Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъдрости от век във век .....

Featured Replies

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло" :rolleyes:

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 550,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този текст е откъс от еврейската книга Талмуд. В нея се описва разговорът на Бога с Човека, съветите и препоръките, които Той дава. Ето как завършва техният разговор: Внимавай много, когато раз

• "Моята болка може да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причина за нечия болка" Чарли Чаплин

• Мойра
    Мойра

Публикувани изображения

Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел! Шестте грешки на човека 1. Заблудата, че личният напредък се постига чрез потъпкване на другите. 2. Склонността да се тревожим за неща, които не могат да бъдат променени или поправени. 3. Твърдението, че нещо е невъзможно, защото ние не сме способни да го направим. 4. Отказът да оставим настрана дребнавите си предпочитания. 5. Пренебрежението към развитието и усъвършенстването на духа и липсата на навика да четем и да учим. 6. Опитите да натрапваме на другите своите убеждения и своя начин на живот. Марк Тулий Цицерон

1. "Хората винаги обвиняват обстоятелствата за това, което са" Бърнард Шоу 2. "Аз съществувам само заедно с другия, сам съм нищо" . Ясперс 3. " Трябва да даваш, преди да получиш, и да градиш, преди да обитаваш." А. дьо Сент-Екзюпери 4. "Ревността е страх от превъзходството на друг човек." А. Дюма 5. "Човек расте с растежа на целите си." Ф. Шилер

ето нещо малко по грубичко , но все пак : Ще ти отнеме 96 мускула за да станеш и да пребиеш някой, и само 4 да си протегнеш средния пръст и да му кажеш Да Го Духа

ето нещо малко по грубичко , но все пак :

Ще ти отнеме 96 мускула за да станеш и да пребиеш някой, и само 4

да си протегнеш средния пръст и да му кажеш Да Го Духа

"Състраданието ме предпазва от това да причиня на другия страдание." Шопенхауер

"Състраданието ме предпазва от това да причиня на другия страдание." Шопенхауер

:yanim: Пред това и Боговете мълчат :yanim:

"Къде би бил всеки от нас, ако нямаше поне един, който да иска да ни разбере такива, каквито сме в действителност, или който е готов да ни се отплати за нашето вникване, като направи същото? Ние, всички ние, трябва да се осъзнаваме един друг по този дълбок, емоционален и сериозен начин." У. Джеймс

много сте сериозни в тази тема нещо :) Ако баба беше мъж, щеше да е дядо :yanim: :yanim: ;):):lol6:

Никой не изпълнява добре своя дълг,ако не го обича,а само честните хора обичат задълженията си. Ж-Ж.Русо

Избирайки да бъдем това или онова, ние в същото време утвърждаваме ценността на това, което избираме. Ж- П Сартр

С какъвто се събереш,с такъв си се събрал. Каквото си постелеш,такова си си постлал Каквото си надробиш,такова си си надробил. Колкото повече,толкова повече. :clap:

1. Човек е доста по-умен, отколкото му трябва за да е щастлив. 2. Целта оправдава калибъра. 3. Жените обръщат внимание не на красивите мъже, а на мъжете с красиви жени. 4. Мъдростта не винаги идва с възрастта. Случва се възрастта да дойде сама. 5. Имайте предвид, че знанията не се предават по полов път.

Ако не можеш да бъдеш част от решението стани част от проблема...

Не прочетох всички мъдрости и не знам дали и тази я има но все пак ще я напиша: ДА ПРОЩАВАШ Е БОЖЕСТВЕНО.

Само в рекламите за дамски превръзки кръвта е синя

"сблъсък"

Любовта е по ценна от всякакви съкровища,тя е диамант които не могат да закупят дори царете; тя е целия свят макар, че я прегръщат само две ръце......... ;)

Редактирано от fantaziq (преглед на промените)

"Ако искате справедливост отидете в публичен дом.Ако искате да ви чукат отидете в съда."

Не съм чел всичките мъдрости за това се надявам някой да не ги е писал. 1. Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав. 2. Никога не раздавайте смъртни присъди. Има много хора които са живи, но не го заслужават. Има и такива които са умрели, но заслужават да са живи. Можете ли да им го дадете? Дори и най-мъдрите не виждат всичко.

Детска мъдрост : ако мама се смее на хапливите забележки на татко - значи имаме гости Ако събуждайки се на сутринта не ви се налага да ставате, значи сте спали прави. Колкото повече се виждат гърдите - толкова по-трудно се запомня лицето. Ако около слънцето се появят кръгове - време е да проветрите стаята и да измиете прозорците. Ако трети ден вече не ви се работи, значи е сряда.

Не е важно какво купуваш, а от къде го купуваш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.