Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

http://int.down.360safe.com/360is/360is_4.7.0.4700A.exe -  For 32 bit

http://int.down.360safe.com/360is/360is_x64_4.7.0.4700A.exe  - For 64 bit

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 250,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Този браузър е безпощаден към рекламите. Харесва ми. 

Публикувано изображение

Има си филтър. Винаги съм мразел досадните реклами.

Двама китайци на компа ми. Maxthon Cloud Browser и 360 chrome

Разликите са минимални и двата браузъра са леки,надежни и най важното чуствително по-бързи от Мозила или Хром например. И двата имат възможност блокиране на рекламите. Снимка:

Публикувано изображение

Браузъра не е като прахосмукачка! При старт пита дали да импортира базата с предпочитани от другите браузъри в системата. Също така не блокира например Замунда или както я наричат там. Снимка:

Публикувано изображение

При деинсталиране остават страшно много остатъци. Снимка:

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Двама китайци на компа ми. Maxthon Cloud Browser и 360 chrome

Разликите са минимални и двата браузъра са леки,надежни и най важното чуствително по-бързи от Мозила или Хром например. И двата имат възможност блокиране на рекламите. Снимка:

Публикувано изображение

Браузъра не като прахосмукачка! При старт пита дали да импортира базата с предпочитани от другите браузъри в системата. Също така не блокира например Замунда или както я наричат там. Снимка:

Публикувано изображение

При деинсталиране остават страшно много остатъци. Снимка:

Публикувано изображение

И при мен са тези двата и съм доволен от тях!

И при мен са тези двата и съм доволен от тях!

Не видях браузъра на Кихчо да превъзхожда с нещо Макстона. Като скорост и двата са на едно дередже - ползват и двата WebKit. Много общи неща имат двата браузъра но като функционалност Макстон печели убедително.   :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Някой знае ли как се блокират реклами с вградения в браузъра блокатор?

той сам си ги блокира!

той сам си ги блокира!

Да ама например в dir.bg едната реклама не я блокира и затова питам :). Иначе браузъра ми харесва :)

Браузъра не е като прахосмукачка! При старт пита дали да импортира базата с предпочитани от другите браузъри в системата. Също така не блокира например Замунда или както я наричат там. Снимка:

Кой ти каза че сам си импортира отметките от другите бразъри ?!

Кой и къде е писал че блокира Замунда ?!

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Кой ти каза че сам си импортира отметките от другите бразъри ?!

Кой и къде е писал че блокира Замунда ?!

Инсталирах го преди минута , не само че си има собствен филтър , но и блокира тракерите и проследяващите бисквитки , а на всичкото отгоре е доста по-лек от мозилата. Този браузър като прахосмукачка изсмука отметките не само от инсталираната мозила но и от портабъл варианта който ползвам   :giggle1:

1. Споменаваш,че е изсмукал отметките! Не,че си ги импортирал! Импортирането го могат всички браузъри.

2. Замунда не е ли тракер?

Браво индейцо откри топлата вода,че браузъри ползващи WebKit са по-бързи от Mozilla. Впрочем IE 11 също бие Mozilla   :)

1. Споменаваш,че е изсмукал отметките! Не,че си ги импортирал! Импортирането го могат всички браузъри.

2. Замунда не е ли тракер?

Браво индейцо откри топлата вода,че браузъри ползващи WebKit са по-бързи от Mozilla. Впрочем IE 11 също бие Mozilla   :)

Публикувано изображение   

@vasilevsa можеш ли да ми кажеш повече относно тази грешка в лог-а с обновяване дефинициите:

360 Internet Security 2013 Product Update LogDate & Time             Event         Result     ---------------------------------------------------------------------------------------2013-12-08 13:42:16     Automatic     BitDefender virus database updated to 2013-12-08 00:21.2013-12-07 23:46:23     Automatic     Update failed (Error code: -2000).2013-12-07 23:38:20     Automatic     BitDefender virus database updated to 2013-12-07 01:19.2013-12-07 23:36:23     Automatic     Whitelist database updated.---------------------------------------------------------------------------------------

Пс. Разбира се, това съм го забелязвал и преди, въобще, но не съм му отдавал чак такова внимание... може и да е нещо съвсем нормално за програмата, но като нямам информация

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

• Автор

@vasilevsa можеш ли да ми кажеш повече относно тази грешка в лог-а с обновяване дефинициите:

360 Internet Security 2013 Product Update LogDate & Time             Event         Result     ---------------------------------------------------------------------------------------2013-12-08 13:42:16     Automatic     BitDefender virus database updated to 2013-12-08 00:21.2013-12-07 23:46:23     Automatic     Update failed (Error code: -2000).2013-12-07 23:38:20     Automatic     BitDefender virus database updated to 2013-12-07 01:19.2013-12-07 23:36:23     Automatic     Whitelist database updated.---------------------------------------------------------------------------------------

Пс. Разбира се, това съм го забелязвал и преди, въобще, но не съм му отдавал чак такова внимание... може и да е нещо съвсем нормално за програмата, но като нямам информация

Нормално е и при мен се получава понякога, това е при натовареност на сървърите понякога се губи връзката и в лога се изписва този надпис. Няма проблеми после тя си ъпдеитва!

• Автор

Има нова версия на Китайския Кихчо 5.0.0.4113 финал

Линк за сваляне:

http://down.360.cn/360sd/360sd_std_5.0.0.4113A.exe

Доста олекотен първия ъпдейт е доста бавен след това всичко е наред.

Все пак темата е за Кихо сигурен съм,че и китайската версия има своите почитатели.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

• Автор

Новина :

Компанията Qihoo е инвестирала 25 милиона долара в бразилска безплатна антивирусна програма използваща енджина на Bitdefender. 

PSafe antivirus 

link:

http://www.psafe.com/

Хм, на Qihoo ли бяха почнали да му правят руски превод, или бъркам нещо? Имам предвид превод на китайската версия. 

Редактирано от 올드보이 (преглед на промените)

• Автор

Хм, на Qihoo ли бяха почнали да му правят руски превод, или бъркам нещо? Имам предвид превод на китайската версия. 

Бъркаш с байду ще има превод но на английската версия

Нормално - английска версия и китайска версия. Май имаше разлика в използваните енджини и китайската май бе по-силна, но изисква привикване към тези йероглифи. :D

Иначе самата програма трябва да е добра, щом автора на Malware Defender (един от най-добрите HIPS-ове за x86) изостави програмата и отиде в 360. :)

• Автор

Пояснявам китайската има 5 енджина английската 3 не е сложна китайската за употреба въпреки езика на менюто!

Нормално - английска версия и китайска версия. Май имаше разлика в използваните енджини и китайската май бе по-силна, но изисква привикване към тези йероглифи. :D

Иначе самата програма трябва да е добра, щом автора на Malware Defender (един от най-добрите HIPS-ове за x86) изостави програмата и отиде в 360. :)

Програмата е железна брато.Особено що се отнася до китайката, но там не може всеки да пипа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.