Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

на 23.03.2024 г. в 14:30, ivottoshev написа:

По правилата на форума е да посочваш източника. До тук добре, но ти не заставаш зад написаното в собственият ти линк и за това направи легендарният със своята нескопосаност опит за измъкване чрез "тези думи не са мои" :laughing5: 

Пак гърчовеееее :)   Взе да даваш заден ход а ? "до тук добре" . Питат ме за източник, позовавам се чии са еди кои си думи. Както е по правилата на форума.

Къде видя проблем или че "не заставам зад думите си" ???

Само в болните ти фантазиии :) Гърчовееее тошефффф гърчове...  давай, рови още за поредните си осирания :popcorn2:

По темата да припомним :

434131983_7186331684768742_5319519191068

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 11 минути, miro20 написа:

Самото "тези думи не са мои" говори достатъчно :D

Подведоха те тогава от Атлантически съвет :laughing5:

преди 3 минути, ivottoshev написа:
преди 17 минути, miro20 написа:

Самото "тези думи не са мои" говори достатъчно :D

Подведоха те тогава от Атлантически съвет :laughing5:

Айде пак гърчоветееее :)  Да уточня чии са думите, не е " не заставам зад думите си" .

Не си у ред фейкометчо, но виждам ти е кеф да се въртиш във фекалиите си и излагациите :)

Отново да ти навра и припомня  целия ми отговор :

https://www.kaldata.com/forums/topic/258717-генерал-румен-радев-новият-президент-на-българия/page/538/#comment-5801265

преди 6 минути, miro20 написа:

Айде пак гърчоветееее :)  Да уточня чии са думите, не е " не заставам зад думите си" .

Не си у ред фейкометчо, но виждам ти е кеф да се въртиш във фекалиите си и излагациите :)

Заставаш ли зад написаното в твоят линк:

Повече от наложително е да се проведе спешна, веобхватна и задълбочена провека за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление.

... или след като ти казах, че за шпиони сред военните отговаря Министър на отбраната (Каракачанов) и Министър-председател (Бочко), а не Главнокомандващият армията (Радев), обърна палачинката и реши че проверка не е нужна :laughing5:

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Главнокомандващият армията (Радев), обърна палачинката

обичаш ли политиците да си менят мненията - то и ГЕРБ обещава че ще направи нещо но не става - кефи ли те обръщането на палачинката:)

на 27.03.2024 г. в 10:20, ivottoshev написа:

Заставаш ли зад написаното в твоят линк:

Повече от наложително е да се проведе спешна, веобхватна и задълбочена провека за лоялност и липса на конфликт на интереси на целия списъчен състав от всички структурни звена и нива на управление.

... или след като ти казах, че за шпиони сред военните отговаря Министър на отбраната (Каракачанов) и Министър-председател (Бочко), а не Главнокомандващият армията (Радев), обърна палачинката и реши че проверка не е нужна :laughing5:

Не си у ред. Отговаряно ти е 1001 пъти, оно пак си пее лъжите и фекалиите :)

Отново :

https://www.kaldata.com/forums/topic/258717-генерал-румен-радев-новият-президент-на-българия/page/538/#comment-5801265

преди 10 часа, miro20 написа:

Не си у ред. Отговаряно ти е 1001 пъти, оно пак си пее лъжите и фекалиите :)

Ми не, не ми е отговаряно, освен ако не считаш "тези думи не са мои" за отговор :laughing5:

Хайде пак да пробваме. Подкрепяш ли написаното:

а) Да, подкрепям написаното в линка, който съм дал

или

б) Не, не подкрепям написаното

Толкова е простичко да отговориш. Кажи: а) или б) е твоят отговор

пп: всъщност има и трети отговор:

в)Подкрепях написаното, докато си мислех че плюя по Радев, когато се оказа че всъщност плюя по Бочко, вече не подкрепям

:)

Е?

преди 23 минути, baitexpo написа:

@miro20 Ти против назначенията на посолството ли си? 😃

Как изобщо може да си помислиш, че има такива? Може би затова, че само едно посолство изрази някаква позиция спрямо това, че няма да има редовно правителство. Даже не им пука, че по този начин се идентифицират като ПосолствоТО.

434769611_378391971739258_46280229125030

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Ми не, не ми е отговаряно, освен ако не считаш "тези думи не са мои" за отговор :laughing5:

Хайде пак да пробваме. Подкрепяш ли написаното:

или

Толкова е простичко да отговориш. Кажи: а) или б) е твоят отговор

пп: всъщност има и трети отговор:

в)Подкрепях написаното, докато си мислех че плюя по Радев, когато се оказа че всъщност плюя по Бочко, вече не подкрепям

Е?

