Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъдрости от век във век .....

Featured Replies

 Живота не се измерва с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.  Няма лесен път до мястото, до което си струва да стигнеш.  Нищо на света не прави щастието по-непостижимо, отколкото опитът ни да го открием.  Смелостта не е отсъствие на страх, а преценката, че нещо друго е много по-важно от него.  Храбреците не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.  След битката почестите са за победителя и никой не си спомня дали той е бил добър или лош.  Само когато е тъмно можеш да видиш звездите.  Истинският смисъл на живота се крие в познанието, че би било по-добре въобще да не бяхме живяли.  В живота си човек върви по пътя между това, което е и това, което може да бъде.  Докато се изкачваш поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора.  Големите грешки стават когато мислим, когато трябва да чувстваме, и когато чувстваме, когато трябва да мислим.  Не можем да предотвратим това, което не сме в състояние да предвидим. Можем само да направим това, което смятаме за правилно във всеки момент докато го преживяваме. Можем да планираме, да се надяваме и да се страхуване от бъдещето. Но не можем да знаем какво ще бъде то.  Нужна е доста храброст, за да се опълчиш срещу враговете си, но също толкова, за да се опълчиш срещу приятелите си.  Земята е кръгла и мястото, което ни се струва, че е краят може да е просто началото.  Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка.Ако двамата имаме по една идея или информация и ги разменим, всеки ще има по две.  Ако трябва да направите крачка в неизвестното или ще намерите твърда почва под краката си или ще се научите да летите.  Любов е да дадеш на един човек сърцето си, вярвайки, че няма да го разбие.  Don’t try to argue with a fool guy. He is gonna drag you down to his level and then beat you with experience!  To finish first, first you have to finish – Ron Denis  I only race to finish first, because the second placed man is the first loser. - Ayrton Senna  “Единственият начин да изядеш слон е постоянно да ръфаш от него”- Норберт Хауг

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 549,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този текст е откъс от еврейската книга Талмуд. В нея се описва разговорът на Бога с Човека, съветите и препоръките, които Той дава. Ето как завършва техният разговор: Внимавай много, когато раз

• "Моята болка може да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причина за нечия болка" Чарли Чаплин

• Мойра
    Мойра

Публикувани изображения

"Свтът е една голяма поста и всички в него сме мнооооооооого постни защото той ни въвлича в този постен живот, където всичко, което ни заобикаля е постно!!!!" Това аз съм си го измислила и ако вникнете в смисъла на думата "постен" ще ми схванете мисълта!!! :bye:

Редактирано от anny_is_here (преглед на промените)

• Хората, които горят в работата си, често пият по една студена вода. Sex is like nokia -conecting people, like nike -just do it, like pepsi-ask for more, like samsung-everyone is invited and like me -too good to be true

Алберт Айнщайн: Въображението е по-важно от знанията. Никога не мисля за бъдещето - то идва достатъчно бързо. Някой който никога не е допускал грешка не е опитвал нищо ново. Техническият прогрес е като брадва в ръцете на патологичен престъпник. Не знам с какви оръжия ще се води третата Световна Война, но съм сигурен, че четвъртата Световна Война ще се води с камъни и пръчки. Как подяволите може да се обясни първата любов с физични и химични термини и формули? Дъглас Адамс: The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't.

Не оставяй днешната работа за утре ако можеш да я оставиш за вдругиден! Сега сериозно: по мръкнало недей да ходиш - по светло трябва да си стигнал (май така беше :))

Редактирано от MR_DUDE (преглед на промените)

идеални хора няма:clap:един казал на една ти си идеалната търсих те цял живот а тя му казала аз търся идеалния:P живота не е това което искаме да става а това което става

Любовта е чувството,което чувстваш,когато си почувствал,че чувстваш чувството,което никога до сега не си чувствал! Когато вратата на щастието се затвори,то друга се отваря.Но докато гледаме в затворената врата,няма да видим отворената.

Разтвориш ли ръцете за прегръдка,ти вече си удобен за разпятие. Най-хубавото се вижда само със сърцето. (*Малкият принц*) Най-голямата слава не е в това да не падаш никога, а да ставаш всеки път,когато си паднал.

Когато бедността чука на вратата, любовта бяга през прозореца. Няма смисъл да се напрягаш прекалено много в живота, след като няма да излезеш жив от него.

Избягай днес, за да можеш да избягаш и утре. При бягането не е важно накъде, а откъде.

Алкохолът в малки дози е полезен във всякакви количества. :wors:

"Man can climb to the highest summits, but he cannot dwell there long."

<{POST_SNAPBACK}>

:wors: Какво значи това :speak:

Аз не знам английски Публикувано изображение

Искам да чета на български :wors:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Всяко стадо си има мърша ... и всяка мърша си има по едно стадо, което да я следва!

Редактирано от soul (преглед на промените)

Има незаменими хора - всеки човек.

Най-хубавото нещо на този свят е самия той. Всички нараняват, последния убива! Човек притежава толкова жестокост, колкото и въображение. Музика слушат мнозина, но я чуват малцина. Нещата стават само тогава, когато станат. Всичко което притежаваш те притежава. Трябва да целунеш много жаби, преди да намериш принца. Времето е като огъня - може да те стопли и да те изгори.

Не е точно мъдрост, но е нещо страхотно, което винаги ме е впечатлявало: The Serenity Prayer God grant me the serenity to accept the things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the difference. Молитва за спокойствие Господи, дай ми спокойствието да приемам нещата, които не мога да променя, увереността да променя тези, които мога и мъдростта да правя разликата между двете.

Няма грозни жени.. има трезвени мъже! (някой мъж сигурно :) )

Най-уязвимата част у човека е собствената му представа за себе си. Виждаме това, което очакваме, но не и действителността. Славата е бляскавия траур на щастието. Страхът убива разума!

От безбройните пътища земни-най-трудно е да избереш пътя на сърцето!

В живота можеш да вярваш само на себе си и то не във всички случаи. Живеят само влюбените,останалите просто съществуват. ( У. Шекспир) Човек трябва да бъде достатъчно голям,за да признае грешките си,достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен.за да ги поправи. ( Дж. Максуел) Силата на жените се определя от слабите места на мъжете. ( Волтер) Във всеки от нас спи геният и всеки изминал ден,все по-дълбоко. ( Монтен ) Когато се раждаш,ти плачеш,а светът се радва.Живей така,че когато умреш светът да плаче,а ти дас се радваш. (Дарвин)

Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада!

Хората са създадени за щастие и щастието е създадено за хората. Най-тъмен е часът преди изгрева на слънцето. Истински красивото е невидимо за очите. Всяка жена е лекомислена.

Ето и няколко от мен: "Мъдър е не онзи,който знае много,а който знае нужното"-Есхил "Голямата заблуда процъфтява по-лесно от голямата истина,защото е по-лесно да се вярва отколкото да се напряга мозъкът." "За учудване е не това,че Вселената е безкрайна,а това,че човек е способен да разкрие нейните тайни." "Земята е люлка на човечеството,но неможе вечно да се живее в люлка." :bye:

"Глупавият човек мисли какво да каже,вместо да каже това,което мисли." "Не е важно дали ти духат,дали духа вятъра или духаш ти,важното е да си в духовния живот." "Не се ревнувайте,а се редувайте" "Само две неща са безкрайни:Вселената и човешката глупост!Но не съм сигурен за Вселената." Айнщайн "Никога не се обеснявай:пред приятели не се налага,а враговете няма да ти повярват." "Има само два начина да се справиш с една жена,но никой не ги знае." "Животът е комедия за този,който мисли и трагедия за този,който чувства." Лабрюйер

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.