Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пиша музика, търся отзиви!

Featured Replies

След призрачната мъгла, обвила със заклинания гората, има ли нещо ново? Иначе ще продължавам все така да съм фен на камбаната…:rolleyes:

• Отговори 63
  • Прегледи 20k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ще трябва всичките хилядни фенове да затаят дъх :drum2:пълна кошница имам с неща, но ми е много сложно да ги завършвам - довършващите детайлите много ме изморяват - по-лесно ми е да направя нещо ново от нулата понякога...

• Автор
на 7/26/2017 в 20:41, Мо_хи_ни написа:

има ли нещо ново?

Отворих някакъв "брониран" нов канал че да праскам както излиза същите щуротии, само че с нещо различни... Ето един щур джам с пиано и перкусии топъл-топъл

Акрх, каква изненада! Грабна ме и ме понесе още от първата нота! 

Тоз piece of mind 1 навярно предполага продължение,чейнджване, мейкапване, куайатване, луузване……Както и да е, изкефих се, hope you don't mind. 

Обаче…Бръмбър?!…:D

• Автор
преди 13 часа, Мо_хи_ни написа:

Акрх, каква изненада! Грабна ме и ме понесе още от първата нота! 

Тоз piece of mind 1 навярно предполага продължение,чейнджване, мейкапване, куайатване, луузване……Както и да е, изкефих се, hope you don't mind. 

Обаче…Бръмбър?!…:D

АА радвам са, предполага може би???, обмислям по плътен звук и повече перкусия... много по-различно е да ползвам пианото ударно вместо тонално...

Оно преди беше Охлюв Брониран, но ето - реших се да направя крачката, щипците напред, да излъскам екзоскелета, да опъна антените...  сега въпроса е с прясната тор, топката как ще загладя и към хоризонта малкия Сизиф как ще се устреми...

преди 13 часа, Yvan Sergeev написа:

подземията на къртицата .

слънчогледобер.

Ай стига вече. Въпроса е отваряме ли фабриката за олио, стига сме играли на дребно.

преди 27 минути, Любомир Ико написа:

обмислям по плътен звук и повече перкусия... много по-различно е да ползвам пианото ударно вместо тонално...

Малко материал за торни топки от кратерна дупка на планетата Плутон:

включване на сложни акорди, базирани на основните тонове, напр? Това ще придаде повече мощност, плътност и ще намали "блъскането" по клавишите, което на моменти е интересно, изненадващо, но си има и недостатъци…:clown:

• Автор

Почти не ползвам чисти акорди! :ph34r: Харесва ми ако се образуват естествено от вътрешни мелодии / елементи / между няколко инструмента но рядко удрям акорд самоцелно... мат'рял си е за размисъл :rolleyes:

преди 4 часа, Любомир Ико написа:

мат'рял си е за размисъл 

Чак пък за размисъл, експериментирай. Шъ чакам продължението - тургай ме във фен листата. :D

• 2 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...
на 3.10.2017 г. в 2:02, Любомир Ико написа:

Малко ноти, малко орган и после нещо друго

RELEASEDrone    - Това е най-доброто досега , което съм чувала от теб ! 

Поздравления !

И нещо Любимо да оставя като подарък :

• 3 месеца по-късно...
на 11/4/2017 в 20:18, _sirena_ написа:

RELEASEDrone    - Това е най-доброто досега , което съм чувала от теб ! 

Поздравления !

И нещо Любимо да оставя като подарък :

Хареса ми !

• 1 година по-късно...
  • 1 година по-късно...
на 28.07.2017 г. в 21:03, Любомир Ико написа:

Почти не ползвам чисти акорди! :ph34r: Харесва ми ако се образуват естествено от вътрешни мелодии / елементи / между няколко инструмента но рядко удрям акорд самоцелно... мат'рял си е за размисъл :rolleyes:

Разбира се, странно е в наше време да се пише класическа музика.
И аз много обичам полифонията. Бях много учуден да видя в youtube че има хора, които виртуозно импровизират
клавирна фуга (почти както по времето на Бах).

За отношението между хармония и полифония:
- старата полифония се е правела като се е пишел първо основен глас, а после са се добавяли други
- но от времето на Бах по-скоро хармонията води и гласовете са така направени, че да съответстват на хармоничните функции
- по-модерен подход е да се използват не чисти акорди, а въобще съзвучия от тонове, понякога силно дисонантни

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.