Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

преди 3 часа, miro20 написа:

Чудя се защо ли там се говори за някаква снимка, но не се говори и за другите снимки. Примерно:

- полицай с бокс на ръката

- полицаи, които са като еднояйчни близнаци със служители на Делта Гард

- полицаи със съмнителни емблеми по каските и униформите...

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Чудя се защо ли там се говори за някаква снимка, но не се говори и за другите снимки. Примерно:

- полицай с бокс на ръката

- полицаи, които са като еднояйчни близнаци със служители на Делта Гард

- полицаи със съмнителни емблеми по каските и униформите...

Въпроса не е дали се чудиш, а дали е забранено от закона и дали някой е нарушил този закон.

За бокса имаше проверки и май беше наказан служителя, въпреки че не е доказано дали е използвал бокса.

Интересно е друго - че никъде по света няма такива меки китки като вас, които реват за полицейско насилие, на фона как ги разгонват в далеч по демократични страни, и никой не реве колкото вас.

:) 

А дори да реве някой, му го набиват още по яко .

преди 52 минути, miro20 написа:

Въпроса не е дали се чудиш, а дали е забранено от закона и дали някой е нарушил този закон.

А в случая със снимката от твоята статия кой закон е нарушен? Цялата статия за оплюването на протестиращите се крепи на една снимка в която няма нищо укоримо от законова гледна точка, за разлика от снимките с бокса и странните емблеми по каските и униформите.

Това е нагледен пример за метода на работа на герберастката тролска централа . 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това е нагледен пример

Това със снимката е нагледен пример как работеше и работи бабикянската фейк пропаганда.

Някои се подведоха и миналата година  имаше доста протестиращи .

Когато разбраха за каква манипулация и лъжи става въпрос, "протестиращите" се оказаха  шепа странни лумпени, водени от наритания разпопен сребролюбец Дионисий

:getout:

Ето това е нагледен пример как от 2 млн столичани, накрая фейкометите останаха с 20-на "дежурни ".

Номера на червените фейкомети не мина.

преди 6 минути, miro20 написа:

Ето това е нагледен пример как от 2 млн столичани, накрая фейкометите останаха с 20-на "дежурни ".

Номера на червените фейкомети не мина.

Още от онези 300000 дето щяли да гласуват за ДПС от Турция знам, че не те бива с цифрите, ама чак пък да изкараваш че 2 млн столичани са били на протестите, а накрая останали 20-на, е те т'ва е нов връх в кариерата ти:yanim:

Не знам за какви номера на какви фейкомети говориш, но протеста свърши прекрасно своята работа да покаже на народа че има за кого да се гласува извън статуквото БСП/ГЕРП и това се видя на изборите.

на 29.07.2021 г. в 8:13, miro20 написа:

Ах да... такива  изрази като "маркетинг" дразнят комунетата.

Трябваше да употребя ... "държавна планова икономика и управление "

Не, по-скоро ме дразнят хора, които употребяват думи, чието значение не разбират.:)

Мен отдавна не ме дразните :)  Просто ви се присмивам бе, "умньо"   :giggle1:

От основните телевизии струи спокойствие и мир.А БСТВ дават какво става в парламента...И като виждаш какво става в парламента, разбираш защо другите телевизии не предават събитията...А в парламента току що министърът на регионалното развитие Комитова показа на напушените (но неинформирани, както се оказа) гербаджии договори от обществени поръчки...при които от 18 000 000 по договор цената е стигнала до 320 000 000...при друга поръчка от 30 000 000 цената се е надула до 80 000 000...При законно оскъпяване не повече от 50% ...Както каза една женица млада с дефект в говора назидателно пътищата били разкопани, защото ГЕРБ са работили...А инфраструктурата е много важна...Нещо, което никой не оспорва...И тази женица пое с разтреперана ръчица от приветливо усмихнатата Комитова папката с документите, описващи как от 30 000 000 се е стигнало до 80 000 000...

