Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows firewall - въпроси, мнения, препоръки

Featured Replies

Това не ми върши работа!

това са IP-тата който искам да бан/блокирам

77.85.0.0 - 191.255

79.100.0.0 - 255.255

83.228.0.0 - 31.255

87.126.0.0 - 255.255

90.154.128.0 - 191.255

213.91.191.0

212.39.64.0

212.39.90.0

Ще ги блокираш,когато си инсталираш защитна стена,различна от Window FireWall например, като Comodo, хем филтър хем блокира и пази добре и измерва успоредно трафика и те уведомява с кое IP има връзка системата и програмите и обратната връзка също.Можеш да блокираш колкото си искаш IP -та
  • Отговори 140
  • Прегледи 33k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще ги блокираш,когато си инсталираш защитна стена,различна от Window FireWall например, като Comodo, хем филтър хем блокира и пази добре и измерва успоредно трафика и те уведомява с кое IP има връзка системата и програмите и обратната връзка също.Можеш да блокираш колкото си искаш IP -та

Имам 4 сървъра и качването на защитна стена не е най-доброто решение

Имам 4 сървъра и качването на защитна стена не е най-доброто решение

Напротив,без стена накъде? Ще имаш само Spam ботове, да не говорим и за по сериозни последици. Outpost Firewall Pro 2008 за Server 2003 много добро решение,но все пак ти си решаваш.

а сега ще ме светнеш ли къде мога да въведа IP в този firewall ??

а сега ще ме светнеш ли къде мога да въведа IP в този firewall ??

В кой по-точно?

оправих се използвах добрия стар Sygate :P 10x все пак

• 1 месец по-късно...

Здр. на всички! Извинявам се предварително за може би тъпия въпрос,но ми е чекнат червения щит на farewall, и не мога да включа зеления( не е активно нищо там),и все ме праща към някви хелпове! Някой ако има идея как да го оправя да драска! Мерси!

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Я застреляй екрана и дай да видим.

Ами как да го цъкна,нямам фото,пък с GSM-а мн. мътно става? Публикувано изображение Не ги разбирам тия неща !

Prt Scr(print screen) това е копченце от клавиатурата ти, потърси го. После отваряш графичен редактор, Paint примерно и натискаш Ctrl + v(paste). После записваш снимката в jpeg(jpg) формат и я качваш, може и в picvalley.net. Ама стреляй повечко, да видим и хелповете и всичко.

Prt Scr(print screen) това е копченце от клавиатурата ти, потърси го. После отваряш графичен редактор, Paint примерно и натискаш Ctrl + v(paste). После записваш снимката в jpeg(jpg) формат и я качваш, може и в picvalley.net.

Ама стреляй повечко, да видим и хелповете и всичко.

А,как да я запиша в JPEG? Публикувано изображение

Аха,май стана нещо!

post-128325-1218274599_thumb.jpg

Това долу NOD32 ли е ? Ако е така, той трябва да има вградена защитна стена и затова не ти позволява да пуснеш др от Windows ...

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Аха,май стана нещо!

Ами чекни я защитната стена на Он и си готов, какво толкова му се чудиш ?

Ами чекни я защитната стена на Он и си готов, какво толкова му се чудиш ?

Ами как да я чекна като не е активно нищо там?

Това долу NOD32 ли е ? Ако е така, той трябва да има вградена защитна стена и затова не ти позволява да пуснеш др от Windows ...

Да НОД 32 е,и какво трябва да направа да я пусна?

Ами как да я чекна като не е активно нищо там?

Да НОД 32 е,и какво трябва да направа да я пусна?

Щом е NOD 32, тя няма ли си собствена защитна стена, като KIS 7 примерно ? Ако има е нормално да не можеш да пуснеш стената от Windows и съответно там да ти е сиво ...

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Щом е NOD 32, тя няма ли си собствена защитна стена, като KIS 7 примерно ? Ако има е нормално да не можеш да пуснеш стената от Windows и съответно там да ти е сиво ...

