Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Гледам нищо ново от Миро. Той е константа. Ще го удостоя с пренебрежение. Ако БМВ Маниакът не беше отговорил, нямаше и да видя, че бил писал.

Миро, Миро, недостоен си за профуканото време в писане по твой адрес, недостоен. В един свят, където реалните качества се ценят, ти си аут, батка! Cast out... outcast, с други думи. Радвай се на софрата, докато имаш възможност. А и няма да ме изненадаш, ако един ден станеш рашист и путинист наистина, ако статуквото го изисква.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 14 часа, miro20 написа:

Па ли се дрогира бе! Кво сега пък глътна?

преди 9 часа, miro20 написа:
преди 13 часа, karadzha написа:

П.П. Лъжи по-малко, Мирко – да ти е по-леко на съвестта (ако имаш такава)!

Разбира се. Затова и нямам нито една лъжа казана/писана.

Останлата помия и гаменщина спрямо мен, разбира се, няма да коментирам.

За АЕЦ темата се припокрива с една друга, затова ще коментирам там

Нещо не виждам да казваш, защо Плювньо не бе издигнат за втори мандат, след като е такъв голям политик (това според тебе)?:D

преди 2 часа, Black Power написа:

Па ли се дрогира бе! Кво сега пък глътна?

Представяш ли си ако Борисов отиде в Москва тогава какво ще е ?

Всяка година едни и същи опорки около всеки празник. После нямали фобии...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Та къде видя гаф в тези думи, Мирко?

"България има нужда от пряка доставка на руски газ през Черно море. Да го наречем „Български поток“. Диктува го здравият разум и изискванията за енергийна сигурност и ефективност, и то не само спрямо България, но и спрямо Европейския съюз. Тази амбиция не се различава от мотивите на Германия да осъществи „Северен поток“ 2. Разбира се, и България, и Германия са държави-членки на ЕС и следва да зачитат нормите на Третия енергиен пакет. Това са изискванията за разширяване на мрежата от доставчици по маршрутите за пренос на енергийни ресурси. Надявам се руската страна и Брюксел да проявят разбиране към тази идея."

http://glasove.com/categories/novini/news/aleksandyr-novak-rusiya-e-gotova-da-razgleda-gazovite-proekti-s-bylgariya-pri-garancii-ot-sofiya-i-es

преди 8 часа, karadzha написа:

Нещо не виждам да казваш, защо Плювньо не бе издигнат за втори мандат, след като е такъв голям политик (това според тебе)?:D

"голям политик" ли ? Кога съм казвал това ? Помолих те нещо простичко. Колко като количество и качество гафове  е правил Плевню, и да сравним /ако искаш разбира се/  с цитираните за Радев.

Както виждаш дори не изключвам че  е  правил гафове , камо ли да го величая  за "голям политик". :lol6:

преди 1 час, M.Николов написа:

Та къде видя гаф в тези думи, Мирко?

"България има нужда от пряка доставка на руски газ през Черно море. Да го наречем „Български поток“. Диктува го здравият разум и изискванията за енергийна сигурност и ефективност, и то не само спрямо България, но и спрямо Европейския съюз. Тази амбиция не се различава от мотивите на Германия да осъществи „Северен поток“ 2. Разбира се, и България, и Германия са държави-членки на ЕС и следва да зачитат нормите на Третия енергиен пакет. Това са изискванията за разширяване на мрежата от доставчици по маршрутите за пренос на енергийни ресурси. Надявам се руската страна и Брюксел да проявят разбиране към тази идея."

http://glasove.com/categories/novini/news/aleksandyr-novak-rusiya-e-gotova-da-razgleda-gazovite-proekti-s-bylgariya-pri-garancii-ot-sofiya-i-es

Кога съм казвал за това че е гаф  ? 

В случая тези думи повтарят моята стара позиция, която съм цитирал 1001 пъти в темата за  ЮП:)

Даже ти си писал и дискутирал там също !

Че позицията на България и Брюксел НЕ Е променяна никога, има си определени изисквания на ЕС, които трябва да се спазват. На Газпром и Путлер не им изнася, и спряха ЮП. Те спряха, не ние.

