Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Румен Радев пред ТАСС: Еврофилията не означава русофобия

Цитат

Отношенията между България и Русия трябва да се развиват и да вървят напред. Това заявява президентът Румен Радев в интервю за Информационната агенция на Русия ТАСС. В него държавният глава подчертава, че „еврофилията не означава русофобия“ и че опитите за политическа изолация на Русия не носят изгоди за нито една от страните. Очакваме до края на годината посещение от руския президент, казва още Румен Радев.

Spoiler

"Връзките между нашите народи са живи, особено на чисто човешко, емоционално, културно и религиозно равнище. Но в политически и икономически план тези отношения бяха подкопани по времето на прехода. Мисля, че нашите връзки трябва да се развиват, да се придвижват напред", посочва президентът Радев пред ТАСС.

По отношение на предстоящото отбелязване на 140-та годишнина от подписването на Санстефанския мирен договор президентът заявява, че договорът "възкреси България" в границите, за които са мечтали българските възрожденци, и добавя, че Берлинският договор и "целият ХХ век" са изменили границите на Балканите и сега много хора с българско самосъзнание живеят извън пределите на своята родина.

"За тези 140 г. имаше немалко опити за ревизиране на историята, включително и през последното десетилетие, но безспорен факт в тази история, най-важният за нас, е българското Освобождение, което още повече заздрави връзките между нашите два народа", посочва още президентът.

В интервюто държавният глава изразява удовлетвореност, че все повече млади хора участват в отбелязването на 140-та годишнина от Освобождението и така „поемат щафетата на нашата историческа памет“.

Румен Радев посочва също, че при честването на връх Шипка се очаква да присъства патриархът на Москва и цяла Русия Кирил. Очакваме до края на годината посещение от руския президент, защото тези събития заслужават да ги почетем съвместно, заявява президентът.

Румен Радев напомня, че България е дала на славянските народи писменост и се гордее с това свое постижение и по думите му най-силните връзки между българския и руския народ са духовните и затова "те ще преживеят всяка политическа зима".

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Тоя не пропуска при всяка външна изява да кани Путлер :) :)

Който иска да дойде, в дипломацията и една покана е достатъчна. Постоянното  канене в различни формати и изяви , "ни вклин ни в ръкав"  , показва унижение и  едни други зависимости.

Ще се радвам да ми припомни някой / ти нали обичаш да ми обясняваш, понеже аз нищо не разбирам/  кой политик или президент  в своите изяви толкова често   да кани Путлер  на посещение ? :)

Как изглежда "официална покана" ??

Какво по официално  от официално интервю за една официална държавна руска медия каквито са ТАСС, РИА новости ?

Ще ми припомниш ли кои други политици да са повтаряли толкова често поканите си към Путлер ?

преди 23 минути, M.Николов написа:

Ми не, не се правят така официалните покани с интервю във медия!:)

Миналата година нали говореха по телефона двамат , и обявиха ОФИЦИАЛНО че поканата е отправена. Как изглежда поканата  по телефона, не казаха, сигурно ти си я виждал :)

Аз, неразбиращия :) пак не разбрах от твоите увъртания - кой друг политик по света прави толкова метани... пардон...  покани /официални, в медии, и т.н./ към Путлер ?

Или казваш да не приемаме сериозно това интервю за ТАСС ? /някаква си мижава незначителна медийка :) /

В интервю за руска медия, президента на Япония ли да покани бре Мирчо.

преди 57 минути, M.Николов написа:

Не, казвам, че това как ти си тълкуваш определени събития няма никакво значение за реалното значение на тези събития.:D

И как трябва да тълкувам покана на Радев към Пултер, отправена в интервю за основната държавна руска медия ТАСС ? Кажи какво е "реалното значение на това събитие "  , дори от твоя гледна точка. Покана има или не ?

Не ми каза и коко други политици са канили във почти всяка изява на Радев, когато стане въпрос за РФ .