[/quote

Ами до сега си беше чекнат зеления щит и Нода си работеше и се упдейтваше без проблем,а сега като си Включа компа и ми излиза тва:

post-128325-1218275856_thumb.jpg

Ето един пост на B-boy:

Windows firewall - въпроси,мнения,препоръки

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26109

Windows Firewall - не мога да го включа

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...indows+firewall

Проблем с изключен Windows firewall

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...indows+firewall

Уиндоската стена не пази,кой знае колко.Може да сложиш допълнително Firewall,ако не искаш да се разделиш с NOD.Другият вариант е Internet(Total) Security по избор.

Мерси на всички за постовете,ще пробвам всичко което сте предложили и ще пиша какво съм направил,че сега отивам на бачкане! Успех и късмет на всички! :newspaper:

Здр.пак! Пиша със закъснение но не бях в града! По моя проблем опитах всичко което сте ми предложили,и от др. постове също,но проблема си остава! Публикувано изображение Незнам аз ли не правя нещо както трябва,но за сега никво развитие! като отворя секюрити центъра и ми излиза това: А в сервизите Internet Connection Sharing уж е стартиран,а статуса му е disable! Дали ще може да направя още нещо или да го давам за преинстал?

post-128325-1218472610_thumb.jpg

Здр.пак! Пиша със закъснение но не бях в града! По моя проблем опитах всичко което сте ми предложили,и от др. постове също,но проблема си остава! Публикувано изображение Незнам аз ли не правя нещо както трябва,но за сега никво развитие! като отворя секюрити центъра и ми излиза това: А в сервизите Internet Connection Sharing уж е стартиран,а статуса му е disable! Дали ще може да направя още нещо или да го давам за преинстал?

1. Сложи следните услуги на Automatic от services.msc

Network Connections
Security Center
Windows Firewall
Event Log

2. Провери следните стойности от регистъра:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center

Вдясно всичко свързано с думичката "Firewall" направи на 0.

*FirewallDisableNotify

*FirewallOverride

Пак от същия ключ в категорията Monitoring виж дали има вкарани някакви редове в имената на въшните защитни стени.Трябва да са празни папките там.

Сега разгърни регистъра до следните ключове:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\DomainProfil

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\StandardProf

Те също трябва да са празни.Ако съдържат редове с наименованието от вида на "EnableFirewall" ги изтрий.

Не. По-добре намери някой, който говори компютърен език.

1. Сложи следните услуги на Automatic от services.msc

Network Connections
Security Center
Windows Firewall
Event Log

2. Провери следните стойности от регистъра:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center

Вдясно всичко свързано с думичката "Firewall" направи на 0.

*FirewallDisableNotify

*FirewallOverride

Пак от същия ключ в категорията Monitoring виж дали има вкарани някакви редове в имената на въшните защитни стени.Трябва да са празни папките там.

Сега разгърни регистъра до следните ключове:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\DomainProfil

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\StandardProf

Те също трябва да са празни.Ако съдържат редове с наименованието от вида на "EnableFirewall" ги изтрий.

Значи първото го направих,но за да проверя тия стойности от регистъра какво трябва да направя?

Значи първото го направих,но за да проверя тия стойности от регистъра какво трябва да направя?

1.Щракни върху Start ("Старт"), избери Run ("Изпълни"), въведи regedit в полето Open ("Отвори") и след това натисни OK.

2.Намери и щракни в/у подключа, който съдържа елемента или елементите на системния регистър, които искаш да промениш,т.е. (B-boy[styLe] каквото ти е дал.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Неправилното използване на редактора на системния регистър може да предизвика сериозни проблеми, които да наложат преинсталиране на операционната система.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Благодаря на всички за вниманието и отделеното време по проблема! ;) Повече няма да ви занимавам,утре ще го нося за преинстл.! Не мога да се оправя с тоя сандък! :) Успех и безаварийна на всички!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.