Радвам се че радев говори като мен. Благодаря и че го цитира да ми припомниш моята позиция :)

Простотиите и комплексите на лянгурманчо чернатабезпауърност  и др няма да коментирам :)

преди 19 минути, miro20 написа:

Кога съм казвал за това че е гаф  ? 

А да, според теб гаф на президента било "различното" отразяване на визитата му в Москва от българските медии и съобщението на Кремъл!:)

преди 10 часа, karadzha написа:

Не беше издигнат заради позорно ниския му рейтинг. Пред него може да се кланят само такива като Миро, който има още по-нисък рейтинг и за него Плевнелиев е величина...

Но всъщност истината май е съвсем друга, позицията на Мирко не е такава заради качествата и рейтинга на Плевнелиев и Радев. При него важи принципа "парата прави борбата". Стига да се плаща прилично, той е готов да защитава яростно и най-губещата и абсурдна кауза. Когато човек е останал и без грам достойнство, подобно на Плевню, тогава и такива низости са постижими.

И после сме го квалифицирали? Затова се загрижил? Защо не се загрижи да промениш тъпото си, нагло и безпринципно писане? Това не те ли касае чисто по човешки? Е, няма как да те касае, понеже очевидно целта ти е друга, а тя оправдава средствата.

Безгръбначните платени пропагандатори няма да се посвенят да променят многогодишни опорки, за да влязат в крак с времето и положението. И окото няма да им мигне. Но ние сме виновни, че въобще им обръщаме внимание на политически трупове и пишман-анализатори от величината на Ал. Йорданов, Е. Дайнов, Г. Ганев и другите.

преди 1 час, M.Николов написа:

А да, според теб гаф на президента било "различното" отразяване на визитата му в Москва от българските медии и съобщението на Кремъл!:)

Аз още нямам някакво логично обяснение за това разминаване.

Оценките на посещението също са показателни.За  предишните гафове на Радев, още от назначаването му,  цитирах по назад какво имам впредвид .

ПП

Ако искаш гаф от това посещение в Москва , бих споменал това дето прибързано бе обявено възобновяването на проекта, без още да се е случило в НС.  Ето ти гаф.

Бях го споменал в темата за АЕЦ

Ама какво се учудвам... ето и сега разбираме за посещение на ББ в Москва от руски медии и директно от Кремъл.

Такова унижение рядко може да се види... .

Затвори скритото съдържание

Лянгурманчо, начеса ли си крастата мойто момче, успокои ли сутрешната ерекция :) свърши ли с полюцията и повръщнята ?

Добро утро и на теб :)

А да.. и благодаря че не ми обръщаш внимание . :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Изгледах видиото от посещението на нашия президент при Путин. Путин определено нервничеше , показваше досада. В един момент съжалих нашия президент , той заслужаваше повече внимание от страна на Путин. Все пак освен , че ни е президент Р.Радев е и ДОСТОЕН човек, колкото и на някой да му излежда , че НЕ е така.

От президентът на БГ нищо не зависа , неговата функция е само представителна и за това има такова отношение към самия човек Радев.Да се чуди човек ,защо ни е да имаме президент?

преди 2 часа, miro20 написа:

....Колко като количество и качество гафове  е правил Плевню, и да сравним /ако искаш разбира се/  с цитираните за Радев.....

Има такъв основен критерий за ефективност - " Критерий на неиздоената крава " :

" Най-добрият начин да  не се развали млякото е да се остави кравата неиздоена ":)

Умният знае , че за да си експерт не трябва да допускаш грешки  . Той много скоро разбира , че най-добрият начин да не се допускат грешки е да не се прави нищо ..... Това автоматично води до званието "експерт" :).....

А Плевналиев дори това не можа да направи . От лакомия да уреди себе си.... :lol6:

Ти други основни критерии знаеш ли ? За да имаш основните компоненти на пълноценна ценностна система...... :)

преди 50 минути, bigiadri написа:

.....Путин определено нервничеше , показваше досада......

Може да е било "театър" или така на теб да ти се струва , или нещо друго....

