Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъдрости от век във век .....

Featured Replies

"Безплатно е сиренето само в капана за мишки!" - Маргарет Татчър

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 550k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този текст е откъс от еврейската книга Талмуд. В нея се описва разговорът на Бога с Човека, съветите и препоръките, които Той дава. Ето как завършва техният разговор: Внимавай много, когато раз

• "Моята болка може да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причина за нечия болка" Чарли Чаплин

• Мойра
    Мойра

Публикувани изображения

Учи се от грешките на другите. Не можеш да живееш достатъчно дълго, за да ги направиш всичките свои.

" Не се притеснявай от това какво си мислят хората за теб, защото те са достатъчно заети да се притесняват от това какво си мислиш ти за тях"

Публикувано изображение:yanim::clap::):blink:Публикувано изображение

Carpe Diem -Улови мига Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките на другите Живей днес, защото вчера вече е история,а утре може да не дойде

"Който много пита,много го боли главата после" :bye:

Няма човешки проблем, за който да не съществува решение - съвършено, надеждно и погрешно.

"ако започнем кавга между миналото и настоящето,ще разберем че сме погубили бъдещето!"-Уйнстън Чърчил "вие израствате в деня,в които ви разтърси първият истински смях-смехът над вас самия."-Етел Баримор "общественото мнение е по-силно от законодателството и почти се равнява на десетте божии заповеди."-Чарлз Дъдли Уорнър "дайте ми уморените бедняци на света,страдалците, жадни да дишат свободно,пратете ми бездомната окаяна тълпа и пощадените от бедствие природно.Аз факела държа пред златната врата!"-Ема Лазаръс (надписът бърху статуята на свободата)

Приятелят е човек, който те познава и въпреки това те харесва. А неприятелят е човек, който не те познава и въпреки това не те харесва.

"новият приятел е като новото вино-когато остарее ще го пиеш с удоволствие..."

Незнам доколко това е мъдрост ,но все пак.................. ........Истинските приятели се познават в трудните моменти и когато ти имаш нужда от тях,а не те от тебе!!!

Не можем да решим проблемите, ако разсъждаваме по същия начин, по който сме разсъждавали при създаването им.

"Едно е да искаш, второ да можеш, а трето и четвърто да го направиш" "Две неща на този свят са безкрайни - човешката простотия и вселената, за второто не съм съвсем сигурен"

предлагам ви линк, с общо взето много и според мен интересни неща по темата

http://bgliter.hit.bg/misli/misli2.htm

<{POST_SNAPBACK}>

Във всяка жена живее тъща. --Ж. Ренар

Това е добро! Мерси за линка! ;)

Раят е онзи миг, в който усещаш, че си част от нещо истинско.

Нещо, за което не знам кой го е казал; Ние не сме наследили земята от родителите си, а сме я взели назаем от децата си. ;)

"само във вихъра на най дълбокия си страх ние виждаме с истинска яснота..."

Има два начина да изживееш живота си - единият е да твърдиш, че чудеса няма, а другия е да мислиш, че всичко, което се случва около теб е чудо.

"Каквото и да ти говорят знай,че винаги става въпрос за пари!!!" :speak: "Бъди човек,а не човече! Гори,но никога не тлей! Живей живота си така,че да не съжаляваш ТИ!" За автора не мога да гарантирам,така че нищо не пиша. :)

5% от хората мислят, 10% си мислят, че мислят, а останалите по-скоро биха умрели, отколкото да мислят.

Поздравявам инициативата за тази тема! И аз имам много любими, но актуално ми звучи сякаш следното тристишие от Жорж Дютюи (признавам си, незная изобщо кой е) относно китайския начин на рисуване: Рисувай бамбук в продължение на десет години, самият ти стани бамбук и сетне, когато рисуваш, забрави всичко за бамбука. ;)

Някой не са толкова известни мъдрости,но ценни за мен! Неискай твърде много-неможеш му плати цената.(Баба Ванга) Ние всички сме в калта,но някой поглеждат и към звездите.(Оскар Уайлд) Koгато човек стигне до извора,коленичи.(Тодор Шандурков) Ако разтвориш доверчиво ръце,ще разбереш кой би искал да те прикове към кръста и кой- да те прегърне.(Тодор Шандурков) Не приемай любовта на никого само от съжаление,това по-късно би ти донесло големи разочарования.(Тодор Шандурков)

Редактирано от Biased (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.