Отново :

:hush:

Осра се и продължаваш да се въртиш във фекалите си :)

Лъжец и фейкомет. :)

преди 10 часа, miro20 написа:

Осра се и продължаваш да се въртиш във фекалите си :)

Лоботомирко:

в) Подкрепях написаното, докато си мислех че плюя по Радев, но когато се оказа че всъщност плюя по Бочко, вече не подкрепям

Е? Кой от трите отговора е верният?

И защо не четеш отговора ? Колко пъти да повтарям ?

:giggle1:

преди 41 минути, miro20 написа:

Единственият отговор който си дал е "тези думи не са мои". Значи отговор "а)" отпада. Остава:

б) Не, не подкрепям написаното в собственият си линк

в) Подкрепях написаното, докато си мислех че плюя по Радев, но когато се оказа че всъщност плюя по Бочко, вече не подкрепям

Кое от двете е вярно?

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Единственият отговор който си дал е "тези думи не са мои". Значи отговор "а)" отпада. Остава:

Кое от двете е вярно?

Ето ти цялата хронология как лъжеше и вадеше от контекста мои думи , и после като се видя че се осра, почна да ревеш :

Сега правиш същото, надявайки се че никой няма да прочете как си се осрал преди 5 години :)

И разбира се че няма кой да чете твоите комплекси , вадене от контекста , изкривяване на мои думи и лъжи .

Просто комплексарски си тролиш.

Наистина съм впечатлен как ти влияя на психиката... да си жив и здрав още 10 години пак комплексарски да се сещаш как съм те закопавал преди 15 г.

леле леле... тошеффффф... много си зле човече... :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 часа, miro20 написа:

Цитат

Първо - Не са мои думи а част от статия

Именно, именно!!! Точно за тези думи (които не били твои):

.. те питам дали заставаш зад тях. Е, кое е вярното:

на 31.03.2024 г. в 17:32, ivottoshev написа:

Именно, именно!!! Точно за тези думи (които не били твои):

.. те питам дали заставаш зад тях. Е, кое е вярното:

колко пъти да ти отговарям че лъжеш мажеш с изваднеи от контекста думи ?

И колко пъти да цитирам целия си пост ?

Защо трябва да отговарям на лъжите и спекулациите ти ??

Осра се тошеффф след още 5 години още ще си зациклил с този и не само този твой провал и яко набиване на каската :) :)

Гърчи се копейка :) 

преди 54 минути, miro20 написа:

Ако наистина бяха извадени от контекста, нямаше да ти се налага да се отричаш от тях с легендарното "тези думи не са мои" :laughing5:

на 1.04.2024 г. в 19:37, ivottoshev написа:

Ако наистина бяха извадени от контекста, нямаше да ти се налага да се отричаш от тях с легендарното "тези думи не са мои" :laughing5:

И как да ти обясня за пореденпът че нищо такова няма , и всичко коетобълваш в момента е спам и лъжи ? И че няма как да тиотговоря на спекулациите и измишльотините, като единствено което мога да ти цитирам за пореден 1001 ви път линкове към думите ми и отговорите , които така и не четеш , а си лъжеш и мажеш ?

Ми няма да стане. :hush:

Осрал си се, мацай се сам  още колкото си искаш. :)

преди 34 минути, miro20 написа:

И как да ти обясня за пореденпът че нищо такова няма

Заставаш ли зад написаното в собственият ти линк, че е нужна всеобхватна проверка на шефовете на шпионите?

б) Не, не подкрепям написаното в собственият си линк. Тези думи не са мои.

на 1.04.2024 г. в 18:36, miro20 написа:

Той има навика да го прави и е съвсем нарочно. Страшна копейка е.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Той има навика да го прави и е съвсем нарочно. Страшна копейка е.

Покажи една моя лъжа. Реджепчо със свещ търси такава... и накрая се отказа. Айде дай да видим ти ще откриеш ли :) 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Покажи една моя лъжа. Реджепчо със свещ търси такава... и накрая се отказа. Айде дай да видим ти ще откриеш ли :) 

Не ти чета мненията като цяло, бясна копейка си. Като не си ми в полезрението не се и интересувам от теб, просто видях че си вадил от контекста неща и се сетих за нашите спорове и ми става ясно, че явно си такъв и с другите. Някаква манипулаторска тактика е при теб. И като гледам пишеш постоянно в темата за войната, та най-вероятно и заработваш. Няма да ти преча, работи си.

преди 12 минути, Гражданин написа:

Не ти чета мненията като цяло

Ясно. И ти няма да можеш да покажеш моя лъжа. Знаех си, че само можеш да лаеш, но когато се стигне до момент в който трябва да докажеш думите си... лъсва голият ти задник :getout:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Ясно. И ти няма да можеш да покажеш моя лъжа. Знаех си, че само можеш да лаеш, но когато се стигне до момент в който трябва да докажеш думите си... лъсва голият ти задник :getout:

Напротив, виж какво ти пиша в темата за войната.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.