Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 часа, nikssi написа:

И какво стана? Кой създава фалшивите новини? :D 

Я да видим ? кои "фалшиви новини" визираш ? ?

Показа се  само манипулативния пропаганден запис на плюенето на патриарха.

Това плюене, пак да повторим СИ ОСТАВА. 

Радев бил отговорил . Чудесно  . БРаво ! само че това ще го покажат ли по раша ТВ ?

Хайде сега, бъди така добър, когато излезе отговора в раша-ТВ , да ми предоставиш как те обективно са отразили срещата.

Защото отговора на въпроса ти " кой създава фалшиви новини" е ... Раша ТВ .

Факт.

преди 1 час, Lumberman написа:

Ей, тия лекета не се умориха. Миро, Миро, и те така, и ти така! Зомбита нещастни.

Ех ... че не ти знам името .... и те така... както винаги , недоосмисляте нито ситуацията, нито кой каква пропаганда води , и какви "фалшиви новини "насажда.

Зомбита нещастни.

преди 6 часа, Мойра написа:

Записът напълно опровергава внушенията на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, че на срещата президентът не е защитил националния интерес и ще осуети плановете на управляващите за импийчмънт на държавния глава.

Цветанов знаел ли е за "личния запис от телефона на протерей Николай Георгиев" ??? Или въобще з анякаква стенограма на срещата ???

Мислете бре хора... или сте си зомбита... :)

И една скоба... За да прави някой запис, това въобще не е случайно, само се чудя защо се предоставя като "личен запис" на някой от присъстващите.

Да не би ДАНС манс и др служби да ги е срам да си кажат че си записват всичко  ? В което няма нищо лошо , но може би ги е страх да не стане скандал както със записите на Първанката  с Дянков от едно не така далечно минало ?

:)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 минути, nikssi написа:

Миро - Ментата пита за фалшиви новини....:D чети си постовете бре.

Виждам че не само не си чел,  камо ли осмислил какво казвам

Да ти синтезирам

- РашаТВ  има пълен запис на срещата. Те публикуват ОБАЧЕ само плюенето на патриарха. Отговора на Радев го няма.  Ето отговор на въпроса кой фабрикува фалшиви новини и фалшива пропаганда.

- Изказването на ЦвЦв се базира на тази липсваща информация. Как можеш да обвиняваш някой за "фалшиви новини" , в случая ЦвЦв,  след като той няма как да е знаел за "личен запис" на оня протерей, нито за пълния запис на РашаТВ..

Извод - плюете всеки който търси информация ,  допълваща или разясняваща  рашистката фейк- новина.

на 30.03.2018 г. в 0:10, miro20 написа:

Как можеш да обвиняваш някой за "фалшиви новини" , в случая ЦвЦв,  след като той няма как да е знаел за "личен запис" на оня протерей, нито за пълния запис на РашаТВ..

Там е и заровено кучето. Цвъки не е знаел и се накъка , като без доказателства твърдеше какво ли не. Аз ако кажа сега  Миро е педе..ас това може да е клевета , но може и да не е... ама щом го твърдя що да не е вярно? Капиш , найс? 

на 30.03.2018 г. в 0:10, miro20 написа:

- РашаТВ  има пълен запис на срещата. Те публикуват ОБАЧЕ само плюенето на патриарха.

Раша , маша си е пропаганда, също като БиБиСи , Дойче веле, Гласът на Америка и прочие там твои любими медии 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 4 часа, nikssi написа:

Там е и заровено кучето. Цвъки не е знаел и се накъка , като без доказателства твърдеше какво ли не. Аз ако кажа сега  Миро е педе..ас това може да е клевета , но може и да не е... ама щом го твърдя що да не е вярно? Капиш , найс? 

Раша , маша си е пропаганда, също као БиБиСи , Дойче веле, Гласът на Америка и прочие там твои любими медии 

Е именно че ЦвЦв не е знаел, затова и пита. Както всички останали.

Интересно е как търсите сламката а не виждате гредата в случая с тази стенограма/запис ??

Руснаците приятелю, сътвориха това прекрасно ченгесарско мероприятие по опетняването на нашето достойство и президент .

Плюенето на патриарха си остава плюене, манипулирания запис с изрязания отговор на Радев си остава, сътворената фейк-манипулация   също.

