Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде е шоуто на Слави

Featured Replies

Чакам си аз актьорите и гледам а Иво Сиромах добре викам нормално . Гледам 10 мин а дават конкурса на г-н Андреев :D ЯЯ какво става тук доста загадъчно гледам в страницата на фейса коментари валят никой нищо не пуска като съобщение това ли беше с шоуто му ? БТВ тотално се изложиха  вече .

• Отговори 72
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 5 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ти още ли го гледаш това шоу!:speak:

Добрич?

Стига с това Добрич бе троле гледам само актьорите ама като гледам коментарите в страницата му какви са стряскащи май това беше края на шоуто му ..

• Автор
преди 6 минути, _Alex&Vanko_ написа:

И това са актьори ли? Аз го мога по-добре!

На такива кат Нейков и Зуека ли ке кефиш? Много са слаби.

Те отдавна са изтъркани ся се кефя на Краси Радков и оня Тодор Башлянов ли беше :D но явно е имал планове пак да прави политическо предаване и от бТВ са го спрели ще видим утре вечер дали ще има шоу но наистина в последните 2 3 години Слави си прави каквото си иска когато беше кампанията за референдума имаше само политически предавания и грам скечове нямаше .

Ха-ха. Те Нейков и Зуека откога не са от екипа на Слави. А Краси Радков е неповторим-няма такъв като него.

Инак Славчо просто сега  е бесен на политиците. Ша са върне шоуто, нема де да иде.

преди 6 часа, adersa написа:

Чакам си аз актьорите и гледам а Иво Сиромах добре викам нормално . Гледам 10 мин а дават конкурса на г-н Андреев :D ЯЯ какво става тук доста загадъчно гледам в страницата на фейса коментари валят никой нищо не пуска като съобщение това ли беше с шоуто му ? БТВ тотално се изложиха  вече .

Бате Бойко му направи най-голямата реклама.

Някой ще ми каже ли защо е този хейт към Трифонов? Прав ли е? Прав е. Гласувах "за" задължително глаДуване. Но задължително гласуване без намаляне на субсидията е абсурдно. Това, което те направиха те е престъпление. Вие, аз, всички, онзи ден им дадохме колко? 50-60 милиона?

"Партийните субсидии у нас - 6 пъти по-високи от тези в Германия"

http://www.marica.bg/партийните-субсидии-у-нас---6-пъти-по-високи-от-тези-в-германия-news659838.html

!

СРАМ!

А това чалгар ли бил, бъркал ли си в носа докато яде, с кой спал, с кой... За конкретния случай, каква връзка има. На тези избори никой не може да ме убеди, че не са извършвани страшни манипулации. И един човек заявява: Искам си правата! Да, мен кой ще ме чуе, аз съм бай 0й. Него го чуват. И? Може и да бъркам това за манипулациите. Може би сме се превърнали в овце.

За сведение: нямам телевизор и не гледам реклами с филми между тях или както му казват "телевизия". Нито пък следя какво се случва с Трифонов и шоуто му.

http://www.bitelevision.com/live/

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

В началото гледах шоуто с интерес, но откакто изпростя преди години престанах да го гледам.

За мен Слави е един обикновен селски тарикат.

преди 4 часа, Мойра написа:

В началото гледах шоуто с интерес, но откакто изпростя преди години престанах да го гледам.

За мен Слави е един обикновен селски тарикат.

Така е, съгласен съм. Но въпреки, че е просто тарикат - защо му затварят устата толкова смешен начин?

Преди малко бТВ излязоха с официално становище по въпроса, в което няма нищо смислено.

преди 11 часа, Този написа:

На кой ли му пука за тоя простак?

Да си чувал тази мисъл:

"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."

Ако пък се сетиш (сетите) от кого е?

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 22 минути, jhoro написа:

Така е, съгласен съм. Но въпреки, че е просто тарикат - защо му затварят устата мотолкова смешен начин?

Преди малко бТВ излязоха с официално становище по въпроса, в което няма нищо смислено.

Затварят му устата, защото това, което наскоро обяви, че възнамерява да направи, евентуално би могло да зесегне НЕЧИИ интереси.

А Слави просто иска още слава.

преди 8 минути, Мойра написа:

Затварят му устата, защото това, което наскоро обяви, че възнамерява да направи, евентуално би могло да зесегне НЕЧИИ интереси.

Напоследък много съм опростил нещата, когато става дума за нечии действия.

Не ме интересува какъв е повода, каква е причината, какъве мотива и желанието на извършителя.
Интересува ме само едно - крайния резултат.

Ако стане нещо добро (или лошо) - всичко преди това е без значение.

преди 3 минути, jhoro написа:

Не ме интересува какъв е повода, каква е причината, какъве мотива и желанието на извършителя.

А мен ме интересува преди всичко това, което теб не те интересува. :)

Мисля, че това, което се готви да направи шоумена ще е поредната буря в чаша вода.

Може и да греша.

преди 8 минути, Мойра написа:

А мен ме интересува преди всичко това, което теб не те интересува. :)
Мисля, че това, което се готви да направи шоумена ще е поредната буря в чаша вода.
Може и да греша.

Нали затова се допълваме с теб ...

А за другото - в България всичко е на принципа - "Всяко чудо... за три дни!"

преди 35 минути, jhoro написа:

"Целта оправдава средствата" е най-глупавото и опасно оправдание за каквото и да било. Почти същото като "Защото мога.".

преди 24 минути, Мойра написа:

Не е само това. Засичал съм го на моменти и понякога става доста гаден. Също, имам чувството че го избиват на тотален хейт, без да осмислят нещата.

преди 20 минути, jhoro написа:

Какъвто и да е крайния резултат, те могат просто да се врътнат и все едно нищо не е било. Грешките и проблемите да ги оправя който иска. Ако искаш да се занимаваш с политика, може би е редно да влезеш в политиката...

преди 7 минути, A.com написа:

"Целта оправдава средствата" е най-глупавото и опасно оправдание за каквото и да било. Почти същото като "Защото мога.".

Нещо си се объркал. Ако помислиш, ще разбереш (надявам се)

"Пътя към ада е постлан с добри намерения!"

преди 16 минути, Melmak ® написа:

Какъвто и да е крайния резултат, те могат просто да се врътнат и все едно нищо не е било. Грешките и проблемите да ги оправя който иска. Ако искаш да се занимаваш с политика, може би е редно да влезеш в политиката...

Е - значикрайния резултат няма да е съвсем краен - така ли?

Ако съм искал, да се занимавам с политика... ВСЕ ОЩЕ ЩЯХ ДА СЪМ В ПОЛИТИКАТА. Не, мерси.

Една от контролиращият орган за телевизиите каза преди изборите, че са подали жалба в Европата относно просташкото шоу, че се е превърнало в политическо. В други държави такъв цирк нямало. Та на бТВ може и да им треснат някоя астрономическа глоба заради просташкото шоу, та заради това се правят че уж го контролират.
Аз този простак не го гледам де, та не ми пука за него.

преди 39 минути, Melmak ® написа:

Не е само това. Засичал съм го на моменти и понякога става доста гаден. Също, имам чувството че го избиват на тотален хейт, без да осмислят нещата.

Пази Боже, човек като Слави да влезе в политиката!

Та той е задминал и Бойко Борисов!

Най-наясно с това са хората от екипа му, които най-безогледно е използвал и се е освобождавал от тях, когато е усещал, че започват да го засенчват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.