Признавам си...Знаех, че се суче яко, но и представа нямах за истинските мащаби на сученето...Ужасяващи са...А най ме стресна съобщението, че пътни фирми, без да вземат един лев...ей така, в името на благото на народа, работят...строят, бе...пътища строят...И защо така?! Ами защото миналата година с мин.постановление им платили парите...колкото са казали, толкова са платили май...Обвиниха Комитова, че им спряла работата...А Комитова каза (не достатъчно ехидно според мен), че няма как тя да спре дейност, за която държавата още не е платила нито лев...Боже, как искам някак да ме корумпират... да се мъча, докато съм жив...да не спя нощно време, броейки...Бяха ме приели навремето и в строителния институт, ама аз...глупак с глупаците...офицер ще ставам?!...Къде ми беше акълът?!

• Автор

преди 5 минути, M.Николов написа:

Да, чудя се само на едни следващи предсрочни избори с какво точно ще се оправдават и ДБ и ИТН за изпуснатия исторически шанс.

И какъв е точно историческия шанс. Да дадат властта в ръцете на БСП въпреки все по рехавата подкрепа на избирателите за нея ? На който му изнася . В противен случай отново на избори.

И къде точно видя властта в БСП в цялата картинка, че вече ми става смешно?

Толкова ви е наплашила тази вървяща към изчезване БСП, че нямам думи.

От предсрочни избори ще спечели единствено Герб.

на 1.08.2021 г. в 18:51, M.Николов написа:

Защо?

Така смятам, а защо така смятам е въпрос на дълги обяснения.

Ако искаш покани ме на гости на море и тогава може да седнем на чашка и ще ти споделя защо мисля така.:D

на 31.07.2021 г. в 9:10, Hristo52 написа:

От основните телевизии струи спокойствие и мир.А БСТВ дават какво става в парламента...И като виждаш какво става в парламента, разбираш защо другите телевизии не предават събитията...А в парламента току що министърът на регионалното развитие Комитова показа на напушените (но неинформирани, както се оказа) гербаджии договори от обществени поръчки...при които от 18 000 000 по договор цената е стигнала до 320 000 000...при друга поръчка от 30 000 000 цената се е надула до 80 000 000...При законно оскъпяване не повече от 50% ...Както каза една женица млада с дефект в говора назидателно пътищата били разкопани, защото ГЕРБ са работили...А инфраструктурата е много важна...Нещо, което никой не оспорва...И тази женица пое с разтреперана ръчица от приветливо усмихнатата Комитова папката с документите, описващи как от 30 000 000 се е стигнало до 80 000 000...

Полковник, тези неща не се размахват от трибуната или от партийните телевизии.

Носят се в прокуратурата, има достатъчно юристи в партиите които могат да го оформят и направят,  след което съда /до/казва кое с колко е надуто.

До тогава всичко това е пропаганда за шарани .

на 1.08.2021 г. в 18:51, M.Николов написа:

Разбира се.

Защото активността ще е по висока, хората ВЕЧЕ видяха истинското лице и на чалгарите, и на протестърските метастази гладни за власт,   видяха и лъжите за ГЕРБ, видяха репресиите и натиска на изборите, видяха рашковата незаконна предизборна активност , и още много неща.

Това разбира се, играе най вече за ГЕРБ. :)

преди 1 час, miro20 написа:

видяха...  , и още много неща.

Видяха най-вече до какви мащаби са стигали кражбите.

До сега само са си представяли за какво става въпрос, но след тези разкрития - на едни предсрочни избори, за ГЕРП ще гласуват само тези, които са натопили мръсните си ръчички в кацата с меда. Няма нормален българин, който да гласува за такива нагли крадци.

Пак не позна тошефффф

:)

Михайлов го е казал още миналата година :

Вече на повечето хора стана ясно, че Отровното Трио е Квинтет със солисти Радев и Божков.Нали?Другите са масовка и хор.

