", а не заради спазването на правилата

Такива са 99% от постовете ти в темата - нефелни опити за плюене по Радев :getout:

Идея си нямам в какви филми си се вкарал. Питат ме откъде е цитата , коректно цитирам и давам линк. Както е по правилата на форума !

Кви са твоите фантасмагории за "не съм заставал зад линк" / пък го давам аз/  , "не били мои думи" , "кухи лейки" .. и т.н. :giggle1:

Пак ти казвам - не си у ред. Вземи мерки :) :)

По темата , изцяло характерно и за такива като теб, феновете на мухльото от пРезилдентството

430260577_7518196394881096_8540190435781

на 13.03.2024 г. в 10:04, maxthon написа:

Давай както ти казах 1001 е близко. Разделяй още хората на това кой има общо и кой не с българския народ. После може да обвиниш някой друг, че го прави.

Трябва ли за четвърти път да обяснявам като на малоумни, че не говоря за българския народ, а за теб. И защо нямаш нищо общо с българския народ. Който народ няманужда да показва каква си ти . Нито му пука за рашистките ти напъни и работна смяна на трол.

преди 8 минути, miro20 написа:

Идея си нямам в какви филми си се вкарал. Питат ме откъде е цитата , коректно цитирам и давам линк. Както е по правилата на форума !

Кви са твоите фантасмагории за "не съм заставал зад линк" / пък го давам аз/  , "не били мои думи" , "кухи лейки" .. и т.н. :giggle1:

По темата , изцяло характерно и за такива като теб, феновете на мухльото от пРезилдентството

430260577_7518196394881096_8540190435781

Трябва ли за четвърти път да обяснявам като на малоумни, че не говоря за българския народ, а за теб. И защо нямаш нищо общо с българския народ. Който народ няманужда да показва каква си ти . Нито му пука за рашистките ти напъни и работна смяна на трол.

Петият път предлагам да го направиш с големи букви. Шести път подчертани букви. И така нататък използвай възможностите на форума докато пишеш пост.  Вижда се колко добре ти пука след като продължаваш да повтаряш едни и същи неща в опита си да докажеш нещо.

току-що, AAUUXX написа:

12% обществено доверие.

7%

Питат ме откъде е цитата , коректно цитирам и давам линк. Както е по правилата на форума !

... и директно се отричаш от написаното в него, нищо че ти самият си го постнал тук :laughing5:

След като ти показах, че шефове на военните, уличени в шпионаж са Боко и Каракачантичката, а не Радев, изведнъж обърна палачинката и вече не искаше да се провежда "спешна, всеобхватна и задълбочена проверка за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление"

А толкова се пенявеше преди това, докато мислеше че плюеш по главнокомандващият армията Радев :laughing5:

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 9 часа, miro20 написа:

Питат ме откъде е цитата , коректно цитирам и давам линк. Както е по правилата на форума !

... и директно се отричаш от написаното в него, нищо че ти самият си го постнал тук :laughing5:

След като ти показах, че шефове на военните, уличени в шпионаж са Боко и Каракачантичката, а не Радев, изведнъж обърна палачинката и вече не искаше да се провежда "спешна, всеобхватна и задълбочена проверка за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление"

А толкова се пенявеше преди това, докато мислеше че плюеш по главнокомандващият армията Радев :laughing5:

преди 10 часа, miro20 написа:

Кви са твоите фантасмагории за "не съм заставал зад линк" / пък го давам аз/  

Не се надявай да спра да те навирам в под на кучето опашката и да показвам на всички колко нефелни са опитите ти да плювнеш по Радев. В конкретният случай се пенявеше се и тръбеше че Радев е виновен за шпионите и даже даде линк в който се казва че трябва да се направи:

"спешна, всеобхватна и задълбочена проверка за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление"

След като ти поясних че шефчета на тези шпиони са Боко и Каракачанов, а не Радев, и съответно според написаното в твоят линк именно Бочко Менискуса трябва да бъде разследван от органите... изведнъж последва прословутото "тези думи не са мои".