Факт е , че Путин прие наш президент (Радев)  и двамата комуникираха , макар Путин никак да не беше длъжен да го прави с оглед на минали събития .....А това само по себе си е постижение за Радев (мен и теб Путин никога няма да ни приеме на посещение , нито пък Плевналиев....:giggle1:).....

Емоциите , при оценка на дадено нещо , никога не са добър  съветник .Само ни съобщават , че се случва нещо необичайно....

преди 20 часа, miro20 написа:

Виж, ако имаш да предоставиш по колчиество и качество по ярки гафове и противоречия от изброените от мен за Радев, заповядай .

Само дето "забрави" да си декларира имотите в гръцко, както и няколко офшорки!!! Но навярно това е станало несъзнателно!!! 

BUL4.jpg

току-що, Джугашвили написа:

BUL4.jpg

Този лапсус с нещо да е променило външната ни политика, важни енергетически проекти и т.н. ? Не мисля :)

преди 21 минути, miro20 написа:

Този лапсус с нещо да е променило външната ни политика, важни енергетически проекти и т.н. ? Не мисля :)

Какъв лапсус бре, комсомолец неграмотен!!! Ако ти не знаеш планините в България, на теб ти е простено, всички знаем, че си неграмотник!!! Ама този хибрид между м-р Бийн и Пинко на кого е президент??? На Колорадо или на България???

преди 12 минути, Джугашвили написа:

този хибрид между м-р Бийн и Пинко

Хм, какво сравнение само! Добре си ги поместил. Но все пак това не е ли "обида" и "личностна нападка"? Обида би било ако е неистина, обвинения без покритие и без причина. Само че Плевнелиев толкова свали летвата, че да се опитва някой да го оправдава е нелепо. Та той дори при смъртта на момчето му си беше същия лицемер и позьор. Нищо истинско нямаше в него... като в онзи съфорумник дето има прозвище "Истината".

преди 6 минути, Lumberman написа:

Хм, какво сравнение само! Добре си ги поместил. Но все пак това не е ли "обида" и "личностна нападка"? Обида би било ако е неистина, обвинения без покритие и без причина. Само че Плевнелиев толкова свали летвата, че да се опитва някой да го оправдава е нелепо. Та той дори при смъртта на момчето му си беше същия лицемер и позьор. Нищо истинско нямаше в него... като в онзи съфорумник дето има прозвище "Истината".

О, ако това е обида, няма проблеми!!! Спокойно мога да го наричам и ирландска пастирка!!! Та да преминем на следващия гаф на този, дето нямал никакви гафове!!! Как мислиш, дали е случайно това, че Мирчо благоговее пред посмешището Плевнелиев!!! Лика прилика са си!!! Единият няма един гаф, другият няма една лъжа казана!!! ум да ти зайде!!!

Цитат

Малко след като беше избран за президент, но още преди да встъпи в длъжност, Росен Плевнелиев направи първото си от многото знамените изказвания. В някакво магазинно предаване, вероятно очарован от топлите погледи и големите бюстове на водещите, държавният глава направи неочаквана телевизионна изповед. Той призна, че е почнал своя път като бизнесмен с правенето на хороскопи и интимно сподели, че първият хороскоп го е направил на себе си. И какво се оказало - в предишния си живот той бил ирландска пастирка.
Нивото на обществена лудост в България винаги е било необичайно високо, но да чуеш такава изповед от човек, който ще бъде главнокомандващ на армията си е доста стряскащо. Лафът за ирландската пастирка придоби дори надполитическа стойност и почна да се използва дори и от хора, които минават за съюзници на Плевнелиев. В кръга на шегата тогава дори се развъртя приказката, че май ще се наложи Конституционния съд да се самосезира, за да уточни детайлно истинското гражданство на Плевнелиев, че да не се окаже как ирландката е взела връх и управлява в полза на други държава.

преди 3 часа, by_chechi написа:

Може да е било "театър" или така на теб да ти се струва , или нещо друго.

Според мен не е театър  ,просто това е среща между двама ,като от единия зависи всичко ,а от другия нищо. Всичко друго би било лецимерие!

преди 7 часа, miro20 написа:
преди 15 часа, karadzha написа:

"голям политик" ли ? Кога съм казвал това ? Помолих те нещо простичко. Колко като количество и качество гафове  е правил Плевню, и да сравним /ако искаш разбира се/  с цитираните за Радев.