Достойна  за учебник фей-манипулация каквито ежедневно се цитират и опровергават  от стопфейк и др .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И това е резултата:

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6788642

Както виждаш от цялото мероприятие губят само руснаците, президента не губи одобрение, а напротив.

Нещо данните за подкрепата към ЕС и НАТО са ми много съмнителни. Че чак и над 50 % за съюза? Това е сигурно щото ни натискат за Истанбулската конвенция и народът ги "признава". Такива проучвания са ми крайно съмнителни. Онзи прецедент какъв рейтинг имаше? Та той само оня със забрадката е по-зле от него!

преди 6 часа, M.Николов написа:

И това е резултата:

Както виждаш от цялото мероприятие губят само руснаците, президента не губи одобрение, а напротив.

Алоо балоните. Това не е проучване на руснаци а на отношението на българите към руснаците.

А ако искаш да видиш пропагандата и мнението на руснаците, това видео е красноречиво  /гадно е и унизително е според моето мнение, но го изгледай/  :

"Предатели и негодяи" .

Разбира се, няма да видиш по тези руски канали отговора на Радев.

Ако има, ще се радвам да ми посочиш  .

Ако не... прави си сам изводите  и ситуацията.

Oтново в целта. За твое съжаление си леко неграмотен и имаш проблеми с чуждите езици. Какво казва този в началото? "Според мен самите българи са ни благодарни за освобождението, но проблемът е , че властимащите са предатели и негодници".

За какво го постваш това? За да се излагаш отново ли? Това ти не е гугъл транслейт.

Президентът дари кръв и откри националната пролетна кампания за безвъзмездно и доброволно кръводаряване

Цитат

Президентът Румен Радев откри националната пролетна кампания за безвъзмездно и доброволно кръводаряване „Запалете свещичка, дарете кръв, дарете живот сега!”, като дари кръв, съобщават от Български червен кръст (БЧК).

Вярвам, че с всяка капка дарена кръв спасяваме живот, но и даряваме човечност. Всеки доброволен кръводарител в България заслужава уважението ни заради избора му да помогне на напълно непознат човек. Доброволно и безвъзмездно дарената кръв е ценност, тя няма цена.  Дарената кръв ни свързва завинаги в истории за благородство, състрадателност и памет за стореното добро. Нека всеки, който може да дари кръв, да се включи в кампанията за кръводаряване „Капка по капка – живот!“ Приемете личната ми благодарност, че ще дарите живот на човек в беда!“, каза държавният глава.

Десетки служители на президентската администрация и на НСО последваха неговата човешка съпричастност към необходимостта от кръв и кръвни продукти за лечението на хиляди нуждаещи се.

На 1 април 2018 г. (неделя), в деня на големия християнски празник Цветница, в цялата страна ще се проведе кръводарителска акция, организирана от Националния център по трансфузионна хематология (НЦТХ), Министерство на здравеопазването и Българския Червен кръст, с подкрепата на Българската православна църква.

.

преди 2 часа, Тoни написа:

Oтново в целта. За твое съжаление си леко неграмотен и имаш проблеми с чуждите езици. Какво казва този в началото? "Според мен самите българи са ни благодарни за освобождението, но проблемът е , че властимащите са предатели и негодници".

За какво го постваш това? За да се излагаш отново ли? Това ти не е гугъл транслейт.

Проблемът не е че не харесват нашите управляващи . Аз също не ги харесвам . Но да тръгва той да ни "помага" да си ги сменим - е това вече си е наглост. Ние също не харесваме Путин но никой не е тръгнал да го сменява , нали. А освен това сегашните ни управляващи са следствие тяхната помощ когато замениха целия елит на държавата с прости и неграмотни хорица единственото качество на които беше преданноста към Москва . Видяхме докъде ни докара това - три изгубени поколения. Българите избрахме друг път на развитие раличен от този на руснаците. Да бъдат така добри да си гледат техните неща а ако преценим че управляващите ни не са добри ние и сами можем да си ги сменим. 

преди 15 минути, lsmurf написа:

А освен това сегашните ни управляващи са следствие тяхната помощ когато замениха целия елит на държавата с прости и неграмотни хорица единственото качество на които беше преданноста към Москва . Видяхме докъде ни докара това - три изгубени поколения.

Нима?

Аз пък мисля, че не са те, а американците, които продължават и до ден днешен да ни диктуват какво да правим.