преди 29 минути, sound написа:

В интервю за руска медия, президента на Япония ли да покани бре Мирчо.

Просто другаря Николов май се опитва да ми обясни че  официална покана към Путлер нямало :) Или че нищо не е станало.И аз не знам вече :)

Може би се опитва да ти обясни, че официални политически покани и срещи не се отправят по медии, а само се отразяват от тях - че инак хептем ще се издадат, как всичките медии са политически слуги.

А може би си спори "за спорта" ... въпреки че прекрасно знае че не може да отговори на този мой толкова обикновен въпрос :)

преди 4 часа, miro20 написа:

Аз, неразбиращия :) пак не разбрах от твоите увъртания - кой друг политик по света прави толкова метани... пардон...  покани /официални, в медии, и т.н./ към Путлер ?

Или казваш да не приемаме сериозно това интервю за ТАСС ? /някаква си мижава незначителна медийка :) /

Аз не видях някъде да се споменава Путин. Споменава се руския президент. 

Цитат

Румен Радев посочва също, че при честването на връх Шипка се очаква да присъства патриархът на Москва и цяла Русия Кирил. Очакваме до края на годината посещение от руския президент, защото тези събития заслужават да ги почетем съвместно, заявява президентът.

Към момента е Путин но дали до края на годината ще е той е вече друг въпрос.  Някои бълнуват Путин всяка нощ. :D 

Оставете го човека , че се скъсва да киха ве. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 3 часа, nikssi написа:

Към момента е Путин но дали до края на годината ще е той е вече друг въпрос. 

Възможно  и да не е. Но това едва ли ще е заради изборите на 18 март :):)

преди 6 часа, M.Николов написа:

Е, аз ако започна да отговарям на всички тъпи въпроси, къде ще му излезе края!:)

Разбира се, когато няма какво да отговориш, въпросите стават "тъпи" :)

Покана има или няма, приятелю ?  В кои държави има толкова ярко путинско лобиране като в нашата ,  къде канят /пък той нещо се дърпа/ тлкова често ?

Дори молдовския Додон, който съм давал за пример, и който го изолираха  за подобната му позиция, не е толкова "раболепен"  :)

преди 3 часа, nikssi написа:

Някои бълнуват Путин всяка нощ. :D 

Е да де... и аз това е чудя. Радев само това сънува :)

на 2.03.2018 г. в 7:17, miro20 написа:

Покана има или няма, приятелю ?

Повтарям ти за енти път като за бавноразвиващ се, по медиите не се отправят официални покани!

преди 2 часа, M.Николов написа:

Повтарям ти за енти път като за бавноразвиващ се, по медиите не се отправят официални покани!

Значи покана нямало ? Кажи го в прав текст де :) :)  Не смееш , щото ще излезеш пак смешен.

Само да те светна, че в  международната дипломация, тези неща , особенно казани от президентите за една най голяма държавна официална медия, се приемат напълно официално, и се вземат впредвид.

Е.. или най малкото Решетников / или новия директор на оная служба/ си отбелязва с плюсчета  в тефтерчето ...  :)

Дори няма да споменавам че след практиката на Тръмп, и социални мрежи , в частност, туитър,  взеха напълно сериозно да се приемат като официална позиция с всичките оговорности от това.

"Очакваме до края на годината посещение от руския президент, защото тези събития заслужават да ги почетем съвместно, заяви президентът. "

това информира президентството

https://www.president.bg/news4270/darzhavniyat-glava-pred-tass-otnosheniyata-mezhdu-balgariya-i-rusiya-tryabva-da-se-razvivat-i-da-varvyat-napred.html

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:

"Очакваме до края на годината посещение от руския президент

Правилно , пише руския президент - не пише Путин. 

преди 24 минути, nikssi написа:

Правилно , пише руския президент - не пише Путин. 

e кой е руския прездент

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.