А-а, не, бе, точно ти го нарече, цитирам, "най-добрия президент, който сме имали":D Цитатът може да си потърсиш сам – ти си водиш точна хронология. Ма като те знаем, в случая, няма да откриеш такова нещо, щото така ти отърва:)

Струва ми се точния ми израз може би е "караджата е най великия президент който сме имали и ще имаме" .

Намери си го по назад. Аз толкова неща съм казвал дето ми ги приписвате, че наистина не мога да ви смогвам на измишльотините :) :)

преди 4 часа, bigiadri написа:

Според мен не е театър  ,просто това е среща между двама ,като от единия зависи всичко ,а от другия нищо. Всичко друго би било лецимерие!

Е , да кажем не всичко ! Но то си  е така - отиде да моли (това , че ще стане съм го писал отдавна в мои постове....) . А "великите" тълкуватели често го "забравят" , избивайки комплекси с емоции , т.е. с това което им се иска , но няма как да се случи . Не един път съм го писал , но няма кой да го осмисли хладнокръвно

" Ще ти влезе Сталин с армията си в държавицата ти , а ти ще ми правиш демокрация...." . Не фантастика , ами фентъзи....!

Е , сега не е Сталин.....   и пак "демокрация" , ама някой друг път...!

преди 29 минути, miro20 написа:

Ела за да те сритам. Точно определение за визитата

https://www.faktor.bg/bg/articles/pazi-se-ot-rusnatsite-osobeno-kogato-im-nosish-darove

Въпреки всичко -ТОЧНО РУСИЯ ИМА НУЖДА В МОМЕНТА ОТ НАС ,по-точно от Б. Борисов/малко странно /! Искат той да построи мост между Русия и Европа! Има една малка разлика ,но съществена! Русия не е нито Турция , нито Балканите! Европа е друга " бира" , както и Русия! А можеше /ако не влияе САЩ/да има Европа  от Лисабон до Владовосток! Което значи висока технология с огромни ресурси! Това с Китай Русия не може да направи защото значи Далний Восток да стане китайски!И което значи КРАЙ на хегемонията на САЩ !

преди 1 час, miro20 написа:

Ела за да те сритам. Точно определение за визитата

https://www.faktor.bg/bg/articles/pazi-se-ot-rusnatsite-osobeno-kogato-im-nosish-darove

Тъкмо този соросоид "журналист" ли изтъкваш за авторитет ? :lol6:

Дали някога ще започнеш да различаваш " Кой , кой е ? "......."възпитател" на национални предатели....

Заслушай се най-после какво ти се говори от първа ръка :

СКАНДАЛ ! РАЗГРОМЯВАЩА РЕЧ ! ЗАПАДА Е В ШОК !

ГЕНИАЛНА РЕЧ ! Цъкни тук Цъкни там ! САМО СЕГА !

Преклонна главице, нали знаеш за какъв електорат са тези заглавия ?

Няма да ги видиш при академичните умове  или водещите  политически анализатори.  :lol6:

Даже не видях кога и къде са му "аподирали на крака" на тоя :) Ти видя ли ? 

Заглавията ги слагат такива като теб . Е , вярно ! С обратен знак . Това в заглавията е единствената разлика . И за такива като теб ги слагат такива . Очевидно те кефи - като фаза и нула на 220 волта те бие.....:lol6:

А ти по-далеч от заглавията стигаш ли ? Или и това ти е достатъчно недостъпно за разбиране ? Въпросът ми е риторичен......:lol6:

......"Да живее Демокрацията по целия свят и всичките земни кълбета"....това е заглавие като за теб . За повече се иска повече . :)

Кой , кой е ? Къде са тук така лелеяните Демокрацията и Либерализъм ? 

Трудни ли са ти тези въпроси ?:lol6:

Ако искаш тук може да добавиш всякакви други "изми" ......за "авторитет" пред тъпаците , да се правиш на .........на нищо не можеш да се правиш ! Нещата и за слабоумни са безпределно ясни.....само за тъпаци са недостъпни !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.