Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Колко си жалък в опитите си да ми опонираш!

преди 26 минути, miro20 написа:

Хайде да видим и самото посещение. Дали в програмата ще има нещо свързано с бъгларската култура - литература, театър, писменост , отбелязване на видни български дейци и т.н. или ще има нещо свързано с Освобождението.

Хайде да видим:

"По-късно през деня в Большой театър президентът ще присъства на оперната постановка „Зигфрид“ от Рихард Вагнер на Софийската опера и балет.

В сградата на българското посолство в руската столица Румен Радев ще разговаря с видни български и руски културни дейци и общественици."

http://news.bnt.bg/bg/a/rumen-radev-shche-se-sreshchne-s-vladimir-putin-v-sochi-na-22-may

Виждаш ли колко си елементарен за оборване?:hush:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Кремлин.ру значи лъже ? :) :)

преди 4 минути, M.Николов написа:

И какво си "оборил" ? Не съм твърдял никога че няма да ходи на опера  .  А че анонса на посещението е тотално различен.

а ти м доказваше че е едно и също.

Хайде кажи какво общо има с Освобождението , оперната постановка "Зигфрид".

Нали казваш ама то се допълва... препокрива... :lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ха-ха, къде съм написал, че оперната постановка е свързана с честванията за 140 години от освобождението, напротив с нея ти показах, че пишеш без въобще да мислиш!Ти твърдеше, че няма да има никакви български културни събития в Русия при посещението на президента Радев!

И съм написал "допълват", а не "препокрива", ако не правиш разлика между двете, трябва да ти напиша, че има голяма разлика между двете!:hush:

преди 2 часа, miro20 написа:

бъгларската култура

Браво. Много културно , да не говорим,че ако си забелязал грешката и не си редактирал поста си значи не само си тъп ами си и просТ!

преди 1 час, miro20 написа:

Редактирано преди 1 час от miro20 (преглед на промените)

Ето ти редакцията, тъпичок!

Ааа... не и по този начин. Ще казвам - Отивам на мероприятие за честване на Освобождението.

И ще ходя на театър, кино, в парка, на концерт... защото по логиката на Николов, това е част от "мероприятията по Освобождението"  :lol6:

Затвори скритото съдържание

Към радетелите за правописа , тъпичоци и др

- в една друга тема , някои се възхищават на мазохизма ви, аз също съм споменавал покрай темите за психопомощ че не мога да разбера хората, които губят изключително много време и нерви не за дискусия, не за това което ги интересува, а да тролят някого, да натякват нещо си, да се правят на пъдари /напълно в разрез с правилата на форума т.2.9 /  , да злорадстват, да обиждат, да се заяждат  и т.н.. Не ви разбирам, наистина . :)

Отново не си разбрал логиката на Николов, но.......аз съм ти свикнал вече, а и съм наясно, че човек не може да надскочи възможностите си, за това и не очаквам чудеса от теб!;)

Не бе.. разбирам "логиката" на Николов . А това е липсата на такава в случая. Има по скоро една друга логика. Щом е Радев, щом е посещение в матушка РФ, при батюшка Путя, значи всичко е мед и масло, трябва само да благовеем в нирвана и захлас :)

Такива "дреболии"  като "Ден на културата на България в РФ " че е анонсирано от Кремъл като "честване на Освобождението в резултат от рускотурската война"... са просто мижави нюанси :)

Мале, Радев отива на среща с най-влиятелният човек в света и с премиера на Русия, а тоя ми говори за някакви опери. 

Голям удар на президента. Борисов започна сериозно да изостава. Срещите с наркобосът Тачи и останалите евроидиоти не са особено впечатляващи. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 21 минути, Тoни написа:

Мале, Радев отива на среща с най-влиятелният човек в света и с премиера на Русия, а тоя ми говори за някакви опери. 

Е то никой не разбра на опера ли отива или да чества Освобождението

:lol6:

Но иначе да... потвърждаваш логиката която визирах по горе.

E, то ти не си разбрал къде ще ходи Радев. Смей се на капацитета си. 

Два дни ще продължи визитата на Радев в Русия

Цитат

Очаква се сред темите на разговорите между президентите да бъдат перспективите за развитие на двустранните отношения между България и Русия в сферите на икономиката, енергетиката, образованието и културата, както и актуални въпроси на международната сигурност.