България е суверенна държава и нито една друга държава или съюз имат право да се намесват в делата ѝ, без да са помолени за това.

преди 3 часа, Тoни написа:

"Те ни плюят то си мисли че вали "

Прекрасно олицетворение на тази поговорка.

преди 42 минути, Мойра написа:

Аз пък мисля, че не са те, а американците, които продължават и до ден днешен да ни диктуват какво да правим.

Израза "троянски кон в ЕС и НАТО " говори ли ти нещо ? 

Сигурно не, но нашите западни партньори прекрасно разбират и са наясно с тези неща. :)

Намесата в избора на президент от една чужда лобистко-разузнавателна служба на една чужда държава , омесена с наши политически продажни партии, предизвика ли в теб възмущение и протест ? НЕ , нали ? Нито към тези партии .

Суровинния монопол и лобизъм  за същия този монопол на същата тази държава, предизвиква ли  някакви отрицателни чувства в теб ? не , нали  ?

Ми какво да говорим повече ?

вЕрвай си че "хамериканците ни урпавлявали"  :)

преди 8 часа, miro20 написа:
преди 15 часа, M.Николов написа:

И това е резултата:

Алоо балоните. Това не е проучване на руснаци а на отношението на българите към руснаците.

Мирко, правиш ли връзка с главния мозък?Къде съм написал, че проучването е на руснаци?

преди 13 минути, M.Николов написа:

Къде съм написал, че проучването е на руснаци?

преди 15 часа, M.Николов написа:

Както виждаш от цялото мероприятие губят само руснаците

Руснаците нищо не са загубили от тази ченгесарска рашистка акция на патриарха. Напротив.

Ако следиш горе долу рашистките медии, мотото им е винаги как са заобиколени от предатели и негодяи. Постоянно се втълпява това от медиите. Включително и от други предавания на този канал по горе.

В случая , това е поредно "сплотяване" около тази теза. Така че, руснаците с това антибългарско хейтване спечелиха повече  , а не са загубили нищо.

Или искаш да кажеш че са се сконфузили и "губят " от това че мнението на българите за тях било  спаднало с 10 % ??? божееее.. боли ги фара какво е мнението на българите. :)

Изгледай отново видеото по горе, виж как аплодират, как се радват и одобряват помпозното плюене по  българите.

И пак ти казвам - огледай някой там дали ще публикува отговора на Радев, и си направи изводите кой какво налага и какво се търси с тази рашистка фейк-пропаганда .

преди 20 часа, miro20 написа:

"Те ни плюят то си мисли че вали "

Прекрасно олицетворение на тази поговорка.

Значи ти постваш нещо, което няма нищо общо с това, което обобщаваш и аз съм ти виновен? Какво да напрвя, че си неграмотен? Ей, като не разбираш не поствай видеа. Пак ти казвам, че това не е като да преведеш с гугъл транслейт някой текст. Тука всеки, който си напpaви труда да прегледа някое твое видео вижда колко си смешен. Трупаш постове за аудитория, която не си прави труда, но някои решават да проверят и лъсваш .

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 2 часа, Тoни написа:

Значи ти постваш нещо, което няма нищо общо с това, което обобщаваш и аз съм ти виновен?

Видеото което цитирах , прекрасно показва как ни плюят като "предатели и негодяи" , без да дават отговора на Радев. Ти го тълкуваш по някакъв си твой начин, за което аз нямам ниииииищо против. Щом си решил да се излагаш.

Вече няколко пъти казах и на Николов  - всеки да си направи САМ ИЗВОДИТЕ за ситуацията. Ако може.

И да, прав си , ти не си виновен. Никога не съм те и обвинявал. Просто си прекрасно олицетворение на всички национално кастрирани сънародници - "те ни плюят оно си мисли че вали"  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Щом си решил да си неграмотен - твоя воля. Но не подценявай останалите. Знаел две думи "предатели и негодяи" и състави цяла история. То всеки мангал знае какво е "предател", сигурно и той като теб ще е рускоговорящ. Аман от посредствени хора.

Чудесно. Стискаме си ръцете на извода " нека всеки сам си направи изводите"  от това каква пропаганда  се шири за българите в рускит е политически пропагандни предавания :)

Ще го цитирам още веднъж, пък нека други да кажат кой от нас е неграмотен, и кой е на принципа ' те ни плюят, то си мисли че вали"

Цитат

Болгария пусть торчит в той заднице, которую ей назначили из Брюсселя и Вашингтона

Независимо от оценката на това плюене /за теб виждам е благодатен дъжд/  , въпроса колко "обективни" са рашистките медии си остава.

