Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъдрости от век във век .....

Featured Replies

Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш. Никога недей плачи,дори и силно да боли!Никому не се моли-ставай и напред върви! Никой не може да бъде толкова богат,за да купи някой и никой не може да бъде толкова беден,за да се продаде!(Русо) Ако прз ноща мечтаеш за слънцето,няма да забележиш звездите.(кубинска поговорка)

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 549,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този текст е откъс от еврейската книга Талмуд. В нея се описва разговорът на Бога с Човека, съветите и препоръките, които Той дава. Ето как завършва техният разговор: Внимавай много, когато раз

• "Моята болка може да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причина за нечия болка" Чарли Чаплин

• Мойра
    Мойра

Публикувани изображения

"Just as the mind of a child can simplify the greatest confusions and conflicts of life, so too can the mind of a nublet simplify and invent some of the most ingenious ideas in any area. (With of course a little help from someone who knows what they're doing.)"

"Just as the mind of a child can simplify the greatest confusions and conflicts of life, so too can the mind of a nublet simplify and invent some of the most ingenious ideas in any area. (With of course a little help from someone who knows what they're doing.)"

<{POST_SNAPBACK}>

Публикувано изображение ,което ще рече...?

Не се притеснявай когато ти говорят зад гърба, важното е когато се обърнеш да млъкнат!

Липсата на доказателства за съществуването на нещо,не е доказателство за неговата липса!

Обичай този, който те обича, а не този, който те привлича...

Защо трябва да има лесен начин, когато може да има труден?

Публикувано изображение

"Онова, което се е случило веднъж може никога повече да не се случи. Но всичко, което се е случило два пъти, със сигурност ще се случи и трети път." --- Паулу Коелю ("Алхимикът") --- :clap:

Бъди себе си,когато можеш, Бъди себе си,преди смъртта, Бъди себе си в деня,когато стрещнеш любовта! :speak:

"Онова което е невидимо за очите,е видимо за сърцето" "Не е присъщо на човешката природа да върви все напред,тя има своите отивания и връщания"

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си. ( Марк Твен) Човек,който си позволява да загуби дори един час от времето си,не е открил колко ценен е живота. ( Дарвин) Ако човек не открие нещо,за което си струва да умре,той не заслужава да живее. ( М.Л. Кинг-младши)

• 2 седмици по-късно...

Имай смелост да си служиш със собствения си разум. Животът е един от най-сложните. Външният вид лъже.

Май мога да се сетя за 2, който не съм сигурна, че са мъдрости, но поне са добре казани и се придържам към тях. 1,"Мярката за достойнството на жената е мъжът който тя обича." 2, "Човекът придобива странна власт, когато веднъж от обич го лишът. И даже не повдигам клепки аз, когато произнасяш моето име."

.,,Там" не е по-добре от ,,Тук". Когато твоето ,,там" стане ,,тук", ти просто ще откриеш друго ,,там", което пак ще изглежда по-добре от ,,тук". Другите за теб са само огледала. Не можеш да обичаш или да мразиш нещо у някого , освен ако в него не виждаш отразено това, което обичаш или мразиш у себе си. Отговорите от които имаш нужда , са в теб самия. Отговорите на въпросите, поставени от Живота , носиш в себе си.Трябва само да гледаш , да слушаш и да вярваш. От теб зависи как ще изживееш живота си. Разполагаш с всички инструменти и ресурси, които са ти необходими .Как ще ги използваш, зависи единствено от теб.Изборът е твой. :kiss2:

Където всички са виновни - там никой не е виновен. Човек е такъв, каквито са неговите желания. Няма нищо по-рядко от истината.

Никога не вярвай на човек, който ти разказва за всички твой проблеми, но не споделя своята радост със тебе. Еврейска пословица Живота е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш. Карол Корд "Не е важно дали хората хвърлят камъни по теб, важното е ти какво градиш с тях - стени или мостове

Редактирано от ^KRISTALINA^ (преглед на промените)

Няма нищо по-тягостно от повторението на миналото. Който познава капана, наполавина го е избегнал. Всяка жена без свенливост е развратна.

• 4 седмици по-късно...

Да видиш себе си отстрани е толкова трудно,колкото да погледнеш назад без да се обърнеш. Първо-или бог съществува или не.Второ-аз или вярвам или не.Губя единствено в случая,че той наистина съществува,а аз отричам това. Така че по-добре да вярвам,защото рискът е минимален. Блез Паксал

Любимата ми мисъл е тази "Ако усетиш, че изнасилването е бенадежно, по добре се отпусни може да изпиташ някакво удоволствие!" Ако се пренебрегне цинизма има много силно приложение в ежедневието ни

"Когато казваш,че можеш си прав,когато казваш че не можеш също си прав"-Хенри Форд

"По-добре мъртав пич отколкото жив педал"

Сказание за хан Аспарух, княз Слав и жреца Терес : "Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден! Познах добро и зло, правда и неправда;минах през раждане и смърт, радост и мъка,рай и ад; и накрая разбрах, че аз съм във всичко и всичко е в мен!"

"Вички истини са добри за казване, но не всички са добри за слушане." Това ми е подарък от приятеля ми за рождения ми ден :hush:

• 2 седмици по-късно...

Никой няма да отиде в рая, докато има свободно място в ада. Животът е това, което ни се случва докато кроим бъдещето. Обичам те, така говори дявола. Силата е в злобата.

Да обичаш значи да страдаш, затова обичай този, който заслужава страданието ти. Нашето знание е ограничено, а нашето незнание - безгранично. Само слабите се сртемят към порядък.Силните владеят хаоса!

Вярата е кислород за душата. Прави това, което трявба за да можеш да вършиш това, което искаш. Светът е театър,в който най-лошите хора имат най-хубавите места. Човек може толкова, колкото знае. Животът не е много здравословен - който живее, умира. Цял живот се стремим да залагаме малко и да печелим много, а след това казваме, че животът е измамил нас. Това се сещам за сега.Ще се сетя и още скоро.

Ти гледаш нещата и питаш "Защо?", а аз мечтая за неща, които никога не съм виждала и питам "Защо не?"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.