Та? Все още ли заставаш зад написаното в твоят линк, че Бочко и "целият списъчен състав" трябва да бъдат обект на задълбочена проверка, или не си съгласен с написаното в линка ти? :giggle1:

Не се надявай да спра да те навирам в под на кучето опашката и да показвам на всички колко нефелни са опитите ти да плювнеш по Радев. В конкретният случай се пенявеше се и тръбеше че Радев е виновен за шпионите и даже даде линк в който се казва че трябва да се направи:

"спешна, всеобхватна и задълбочена проверка за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление"

След като ти поясних че шефчета на тези шпиони са Боко и Каракачанов, а не Радев, и съответно според написаното в твоят линк именно Бочко Менискуса трябва да бъде разследван от органите... изведнъж последва прословутото "тези думи не са мои".

Та? Все още ли заставаш зад написаното в твоят линк, че Бочко и "целият списъчен състав" трябва да бъдат обект на задълбочена проверка, или не си съгласен с написаното в линка ти? :giggle1:

Върни се и препрочети отговорите отпреди 4-5 години. Аз не мисля да продължавам да се филмирам толкова комплексарски като теб.

Отговорено ти е, злобей си и се гърчи колкото си искаш :hush:

Отговорено ти е, злобей си и се гърчи колкото си искаш :hush:

По-добре изобщо да не ми беше отговарял тогава. Щях да съм забравил поредната ти излагация, ама ти реши че не можеш да паднеш по гръб и отговорът ти: "тези думи не са мои" стана легендарен :giggle1:

По-добре изобщо да не ми беше отговарял тогава. Щях да съм забравил поредната ти излагация, ама ти реши че не можеш да паднеш по гръб и отговорът ти: "тези думи не са мои" стана легендарен :giggle1:

Напротив. Всеки път съм ти отговарял, и всеки път осрания си ти . :)

Затова и сега се гърчиш заради поредното ти осиране. Дето преди  4-5 години се направи на интересен че спазвам коректно правилат ана форума , ич е заяжданиците и лъжите за "тези думи не са мои"  не

минаха

Гърчи се, комундел копейка... нивото ви е такова че освен да се излагате и осирате, друго не можете.

Дай нещо по прясно.. да не е от 5 години ... толкова си се филмирал , толкова кошмари 5х365 си изживял, че наистина ми е жалко колко здраво съм те засегнал :) 

Всеки път съм ти отговарял, и всеки път осрания си ти . :)

Отговорът ти беше: "тези думи не са мои"

Както казах - по-добре да си беше замълчал...

на 17.03.2024 г. в 18:10, ivottoshev написа:
на 17.03.2024 г. в 15:47, miro20 написа:

Всеки път съм ти отговарял, и всеки път осрания си ти . :)

Отговорът ти беше: "тези думи не са мои"

Затова и сега се гърчиш заради поредното ти осиране. Дето преди  4-5 години се направи на интересен че спазвам коректно правилата на форума , и че заяжданиците и лъжите за "тези думи не са мои"  не минаха

на 17.03.2024 г. в 18:10, ivottoshev написа:

О не, няма. Всеки път когато се опиташ да припомниш комплексарските си лъжи и простотии отпреди 4-5 или 10 години, винаги ще ти гинапомням

преди 40 минути, miro20 написа:

Затова и сега се гърчиш заради поредното ти осиране. Дето преди  4-5 години се направи на интересен че спазвам коректно правилата на форума , и че заяжданиците и лъжите за "тези думи не са мои"  не минаха

По правилата на форума е да посочваш източника. До тук добре, но ти не заставаш зад написаното в собственият ти линк и за това направи легендарният със своята нескопосаност опит за измъкване чрез "тези думи не са мои" :laughing5: 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.