Държавният глава Румен Радев отива на двудневна визита в Руската федерация.

На 21 и 22 май президентът ще проведе работни срещи със своя руски колега - президента Владимир Путин, както и с министър-председателя на Русия Дмитрий Медведев. В рамките на визитата Радев ще участва и в отбелязването на Дните на българската култура в Москва.

По време на посещението си в Русия българският президент ще бъде придружаван от своята съпруга, съобщиха от президентството.

Очаква се сред темите на разговорите между президентите да бъдат перспективите за развитие на двустранните отношения между България и Русия в сферите на икономиката, енергетиката, образованието и културата, както и актуални въпроси на международната сигурност.

Програмата на Радев в Русия предвижда президентът да разговаря с Медведев на 21 май в Москва.

По-късно през деня в Большой театър президентът ще присъства на оперната постановка "Зигфрид" от Рихард Вагнер на Софийската опера и балет.

В сградата на българското посолство в руската столица Румен Радев ще разговаря с видни български и руски културни дейци и общественици.

На 22 май президентът ще се срещне и със своя руски колега Владимир Путин.
Двамата лидери ще проведат среща, след което ще ръководят пленарните разговори на двете официални делегации.

В официалната делегация на българския държавен глава участват съпредседателят на "Групата за приятелство България - Русия" в Народното събрание Красимир Велчев, председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в българския парламент Петър Кънев, представители на местната власт, учени, общественици и културни дейци.

Източник: www.news.bg

преди 16 часа, Мойра написа:

А какво е твоето мнение за анонса на сайта на Кремъл , който цитирах по назад ?

Цитат

22 мая в Сочи состоится встреча Владимира Путина с Президентом Республики Болгарии Руменом Радевым, который будет находиться в России с рабочим визитом для участия в мероприятиях, посвящённых 140-летию освобождения Болгарии в результате Русско-турецкой войны 1877–1878 годов.

И защо се различава толкова драстично от анонсираното  в България ?

преди 4 часа, miro20 написа:

А какво е твоето мнение за анонса на сайта на Кремъл

преди 4 часа, miro20 написа:

И защо се различава толкова драстично от анонсираното  в България ?

Щото е анонс на Кремъл.За това, обратното на умен.:D

Много е умно да констатираш очевидното. :lol6: По нататък гънката в главния рязко се изправя и ..... блокаж като твоя :)

преди 3 часа, M.Николов написа:

За някой видно и това е непостижимо.:biggrin:

Напротив. Сигурен съм на 101 % че  на всеки един тук, а и всеки един прочел анонса и в нюз бг и в кремлин.ру  му е ясно че са различни.

Така че  на всеки , който може все пак да ЧЕТЕ, е видно и постижимо това.

Концентрирай се на следващата стъпка в изречението ми ,  на която нямаш отговор. :)

Е тука разби палмите :) :)

Не бях чувал някой да му плащат компенсации за безсмислено тролене, което сам инициирва :)

Дали да не ти искам пари и аз за това че вместо безмозъчно копиране на новини, се опитвам да сравнявам, дискутирам,  с което да раздвижа поне някоя гънка в мозъка ти ?

Генерал Румен Радев - новият истински президент на България. С това се изчерпва всичко т.е. злобни коментари, герберска пропаганда, медийна дезинформация.

току-що, Black Power написа:

злобни коментари, герберска пропаганда, медийна дезинформация

Би ли посочил поне от последния казус , пример за такива ?

преди 11 минути, miro20 написа:

Дали да не ти искам пари и аз за това че вместо безмозъчно копиране на новини, се опитвам да сравнявам, дискутирам,  с което да раздвижа поне някоя гънка в мозъка ти ?

Стига наистина да правеше нещо от това, бих могъл и да ти дам някой лев.Но уви, нищо подобно не правиш.:huh:

преди 2 минути, miro20 написа:

Би ли посочил поне от последния казус , пример за такива ?

Живо олицетворение си пр. Ти

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

току-що, Black Power написа:

Живо олицетворение си пр. Ти

Ама разбира се.. кой ако не аз... :)

Все пак, освен прзни приказки, къде видя "злоба" , къде видя ГЕРБерска пропаганда, и къде видя да цитирам "фейкове"  ?

преди 3 минути, M.Николов написа:

Но уви, нищо подобно не правиш.:huh:

Уви, за пореден път бъркаш.  :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.