Тони, дали ще публикуват отговора на Радев ? КАк мислиш ? :)

преди 22 часа, M.Николов написа:

Е, можеш ли да осмислиш разликата?

Какво по-показателно за пълното сливане на политическата русофилска мафия в България от факта, че ГЕРБ си избра и назначи за омбудсман (омбудсуомън) човек от БСП, който участваше в разработването и приемането на най-реакционните промени в ГПК, с които се развързаха ръцете на ЧСИ, а после заедно и в компле доразвиха и утвърдиха дерибействането в Закона за ЧСИ ?!
Какво по-показателно ли?!
Може би факта, че най-тлъсто финансирани от държавната Банка за възстановяване и развитие, 99% собственост на правителството, са фирмите на почетния руски консул Гергов и Пеевски от ДПС. Е, и Гинка, де...
Може би по-показателен е и факта, че Ахмед Доган и Пеевски продължават да са с охрана от НСО ?!
Трети мандат Борисов ! Явно са му ценни.
А най-показателен е факта, че същия омбудсман плещи за някакви монополи, но дума не обелва, че плащаме най-скъпия руски газ, че високите сметки за парно се дължат на този факт и, че Газпром е 100 % монополист, а правителството и парламентът услужливо възпират всяка възможност за алтернативна доставка и понижаване на цената за България.
Дори не отговарят на предложението за предоговаряне и понижаване на цената, оповестено официално от ЕК още на 16 март 2017 г.
А иде реч за 3 000 000 000 лв. горница годишно.
Нима очаквате от Мая Манолова да обели и дума по въпроса?!
Че нали затова са я избрали.
Да замазва и да хвърля прах в очите на хората...

• 3 седмици по-късно...

Президентът: Операцията в Сирия показа пренебрежение към ООН

Цитат

"Операцията в Сирия доказа, че ООН е все по-често пренебрегвана, а засега никой не може да я замести. Това увеличава риска за света, вместо да го намалява". Така президентът Румен Радев коментира ракетния удар на САЩ, Великобритания и Франция в Сирия, предаде БНР.

Според него, действията на трите страни са имали пренебрежим военен ефект, отрицателен финансов, а политически само за самите държави, нанесли удара: "Специално за тази операция военен ефект - пренебрежим. Финансов ефект - минус половин милиард долара. Политически ефект - предимно вътрешен за държавите, които нанесоха удара", коментира държавният глава.

Президентът не коментира българската позиция по случая. Той каза, че службите са си свършили работата, за да информират най-вече българските граждани в Сирия.

"Във времена на конфронтация трябва да се стремим да поддържаме диалога и да снижаваме напрежението." Така президентът Румен Радев отговори на журналистически въпрос доколно е уместна визитата му в Русия с оглед на конфронтацията на Москва с Вашингтон и основните страни в НАТО.

„Българският културен, световен и цивилизационен принос не може да става залог на политически конфликт. Точно във времена на конфронтация ние трябва да поддържаме диалога, трябва да търсим общите интереси в борбата с тероризма и да снижаваме това напрежение", каза държавният глава. По думите му диалогът и каналите за диалог трябва да бъдат запазени.

Основната цел на България е постигане на диверсификация – на газови и енергийни доставки като източници и като маршрути. В това отношение ние трябва да правим всичко възможно да получаваме от колкото може повече места и маршрути енергия – това означава по-голяма сигурност, повече опции и по-ниски цени. Затова България трябва да бъде активна в тези дейности“, каза Румен Радев.

Държавният глава каза още, че точната дата на визитата му в Москва все още се уточнява. И добави: „Това, което мога да кажа засега, е 21-22 май.“

Президентът Румен Радев коментира и идеята за посещение на руския президент Владимир Путин в България, като уточни, че за момента това само се обсъжда и все още няма насрочени дати за такава визита.

Румен Радев откри Младежки икономически форум 2018 година в УНСС. Държавният глава изнесе публична лекция на тема „Социално-икономическо развитие на България – предизвикателства и перспективи“.

Достойна позиция на достоен Президент на България!

Радев: България прилича на строителна площадка, където нещо строим, но не знаем какво

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.