преди 37 минути, ivottoshev написа:

до какви мащаби са стигали кражбите

преди 37 минути, ivottoshev написа:

такива нагли крадци

Чу го по фейса и от бабокянските фейкомети нали :giggle1:

Наистина за такива като вас трябва да има пътека по здравната каса ... "промити от пропаганда мозъци"  :) 

Вие сте нищо повече от жертви. Както има жертви от изнасилвания, жертви на домашно насилие... така и вие... - промити мозъци и насъскани с омраза и ярост , дето самите те не знаят от какво е. :) 

на 2.08.2021 г. в 20:13, M.Николов написа:

Мда, и този път не успяха да ни изненадат.

https://news.bg/politics/deputatskata-zaplata-si-ostava-sashtata.html

преди 5 часа, miro20 написа:

Чу го по фейса и от бабокянските фейкомети нали :giggle1:

Не. Чух го от двама американски сенатори, а после и от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) към министерството на финансите на САЩ, която наложи санкции по закона "Магнитски"

преди 10 часа, M.Николов написа:

Мда, и този път не успяха да ни изненадат.

https://news.bg/politics/deputatskata-zaplata-si-ostava-sashtata.html

:giggle1:

Както казах по горе..... хората ВЕЧЕ видяха истинското лице и на чалгарите, и на протестърските метастази гладни за власт,... и т.н.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Не. Чух го от двама американски сенатори, а после и от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) към министерството на финансите на САЩ, която наложи санкции по закона "Магнитски"

Ами тъй де. Санкционираха именно тези които най много драпаха за власт, подпомогнати от мутренските милиарди в лицето на Черепа и др.

Не ГЕРБ. Не бизнесмени от ГЕРБ, не политици от ГЕРБ . :hush:

И ги ужилиха именно когато прекалиха и се оляха в реализирането на този червен мутроолигархичен ПРЕВРАТ.

преди 1 час, miro20 написа:

Ами тъй де. Санкционираха именно тези които най много драпаха за власт, подпомогнати от мутренските милиарди в лицето на Черепа и др.

Не ГЕРБ. Не бизнесмени от ГЕРБ, не политици от ГЕРБ . :hush:

Този еФтин опит за манипулация как не били санкционирали политици от ГЕРП, можеш да си го завреш в..., защото те политици и от служебното правителство не са санкционирали :slap1:

Санкционираха бизнесмесни даващи подкупи и купуващи си чадър срещу прокурорско разследване. Цацаров и Гешев обаче не са назначени от СП а от ГЕРП, нали? 

Като се заговорихме за защита от разследване, ще ми кажеш ли защо американците погнаха Черепа и Шиши едновременно, а бай Каскет е погнал само Черепа?

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Този еФтин опит за манипулация как не били санкционирали политици от ГЕРП, можеш да си го завреш в..., защото те политици и от служебното правителство не са санкционирали :slap1:

Санкционираха бизнесмесни даващи подкупи и купуващи си чадър срещу прокурорско разследване. Цацаров и Гешев обаче не са назначени от СП а от ГЕРП, нали? 

Именно че ти се гърчиш как да спекулираш и манипулираш.

САЩ не са санкционирали някой за 12 години в момента на подкупа или "чадъра" /които са предмет на доказване /   , а СЕГА, т.е. СЛЕД активирането на мутроолигарсите изцяло с недемократични средства да свалят управление и държавни институции.

Именно с това САЩ дадоха знак че не са проблем институциите, ГЕШЕВ или ББ , а именно превратаджиите, които платиха на футболни агитки, излязоха с юмручета и с откровенни призиви за сваляне на държавата , почнаха да си "защитават" настъпаните интереси, защото в съда и с демократични процедури - не могат.

:hush:

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Като се заговорихме за защита от разследване

То ти си говориш. Аз защита от разследване не виждам. Всеки от политиците и партиите имат една камара юристи , които могат да сезират, да внесат документи, да подадат сигнали , и т.н.. за разследване.

Някой да им пречи  ??

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.